Επιστροφή στο Forum : destinator 6??
kalhmera
pou mporw na brw to destinator 6 ??
kai an paizei me to mio168
Αν έχεις αγοράσει το Destinator PN από το site μας δωρεάν σε λίγο καιρό...
το εχω αγορασει.
απλα διαβαζω οτι πολλοι το δουλευουν ηδη και θελω να μαθω απο που το βρηκαν.
το σε λιγο καιρο τοσο το υπολογιζεις?
Ίσως σε λιγότερο από ένα μήνα. Έχουν διορθωθεί ήδη κάποια bugs και περιμένουμε ένα fine tuning με το χάρτη μας. Το θέμα δεν είναι απλά να κυκλοφορήσει αλλά να είναι σωστό και να λύνει και προβλήματα.
Ίσως σε λιγότερο από ένα μήνα. Έχουν διορθωθεί ήδη κάποια bugs και περιμένουμε ένα fine tuning με το χάρτη μας. Το θέμα δεν είναι απλά να κυκλοφορήσει αλλά να είναι σωστό και να λύνει και προβλήματα.
Για να δουμε ,για να δουμε ... :D
Osoi einai katoxoi tou Destinator 3 alla oxi tou PN, mporoun agorazontas to upgrade tou PN, na exoun dwrean to Destinator 6 meta?
thanks
Jpat
Osoi einai katoxoi tou Destinator 3 alla oxi tou PN, mporoun agorazontas to upgrade tou PN, na exoun dwrean to Destinator 6 meta?
thanks
Jpat
Σωστά :D :D :D
kai ego to katevasa apo kapou to destinator 6. E entaksei kalo einai. Perimeno omos tin ekdosi pou tha vgaloun edo ta pedia,,, ANTE ANTE.
alla ti ante ante,,, ego zitisa kati poli pio proigmeno. Xartes pou na fenontai etsi opos einai to edafos,,,, No responce
Den kanoume megala vimata den kanoume megala vimata
+1 :smt045
[quote="Musashi"]kai ego to katevasa apo kapou to destinator 6. E entaksei kalo einai. Perimeno omos tin ekdosi pou tha vgaloun edo ta pedia,,, ANTE ANTE.
alla ti ante ante,,, ego zitisa kati poli pio proigmeno. Xartes pou na fenontai etsi opos einai to edafos,,,, No responce
Den kanoume megala vimata den kanoume megala vimata[/quote
Φίλε Σπύρο, κατ' αρχήν χαίρομαι γιά την ευχάριστη αλλαγή στο ύφος σου,
Αυτά που ζητάς δεν είναι θέμα σχεδιασμού χαρτών από την εταιρία που μας φιλοξενεί εδώ. Ειναι θέμα προγράματος
και όπως βλέπεις δεν υπάρχει κάτι αντίστοιχο. Δεν θα μπορούσε άλλωστε γιατί κανένα σημερινό Pocket PC δεν έχει την επεξεργαστική ικανότητα γιά κάτι τέτοιο. Σε μερικά χρόνια που τα μηχανάκια μας θα έχουν επεγεργαστές 2GHz, σκληρούς δίσκους
60GB και 1024RAM, ίσως... :roll: :roll: :roll:
A toso sintoma.. Kala tha arkestoume me ta palia.
Stelios me lene oxi Spiro
Ποια ακριβώς έκδοση περιμένουμε από την NGI ?
Την Destinator 6.0... Την Destinator 6.1... ???? :?
Την Destinator 6.0... Την Destinator 6.1... ???? :?
Και επιπλέον, υπάρχει σε κάποιο link λεπτομέρειες με τι το νέο θα προσφέρει το Destinator 6 σε σχέση με το PN?
http://www.ngi.gr/forum/viewtopic.php?t=838&postdays=0&postorder=asc&start=180
Υπάρχει η πληροφορία γι' αυτή την ερώτηση ?
Την Destinator 6.0... Την Destinator 6.1... ???? :shock:
Περιμένουμε μία έκδοση όπου θα γίνουν κάποιες διορθώσεις. Όταν τη πάρουμε θα ξέρουμε και ποια έκδοση θα έχουμε. Το ζητούμενο δεν είναι η έκδοση αλλά να παίζει καλά η εφαρμογή.
