PDA

Επιστροφή στο Forum : ΕΝΑΛΛΑΓΗ ΧΑΡΤΩΝ

chrisbas
06-10-06, 15:49
ΓΕΙΑ ΧΑΡΑ! ΕΧΩ ΤΟ ΝΤΕΣΤΙΝΕΙΤΟΡ ΡΝ ΚΑΙ ΧΑΡΤΕΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΝΤΕΣΤΙΝΕΙΤΟΡ 3.ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΑΞΙΔΕΨΩ ΕΥΡΩΠΗ ΑΠΟ ΑΝΚΟΝΑ ΙΤΑΛΙΑΣ ΜΕΧΡΙ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ.ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ; ΣΕΚΑΘΕ ΧΩΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΖΩ ΧΑΡΤΗ Ή ΝΑ ΒΑΛΩ EUROADS; Ο ΧΑΡΤΗΣ ΑΥΤΟΣ ΣΕ ΟΔΗΓΕΙ ΜΕΧΡΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΛΛΑΖΩ ΠΑΛΙ ΧΑΡΤΗ;ΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΣ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ!!! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ. :cry:

zeppelin
06-10-06, 19:04
Οι χάρτες d3 για Ευρώπη δεν αλλάζουν αυτόματα. Θα πρέπει να βάλεις το EURoad και στη συνέχεια όταν θα προσεγγίζεις τη πόλη να κάνεις εναλλαγή στη χώρα βάζοντας την ακριβή διεύθυνση

chrisbas
06-10-06, 21:27
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ZEPPELIN,ΕΙΜΑΙ ΥΠΟΧΡΕΟΣ.ΜΑΛΛΟΝ ΘΕΛΩ ΤΟ 6 ΓΙΑ ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΑΛΛΑΓΗ ΧΑΡΤΩΝ!!!

albok4404
11-10-06, 15:25
file chrisbas k to pn me xartes eurwpis pn automata allazei xwres..malista to exw dokimasi k egw sto ancona-brikseles (POLU KALO!!!!)

chrisbas
11-10-06, 15:50
file albok efxaristw gia tin apantisi alla dystyxws egw exw destinator 3 gia europe opote den allazoyn aftomata!!! opote ta 189 evroylakia peftoyn ligo varia!!! protimw na allazw xeirokinita toys xartes!!!!xaxaxa

giannisperistera
08-03-07, 21:00
exei kaneis ton xarti apo tin westwrn europe paidia na mou ton stili?

sinapias
08-03-07, 22:14
exei kaneis ton xarti apo tin westwrn europe paidia na mou ton stili? [-X

ptsikos
09-03-07, 15:41
exei kaneis ton xarti apo tin westwrn europe paidia na mou ton stili? [-X
Σωστά και επαυξάνω :smt023
[-X [-X [-X

eagle
02-07-07, 15:14
Προσφατα ταξιδεψα Γερμανια, Ολλανδια, Βελγιο με το AIRIS , dest 6.1 και χαρτες Ευρώπης 2006... πολύ καλή πλοήγηση χωρίς κανένα πρόβλημα, κινουμουν τοσο ανετα οσο και στην Ελλάδα ( σαν στο σπιτι μου που λενε ! ) Ενα προβλημα μονο ειχα : O χαρτης που συνδέει τις χωρες δεν δουλευε , ή εγω έκανα κατι λαθος ... οταν τον επελεγα αργουσε πολυ να βρει τη θεση μου , οταν τελικά την εβρισκε και εβαζα διαδρομη απο Γερμανια για Ολλανδια π.χ. υπολογιζε την διαδρομή μου την εδειχνε για 2-3 δευτερολεπτα και μετά εχανε τα παντα , ρολοι στην οθονη, ψαξιμο για το στιγμα , το εβρισκε , το ξαναχανε ....αυτο γινοταν συνεχεια καθε 5-10 δευτερολεπτα.... Αν διαλεγα χαρτη Γερμανιας ή Benelux ολα αψογα και το στιγμα δεν χαθηκε ποτέ !!
Ετσι κινηθηκα πολυ ανετα αλλα οταν ειχα να περασω συνορα βλαστημαγα .... καμμια ιδεα πως διορθωνεται αυτό ???

mastoris than.
02-07-07, 16:00
Προσφατα ταξιδεψα Γερμανια, Ολλανδια, Βελγιο με το AIRIS , dest 6.1 και χαρτες Ευρώπης 2006... πολύ καλή πλοήγηση χωρίς κανένα πρόβλημα, κινουμουν τοσο ανετα οσο και στην Ελλάδα ( σαν στο σπιτι μου που λενε ! ) Ενα προβλημα μονο ειχα : O χαρτης που συνδέει τις χωρες δεν δουλευε , ή εγω έκανα κατι λαθος ... οταν τον επελεγα αργουσε πολυ να βρει τη θεση μου , οταν τελικά την εβρισκε και εβαζα διαδρομη απο Γερμανια για Ολλανδια π.χ. υπολογιζε την διαδρομή μου την εδειχνε για 2-3 δευτερολεπτα και μετά εχανε τα παντα , ρολοι στην οθονη, ψαξιμο για το στιγμα , το εβρισκε , το ξαναχανε ....αυτο γινοταν συνεχεια καθε 5-10 δευτερολεπτα.... Αν διαλεγα χαρτη Γερμανιας ή Benelux ολα αψογα και το στιγμα δεν χαθηκε ποτέ !!
Ετσι κινηθηκα πολυ ανετα αλλα οταν ειχα να περασω συνορα βλαστημαγα .... καμμια ιδεα πως διορθωνεται αυτό ???
Φίλε μου, νομίζω, ότι δεν διορθώνεται. Θα πρέπει δηλ. αν θες π.χ. να πας Βουλγαρία, Σόφια, θα πρέπει να βάλεις πλοήγηση μέχρι τα σύνορα και ξανά από εκεί μέχρι Σόφια. Νομίζω έτσι;

bbbb
02-07-07, 20:03
Το χάρτη με τους κεντρικούς δρόμους της Ευρώπης δεν τον επιλέγουμε για προορισμό.Υπάρχει για να ενώνει τους χάρτες 2 χωρών.Εχοντας επιλεγμένο το χάρτη της χώρας που βρισκόμαστε,πάμε διεύθυνση-->Τρόποι-->Σε άλλους χάρτες και επιλέγουμε το χάρτη της χώρας που θέλουμε να πάμε.Δίνουμε προορισμό και κανονικά πρέπει μόλις περάσουμε τα σύνορα να επιλεγεί αυτόματα ο χάρτης με τους κεντρικούς δρόμους και μόλις μπούμε στην χώρα προορισμού να αλλάξει και πάλι.Δοκιμάζοντας το στη συσκευή μου με χάρτες Ευρώπης 2006.Q1 δείχνει να δουλεύει με τον τρόπο που αναφέρω.Στην πράξη δεν ξέρω.

