PDA

Επιστροφή στο Forum : ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ MLS & TO DESTINATOR ?

navicracker
11-11-09, 01:07
ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΛΟΓΙΣΜΙΚΑ ΠΛΟΗΓΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΧΩ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΤΑ ΠΙΟ ΓΝΩΣΤΑ ΠΟΥ ΞΕΡΕΤΕ ΟΛΟΙ. ΕΧΩ ΑΓΟΡΑΣΕΙ PNA ΣΥΣΚΕΥΗ MLS DESTINATOR 3860 PRO ΚAI EXΩ ΚΑΙ PDA ME ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ. ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΗΝ MLS ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΑΠ'ΟΤΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΚΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΟΣ. ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΔΙΟΤΙ ΠΙΣΤΕΥΑ ΟΤΙ ΗΤΑΝ Η ΠΙΟ ΣΟΒΑΡΗ ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΤΗΣ. ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΔΕΙΞΕΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΟΜΩΣ ΑΝΤΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΣΑΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ. ΕΙΜΑΙ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΜΕΝΟΣ ΔΙΟΤΙ ΑΓΟΡΑΖΕΙΣ ΤΗΝ ΣΥΣΚΕΥΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΘΑ ΣΟΥ ΒΓΑΛΕΙ. ΠΑΙΖΕΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΖΟΚΕΡ 'Η ΛΟΤΤΟ... ΜΕ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΤΗΝ "ΤΥΧΗ" ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΟ "ΦΟΒΕΡΟ" ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΣΥΣΚΕΥΗ ΕΠΙΣΗΣ, ΑΡΚΕΤΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΑΝΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ. ΦΙΛΩΝ ΜΟΥ ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΕΧΟΥΝ ΠΑΕΙ ΑΡΚΕΤΕΣ ΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΣΕΡΒΙΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΠΙΔΙΟΡΘΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΟΡΟΪΔΙΑ. ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ 3 ΦΙΛΟΥΣ ΜΟΥ Η ΜΠΑΤΑΡΙΑ 'H AKOMA KAI ΤΟ ΚΟΥΜΠΙ ΟΝ/ΟFF NA ΧΑΛΑΕΙ ΜΕΣΑ ΣΕ 3 ΜΗΝΕΣ(ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΕΝΤΟΥΖΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΣΥΣΚΕΥΕΣ).
ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΥ ΦΙΛΟΥ ΜΟΥ ΤΗ ΣΥΣΚΕΥΗ (TALK AND DRIVE 43Α) H ΒΕΝΤΟΥΖΑ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΧΤΕΙ 2 ΦΟΡΕΣ ΜΕΣΑ ΣΕ 4 ΜΗΝΕΣ. ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ? ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΟΠΩΣ ΣΑΣ ΕΙΠΑ 3860 ,ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΟΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΕΣ. ΤΟΥΣ ΤΟ ΕΧΩ ΕΠΙΣΗΜΑΝΕΙ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΔΕΝ ΠΗΡΑ. ΟΥΤΕ ΑΝ ΘΑ ΦΤΙΑΧΤΕΙ ΑΥΤΟ(ΤΙΠΟΤΑ). ΠΟΛΥ ΒΑΡΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΑ ΑΛΛΑ.ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ,ΑΦΑΙΡΟΥΝ ΚΙΟΛΑΣ.ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΛΕΓΕΤΑΙ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΑΛΛΑ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ(ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ). ΜΕ ΤΟ ΣΗΜΑ ΕΧΕΙ ΠΑΛΙ ΜΙΑ ΑΡΓΟΠΟΡΙΑ. ΓΕΝΙΚΑ ΠΟΛΥ ΚΑΚΟΓΡΑΜΕΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ.. ΜΕΧΡΙ ΤΟ DESTINATOR 6 HMOYN IΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ. ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΑΤΙ ΧΑΛΑΣΕ.. ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΤΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΣΩΣΤΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥΣ ΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΠΟΛΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ. ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ- ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ. ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΑΝ ΒΓΑΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΟ PRO, META TO 3D REAL VIEW KAI TO TALK AND DRIVE ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΤΑ 3 ΛΟΓΙΣΜΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΒΑΣΙΣΜΕΝΑ ΣΤΟ ΙΔΙΟ.ΑΡΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΝΟΙΑΖΕΙ Ο ΠΕΛΑΤΗΣ. ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΟΛΑ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΒΑΘΜΙΖΟΥΝ ΣΩΣΤΑ. ΑΡΚΕΤΑ ΕΧΕΙ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΑΥΤΗ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΕ ΤΟ ΤΙΠΟΤΑ. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗΣ ΟΤΑΝ ΣΕ ΠΝΙΓΕΙ ΤΟ ΑΔΙΚΟ. ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΓΙΑΤΙ. Η ΣΥΣΚΕΥΗ ΜΟΥ ΕΝΩ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΝΤΟΥΛΑΠΑΚΙ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΡΑΓΙΣΕ Η ΟΘΟΝΗ,ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΕΣΕΙ ΚΑΤΙ ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΗ. ΤΗΝ ΠΑΣ ΓΙΑ ΣΕΡΒΙΣ ΚΑΙ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΑΥΤΟ ΣΕΡΒΙΣ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΟΤΙ ΦΤΑΙΣ ΕΣΥ ΓΙΑ ΑΥΤΟ. ΑΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΧΡΕΩΘΕΙΣ ΑΥΤΟ. ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΔΟΧΗ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΟΧΙΑ ΥΛΙΚΟΥ.ΕΝ ΤΩ ΜΕΤΑΞΥ ΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΧΩ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ MLS ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΙΚΑ.ΑΝΑΜΟΝΗ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΙ ΕΚΕΙ.ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΜΟΝΟ 2 ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΓΙΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ. ΑΣ ΤΑ ΛΑΒΟΥΝ ΣΟΒΑΡΑ ΥΠ 'ΟΨΙΝ ΤΟΥΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΠΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΖΗΣΕΙ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ.. ΜΕΓΑΛΗ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ. ΤΟΥΣ ΕΙΠΑ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΟΤΙ ΘΑ ΤΑ ΠΩ ΣΤΟ FORUM ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΝΕΧΟΜΑΙ ΤΗΝ ΚΟΡΟΪΔΙΑ. ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΛΛΗ ΑΓΟΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ MLS. ΤΟΥΣ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΘΑ ΚΙΝΗΘΩ ΚΑΙ ΝΟΜΙΚΑ. ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΘΩΝ ΟΠΩΣ ΕΓΩ ΑΣ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ.

