PDA

Επιστροφή στο Forum : ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ''ΑΓΑΠΗΜΕΝΩΝ''

o_Anapodos...
04-10-06, 14:39
Εχω το εξης προβλημα: Πηγαινω να ρυθμισω τις αποστασεις ειδοποιησης της πχ καμερας ταχητυτας και βαζω αποσταση 1000μ. Μετα παω και ρυθμιζω στα αγαπημενα την αποσταση στα 50μ και μου χαλαει τη ρυθμιση των καμερων... κανω κατι λαθος?

trod
04-10-06, 14:44
Τιποτα δεν κανεις λαθος. Απλα η αποσταση ειδοποιησης ειναι για ολα τα αγαπημενα και οχι για καθε ενα ξεχωριστα (δυστυχως).

o_Anapodos...
04-10-06, 14:48
mmmm... μαλιστα! αρα πρεπει να ρυθμιζουμε μεγαλη αποσταση ως επι το πλειστον οταν ειναι να κανουμε ταξιδι, γιατι στην παραλιακη ας πουμε,υπαρχουν μεν, δεν λειτουργουν ομως οι καμερες!

grimak
04-10-06, 14:52
mmmm... μαλιστα! αρα πρεπει να ρυθμιζουμε μεγαλη αποσταση ως επι το πλειστον οταν ειναι να κανουμε ταξιδι, γιατι στην παραλιακη ας πουμε,υπαρχουν μεν, δεν λειτουργουν ομως οι καμερες!
Έτσι είναι φίλε, μέσα στην πόλη το ρυθμίζεις στα 400 μετρα και για ε.ο. 1000 ή 2000 μέτρα :wink: αυτό τουλάχιστον κάνω εγώ.

trod
04-10-06, 14:52

Καλο ειναι να εχεις την αποσταση στα 400 μετρα. Ειναι η αποσταση "κλειδι" απο οτι εχω δει μεχρι τωρα.

grimak
04-10-06, 14:54

Καλο ειναι να εχεις την αποσταση στα 400 μετρα. Ειναι η αποσταση "κλειδι" απο οτι εχω δει μεχρι τωρα.
χεχεχε ίδια άποψη την ίδια στιγμή....

trod
04-10-06, 14:55

χεχεχε ίδια άποψη την ίδια στιγμή....

;)

Great minds think alike

o_Anapodos...
04-10-06, 14:58
Συμφωνω και γω εχθες το βραδυ εκει κατεληξα οτι ειναι η καλυτερη αποσταση αλλα ειδικα στην παραλιακη σε αυτη την αποσταση με το που σταματαει να μιλαει η αδελφη του τετοιου... χαχαχα ξεκιναει παλι! και ναι μεν εχει ωραια φωνη... σε καποια φαση ομως λες αει στο δι@ολο... :-D

grimak
04-10-06, 15:00
Συμφωνω και γω εχθες το βραδυ εκει κατεληξα οτι ειναι η καλυτερη αποσταση αλλα ειδικα στην παραλιακη σε αυτη την αποσταση με το που σταματαει να μιλαει η αδελφη του τετοιου... χαχαχα ξεκιναει παλι! και ναι μεν εχει ωραια φωνη... σε καποια φαση ομως λες αει στο δι@ολο... :-D
Αν το διαβάσει αυτό η αδελφή μου........ την έβαψες......... :lol: :lol: :lol:

o_Anapodos...
04-10-06, 15:01
:oops:

trod
04-10-06, 15:03
αχαχαχα ο κακομοιρης ειναι και νεο μελος. Απλα φιλε μου η κοπελα που μιλαει στο Destinator ειναι μελος εδω και ειναι και αγρια :smt074

grimak
04-10-06, 15:04
:oops:
Εντάξει, αφού της είπες και καλά λόγια... ''εχει ωραια φωνη'' πιστεύω θα το γλιτώσεις το τσόκαρο....... :lol: :lol:

o_Anapodos...
04-10-06, 15:05
Φιλε grimak, παρατηρησα οτι ''καμερες κυκλοφοριας'' τις εχεις για ''καμερες ταχυτητας''. Μηπως νομιζω λαθος και τελικα δεν ειναι καμερες ελεγχου κυκλοφοριας και ειναι τελικα καμερες ταχυτητας?