eagle
02-07-07, 20:54
Ευχαριστώ πολύ !! Δεν ρωταγα νωριτερα ???? Ας προσεχα ....! Μολις το δοκιμασω στο AIRIS θα ενημερώσω ...

eagle
03-07-07, 17:24
οταν ξεκινάω απο ξενο χαρτη δειχνει να δουλευει αυτο που ειπες bbbb... οταν ομως ειμαι στον ελληνικο (2007.q2) τοτε ειναι απενεργοποιημένη η επιλογή "σε αλλους χαρτες" !! ειναι bug αυτο ??

beagle
03-07-07, 17:58
Όχι δεν είναι bug.. Πρέπει να λειτουργείς το ελληνικό χάρτη με τους αγγλικούς χαρακτήρες για να γίνει αυτό που θες..

garet
03-07-07, 19:26
Όχι δεν είναι bug.. Πρέπει να λειτουργείς το ελληνικό χάρτη με τους αγγλικούς χαρακτήρες για να γίνει αυτό που θες..

Νομίζω ότι αυτό δεν γίνεται με τον ελληνικό χάρτη με τους αγγλικούς χαρακτήρες αλλά με τον αγγλικό χάρτη της Navteq. Μπορεί κάποιος να μας απαντήσει με σιγουριά σε αυτό, γιατί με ενδιαφέρει...

bbbb
03-07-07, 20:17
Γίνεται μόνο με τον Ελληνικό χάρτη της Νavteq.Bέβαια αν κάποιος κάνει ταξίδι ας αναφέρει αν δουλεύει οκ.

beagle
03-07-07, 20:31
Νομίζω ότι αυτό δεν γίνεται με τον ελληνικό χάρτη με τους αγγλικούς χαρακτήρες αλλά με τον αγγλικό χάρτη της Navteq. Μπορεί κάποιος να μας απαντήσει με σιγουριά σε αυτό, γιατί με ενδιαφέρει...

Mπράβο έτσι είναι, δική μου παράλειψη.. Οι χάρτες τις Navteq επικοινωνούν μόνο μεταξύ τους.. Και φυσικά ο χάρτης της Navteq για την Ελλάδα είναι πολύ "φτωχός" σε σχέση με αυτόν της NGi..

rx8_drifter
16-12-07, 19:31
Ελπίζω να ρωτάω στο σωστο΄μέρος :)
Νέος στην παρέα σας και έχω ένα πρόβλημα.
Ζω στο εξωτερικό. Χρησιμοποιώ το D6 και έχω μόνιμα πάνω τον χάρτη στης Ολλανδίας. Στο φάκελο έχω περασμένους τους χάρτες της δυτικής ευρώπης και τον main roads. Όταν πάω να επιλέξω διεύθυνση τρόποι σε άλλους χάρτες, δεν εμφανίζεται κανένας χάρτης
ΑΝ πάω απο το μενού χάρτες όλους όσους έχω εγκαταστήσει τους βλέπω κανονικά... Θυμαμαι ότι παλιά τους έβλεπα και απ το άλλο μενου αλλά δεν μπορώ να καταλάβω τι σκάλισα και το "χάλασα".
Οποιαδήποτε βοήθεια δεκτή!
ΕΥχαριστώ!

manolismagriplis
19-01-08, 01:16
Αυτό γίνεται και στο D6.1?

manolismagriplis
19-01-08, 01:18
Γιατί στην έκδοση 6 στο menu Διευθύνσεις βγάζει απ' ευθείας την επιλογή πόλης

mitsokapas
02-02-08, 20:48
ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΟ ΔΟΚΙΜΑΣΑ ΣΤΟ 6 ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΠΑΩ ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΕ ΑΛΛΟΝ ΧΑΡΤΗ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΜΦΑΝΙΖΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΧΑΡΤΗ. ΕΝΩ ΟΙ ΧΑΡΤΕΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΕΓΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΙ

kostapakis
26-03-08, 05:04
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ZEPPELIN,ΕΙΜΑΙ ΥΠΟΧΡΕΟΣ.ΜΑΛΛΟΝ ΘΕΛΩ ΤΟ 6 ΓΙΑ ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΑΛΛΑΓΗ ΧΑΡΤΩΝ!!!

Φιλαράκι μου πρέπει να βάλεις τους EURoads χάρτες (West η East Europe) ανάλογα σε ποιές χώρες κινήσε για να πάς από χώρα σε χώρα χωρις άλλες ρυθμίσεις. (Που δεν υπάρχουν έτσι κι αλλιώς). Οπως σου τα έγραψε και ο ZEPPELIN και δεν έχει να κάνει με το 6 η το 7.

chrisbas
26-03-08, 10:49
@kostapakis,ευχαριστω για την απαντηση στο ερωτημα που εθεσα...το 2006:smt043

greenfan
26-03-08, 15:54
Eχω το destinator 6 με χάρτες της Ευρώπης και EU roads. Θέλω να ταξιδέψω το καλοκαίρι Ιταλία, Γαλλία, Ισπανία και Ελβετία. Επειδή δεν κατάλαβα καλά, όταν βγω από το πλοίο και μπω Ιταλία θα πρέπει να έχω ενεργοποιημένο το χάρτη Ιταλίας, σωστά; Οταν περάσω τα σύνορα με Γαλλία θα αλλάξει αυτόματα στο χάρτη της Γαλλίας, ή πρέπει να βάλω το EU roads και μετά τη Γαλλία; Η εναλλαγή χαρτών λειτουργεί αυτόματα ή πρέπει κάθε φορά σε κάθε χώρα να βάζω τον αντίστοιχο χάρτη;

kostapakis
27-03-08, 00:33
@kostapakis,ευχαριστω για την απαντηση στο ερωτημα που εθεσα...το 2006:smt043

Φιλαράκι μου δεν πρόσεξα την ημερομηνία καθόλου. Απλά δεν είδα κάποια απάντηση κατατοπιστική, στό το ερώτημά σου, γιαυτό και σου έγραψα τι γίνεται, γιατί παλιά είχα κι εγώ το ίδιο πρόβλημα.

