PDA

Επιστροφή στο Forum : ποιο pda ????

peristrs
09-10-06, 22:59
ειμαι κατοχος του γνωστου mio 168 μετα απο αρκετο καιρο χρησης ηρθε μαλλον η ωρα της αντικαταστασεις του,θα ηθελα λοιπον την γνωμη των πιο ειδικων,ποιο νομιζετε οτι ειναι ενα καλο μηχανιμα για χρηση gps ??

panosha
09-10-06, 23:22
Αυτό http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=1&category=56&product=850799
:-D :-D :-D

MAKIS32
10-10-06, 00:42
ή αυτο: http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=10&category=8642495&product=879568

:D :D :D :D

grimak
10-10-06, 01:00
ή αυτο: http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=10&category=8642495&product=879568

Δεν σας φτάνει που τσακώνεστε στο msn για το ποιο είναι το καλύτερο......... θα αρχίσετε κι εδώ τώρα? :lol: :lol: :lol:
Το παλικάρι πάντως, ζήτησε '' μηχάνημα για χρήση gps '' δεν είναι σίγουρο ότι θέλει να έχει και τηλέφωνο :wink:
Φίλε peristrs σε ενδιαφέρει να είναι και τηλέφωνο??

lambis
10-10-06, 17:28
Eίχα το mio 350 ενός φίλου για δύο ημέρες. Εχει τη χειρότερη οθόνη που έχω δει. Ειδικά εάν ενεργοποιήσεις το clear type, βγάζει κόκκινα τα γράμματα. Γι' αυτό είναι τόσο φθηνό. Η οθόνη, εξάλλου, είναι το πιο ακριβό εξάρτημα σε ένα PDA.

pppetros
10-10-06, 18:06
Το fj N560 :wink:

peristrs
10-10-06, 18:10

Δεν σας φτάνει που τσακώνεστε στο msn για το ποιο είναι το καλύτερο......... θα αρχίσετε κι εδώ τώρα? :lol: :lol: :lol:
Το παλικάρι πάντως, ζήτησε '' μηχάνημα για χρήση gps '' δεν είναι σίγουρο ότι θέλει να έχει και τηλέφωνο :wink:
Φίλε peristrs σε ενδιαφέρει να είναι και τηλέφωνο??
δεν ειναι ασχημη ιδεα,σε απαλασει απο το να κουβαλας δυο συσκευες,αλλα για το 701 δεν ειχα ακουσει καλα λογια οταν ειχε προτοεμφανιστη...
αλλαξε κατι??

(θα ηθελα να ρωτησω κατι πιο τεχνικο με το mio 168 και PN οταν εβαζες μια διαδρομη σε πηγαινε οπως αυτο νομιζε οτι ειναι πιο γρηγορα, αν ηθελες να πας εσυ απο αλλους δρομους αυτο δεν ηταν εφικτο να γινει και επομενη φορα που θα ηθελες να ξαναπας απο δικο σου "δρομο" δεν το κραταγε στη μνημη,αυτο ειναι θεμα χαρτη η μηχανηματος και αν ειναι θεμα hardware ποιο μηχανημα υποστηριζει τετοια λειτουργια???)

gkoliropoulos
13-10-06, 00:11
ειμαι κατοχος του γνωστου mio 168 μετα απο αρκετο καιρο χρησης ηρθε μαλλον η ωρα της αντικαταστασεις του,θα ηθελα λοιπον την γνωμη των πιο ειδικων,ποιο νομιζετε οτι ειναι ενα καλο μηχανιμα για χρηση gps ?? εγω φιλε μου θα σου προτεινω το mio P550 που πηρα εγω και ειμαι απολυτα ευχαριστημενος χωρις κανενα απολυτος παραπονο. και εχω να σου προτεινω και μαγαζι να το αγορασεις σε πολυ ελκυστηκη τιμη μολις 370 ευροπουλα το πηρα την 1 σεπτεμβριου οταν ολοι το ειχαν στα 470 με 510 ευροπουλα. μιλαω για σκετη συσκευη με βαση και φορτιστη σπιτιου και αυτοκινητου και καλωδιο για υπολογιστη χωρις ομως χαρτη. ακομα και το destinator θες το εχει σε πολυ καλη τιμη και φυσικα με την εγγυηση του κανονικα. βεβαια δεν ειναι και τηλεφωνο μαζι γιατι ανεκαθεν ημουν κατα των πολυσυσκευων για παρα πολλους λογους οπως ενας βασικος ειναι αν χαλασει το τηλεφωνο και πρεπει να παει για επισκευη γιατι να χασω και το gps. αν θες πληροφοριες στειλε μου μυνημα.

grimak
13-10-06, 01:19
ειμαι κατοχος του γνωστου mio 168 μετα απο αρκετο καιρο χρησης ηρθε μαλλον η ωρα της αντικαταστασεις του,θα ηθελα λοιπον την γνωμη των πιο ειδικων,ποιο νομιζετε οτι ειναι ενα καλο μηχανιμα για χρηση gps ?? εγω φιλε μου θα σου προτεινω το mio P550 που πηρα εγω και ειμαι απολυτα ευχαριστημενος χωρις κανενα απολυτος παραπονο. και εχω να σου προτεινω και μαγαζι να το αγορασεις σε πολυ ελκυστηκη τιμη μολις 370 ευροπουλα το πηρα την 1 σεπτεμβριου οταν ολοι το ειχαν στα 470 με 510 ευροπουλα. μιλαω για σκετη συσκευη με βαση και φορτιστη σπιτιου και αυτοκινητου και καλωδιο για υπολογιστη χωρις ομως χαρτη. ακομα και το destinator θες το εχει σε πολυ καλη τιμη και φυσικα με την εγγυηση του κανονικα. βεβαια δεν ειναι και τηλεφωνο μαζι γιατι ανεκαθεν ημουν κατα των πολυσυσκευων για παρα πολλους λογους οπως ενας βασικος ειναι αν χαλασει το τηλεφωνο και πρεπει να παει για επισκευη γιατι να χασω και το gps. αν θες πληροφοριες στειλε μου μυνημα.