grimak
04-10-06, 15:07
αχαχαχα ο κακομοιρης ειναι και νεο μελος. Απλα φιλε μου η κοπελα που μιλαει στο Destinator ειναι μελος εδω και ειναι και αγρια :smt074
Οπ, τα μπέρδεψες τα πράματα.... :lol: αναφερόμαστε στην φωνή των speedcam (Female Voice Alerts by GriMak's sister) και όχι στην joanita :wink: :lol: :lol:

o_Anapodos...
04-10-06, 15:07
Στον Πειραια συγκεκριμενα θεωρω οτι δεν εχει καμερες ταχυτητας αλλα καμερες κυκλοφοριας! κανω λαθος???

trod
04-10-06, 15:08
Οπ, τα μπέρδεψες τα πράματα.... :lol: ανφερόμασται στην φωνή των speedcam (Female Voice Alerts by GriMak's sister) και όχι στην joanita :wink: :lol: :lol:

Ναι εχεις δικιο, my bad.

o_Anapodos...
04-10-06, 15:09
ειναι μελος εδω και ειναι και αγρια :smt074

χαχαχα πρεπει να ηχογραφισει μερικες βρισιες που θα τις βαλουμε μεσα οταν κανουμε καμια λαθος στροφη... χαχαχα

grimak
04-10-06, 15:10
Στον Πειραια συγκεκριμενα θεωρω οτι δεν εχει καμερες ταχυτητας αλλα καμερες κυκλοφοριας! κανω λαθος???
Γράψε μου τους κωδικούς των καμερών να σου πώ :wink:

o_Anapodos...
04-10-06, 15:13

G180 , G181, G178, G177, G176, Τετοιου ειδους καμερες νομιζω οτι ειναι διαχειρησης κυκλοφοριας...

grimak
04-10-06, 15:33

G180 , G181, G178, G177, G176, Τετοιου ειδους καμερες νομιζω οτι ειναι διαχειρησης κυκλοφοριας...
Λοιπόν.... φιλε ανάποδε αυτές κατα 99.99999 % είναι CTV (Διαχείρισης κυκλοφορίας ) ή BL (λεωφορειολωρίδων) και καταλάθος αυτός που τις πρόσθεσε στο anti-camera τις πέρασε σε λάθος κατηγορία :wink:
Αν μπορείς πέρνα από εκεί και τσεκάρισε της για να ενημερώσω τον ac-admin να τις διορθώσει.

Ευχαριστούμε φίλε Anapode...που έβαλες κι εσύ το λιθαράκι σου για την βελτίωση των speedcam :wink:

***Το ποστ μπήκε και εδώ: http://www.ngi.gr/forum/viewtopic.php?t=92&start=1170&postdays=0&postorder=asc&highlight= προς ενημέρωση όλων.....

o_Anapodos...
04-10-06, 17:52
Στον Πειραια και γενικα στην Παραλιακη δεν εχει σταθερες φωτογραφικες καμερες ταχυητας. Αν ειχε δηλ επρεπε να με εχουν κλεισει μεσα 4.656.965,7 φορες ισοβια... Εκει που ξερω και απο δικες μου κλησεις αλλα και απο γνωστους ειναι οτι στη Λεωφ Βουλιαγμενης εχει φωταγραφικες και αυτες φορητες!

grimak
04-10-06, 18:04
Στον Πειραια και γενικα στην Παραλιακη δεν εχει σταθερες φωτογραφικες καμερες ταχυητας. Αν ειχε δηλ επρεπε να με εχουν κλεισει μεσα 4.656.965,7 φορες ισοβια... Εκει που ξερω και απο δικες μου κλησεις αλλα και απο γνωστους ειναι οτι στη Λεωφ Βουλιαγμενης εχει φωταγραφικες και αυτες φορητες!
Τι εννοείς φορητές? τις αλλάζουν θέση? αν υπάρχουν κάποια σημεία που τα ξέρεις μπορείς να τα προσθέσεις στο www.anti-camera.com

o_Anapodos...
05-10-06, 11:32
Σιγουρα αν ειναι φορητες αλλαζουν κ θεση !! :-D το θεμα ομως δεν ειναι αυτο... Κατα το μεγαλυτερο ποσοστο, τις βαζουν σε συγκεκριμενα σημεια, παντα τα ιδια. Αρκετα απο αυτα τα σημεια ειδα οτι υπαρχουν στο προγραμματακι, πραγμα που με χαροποιει!

nikos_ph
05-10-06, 11:59
"καμια λαθος στροφη... "

"τις πέρασε σε λάθος κατηγορία"