Είχες γράψει και......ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ZEPPELIN,ΕΙΜΑΙ ΥΠΟΧΡΕΟΣ.ΜΑΛΛΟΝ ΘΕΛΩ ΤΟ 6 ΓΙΑ ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΑΛΛΑΓΗ ΧΑΡΤΩΝ!!!
και για να μήν ψάχνεσε για αλλαγές άλλης έκδοσης που έτσι κι αλλιώς δεν θα σου έλυνε το πρόβλημα.

kostapakis
27-03-08, 00:45
Eχω το destinator 6 με χάρτες της Ευρώπης και EU roads. Θέλω να ταξιδέψω το καλοκαίρι Ιταλία, Γαλλία, Ισπανία και Ελβετία. Επειδή δεν κατάλαβα καλά, όταν βγω από το πλοίο και μπω Ιταλία θα πρέπει να έχω ενεργοποιημένο το χάρτη Ιταλίας, σωστά; Οταν περάσω τα σύνορα με Γαλλία θα αλλάξει αυτόματα στο χάρτη της Γαλλίας, ή πρέπει να βάλω το EU roads και μετά τη Γαλλία; Η εναλλαγή χαρτών λειτουργεί αυτόματα ή πρέπει κάθε φορά σε κάθε χώρα να βάζω τον αντίστοιχο χάρτη;

Αγαπητέ φίλε απ΄ ότι ξέρω υπάρχουν δύο χάρτες EUroads. Eastroads και WestRoads.
Ανατολικές και Δτικές χώρες.
(Eastern Europe:
Hungary, Croatia, Slovenia, Estonia, Latvia, Lithuania, Bulgaria, Romania, Czech Republic, Slovak Republic, Poland ) Για τις Δυτικές χώρες δεν έχω αυτή την στιγμή αρχείο αλλά οι χώρες που αναφέρεις βρίσκονται μέσα.)

Αν λοιπόν έχεις τον δεύτερο δεν χρειάζεται να αλλάξεις τίποτα κατά την διαδρομή.
Θα βάλεις στην Ιταλία τον χάρτη της χώρας που θέλεις να πάς (Πόλη, Διευθυνση κλπ...)
και ο Ντεστινέτορας θα σε πάει.
Ελπίζω να βοήθησα.

greenfan
27-03-08, 19:38
Δηλαδή μόνο μέσα σε κάθε πόλη θα πρέπει ουσιαστικά να χρησιμοποιώ το χάρτη κάθε χώρας για καλύτερη πλοήγηση;

panosha
27-03-08, 20:32
Όχι βέβαια, παντού μπορείς να το χρησιμοποιείς.

chrisbas
28-03-08, 10:02
Δηλαδή μόνο μέσα σε κάθε πόλη θα πρέπει ουσιαστικά να χρησιμοποιώ το χάρτη κάθε χώρας για καλύτερη πλοήγηση;Το παιχνιδι γινεται ως εξης:Με το που βγαινεις Ανκονα βαζεις τον χαρτη Ιταλιας και πας μεταβαση οπου αν θες να βαλεις διευθυνση αλλης χωρας διαλεγεις την επιλογη για αλλον χαρτη.Τον euroads δεν τον επιλεγεις.Απλα πρεπει να τον εχεις για να σου αλλαζει το προγραμμα αυτοματα τους χαρτες οταν περνας τα εκαστοτε συνορα O:).

greenfan
28-03-08, 10:48
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας, νομίζω πως θα τα καταφέρω τώρα να προσανατολιστώ στην Ευρώπη...

chalep
11-04-08, 09:21
ΚΑΛΗΜΕΡΑ,
ΕΧΩ ΕΝΤΟΠΙΣΕΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΟΤΑΝ ΕΠΙΛΕΓΕΙΣ ΑΠΟ ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΝΑ ΠΑΣ ΣΕ ΕΝΑ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ Ή ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΟ.
Π.Χ. ΑΠΟ ΠΟΛΩΝΙΑ ΣΕ ΓΕΡΜΑΝΙΑ Ή ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΑΠΟΔΟ, Ή ΑΠΟ ΤΣΕΧΙΑ ΣΕ ΙΤΑΛΙΑ.
ΔΕΝ ΣΥΝΔΕΟΝΤΑΙ ΟΙ ΧΑΡΤΕΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ.
ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΛΥΣΗ ΣΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ?
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

ΚΩΣΤΑΣ
11-04-08, 14:11
Ετσι δουλεύει το destinator. Δυστυχώς δεν μπορείς να πλοηγηθείς από χώρες τις Ανατολικής Ευρώπης σε χώρες της Δυτικές και το αντίστροφο. lipssealed

kostapakis
12-04-08, 00:55
ΚΑΛΗΜΕΡΑ,
ΕΧΩ ΕΝΤΟΠΙΣΕΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΟΤΑΝ ΕΠΙΛΕΓΕΙΣ ΑΠΟ ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΝΑ ΠΑΣ ΣΕ ΕΝΑ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ Ή ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΟ.
Π.Χ. ΑΠΟ ΠΟΛΩΝΙΑ ΣΕ ΓΕΡΜΑΝΙΑ Ή ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΑΠΟΔΟ, Ή ΑΠΟ ΤΣΕΧΙΑ ΣΕ ΙΤΑΛΙΑ.
ΔΕΝ ΣΥΝΔΕΟΝΤΑΙ ΟΙ ΧΑΡΤΕΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ.
ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΛΥΣΗ ΣΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ?
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Φιλαράκι μου διάβασε λιγο πιό πάνω το μήνυμα 26 και θα καταλάβεις τι περίπου γίνεται.
Επι προσθέτως θα πρέπει να έχεις στους χάρτες σου και τον EastRoads και τον WestRoads για να έχουν σύνδεση μεταξύ τους από χώρα σε χώρα. Εννοείται ότι θα έχεις και τον απαραίτητο χάρτη της χώρας που βρίσκεσαι και της χώρας που πάς.

chalep
12-04-08, 09:17
ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΤΑ ΞΕΡΩ ΑΥΤΑ. ΕΧΩ ΚΑΙ ΧΑΡΤΗ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΚΑΙ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΚΑΙ EUROROADS WEST KAI EAST.
ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΣΥΝΔΕΟΝΤΑΙ ΧΩΡΕΣ ΑΝΤΟΛΙΚΗΣ ΜΕ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΑΝ ΔΩΣΕΙΣ ΜΕΤΑΒΑΣΗ ΑΠΟ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΣΕ ΑΛΛΗ.
ΚΑΙ ΖΗΤΑΩ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΥΣΗ ΣΕ ΑΥΤΟ.