Πριν 1 εβδομάδα πήγα στο service της simplex και μου είπαν πως το 550 καταργήθηκε....

scorpiosx
13-10-06, 09:16
ειμαι κατοχος του γνωστου mio 168 μετα απο αρκετο καιρο χρησης ηρθε μαλλον η ωρα της αντικαταστασεις του,θα ηθελα λοιπον την γνωμη των πιο ειδικων,ποιο νομιζετε οτι ειναι ενα καλο μηχανιμα για χρηση gps ??

Έχω το πρώτο από τα 3 απ' τον Δεκέβριο. Δεν έχει βγεί τίποτα καλύτερο, πιό γρήγορο, με μεγαλύτερη μνήμη, με πιό πολλές δυνατότητες και φυσικά με VGA οθόνη. Ρίχτου μια ματιά. Δεν θα χάσεις!!! Είναι βέβαια το πιό ακριβό, αν μάλιστα προσθέσεις και το USB Cradle και τον φορτιστή αυτοκινήτου. Έχει τη δυνατότητα με ένα επιπλέον καλώδιο να συνδέεται με μεγάλη οθόνη, αρκεί αυτή να έχει VGA είσοδο (πχ οθόνη υπολογιστή ή με LCD TV αρκεί να έχει σύνδεση με PC).

http://www1.euro.dell.com/content/products/compare.aspx/axim_x51?c=gr&l=en&s=pad[/url]

gkoliropoulos
14-10-06, 13:46

Πριν 1 εβδομάδα πήγα στο service της simplex και μου είπαν πως το 550 καταργήθηκε....

μηπως σου ειπαν και για ποιο λογο καταργηθηκε? γιατι εγω μετα απο αυτο που εγραψες εκανα μια μικρη ερευνα σε διαφορα καταστηματα και το εχουν ακομα και το πουλανε. και αναρωτιεμαι γιατι αραγε να το καταργησουν γιατι τουλαχιστον σε μενα που το χρισημοποιω πολλες ωρες την ημερα και σχεδον ολες τις δυνατοτητες που μου παρεχει γιατι δεν το πηρα μονο για το gps δεν μου εχει παρουσιασει το παραμικρο προβλημα ή κολημα. για το μονο πραγμα που ειναι σπαστικο πολλες φορες αλλα το ειχα και στα υπολοιπα pda που εχουν περασει απο τα χερια μου ειναι οτι οποιο προγραμμα και αν ανοιξεις εκτος απο το destinator πρεπει να πας να το κλεισης απο την διαχηρηση μνημης. αυτα απο μενα. φιλικα γιωργος

grimak
14-10-06, 15:00
Πριν 1 εβδομάδα πήγα στο service της simplex και μου είπαν πως το 550 καταργήθηκε....μηπως σου ειπαν και για ποιο λογο καταργηθηκε? γιατι εγω μετα απο αυτο που εγραψες εκανα μια μικρη ερευνα σε διαφορα καταστηματα και το εχουν ακομα και το πουλανε. και αναρωτιεμαι γιατι αραγε να το καταργησουν γιατι τουλαχιστον σε μενα που το χρισημοποιω πολλες ωρες την ημερα και σχεδον ολες τις δυνατοτητες που μου παρεχει γιατι δεν το πηρα μονο για το gps δεν μου εχει παρουσιασει το παραμικρο προβλημα ή κολημα. για το μονο πραγμα που ειναι σπαστικο πολλες φορες αλλα το ειχα και στα υπολοιπα pda που εχουν περασει απο τα χερια μου ειναι οτι οποιο προγραμμα και αν ανοιξεις εκτος απο το destinator πρεπει να πας να το κλεισης απο την διαχηρηση μνημης. αυτα απο μενα. φιλικα γιωργος
Μίλησα με έναν τεχνικό και μου είπε πως έβγαλε κάποια προβλήματα, όταν τον ρώτησα τι είδους, δεν μου είπε κάτι συγκεκριμένο :shock: Μπορείς να πάρεις τηλέφωνο να ρωτήσεις κι εσύ αν καταργήθηκε, και γιατί :wink:
Λογικό είναι να υπάρχουν κάποια κομμάτια στην αγορά μέχρι να εξαντληθούν εντελώς :wink:

MinOtaVrS
14-10-06, 15:13
An den to viazese thes na einai kai kinhto kane ypomonh ligo gia na doume to HTC Artemis

Nik
19-10-06, 08:53
Εγώ πάντως που εδώ και 15 μέρες αγόρασα το MIO350, είμαι απόλυτα ικανοποιημένος. Χάρτης και πρόγραμμα στην κύρια μνήμη, ταχύτατο στους υπολογισμούς διαδρομών και κλειδώματος δορυφόρων, κανένα πρόβλημα με την ποιότητα οθόνης και με clear type (όπως ανέφερε ο φίλος lampis). Και μόνο με 300 ευρώπουλα.
Επιτέλους, είμαι ευτυχισμένος :D