Ας μου επιτραπεί να βάλω και ‘γω ένα λιθαράκι στην ορθογραφία. Το λάθος είναι ουσιαστικό και όχι επίθετο, επομένως είναι λάθος να χρησιμοποιείται σαν επίθετο, γι’ αυτό και δεν μπορεί να ακολουθήσει το ουσιαστικό που προσπαθούμε να προσδιορίσουμε. Γράφουμε δηλαδή «οι λάθος κατηγορίες», ενώ το ορθό θα ήταν «οι λανθασμένες κατηγορίες» ή «οι ακατάλληλες κατηγορίες». Μην μπερδεύουμε την ελληνική με την αγγλική, όπου η ίδια λέξη άλλοτε είναι ρήμα, άλλοτε ουσιαστικό, άλλοτε επίθετο και άλλοτε…. ό,τι ήθελε προκύψει! Εκτός και αν είσθε δημοσιογράφοι! Μην την κακοποιούμε την φουκαριάρα την γλώσσα, αρκετά την έχουν κακοποιήσει οι πολιτικοί και οι δημοσιογράφοι!

spichri
05-10-06, 12:26
+1

"καμια λαθος στροφη... "

"τις πέρασε σε λάθος κατηγορία"

Ας μου επιτραπεί να βάλω και ‘γω ένα λιθαράκι στην ορθογραφία. Το λάθος είναι ουσιαστικό και όχι επίθετο, επομένως είναι λάθος να χρησιμοποιείται σαν επίθετο, γι’ αυτό και δεν μπορεί να ακολουθήσει το ουσιαστικό που προσπαθούμε να προσδιορίσουμε. Γράφουμε δηλαδή «οι λάθος κατηγορίες», ενώ το ορθό θα ήταν «οι λανθασμένες κατηγορίες» ή «οι ακατάλληλες κατηγορίες». Μην μπερδεύουμε την ελληνική με την αγγλική, όπου η ίδια λέξη άλλοτε είναι ρήμα, άλλοτε ουσιαστικό, άλλοτε επίθετο και άλλοτε…. ό,τι ήθελε προκύψει! Εκτός και αν είσθε δημοσιογράφοι! Μην την κακοποιούμε την φουκαριάρα την γλώσσα, αρκετά την έχουν κακοποιήσει οι πολιτικοί και οι δημοσιογράφοι!

+10
κ.κ. συνάδελφε !!!!!

grimak
05-10-06, 12:51
+ 1000 :lol: :lol: αν και το λάθος είναι δικό μου... συμφωνώ με τέτοιες παρατηρήσεις φίλε Νίκο για να μην παρασύρουμε και άλλους στην ανορθογραφία… :wink:

nikos_ph
05-10-06, 15:46
+ 1000 :lol: :lol: αν και το λάθος είναι δικό μου... συμφωνώ με τέτοιες παρατηρήσεις φίλε Νίκο για να μην παρασύρουμε και άλλους στην ανορθογραφία… :wink:

Αν ήταν μόνο δικό σου, θα σου έστελλα ΠΜ, δυστυχώς είναι πολλών, και στις "δημοκρατίες" οι συνήθειες των πολλών γίνονται "νόμοι" ή "κανόνες".

MinOtaVrS
05-10-06, 21:30

Αν ήταν μόνο δικό σου, θα σου έστελλα ΠΜ, δυστυχώς είναι πολλών, και στις "δημοκρατίες" οι συνήθειες των πολλών γίνονται "νόμοι" ή "κανόνες".

Gia afto grafw kai egw se Greeeklish gia na mhn mou griniazete gia thn orthografia.... :twisted: :twisted: :twisted:

spichri
05-10-06, 22:54
a xa xa xa xa xa :lol: :lol: :lol:

nikos_ph
06-10-06, 10:04

Gia afto grafw kai egw se Greeeklish gia na mhn mou griniazete gia thn orthografia.... :twisted: :twisted: :twisted:

Συνελήφθης όμως στα ιταλικά σου, το “ouna fatsa ouna ratsa” είναι “una faccia una razza”. Φαίνεται όμως ,όταν ταξίδευες στην Ιταλία, δεν έκανες και πολλές «δημόσιες σχέσεις». :lol: :lol:

zeppelin
06-10-06, 11:49
Οχ! μας αίχη σιλάβι ώλους... Γεια σου Νίκο καλά κάνεις... έτσι να κρατάμε κι ένα επίπεδο στο forum.