ΚΩΣΤΑΣ
12-04-08, 09:23
Από ότι έχει αναφερθεί από τον zep δυστυχώς όχι. worry

kostapakis
12-04-08, 15:59
Λυπάμαι φίλε μου που δεν υπάρχει λύση αν και θα έπρεπε λογικά να δουλεύει.
'Οπως θα έπρεπε να μου βγάζει κι΄εμένα την εικόνα welcome όταν φορτώνει αλλά βγάζει
μπλέ οθόνη.
Αααααααλλο συμβαίνει.

panosha
12-04-08, 16:44
Mήπως λείπει η εικόνα ; Ξανακάνε από την αρχή την εγκατάσταση.

kostapakis
13-04-08, 01:11
Mήπως λείπει η εικόνα ; Ξανακάνε από την αρχή την εγκατάσταση.

Αγαπητέ φίλε panosha έχω ένα δικό σου ωραίο skin το οποίο παίζει κανονικά.
Σ΄ενα άλλο skin που έχω άλλαξα την εικόνα welcome την οποία έχω φτιάξει στο Photoshop
με διαστάσεις και αρχείο ακριβώς όπως η original αλλά δεν την εμφανίζει όταν φορτώνει το πρόγραμμα. Δεν μπορώ να καταλάβω τι φταίει γιατί τα πάντα δουλεύουν κανονικότατα.

Παρεπιπτόντως για τον φίλο chalep έχω να προσθέσω ότι έβαλα στο Dest διαδρομή από Γερμανία που βρίσκομαι, για Αγκώνα (Λιμάνι) και μου έβγαλε την συντομότερη μέσω Αυστρίας κανονικά.
Σκέφτηκα μήπως θα πρέπει να υπάρχουν και χάρτες των ενδιάμεσων χωρών που θα περάσεις για να βγάλει την διαδρομή?
Εγώ έχω και της Αυστρίας και της Ιταλία τους χάρτες εγκατεστημένους.

ΚΩΣΤΑΣ
13-04-08, 01:21
Φίλε μου αν μιλάς για D6 τότε η εικόνα δεν πρέπει να την ονομάσεις welcome αλλά about. bigsmile

kostapakis
14-04-08, 02:59
Φίλε μου αν μιλάς για D6 τότε η εικόνα δεν πρέπει να την ονομάσεις welcome αλλά about. bigsmile

Φίλε μου έχω το Destinator 7.0.0.588.11 το οποίο δουλεύει πολύ καλά. Ήθελα μόνο ν΄αλλάξω την εικόνα. Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου.

chalep
14-04-08, 10:49
ΦΙΛΕ KOSTAPAKIS,
ΔΕΝ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΧΩΡΕ ΠΟΥ ΑΝΗΚΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ 2 ΣΤΗΝ ΔΥΤΙΚΗ ΕΥΡΩΠΗ. ΑΠΟ ΙΤΑΛΙΑ ΣΕ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΚΟ ΝΑ ΣΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕΙ. ΔΟΚΙΜΑΣΕ ΑΠΟ ΧΩΡΑ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΣΕ ΧΩΡΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ. ΤΟΤΕ ΠΕΣ ΜΟΥ ΑΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙ. Π.Χ ΒΑΛΕ ΑΠΟ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΣΕ ΓΑΛΛΙΑ, Ή ΑΠΟ ΡΟΥΜΑΝΙΑ ΣΕ ΓΕΡΜΑΝΙΑ Κ.Λ.Π.

kostapakis
15-04-08, 00:12
Φιλαράκι μου αυτό το σκέφτηκα να το κάνω αλλά πρέπει να βάλλω τους σχετικούς χάρτες και η κάρτα μου δεν τους υποστηρίζει όλους. Είπα όμως ότι λογικά θα έπρεπε να δουλεύει. Βέβαια πολλά δεν βασίζονται στην λογική.
Για να μου φύγει κι έμενα η απορία θα το δοκιμάσω εντός των ημερών(δεν έχω πολύ χρόνο) και θα σ΄ενημερώσω σχετικά.

ΚΩΣΤΑΣ
15-04-08, 00:37
Φίλε kostapakis δυστυχώς είναι ακριβώς όπως τα λέει ο chalep. worry

kostapakis
15-04-08, 16:38
Αγαπητοί μου φίλοι, (ΚΩΣΤΑ, Chaler) και όλοι οι υπόλοιποι που θα διαβάσετε το ποστ αυτό,
σας έχω ευχάριστα νέα, όσο αναφορά το πρόβλημα μετάβασης από μια χώρα σε άλλη με Destinator.
Εχω ένα ΜΙΟ501 με εγκατεστημένο το Destinator 7. Εγκατέστησα μόνο και μόνο για την περίσταση τους χάρτες.......Γερμανίας, Ανατολικής Ευρώπης, και τους Εθνικούς δρόμους Ανατολικής και Δυτικής Ευρώπης.

Ανοίγω και επιλέγω χάρτη..Ανατολικής Ευρώπης....πόλη Σόφια Βουλγαρίας!!!!!!!!!!!!!!!!!
Υπολογισμός διαδρομής σε 20'' ...απόσταση 2650χιλ. από Γερμανία (Πόλη Koblenz).
Για Βουκουρέστι ........1085χιλ. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
΄Αραγε λοιπόν δουλεύει ο φίλος μας ο Ντεστινέτορας μια χαρά.

