PDA

Επιστροφή στο Forum : Να συστηθουμε

hanibal
05-10-06, 03:42
Γεια χαρα παιδια.

vasiliadis1
05-10-06, 09:25
καλως τον κανιβαλο του φορουμ :wink:
αν και νομίζω πως σε προλαβε αλλος :lol:

grimak
05-10-06, 10:30
Γεια χαρα παιδια. http://img145.imageshack.us/img145/8256/motocanagliawelkomdo2.gif (http://img145.imageshack.us/my.php?image=motocanagliawelkomdo2.gif)

καλως ήρθες...
ερώτηση : Σου αρέσουν τα κόκκαλα ????? :lol:

Patatokeftes
05-10-06, 10:51
Και εγώ νέος εδώ και έσπευσα να σε υποδεχτώ, γιατί εδώ να ξέρεις κάποιοι φορουμίστες είναι λίγο επιφυλακτικοί με τους νέους... Να φανταστείς, για εμένα τις προάλες έλεγαν ότι δεν θα πρεπε να χω δικαίωμα ψήφου -σε μια πολύ σημαντική ψηφοφορία- γιατί δεν έχω λέει κλείσει χρόνο στο forum...

ΝΕΟΙ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ ΕΝΩΘΕΙΤΕ

grimak
05-10-06, 10:55
Και εγώ νέος εδώ και έσπευσα να σε υποδεχτώ, γιατί εδώ να ξέρεις κάποιοι φορουμίστες είναι λίγο επιφυλακτικοί με τους νέους... Να φανταστείς, για εμένα τις προάλες έλεγαν ότι δεν θα πρεπε να χω δικαίωμα ψήφου -σε μια πολύ σημαντική ψηφοφορία- γιατί δεν έχω λέει κλείσει χρόνο στο forum...

ΝΕΟΙ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ ΕΝΩΘΕΙΤΕ
Ωχ....... αρχίσανε η κεφτεδομαχίες πάλι.......... :evil: :twisted:
Μην την ακούς φίλε μου.... προσπαθεί να εκμαιεύσει ψήφους...... :wink:
Το γκάλοπ γίνεται εδώ: http://www.ngi.gr/forum/viewtopic.php?t=2017&start=75 και οι κεφτέδες είναι υπέρ της JOANITTA :wink:

Revuthokeftes
05-10-06, 10:56
Οχι μόνο για σένα σύντροφε κεφτέ... και για μένα πήγαινε και ήταν προφανές ρατσιστικό επεισόδιο...
το καταγγέλω και εγώ... ΗΑΝΙΒΑΛ, λέμε εδώ με το σύντροφο κεφτέ, να οργανώσουμε μια ομάδα διεκδίκησης των δικαιωμάτων των νέων φορουμιστών έναντι του κατεστημένου που βγάζει κανόνες όπως το συμφέρει... τι λές είσαι μέσα?

grimak
05-10-06, 10:57
Έρχεται και ο Tomatokeftes τώρα...... :evil: :twisted:

Tomatokeftes
05-10-06, 10:59
με κάλεσες gkrimaK?

ΝΑ ΜΑΙ! Και συμφωνώ -φυσικά- με τους προλαλίσαντες κεφτέδες... μην ακούς τον GRIMAK είναι το κατεστημένο προσωποποιημένο!

Προτείνω να ονομάσουμε την οργάνωσή μας, ΛΕΦΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΚΕΦΤΕΔΟΥΠΟΛΗ ... και μας λείπει ένας κανίβαλλος... τι στο καλό... τόσα χρόνια μας τρώνε (εμάς τους κεφτέδες) θέλουμε κάποιον στην αντεπίθεση... ΝΑ ΔΟΥΝ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΕ ΤΗΓΑΝΙΖΟΥΝ....

ΓΙΑ ΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ :twisted:

joannita
05-10-06, 11:07
ΚΑΙ ΕΧΩ ΝΑ ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΚΑΙ ΑΡΧΗΓΟ... για την εξτρεμιστική οργάνωση λέω.... τον ένοπλο αγώνα ντε!

