Επιστροφή στο Forum : Χασιμο χρωματων στην οθονη μετα απο καταιγιδα
Γεια χαρα σε ολους! Το προηγουμενο σαββατο μετα απο κεραυνο που επεσε μαλλον στην ταρατσα μας καηκε το μοντεμ(μολις αλλαχτηκε) και ενω δουλευουν ολα κανονικα προγραμματα και υπολογιστης, στην οθονη πλεον ειναι λες και υπαρχει ενα λαχανί φιλτρο και φαινονται ολα αμυδρα πρασινα. Αλλαξα οθονη και κανει το ιδιο ακριβως. Ξερει κανεις αν μπορει να ειναι και κατι εκτος απο καρτα γραφικων...?
chris_de_ze
01-11-09, 20:10
Πώς συνδέεται η οθόνη? Με DB-15 ή DVI?
Καρτα γραφικων μαλλον.Τσεκαρισε ομως και το τροφοδοτικο!!!
Eιναι,desktop,η,laptop;
Ειναι ντεσκτοπ αλλα τα υπολοιπα δεν τα ξερω. Ενα καλωδιο παει στην μπλε υποδοχη με το τραπεζοειδες σχημα. Μπορει και τροφοδοτικο ε?
Γεια χαρα σε ολους! Το προηγουμενο σαββατο μετα απο κεραυνο που επεσε μαλλον στην ταρατσα μας καηκε το μοντεμ(μολις αλλαχτηκε) και ενω δουλευουν ολα κανονικα προγραμματα και υπολογιστης, στην οθονη πλεον ειναι λες και υπαρχει ενα λαχανί φιλτρο και φαινονται ολα αμυδρα πρασινα. Αλλαξα οθονη και κανει το ιδιο ακριβως. Ξερει κανεις αν μπορει να ειναι και κατι εκτος απο καρτα γραφικων...?
Μην κάνεις ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ άλλαξε κάρτα γραφικών και βάλε και ένα καλό UPS il line να έχεις όσο γίνετε τεχνικά το κεφάλι σου ήσυχο.
Στην δικιά μου περίπτωση καθάρισα με μια κάρτα και φαντάσου οτι και UPS είχα και εγκατάσταση αντικεραυνικής προστασίας 15kv εχω στην οικεία μου και πάλι την πάτησα οτι και εάν πέρασης τίποτε δεν σε εξασφαλίζει 100%.
Το modem ήταν ενσύρματο συνδεδεμένο με το PC;
Το μοντεμ ναι στην εθερνετ.
Δυστυχώς κάρτα γραφικών.
Ο κεντρικός [CPU G] επεξεργαστής της κάρτας που συνήθως είναι πολύ κοντά στην Ethernet δεν αντιδρά πολύ καλά σε κρουστικά ηλεκτρικά φορτία κτλ και από την στιγμή που έχεις ενσύρματη σύνδεση υπάρχουν βάσιμες υποψίες για βλάβη στην κάρτα.Εαν υπήρχε πρόβλημα τροφοδοσίας τότε θα είχες και σε άλλα τμήματα του υπολογιστή σου πρόβλημα.
Λογικο ακουγεται. Ευχαριστω ολους για τις απαντησεις, καλο βραδυ!
Όλοι για έναν και ένας για όλους.
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2012, vBulletin Solutions, Inc.