ΥΓ. Με βάλατε σε ταλαιπωρία αλλά άξιζε τον κόπο χιχιχι.

chalep
16-04-08, 09:27
ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ, ΚΑΙ ΕΧΩ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΟΥΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΚΑΙ ΔΥΤΙΚΗΣ.
ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΓΙΑΤΙ.

kostapakis
17-04-08, 02:55
Φιλαράκι μου σε βεβαιώνω ότι δεν είμαι ειδικός σε τέτοια θέματα. Απλά τα ψάχνω όσο μπορώ και βοηθώ επίσης όσο φθάνω.
Εκείνο που δεν μπορώ να καταλάβω κι εγώ είναι γιατί δεν μου αλλάζει την εικόνα welcome ενώ την Σόφια Βουλγαρίας την βρίσκει.
Εν πάση περίπτωση τους χάρτες των Ανατολικών χωρών εκτός των Εθνικών Οδών τους έχεις εγκατεστημένους? Μήπως εκεί είναι το πρόβλημα. Δεν ξέρω τι να πώ.

chalep
17-04-08, 10:29
ΦΙΛΕ kostapakis ΤΑ ΕΧΩ ΟΛΑ. ΚΑΙ ΧΑΡΤΕΣ ΚΑΙ EUROROADS ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥΣ, ΔΥΤΙΚΟΥΣ, ΤΑ ΠΑΝΤΑ. ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΩΣΩ ΜΕΤΑΒΑΣΗ ΣΕ ΧΑΡΤΗ ΑΛΛΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΠΟ ΧΩΡΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΕ ΔΥΤΙΚΗ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΑΠΟΔΟ.

ΚΩΣΤΑΣ
17-04-08, 12:11
Φιλαράκι μου σε βεβαιώνω ότι δεν είμαι ειδικός σε τέτοια θέματα. Απλά τα ψάχνω όσο μπορώ και βοηθώ επίσης όσο φθάνω.
Εκείνο που δεν μπορώ να καταλάβω κι εγώ είναι γιατί δεν μου αλλάζει την εικόνα welcome ενώ την Σόφια Βουλγαρίας την βρίσκει.
Εν πάση περίπτωση τους χάρτες των Ανατολικών χωρών εκτός των Εθνικών Οδών τους έχεις εγκατεστημένους? Μήπως εκεί είναι το πρόβλημα. Δεν ξέρω τι να πώ.

Αν έχεις D6 τότε το όνομα της αρχικής εικόνας είναι about. lol3

hellas200
24-04-08, 09:08
θα ηθελα να ρωτησω κατι που αφορα τη πλοηγηση απο χωρα σε χωρα (ιταλια -γερμανια),
εχοντας στην καρτα χαρτη ιταλιας,γερμανιας,ευρ.δρομ ι και εχοντας στα αγαπημενα τη διευθυνση του ξενοδοχειου στο βερολινο που θελω να παω μπορει με καποιο τροπο να επιλεξω απο ανκονα το ξενοδοχειο στο βερολινο απο τα αγαπημενα και να με παει κατευθειαν?

kostapakis
25-04-08, 00:45
θα ηθελα να ρωτησω κατι που αφορα τη πλοηγηση απο χωρα σε χωρα (ιταλια -γερμανια),
εχοντας στην καρτα χαρτη ιταλιας,γερμανιας,ευρ.δρομ ι και εχοντας στα αγαπημενα τη διευθυνση του ξενοδοχειου στο βερολινο που θελω να παω μπορει με καποιο τροπο να επιλεξω απο ανκονα το ξενοδοχειο στο βερολινο απο τα αγαπημενα και να με παει κατευθειαν?

Αγαπητέ φίλε 2-3 παραπάνω πόστ αν διάβαζες θα έβγαζες κάποιο συμπέρασμα.
Για να είμαι ειλικρινής δεν ξέρω με την παρούσα ''σύνθεση'' αν θα σε πάει στο Βερολίνο, για τον λόγο ότι προφανώς η διαδρομή θα είναι μέσω Αυστρίας. Ισως πρέπει να έχεις κι αυτόν τον χάρτη. Κάνε μια δοκιμή (αν είσαι στην Αγκόνα) και επέλεξε την διεύθυνση του Ξενοδοχείου από ένα μέρος που να έχεις σήμα GPS, και θα δείς αν δουλεύει. Λογικά πρέπει, αλλά με την προϋπόθεση κατά 99% να έχεις και χάρτη Αυστρίας.
Μετά την δοκιμή στείλε εδώ ένα σήμα να μας πείς τ΄αποτελέσματα.
Καλή επιτυχία.

ΥΓ. Έβαλα τώρα στο ΜΙΟ προορισμό Αγκόνα Πόρτο, από Κoblenz Γερμανίας, και μου βγάζει 1.222 χιλ. μέσω Μονάχου-Αυστρίας-Ιταλία.

hellas200
30-04-08, 22:13
εχοντας στην καρτα χαρτη ιταλιας,γερμανιας,ευρ.δρομ. και εχοντας στα αγαπημενα τη διευθυνση του ξενοδοχειου στο βερολινο που θελω να παω μπορει με καποιο τροπο να επιλεξω απο ανκονα το ξενοδοχειο στο βερολινο απο τα αγαπημενα και να με παει κατευθειαν?

δε φαινοταν ολοκληρο το μηνυμα

kostapakis
01-05-08, 00:57
Αγαπητέ φίλε 2-3 παραπάνω πόστ αν διάβαζες θα έβγαζες κάποιο συμπέρασμα.
Για να είμαι ειλικρινής δεν ξέρω με την παρούσα ''σύνθεση'' αν θα σε πάει στο Βερολίνο, για τον λόγο ότι προφανώς η διαδρομή θα είναι μέσω Αυστρίας. Ισως πρέπει να έχεις κι αυτόν τον χάρτη. Κάνε μια δοκιμή (αν είσαι στην Αγκόνα) και επέλεξε την διεύθυνση του Ξενοδοχείου από ένα μέρος που να έχεις σήμα GPS, και θα δείς αν δουλεύει. Λογικά πρέπει, αλλά με την προϋπόθεση κατά 99% να έχεις και χάρτη Αυστρίας.
Μετά την δοκιμή στείλε εδώ ένα σήμα να μας πείς τ΄αποτελέσματα.
Καλή επιτυχία.