ο καταλληλότερος κατά τη γνώμη μου αρχηγός, με τρελά διαπιστευτήρια στους μηχανισμούς της προβοκάτσιας, δεν είναι άλλος από τον Μίστερ Έλεος! MUSASHI for ever! :-D

panosha
05-10-06, 11:08

ΝΕΟΙ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ ΕΝΩΘΕΙΤΕ

Ε όχι και λίγο, πολύ επιφυλακτικοί. Μην ακούς τον GRIMAK είναι το κατεστημένο προσωποποιημένο. Οχι όλοι πάντως. Παιδιά προχωρείστε και ότι θέλετε έχετε υποστήριξη από μένα. :D :D :D

zeppelin
05-10-06, 11:51
Παιδιά (κεφτέδες) μου ανοίξατε την όρεξη...

Revuthokeftes
05-10-06, 11:52
και ποιον κεφτέ προτιμάς? (να τρέξω να σωθώ αν είναι!!!) :lol:

zeppelin
05-10-06, 12:02
Είσαστε όλοι σας υπέροχοι, αλλά ο ρεβυθοκεφτές...

Μάλλον όμως θα σας φάω όλους για να πάρω μαζί και τις ψήφους σας...

Zeppelin ...
με έχει τρελλάνει το avatar σου....
τέλειο ...
μου έρχεται να το δαγκώσω !!!!
τι κουκλι είναι αυτό !!!!
προτείνω να το υιοθετήσουμε όλοι σαν μασκώτ !!!!
8) 8) 8) 8)

Δώσε ΟΛΟΥΣ τους ΚΕΦΤΕΔΕΣ στο ομορφο τετράποδο ...
τουλάχιστον να πιάσουν τόπο !!! :lol: :lol: :lol:

Tomatokeftes
05-10-06, 12:32
Εεεεε ρε ένας κανίβαλλος που σας χρειάζεται! hanibal ... ΟΡΜΑ

Ωραίο το ζώο σας δεν αντιλέγω, αλλά θα πρέπει κάποτε να καταλάβετε επιτέλους ότι δεν μπορείτε να πληγώνετε έτσι τα συναισθήματα των άλλων...

Revuthokeftes
05-10-06, 12:41
Μάτα … δεν πρέπει να γίνεσαι συναισθηματική με τέτοιους τύπους… Τέτοια κάνεις και προκαλείς αντιδράσεις στην κεφτεδούπολη...

Ναι δώστε στο ζώο εμένα να φάει, να στουμπώσει, να σας πώ εγώ μετά κύριε αντμιν…

Φίλε panosha, δεν σε ευχαριστήσαμε ακόμα για την υποστήριξη... Αλήθεια, εσείς τι κεφτές θέτε να είστε? :-D

zeppelin
05-10-06, 17:12
Διπλός διχασμός προσωπικότητας
Ψυχολογική βία & νοθεία στις εκλογές
Προσηλυτισμός
Διασπορά ψευδών ειδήσεων

Άρη μ' ακούς? Τι σε κάναμε συντονιστή?

Και δε μπορώ να πάρω πίσω τη ψήφο μου (αλλά αυτό δε παθαίνουμε όλοι μετά τις εκλογές?) Sorry manoula... έπρεπε να είχα ψηφίσει εσένα!

manoula
05-10-06, 17:16
Δεν πειράζει.....ΚΟΥΜΠΑΡΕ.
Είναι επειδή σήμερα σου άνοιξαν την όρεξη τα μεζεδάκια.
Σε συγχωρώ τέκνο μου γιατί έχω και μια καρδιά αγκινάρα

ΜΑΝΟΥΛΑ

joannita
05-10-06, 17:17
... δεν με λένε άρη! :-D

vasiliadis1
05-10-06, 18:30
Διπλός διχασμός προσωπικότητας
Ψυχολογική βία & νοθεία στις εκλογές
Προσηλυτισμός
Διασπορά ψευδών ειδήσεων

Άρη μ' ακούς? Τι σε κάναμε συντονιστή?