Περιμένουμε μία έκδοση όπου θα γίνουν κάποιες διορθώσεις. Όταν τη πάρουμε θα ξέρουμε και ποια έκδοση θα έχουμε. Το ζητούμενο δεν είναι η έκδοση αλλά να παίζει καλά η εφαρμογή.
:smt023
manosleros
07-11-06, 17:52
Kalispera, diavasa to thema kai ida oti arxes Oktovriou legate oti to Destinator 6 tha ine sindoma etimo gia katevasma dorean apo to site tis NGI, exoume tipota nea ?
Efxaristo
Δεν υπάρχει κάτι νεότερο.
Για το συγκεκριμένο θέμα ενδιαφέρομαι κι εγώ.Είμαι πολύ φρέσκια στα gps.Πριν από καμμιά 10αριά μέρες αγόρασα το mio p350 με εγκατεστημένο το pn destinator σε κάρτα sd.Έχω ήδη εγκαταστήσει με τη βοήθειά σας και τα σημεία με speed cameras, όπως και τα βενζινάδικα και αρκετά από τα χρήσιμα.Έχω ενθουσιαστεί με το τι μπορεί να κάνει αυτό το πραματάκι.Διαβάζω φανατικά το φόρουμ,είναι πολύτιμος βοηθός σε μια άσχετη σαν κι εμένα!
damarlakisat
07-11-06, 18:52
εχω το 3 και το αναβαθμισα με το pn.το 6 ειναι πιο νεο??? πως θα κανω την αναβαθμιση του? κανει για το mio 168?
mastoris than.
07-11-06, 19:02
εχω το 3 και το αναβαθμισα με το pn.το 6 ειναι πιο νεο??? πως θα κανω την αναβαθμιση του? κανει για το mio 168?
Το 6 είναι νεότερο του ΡΝ,αναβάθμιση όταν δοθεί απο το site της NGI,κανένα πρόβλημα για το ηρωικό(τελικά) 168.Καλησπέρα κιόλας.
Κάνει για το mio 168 και θα δοθεί δωρεάν στους χρήστες του pn. Το μόνο που δε ξέρουμε είναι πότε ακριβώς θα κυκλοφορήσει.
ελπιζω μαζι με τους νεους χαρτες να βγει και το νεο προγραμμα
ελπιζω μαζι με τους νεους χαρτες να βγει και το νεο προγραμμα
Αυτο τωρα το λες για καλό :? , οι νεοι χαρτες δεν θα κυκλοφορήσουν νωριτερα απο τον Φεβρουάριο 2007,απ'οτι
γραφτηκε εκ μερους της διευθυνσης ... :)
Εγώ λέω να κάνουμε υπομονή. Δεν θα αλάξει πιά η ζωή μας με νέους χάρτες και νέο πρόγραμα. Οταν λυθούν τα όποια προβλήματα θα βγεί κι αυτό. Εδώ η Microsoft έχει καθυστερήσει δυό χρόνια να βγάλει τα Vista, θέλετε να βγαίνουν οι αναβαθμίσεις γιά να λέμε οτι έχουμε κάτι ακόμα η να βγαίνουν όταν έχουν και μπορούν κάτι να δώσουν ? :roll:
Για τους χάρτες: Η επόμενη έκδοση χάρτη που θα κυκλοφορήσει θα περιλαμβάνει κάλυψη του επαρχιακού δικτύου σε όλους τους νομούς της Ελλάδος πάνω από 90%. Επίσης θα καλυφθούν τουλάχιστον 10 - 15 πόλεις με πλήρη δεδομένα πλοήγησης. Φυσικά θα έχουν διορθωθεί κι όλες οι αλλαγές κυκλοφοριακών ρυθμίσεων που έχουν γίνει (π.χ. λόγω Δ. εκλογών). Τέλος θα μπουν νέες πόλεις με ονόματα οδών. Όλα αυτά δε θα γίνουν πριν το Φεβρουάριο του 2007.
Κάνει για το mio 168 και θα δοθεί δωρεάν στους χρήστες του pn. Το μόνο που δε ξέρουμε είναι πότε ακριβώς θα κυκλοφορήσει.
Zep, any news about 6??