ΥΓ/ Αυτό το μήνυμα σου είχα στείλει αλλά δεν εμφανίστηκε και δεν ξέρω το γιατί.

hellas200
01-05-08, 01:21
καταρχην σε ευχαριστω για την απαντηση
να σου πω την αληθεια διαβασα (αρκετες φορες) τα πιο πανω μηνυματα αλλα δεν εβγαλα συμπερασμα και τουτο γιατι και περισυ που πηγα το συγκεκριμενο ταξιδι δεν μπορεσα να το κανω και δευτερον γιατι το ερωτημα μου αφορουσε αποθηκευμενη διευθυνση στα αγαπημενα
(μιας και βγαινοντας στην ανκονα ειχα βαλει τρεντο να με παει με χαρτη ιταλιας μετα βγηκα αυστρια (εθνικο δικτυο )και εβαλα τη διευθυνση που ειχα στα αγαπημενα γαι σαλζμπουργκ

ας κοιταξουν οι υπευθυνοι γιατι κοβει το τελευταιο μηνυμα(μαλλον φταινε οι αγγελιες του google

kostapakis
02-05-08, 03:13
Φιλαράκι μου για να μην έχεις πρόβλημα βάλε τους χάρτες των Εθνικών Οδών και τους χάρτες των χωρών που πιθανόν να περάσεις. Βάλε την διεύθυνση που θέλεις να πάς (αντιγραφή απο τ΄αγαπημένα) και είμαι σίγουρος πως όλα θα πάνε καλά. Καλό ταξίδι.

ΥΓ. Πάντως τώρα που άνοιξα την σελίδα το προηγούμενο μήνυμα μου έχει εμφανιστεί.!!!!!!!!

hellas200
02-05-08, 09:21
εβαλα στο dest 6 διαδρομη
απο ανκονα(ιταλια) πηγαινω διευθυνση/τροποι/σε αλλους χαρτες και επιλεγω γρεμανια/βερολινο και την διευθυνση /εμπορος/go
και μου βγαζει μυνημα λαθους
(η διευθυνση δεν υπαρχει στο επιλεγμενο χαρτη αλλαξτε...)νομιζω κατι τετοιο

kostapakis
03-05-08, 01:15
Φιλαράκι μου δεν ξέρω τι κάνεις λάθος ούτε μπορώ να καταλάβω. Εγώ βέβαια όπως είχα αναφέρει και σε προηγούμενο πόστ μιλώ για Dest 7. Δεν νομίζω όμως να παίζει ρόλο αν είναι 6 η 7. Ισως κάποιος Mod να βοηθείσει σ΄αυτό.
Εν πάση περίπτωση κοίταξέ τα από την αρχή. 1. Χάρτες και Εθνικούς δρόμους εγκατεστημένους.
2. Αν η διεύθυνση είναι υπαρκτή. Αν δεν είσαι σίγουρος διάλεξε μια πόλη της Γερμανίας και επέλεξε κέντρο πόλης. 3. Οταν βάζεις από Αγκόνα σε Γερμανία πρέπει να είσαι στην Αγκόνα την συγκεκριμένη στιγμή, έτσι?
Καλή επιτυχία.

hellas200
03-05-08, 01:33
1 και 2 οκ
3? οταν εννοπεις οτι πρεπει να ειμα στην ανκονα τι εννοεις?
εχω βαλει το χαρτη της ιταλιας και εχω βαλει αφετηρια ενα δρομο στο λιμανι
εννοειται βεβαια οτι δεν εχω σημα αφου ειμαι ελλαδα ...

kostapakis
04-05-08, 02:31
1 και 2 οκ
3? οταν εννοπεις οτι πρεπει να ειμα στην ανκονα τι εννοεις?
εχω βαλει το χαρτη της ιταλιας και εχω βαλει αφετηρια ενα δρομο στο λιμανι
εννοειται βεβαια οτι δεν εχω σημα αφου ειμαι ελλαδα ...

Καλά φιλαράκι μου, με κούφανες τώρα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Αν και το είχα υποψιαστεί ότι κάτι δεν πάει καλά, αλλά δεν ήθελα να το πιστέψω.
Φιλαράκι μου δεν γίνεται έτσι όμως. Ούτε πρόκειται να σου βγάλει διαδρομή από εκεί.
Αν είχε προσομοίωση και είχες τους χάρτες της Ανατολικής Ευρώπης, τις Εθνικές Οδούς και τον χάρτη της Ελλάδας τότε θα σου έβγαζε διαδρομή.
Από το σημείο που βρίσκεσαι την εκάστοτε φορά, μέχρι το σημείο που θέλεις να πας πρέπει να υπάρχουν οι ανάλογοι χάρτες.
Είσαι Ιταλία, ας πούμε, και θέλεις να έρθεις Γερμανία, τότε πρέπει να έχεις τους χάρτες: Ιταλίας-Αυστρίας-Γερμανίας η Ιταλίας-Ελβετίας-Γερμανίας.
Πιστεύω να κατάλαβες τι γίνεται και μην ξαναγράψεις κάνα κουφό πάλι και μας κοροΪδεύουν στο φόρουμ χιχιχι.

beagle
04-05-08, 08:24
@hellas200: Στο destinator 6, αν πας Ρυθμίσεις-> GPS και επιλέξεις GPS off θα σε γυρίσει στο χάρτη με ένα κυκλάκι. Το gps τώρα δε λειτουργεί πάνω στους χάρτες που είναι ελεύθεροι για πλοήγηση. Δοκίμασε να βάλεις αφετηρία το δρόμο στο λιμάνι που λες και ξαναδοκίμασε τον προορισμό σου. Μπορεί να δουλέψει έτσι.

hellas200
04-05-08, 10:05
@hellas200: Στο destinator 6, αν πας Ρυθμίσεις-> GPS και επιλέξεις GPS off θα σε γυρίσει στο χάρτη με ένα κυκλάκι. Το gps τώρα δε λειτουργεί πάνω στους χάρτες που είναι ελεύθεροι για πλοήγηση. Δοκίμασε να βάλεις αφετηρία το δρόμο στο λιμάνι που λες και ξαναδοκίμασε τον προορισμό σου. Μπορεί να δουλέψει έτσι.