Και δε μπορώ να πάρω πίσω τη ψήφο μου (αλλά αυτό δε παθαίνουμε όλοι μετά τις εκλογές?) Sorry manoula... έπρεπε να είχα ψηφίσει εσένα!
Ασε τον κοσμο νικο να εκφράζεται! Εγω ειμαι παντα παρόν και επιβλέπω την κατασταση.
Παντως νομίζω πως η δημιουργία του ΠΕΡΙ ΑΝΕΜΩΝ ΚΑΙ ΥΔΑΤΩΝ εχει ανεβάσει ΘΕΑΜΑΤΙΚΑ την επισκεψιμοτητα στο φορουμ.
Και ακομη ο χειμωνας δεν εχει μπει για τα καλα......

joannita
05-10-06, 18:34
βασικά την επισκεψιμότητα στο φορουμ την έχουν ανεβάσει οι κεφτέδες.... μου ... 8)

grimak
06-10-06, 01:36
βασικά την επισκεψιμότητα στο φορουμ την έχουν ανεβάσει οι κεφτέδες.... μου ... 8)
Δεν ξέρω αν οι κεφτέδες ανέβασαν την επισκεψιμότητα... σίγουρα όμως πρόσθεσαν ψήφους σε εσένα.... :evil: :twisted:
Αύριο θα έχουμε τις σαλάτες μεθαύριο τις πίτες κ.ο.κ μέχρι να κερδίσεις.... :evil: :twisted: :evil: :twisted:

maximi01
06-10-06, 07:49
Η ιστορία αρχίζει να μου θυμίζει Λιλιπούπολη, χωρίς όμως την καταπληκτική μουσική πρέπει να ομολογήσω. Νομίζω ότι ήρθε το πλήρωμα του χρόνου να προχωρήσουμε στην ηχογράφηση παραβλέποντας δημοκρατικές διαδικασίες.

grimak
06-10-06, 09:30
Η ιστορία αρχίζει να μου θυμίζει Λιλιπούπολη, χωρίς όμως την καταπληκτική μουσική πρέπει να ομολογήσω. Νομίζω ότι ήρθε το πλήρωμα του χρόνου να προχωρήσουμε στην ηχογράφηση παραβλέποντας δημοκρατικές διαδικασίες.
Πολυ ωραία...... θα είναι έτοιμη η manoula κατα τις 17:00 να πάμε για την ηχογράφηση? 8) :roll: :lol: :lol: :lol:

joannita
06-10-06, 09:48

:shock: :shock: Θέλετε να ηχογραφήσω την διαδικτυακή λιλιπούπολη? :shock: :shock:

τιμή μου μεγάλη :oops: :-D

maximi01
06-10-06, 11:29
Πολυ ωραία...... θα είναι έτοιμη η manoula κατα τις 17:00 να πάμε για την ηχογράφηση? 8) :roll: :lol: :lol: :lol:

Είμαι σίγουρος ότι δεν ξέρεις καλά την «ΦΩΝΟΥΛΑ» της manoulas και γι αυτό παίρνεις αλόγιστες αποφάσεις.
Εξάλλου όταν μιλάω για δημοκρατικές διαδικασίες εννοώ «βαθιά δημοκρατικές διαδικασίες» ... δηλαδή αποφασίζω εγώ :lol: :lol: :lol: :lol: :-D

grimak
06-10-06, 11:37

Είμαι σίγουρος ότι δεν ξέρεις καλά την «ΦΩΝΟΥΛΑ» της manoulas και γι αυτό παίρνεις αλόγιστες αποφάσεις.
Εξάλου όταν μιλάω για δημοκρατικές διαδικασίες εννοώ «βαθιά δημοκρατικές διαδικασίες» ... δηλαδή αποφασίζω εγώ :lol: :lol: :lol: :lol: :-D
Η αλήθεια είναι ότι δεν την ξέρω καλά...... αν πρόκειται κι άλας για βαθιά δημοκρατική διαδικασία... 8) τότε πάω πάσο.... :lol: :lol:

manoula
06-10-06, 14:48
@maximi01

Κε αφεντικέ τι εννοείτε? Ότι η φωνούλα μου δε σας αρέσει?
:twisted: Άν υποψιαστώ ότι υποστηρίζετε κάτι τέτοιο θα υποβάλλω την παραίτησή μου γραπτώς για να μην την ακούσετε :smt089