panosha
11-11-09, 01:27
Καλημέρα και ευχαριστούμε για τη συμμετοχή και τις εντυπώσεις σου.

Σε παρακαλώ να γράφεις με μικρά ελληνικά, για να μπορούμε να διαβάζουμε.

Πάντως οι οθόνες δεν ραγίζουν από μόνες τους συνήθως, ειδικά μέσα σε ντουλαπάκια αυτοκινήτου.

skostas
11-11-09, 01:58
ισως σου επεσε κατω...

navicracker
11-11-09, 02:00
Και όμως ράγισε φίλε μου η οθόνη . Μου είπαν το ίδιο απο την MLS και δεν περίμενα τέτοια αντιμετώπιση. Μου πρότειναν αλλαγή της οθόνης. Εγω φυσικά δεν το δέχτηκα αυτό. Ας μου έλεγαν ότι για κάποιο λόγο έγινε αυτό. Δεν πήρα απάντηση. Ουτε μου είχε πέσει κάτω,και αυτό φαινεται δηλαδή.Η συσκευη απο τη βάση πήγαινε κατ'ευθείαν στο ντουλαπακι. Αυτό είναι που με έκανε εξω φρενών. Οτι δεν με πίστεψαν σε κάτι που σίγουρα φταίει η συσκευή(ΟΘΟΝΗ). Τελος παντων , δεν νομίζω οτι θα βρω ακρη με την εταιρεια. Γι αυτο θα το καταγγείλω στην ένωση καταναλώτων. Πιστευω σε οποιον είχε γίνει αυτο , αυτο θα έπραττε.

chris_de_ze
11-11-09, 08:37
Για τις βάσεις θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί σου.
Η πρώτη (αυτή που έρχεται μαζί με τη συσκευή) χάλασε σε 6 μήνες.
Η δεύτερη που μου έδωσαν για αντικατάσταση (και υποτίθεται ότι είναι καλύτερη) χάλασε σε 4 μήνες.
Οπότε για να μην ταλαιπωρούμαι (και πέφτει κάτω το gps κάθε φορά), αγόρασα μια βάση από το εμπόριο!

paschos76
16-11-09, 22:54
Εμένα πάλι μου έκανε μεγάλη εντύπωση όταν άκουσα ότι
στην ευρώπη οι Navigon, iGo, TomTom & Garmin,
προηγούνται σε πωλήσεις έναντι του Destinator.
Θεωρώ το Destinator (έκδοση 6.1 σε Mio P350),
το οποίο χρησιμοποιώ 3.5 χρόνια στη δουλειά (ΕΚΑΒ)
σε συνθήκες απίστευτης πίεσης-ανορθόδοξης οδήγησης-ταχύτητας,
σχεδόν απόλυτα αξιόπιστο & πανεύκολο στη χρήση.
Με έχει ξελασπώσει από καταστάσεις που δε μπορώ να περιγράψω
& το εμπιστεύομαι τυφλά, σε σημείο να μη χρειάζεται να ανοίξω ποτέ χάρτη.
Νομίζω ότι την ίδια γνώμη έχουν πολλοί επαγγελματίες οδηγοί.
Πολλοί μπορεί υποκλίνονται στην ποιότητα των πλαστικών της Navigon,
άλλοι να προσκυνούν την TomTom,
που μέχρι πριν 15 μέρες δεν ήξερε που πέφτει η Ελλάδα,
όμως εγώ προσωπικά θα συνεχίσω να χρησιμοποιώ το Destinator
& να το προτείνω σε όποιον με ρωτάει.
Θεωρώ ότι η MLS κάνει πάρα πολύ καλή δουλειά
& καλά θα κάνει να συνεχίσει τη συνεργασία με την GI,
γιατί οι χάρτες είναι στην κυριολεξία το μισό πρόγραμμα.

koala
16-11-09, 23:33
To destinator πουλησε λογω χαρτων εδω,εξω δεν ασχολειθηκανε με ενα βαρυ και απλο προγραμμα που ειχε μονο τα βασικα και ενα καρο προβληματα...Εξαλου εξω ειχε χαρτες της ΤΑ οπως και μεγαλο μερος των πολυ καλυτερων λογισμικων..Πιαθανον αν πας εξω και πεις σε καποιον γνωστη την λεξη destinator να μην την ξερει..Για αυτο και διαλυθηκε...

bbbb
16-11-09, 23:43
Mια μικρή διρθωση.Στην Ευρώπη έχει χάρτες navteq οι οποίοι ανανεώνονται μια φορά το χρόνο.