μπα συνεχιζει το ιδιο μηνυμα,αν και εκανα off το gps
"ο επιλεγμενος προορισμος δεν υπαρχει στον τρεχοντα χαρτη.Επιλεξτε διαφορετικο χαρτη"
(χαρτης αφετηριας ιταλια -προορισμος αυστρια)

hellas200
07-05-08, 19:36

τελικα δουλεψε με τον τροπο που μου ειπες
με τη δευτερη φορα ομως αφου για καποιο λογο την πρωτη φορα δε το ολοκληρωνε,τελικα εβγαλα τους χαρτες τους ξαναεβαλα εβαλα off το gps ,
εβαλα αφετηρια ανκονα προορισμο βερολινο και μου δουλεψε
σε ευχαριστω πολυ
υ.γ.1 οταν βγαζει τη διαδρομη δε σου εμφανιζει και τις δυο χωρες (υποψιαζομαι οτι απλα περναει στην αλλη χωρα οταν αρχισει η διαδρομη εκει
θ.γ.2 ευτυχως που μπορει να κανεις προγραμματισμο διαδρομης για ενα ταξιδι π.χ. ιταλια -γερμανια και να δεις τη διαδρομη και σς εισαι στην ελλαδα (ουτε κουφο ειναι ουτε τυφλο ... για τον προηγουμενο φιλο)

kostapakis
10-05-08, 16:47
τελικα δουλεψε με τον τροπο που μου ειπες
με τη δευτερη φορα ομως αφου για καποιο λογο την πρωτη φορα δε το ολοκληρωνε,τελικα εβγαλα τους χαρτες τους ξαναεβαλα εβαλα off το gps ,
εβαλα αφετηρια ανκονα προορισμο βερολινο και μου δουλεψε
σε ευχαριστω πολυ
υ.γ.1 οταν βγαζει τη διαδρομη δε σου εμφανιζει και τις δυο χωρες (υποψιαζομαι οτι απλα περναει στην αλλη χωρα οταν αρχισει η διαδρομη εκει
θ.γ.2 ευτυχως που μπορει να κανεις προγραμματισμο διαδρομης για ενα ταξιδι π.χ. ιταλια -γερμανια και να δεις τη διαδρομη και σς εισαι στην ελλαδα (ουτε κουφο ειναι ουτε τυφλο ... για τον προηγουμενο φιλο)

Φιλαράκι μου στο α΄πόστ που είχες, έγραφες........εβαλα στο dest 6 διαδρομη
απο ανκονα(ιταλια) πηγαινω διευθυνση/τροποι/σε αλλους χαρτες και επιλεγω γρεμανια/βερολινο και την διευθυνση /εμπορος/go
(η διευθυνση δεν υπαρχει στο επιλεγμενο χαρτη αλλαξτε...)νομιζω κατι τετοιο.

Επειδή λοιπόν έγω ο αφελής, θέλω να βοηθήσω και νομίζωντας οτι έχω να κάνω με νοήμοντα όντα, θεώρησα οτι είσαι στην Ανγκόνα. Δεν έχεις αναφέρει πουθενά ότι είσαι Ελλάδα. Εξάλλου αυτό που έκανες είναι ακριβώς η΄΄ προσομοίωση΄΄ που σου έγραψα σε προηγούμενο πόστ εκτός και δεν ξέρεις καλά Ελληνικά.
Το ''κουφό'' που σου έγραψα το έγραψα ''χαριτολογώντας'' εκτός και δεν το κατάλαβες κι αυτό. Για κάτι σε ''τυφλό'' δεν έχω αναφέρει πουφενά.

Τέλος πάντων αναρωτιέμαι, αξίζει ν΄ασχολούμε και να χάνω τον χρόνο μου για να βοηθήσω και στο τέλος να την ακούω κι από πάνω??????????????????????
Οταν κάνετε πόστ να είστε πιό συγκεκριμένοι τουλάχιστον σ΄αυτά που ξέρετε.
Φιλικά και χωρίς παρεξήγηση, κι αν έχω άδικο παρακαλώ τον MOD να με διαγράψει από το φόρουμ.

panosha
10-05-08, 16:51
Κακή συνεννόηση, συμβαίνουν αυτά, αλλά που την άκουσες ;

hellas200
10-05-08, 20:50
Φιλαράκι μου στο α΄πόστ που είχες, έγραφες........εβαλα στο dest 6 διαδρομη
(η διευθυνση δεν υπαρχει στο επιλεγμενο χαρτη αλλαξτε...)νομιζω κατι τετοιο.

Επειδή λοιπόν έγω ο αφελής, θέλω να βοηθήσω και νομίζωντας οτι έχω να κάνω με νοήμοντα όντα, θεώρησα οτι είσαι στην Ανγκόνα. Δεν έχεις αναφέρει πουθενά ότι είσαι Ελλάδα. Εξάλλου αυτό που έκανες είναι ακριβώς η΄΄ προσομοίωση΄΄ που σου έγραψα σε προηγούμενο πόστ εκτός και δεν ξέρεις καλά Ελληνικά.
Το ''κουφό'' που σου έγραψα το έγραψα ''χαριτολογώντας'' εκτός και δεν το κατάλαβες κι αυτό. Για κάτι σε ''τυφλό'' δεν έχω αναφέρει πουφενά.

Τέλος πάντων αναρωτιέμαι, αξίζει ν΄ασχολούμε και να χάνω τον χρόνο μου για να βοηθήσω και στο τέλος να την ακούω κι από πάνω??????????????????????
Οταν κάνετε πόστ να είστε πιό συγκεκριμένοι τουλάχιστον σ΄αυτά που ξέρετε.
Φιλικά και χωρίς παρεξήγηση, κι αν έχω άδικο παρακαλώ τον MOD να με διαγράψει από το φόρουμ.

