Επιστροφή στο Forum : αρχαριος ζηταει βοηθεια!!!
καλησπερα!! θελω ναγορασω ενα gps να το εχω στο αμαξι και να εχει χαρτες Ελλαδας και καποιων αλλων ευρωπαικων πολεων. επισης θαθελα να με ενημερωνει σχετικα με το αν υπαρχοιυν μπλοκα/καμερες στο δρομο μου(νομιζω γινεται αυτο).
1) θελω μια φτυνη λυση,ποια ειναι αυτη ;(προτεινετε μου μοντελο/ποσο εχει;/απο που να το παρω
2)μπορω να εχω μονο μια συσκευη που να με πλοηγει ή πρεπει να χω περισσοτερες;(pda,receivers κτλ κτλ) ;;
3)πρεπει να πληρωνω καποια μηνιαια συνδρομη για να εχω αυτα που ζηταω παραπανω;
ευχαριστω πολυ!
Η πιο φτηνή λύση στην Ελληνική Αγορά είναι το acer n35 (450€ με ΦΠΑ) και μπορείς να το βρεις στο multirama. Στη τιμή περιλαμβάνετε και το destinator 3 με τους Ελληνικούς χάρτες
Για κάμερες κοίτα εδώ:
http://www.ngi.gr/forum/viewtopic.php?t=92&postdays=0&postorder=asc&start=45
Οι Ευρωπαικές χώρες που περιλαμβάνονται στο 2 CDs στη συσκευασία του ACER χρειάζονται κωδικό άδειας χρήσης που θα τον αγοράσεις με χρήση πιστωτικής από το moremaps.destinator1.com
Ligo pio ftina apo ta multirama & to plesio (430 euro) tha to vris sto
http://www.play247.gr
Den eho hrisimopoiisi omos pote auto to site. An to ksera tote den tha eperna to n35 apo ta multirama. Na ehis ipopsi sou pos i acer stin ellada den ehi kata ti gnomi mou kali ipostiriksi. An halasi to pda den sto allazoun & as ine stin eggiisi. To pernoun gia episkeui & treha gireue. Pantos ofilo na po pos to diko mou den ehi emfanisi kanena provlima. Sto paketo DEN iparhi eksoteriki kerea pou tha mou itan polli hrisimi se merikes periptosis (liges ine alithia) se kati kolostena idika an iparhoun grammes trolei & psila ktiria. I acer den ehi feri stin ellada akoma apo oti ksero tin eksoteriki kerea (sindete me kalodio). I ensomatomeni pou ehi to n35 genika kani pantos kala ti doulia tis. Iparhoun kerees allon kataskeuaston alla me konektora mmc (pou ehi to acer) den eho ipopsi mou kapio pou na kiklofori simera stin ellada. Simfona me to parapano site anamenete mia me kostos ligotero apo 30 euro.
Pantos eho mini ikanopoiimenos apo to sinoliko paketo & sigoura ine kata makran i ftinoteri lisi. An se endiaferi ousiastika mono gia tin ploigisi & dinatotites wifi, bluetooth & ta polla mhz se afinoun adiaforo sto protino.
πρεπει να πληρωνω καμια μηνιαια συνδρομη για να εχω τις υπηρεσιες που γραφω παραπανω;
ευχαριστω
Όχι, δε χρειάζεται να πληρώνης καμία συνδρομή
Πιο ειναι καλυτερο; το ΜΙΟ 168 ή το ACER N35?
Με μικρή διαφορά το mio 168. Τα πλεονεκτήματά του είναι:
1. Λίγο πιο ευαίσθητο GPS
2. Εξωτερική κεραία (τη χρειάζεσαι οπωσδήποτε αν έχεις Γαλλικό αυτοκίνητο με αθερμικό παρμπρίζ αλλιώς δε θα τη χρησιμοποιήσεις ποτέ)
3. Επεξεργαστής Intel αντί για Samsung. Ο επεξεργαστής της Intel δεν είναι κατά ανάγκη γρηγορότερος του Samsung, απλά το Destinator 3 εκμεταλλεύεται πλήρως την αρχιτεκτονική του επεξεργαστή της Intel αλλά και γενικότερα την αρχιτεκτονική του mio 168 μιας και όταν είχε λανσαριστεί πέρυσι σε όλο τον κόσμο ήταν το default λογισμικό πλοήγησης πακέτο με το mio 168.
stefanos1999
23-09-05, 00:02
το http://www.play247.gr ειναι πολυ αψογο!
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2012, vBulletin Solutions, Inc.