PDA

Επιστροφή στο Forum : Michelin Route planner

MinOtaVrS
05-10-06, 21:10
Αν σας ενδιαφερει να ταξιδεψετε με αυτοκίνητο στην Ευρώπη μην διστάσετε να δειτε το παρακάτω site ..

http://www.viamichelin.com/viamichelin/gbr/tpl/hme/MaHomePage.htm

Ειναι ενα απο τα καλύτερα που θα συναντησετε στο web..

Οι χάρτες ειναι της tele atlas και στην παρουσα φαση απο Ελλάδα εχει μονο την Αθήνα ...

(Δεν γνωρίζω το πόσο θα ηταν ευδοκιμο και εαν υπάρχει η δυνατότητα να εμπλακεί η NGI με την εμπειρία της στο όλο project για να καλυφθεί όλη η Ελλάδα)

Enjoy...

MinOtaVrS
05-10-06, 21:52
Bre se kanenan sas den arese ? :cry: :cry: :cry: to exete dei 7 atoma kai oute 1 post

spichri
05-10-06, 23:03
μου θυμιζει το autoroute της Microsoft. Δυστυχως για μας εδω στην Ελλαδα ενω ειναι πολυ δυνατες εφαρμογες πρακτικα ειναι αχρηστες πλην ολιγων που ταξιδευουν εξωτερικο. Αυτα τα site μαζι με τα παρομοια προγραμματα οπως αυτο που προανεφερα μεσουρανουν στο εξωτερικο και γιατι να μην το κανουν αλλωστε. Εδω ακομα εμεις ειμαστε μπανανια... δυστυχως...

MinOtaVrS
05-10-06, 23:07
μου θυμιζει το autoroute της Microsoft. Δυστυχως για μας εδω στην Ελλαδα ενω ειναι πολυ δυνατες εφαρμογες πρακτικα ειναι αχρηστες πλην ολιγων που ταξιδευουν εξωτερικο. Αυτα τα site μαζι με τα παρομοια προγραμματα οπως αυτο που προανεφερα μεσουρανουν στο εξωτερικο και γιατι να μην το κανουν αλλωστε. Εδω ακομα εμεις ειμαστε μπανανια... δυστυχως...

Pistevw oti den einai makria h epoxh pou tha exoume kai edw antistoixes diadiktiakes efarmoges hdh oi prwtes prospatheies einai gegonos apo thn NGI kai thn forthnet o nomos ths exelixis leei oti kapoia stigmh tha exoume kati antistoixo arkei an yparxei orexi..

Pantos einai kataplhktiko sou bgazei se poio shmeio exei speed cams pou exei erga poso kafsimo tha xodepsis.. einai poli dinato kai enhmerwnete online ana takta xronika diathmata ...

spichri
05-10-06, 23:15
Κι εγω αυτο πιστευω αλλα ενας κουκος (NGI) ισως αργησει να φερει την ανοιξη. Ας μην ηταν και αυτοι και ακομα θα βλεπαμε gps απο τη πισω πορτα

MinOtaVrS
05-10-06, 23:19
Κι εγω αυτο πιστευω αλλα ενας κουκος (NGI) ισως αργησει να φερει την ανοιξη. Ας μην ηταν και αυτοι και ακομα θα βλεπαμε gps απο τη πισω πορτα

+1