σε προηγουμενο μηνυμα μου ειχες γραψει
"Φιλαράκι μου δεν γίνεται έτσι όμως. Ούτε πρόκειται να σου βγάλει διαδρομή από εκεί.
Αν είχε προσομοίωση και είχες τους χάρτες της Ανατολικής Ευρώπης, τις Εθνικές Οδούς και τον χάρτη της Ελλάδας τότε θα σου έβγαζε διαδρομή"
εγω λοιπον ακολουθησα τη συμβουλη του beagle να εχω κλειστο gps ,στην αρχη δε μου εκατσε μετα δουλεψε μια χαρα
ανεφερα λοιπον οτι αυτο ακριβως γινεται ,
τιποτα αλλο
(φανταζομαι οτι εχω και το δικαιωμα του "χαριτολογωντας ")

kostapakis
11-05-08, 01:09
σε προηγουμενο μηνυμα μου ειχες γραψει
"Φιλαράκι μου δεν γίνεται έτσι όμως. Ούτε πρόκειται να σου βγάλει διαδρομή από εκεί.
Αν είχε προσομοίωση και είχες τους χάρτες της Ανατολικής Ευρώπης, τις Εθνικές Οδούς και τον χάρτη της Ελλάδας τότε θα σου έβγαζε διαδρομή"
εγω λοιπον ακολουθησα τη συμβουλη του beagle να εχω κλειστο gps ,στην αρχη δε μου εκατσε μετα δουλεψε μια χαρα
ανεφερα λοιπον οτι αυτο ακριβως γινεται ,
τιποτα αλλο
(φανταζομαι οτι εχω και το δικαιωμα του "χαριτολογωντας ")

Φιλαράκι μου ΟΥΔΕΝ ΣΧΟΛΙΟ, νάσαι καλά και καλά ταξίδια.

caldo
23-06-08, 21:45
Αν κατάλαβα καλά, για να πάει κάποιος Ευρώπη πρέπει να κάνει τα εξής:
Κατ' αρχήν, με τον χάρτη της GI πάει μέχρι το λιμάνι (σύνορα) ας πούμε.
Μετά, βγαίνοντας απο τα σύνορα, πρέπει να επιλέξουμε τον EURoads, και να δώσουμε ας πούμε μια διεύθυνση στο ΜΟΝΑΧΟ.
Εφ' όσον έχουμε τους χάρτες Αυστρίας, Γερμανίας, Ιταλίας, κανονικά θα πρέπει να γυρνάει αυτόματα στον χάρτη της κάθε χώρας.
(Ή μήπως πρέπει να πηγαίνουμε μέχρι τα σύνορα και να αλλάζουμε (δεν μιλάω για την μονή διαδρομή χωρίς λεπτομέρειες που μπορεί να μας δείξει απο τον EURoads, μιλάω για αναλυτικό χάρτη της Ιταλίας, αν θα φαίνεται, στην διαδρομή για Μόναχο)).
Σωστά τα λέω;

ΚΩΣΤΑΣ
23-06-08, 21:50
Οχι. Αν έχεις τον χάρτη Ελλάδας από την Navteq και τους χάρτες Ευρώπης (Navteq) μαζί με το euroroads μπορείς να φύγεις από Ελλάδα και να πας Μόναχο χωρίς να εναλλάσσεις χάρτες. Εναλλάσσονται μόνοι τους. grin1

caldo
23-06-08, 22:42
ok, ευχαριστώ. προφανώς έχω επιλεγμένο τον EURoads και μετά όλα γίνονται μόνα τους... lol3

ΚΩΣΤΑΣ
23-06-08, 22:47
Οχι. Τον euroroads δεν τον επιλέγεις. Έστω ότι είσαι Ελλάδα και θέλεις να πάς Παρίσι. Έχεις επιλέξει σαν κύριο χάρτη την Ελλάδα. Δίνεις σαν προορισμό "σε άλλους χάρτες" και επιλέγεις Γαλλία και στην συνέχεια Παρίσι. Εννοείτε όλα στα Αγγλικά. Αυτό ήταν. Το dest θα σου υπολογίσει την διαδρομή.

sinapias
23-06-08, 23:35
μια διευκρινιση .το προβλημα διαδρομης απο δυτικη σε ανατολικη ευρωπη και αντιστροφα λυνεται με τον EURoads_EW_AD 2006.Q1

msm2349
27-08-08, 11:49
Γεια και απο εμένα.
Παρακαλώ πείτε μου αν έχετε συναντήσει παρόμοιο πρόβλημα se D6 & 7 σε HTC Diamond:
Δοκιμάζω να οργανώσω διαδρομή απο Ιταλία σε Γερμανία (έχοντας τον Ιταλικό χάρτη σαν ενεργό χάρτη) και στη συνέχεια επιλέγοντας "Διεύθυνση" ->"Τρόποι" -> "Σε άλλους χάρτες" προσπαθώ να διαλέξω τον προορισμό μου στη Γερμανία.
Εκεί μου βγάζει το μήνυμα: "Map file isn't in Memory"

Το ίδιο συμβαίνει και με άλλους χάρτες Navtech (όχι με όλους).
Χρησιμοποιώ χάρτες Navteq, έχω τα EU_Roads

Καμία βοήθεια;;;

Ευχαριστω

ahilleas
27-08-08, 14:09
Γεια και χαρά σε όλους,
ενημερώνω ότι σε σχετική ερώτηση για επικείμενη έκδοση νέων χαρτών Ευρώπης, έλαβα την παρακάτω απάντηση από intrinsyc :
sbrescia@intrinsyc.com

We will have new maps for Europe in the October time frame. You would need to purchase from one of our partners like MLS.

jp_polis
15-09-08, 16:34
εχει τα προβληματα του.Αθηνα για πλοβντιβ Βουλγαριας με παει απο αλβανια σκοπια βουλγαρια και οχι απο απο σερρες προμαχωνα βουλγαρια.μαλλον θα εχει πιο ωραια μερη για να δω και γυρω στα 400 χιλιομετρα παραπανω

johntsip
26-09-08, 22:50
cool

nutty1344
23-12-08, 23:24
έχει κανένας σας παιδιά κανένα καλό skin για το destinator 7 ή για το igo8. σας παρακαλώ μου το στέλετε.

ChrisAthens
23-12-08, 23:28
1) Η ερώτηση είναι εκτός θέματος
2) Αν κάνεις μία αναζήτηση στο φόρουμ για αυτό που ζητάς, σίγουρα θα βρεις τη λύση.

kire612002
08-01-09, 15:20
Mηπως γνωριζει καποιος φιλος που τον διαθετει ποσα mb μεγεθος εχει ο χαρτης EURoads_EW_AD 2007.Q4 ? ευχαριστω

panosha
08-01-09, 16:10
71,9 ΜΒ.

kire612002
08-01-09, 16:58
ευχαριστω