Επιστροφή στο Forum : Αμεση ειδοποίηση μέσω e-mail
Tις τελευταίες μέρες δεν δουλεύει η ειδοποίηση μέσω email στα θέματα που παρακολουθώ.
Επειδή δεν είμαι σίγουρος αν οφείλεται στο forum ή σε κάποιο φιλτρο στον mail server μου, συμβαίνει και σε άλλους ?
Και σε εμενα το ιδιο συμβαινει what1
Τι γίνεται ρε παιδια,σε ολους δουλεύει κανονικά η αμεση ειδοποίηση μέσω e-mail;
Σε εμενα πάντως,οχι.
και σε εμένα εξακολουθεί να μη δουλεύει, αν και έκανα τις ρυθμίσεις που μου πρότεινε ο Πάνος
Εσείς οι δυο κι ο satcafe μόνο, παραπονέθηκαν τις τελευταίες μέρες.
Δοκίμασα με τρεις εικονικούς λογαριασμούς και όλα πήγαν καλά.
Παρακαλώ όσοι είχατε πρόβλημα, αν διορθώθηκε ενημερώστε.
Πανο και οι δικες μου ειδοποιησεις δεν λειτουργουν, και αλλοτε ερχονται με καθυστερηση μιας μερας
Μου ήρθε η ειδοποίηση για αυτό το ποστ, αλλά όχι για τα 2 επόμενα, ούτε για τα υπολοιπα θεματα.
Νομίζω μάλιστα πως κι αυτή η ειδοποίηση ήρθε καθυστερημένα, γιατί οταν είδα την παραπάνω απαντηση σου, δεν έλαβα κάτι. Την ειδοποίηση την είδα σημερα το πρωϊ, δεν ξέρω όμως τι ώρα έφτασε στο mailbox μου.
Εσείς οι δυο κι ο satcafe μόνο, παραπονέθηκαν τις τελευταίες μέρες....
Επ...κατσε να το ξεκαθαρισουμε.
1ον δεν ειμαι παραπονιάρης. tongue2
2ον αυτο λέγετε αναφορά προβλημάτων (εδω μονο ενα) bigsmile
3ον Απλα θελω να ενημερώνομαι...ζητάω πολλα; what1
Ηρθε ειδοποίηση για άλλα 2 posts, δεν ήρθε όμως για ενα άλλο.
Ισως έρθει αργότερα ?
Καλύτερα θα μπορεσω να το παρακολουθήσω απο Δευτέρα που θα είμαι συνέχεια online.
σε έμενα τώρα ...με δουλεύει Κανονικά grin1 ...θελω να πω οτι το προβλημμα λύθηκε
Εγώ το έχω το πρόβλημα αρκετές μέρες,καμία ειδοποίηση σε πολλά θέματα.what1
Παιδιά και σε μένα συνέβαινε αυτό, μέχρι που ανακάλυψα ότι το gmail έβαζε τα Navimania mails στo Spam Folder. Τώρα τα έχω μαρκάρει ως Not Spam και φαντάζομαι να μην ξανασυμβεί.
Παλι καλα που σου τα εμφάνιζε στo Spam Folder γιατι εμενα οταν ειχα το πρόβλημα δεν τα εμφάνιζε ουτε εκει
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2012, vBulletin Solutions, Inc.