Για τους χάρτες: Η επόμενη έκδοση χάρτη που θα κυκλοφορήσει θα περιλαμβάνει κάλυψη του επαρχιακού δικτύου σε όλους τους νομούς της Ελλάδος πάνω από 90%. Επίσης θα καλυφθούν τουλάχιστον 10 - 15 πόλεις με πλήρη δεδομένα πλοήγησης. Φυσικά θα έχουν διορθωθεί κι όλες οι αλλαγές κυκλοφοριακών ρυθμίσεων που έχουν γίνει (π.χ. λόγω Δ. εκλογών). Τέλος θα μπουν νέες πόλεις με ονόματα οδών. Όλα αυτά δε θα γίνουν πριν το Φεβρουάριο του 2007.
=D> :smt023
Μάλον ξέρει αλλά δεν μας λέει.
=D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D>
Δυστυχώς αν εξαρτιόταν μόνο από εμάς θα μπορούσαμε να πούμε ακριβή ημερομηνία.
γεια σας έχουμε νεότερα για την ημερομηνία που θα βγει το dest 6;
:wink:
Πιστεύω ότι μέχρι τις 10 Δεκ. θα έχουμε πάρει την τελική έκδοση. Μετά πρέπει να κάνουμε κάποιες δοκιμές και να ανακοινώσουμε ημερομηνία.
Πιστεύω ότι μέχρι τις 10 Δεκ. θα έχουμε πάρει την τελική έκδοση. Μετά πρέπει να κάνουμε κάποιες δοκιμές και να ανακοινώσουμε ημερομηνία.
ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑ ΔΕΝ ΞΑΝΑΓΥΡΝΑ
Aς ελπισουμε να το παρουμε πριν τις γιορτες και να μην μας βρει το 2007..Εγω προσωπικα δεν το εχω δοκιμασει ακομη , δεν θελω τα σπασμενα , θελω το ελληνικο το δοκιμασμενο απο σας και μετα θα εκφερω γνωμη .. 8)
Aς ελπισουμε να το παρουμε πριν τις γιορτες και να μην μας βρει το 2007..Εγω προσωπικα δεν το εχω δοκιμασει ακομη , δεν θελω τα σπασμενα , θελω το ελληνικο το δοκιμασμενο απο σας και μετα θα εκφερω γνωμη .. 8)
Συμφωνώ με τον Conan εεεεεε! με το Scotty ήθελα να πω :lol: :lol:
H μεγαλη πλακα θα ναι να παρουμε το γνησιο και στο καπακι η destinator technologies να ανακοινωσει το 7 ας πουμε αφου εξω το 6 κυκλοφορει σχεδον κανα χρονο
Αυτό μάλον θα το πληρώσουμε. :( :( :(
Για ποιό μιλάμε; Για το 6 ή το 6,1; Ας απαντήσει κάποιος επίσημα. Zeppelin;
Όταν το πάρουμε θα ξέρουμε και πια έκδοση είναι
H μεγαλη πλακα θα ναι να παρουμε το γνησιο και στο καπακι η destinator technologies να ανακοινωσει το 7 ας πουμε αφου εξω το 6 κυκλοφορει σχεδον κανα χρονο
ΧΑΧαΧαχουχου δηλ. δεν το περιμένεις αυτο να συμβει ,οι περισσοτεροι από εμας δεν εχουμε ηδη την 6.0.1.ΧΧΧΧ εδω και 1-2 μηνες
:?
Υ.Γ ρε σεις που ειναι ο Mister eleos ???????
Θα με βρίσετε σίγουρα αλλά αυτοί που έχουν το 6 απο που το πήραν ??
Δεν θα σε βρίσουμε, αλλά καλύτερα μην μπλέξεις, όπου νάναι θα βγεί επίσημα. :-D
ναι να περιμενεις που ξερεις καποτε θα βγει.Οσο ζω ελπιζω.
dimitriossara
05-12-06, 22:17
Βρε παιδες συγνωμη,αν βγει απο που το κατεβαζουμε,απο αυτο το φορουμ;Ειμαι λιγο ασχετος βλεπετε... :D :roll:
Οταν θα βγεί θα υπάρξει ανάλογη ανακοίνωση γιά το σχετικό link. :smt076
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2012, vBulletin Solutions, Inc.