MinOtaVrS
06-10-06, 11:58

Συνελήφθης όμως στα ιταλικά σου, το “ouna fatsa ouna ratsa” είναι “una faccia una razza”. Φαίνεται όμως ,όταν ταξίδευες στην Ιταλία, δεν έκανες και πολλές «δημόσιες σχέσεις». :lol: :lol:

Na sou pw thn mavri alhtheia den ta xreiastika pote ta italika (ante na eipa kanenan bella siniora to poli) :lol: :lol:

Mias kai thn mia piga 12 hmero gyro italias me ellhna xenago kai thn allh 7hmero Romi - Florentia - Venetia- Milano - Lugano (me thn AEKARA prin 3 xronia) ...

:lol: :lol:

MELASLOG
06-10-06, 16:27

Na sou pw thn mavri alhtheia den ta xreiastika pote ta italika (ante na eipa kanenan bella siniora to poli) :lol: :lol:

Mias kai thn mia piga 12 hmero gyro italias me ellhna xenago kai thn allh 7hmero Romi - Florentia - Venetia- Milano - Lugano (me thn AEKARA prin 3 xronia) ...

:lol: :lol:

Συλλαμβάνεσαι ξανά αν και greekenglish : kanena (kai oxi kanenan) bella siniora.
xixixixixixixi :twisted: :twisted: :twisted:

MinOtaVrS
06-10-06, 17:07
Συλλαμβάνεσαι ξανά αν και greekenglish : kanena (kai oxi kanenan) bella siniora.

Ta greeklish den exoun orthografia MOUXAXAXAXAXAXAXAXXAXa

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: \:D/ \:D/ \:D/

MELASLOG
07-10-06, 16:45

Μα και βέβαια, αλλά η κατάληξη "ν" εκεί που δεν χρειάζεται προδίδει Κυπριακή ή Ποντιακή καταβολή:
Κανέναν στυλόν ή κανέναν ντοσιέν, κανέναν τασάκι κλπ, κλπ, κλπ.
Είσαι Κύπριος ή Πόντιος;
:D :D :D :D :D :D :D

MinOtaVrS
07-10-06, 16:56

Μα και βέβαια, αλλά η κατάληξη "ν" εκεί που δεν χρειάζεται προδίδει Κυπριακή ή Ποντιακή καταβολή:
Κανέναν στυλόν ή κανέναν ντοσιέν, κανέναν τασάκι κλπ, κλπ, κλπ.
Είσαι Κύπριος ή Πόντιος;
:D :D :D :D :D :D :D
Oute to ena oyte to allo ... :wink:

MELASLOG
07-10-06, 17:04
Το ξέρω. Το έγραψα για πλάκα, για να σε πω "Πόντιο".
Γι αυτό και τα γέλια από κάτω.
Πλάκα κάνω και τώρα, μην επιτεθούν όλοι οι γνήσιοι πόντιοι, έτσι; \

Με εκτίμηση.

MinOtaVrS
07-10-06, 17:40
Το ξέρω. Το έγραψα για πλάκα, για να σε πω "Πόντιο".
Γι αυτό και τα γέλια από κάτω.
Πλάκα κάνω και τώρα, μην επιτεθούν όλοι οι γνήσιοι πόντιοι, έτσι; \

Με εκτίμηση.

xoxoxoxo

EToimasou erxete o musashi !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:

dimovag
18-12-06, 01:15
είμαι καινούργιος στο forum και θέλω να ρωτήσω για τα αγαπημένα. εγκατέστησα αρκετά από τα αγαπημένα που υπάρχουν στο site. μπερδεύτηκαν όμως οι φωτογραφίες, και το lidl για παράδειγμα έχει την φωτογραφία του praktiker. μπορεί κάποιος να μου πει τι συμβαίνει γιατί προσπαθώ να την αλλάξω και δεν αλλάζει.

panosha
18-12-06, 01:25
είμαι καινούργιος στο forum και θέλω να ρωτήσω για τα αγαπημένα. εγκατέστησα αρκετά από τα αγαπημένα που υπάρχουν στο site. μπερδεύτηκαν όμως οι φωτογραφίες, και το lidl για παράδειγμα έχει την φωτογραφία του praktiker. μπορεί κάποιος να μου πει τι συμβαίνει γιατί προσπαθώ να την αλλάξω και δεν αλλάζει.
Βρες το φάκελο favorites μέσα στο Destinator Apps , σβήσε προσεκτικά τα αρχεία με τις ονομασίες των αγαπημένων που πέρασες και δοκίμασε από την αρχή προσεκτικότερα. Μην φορτώνεις οτι βρίσκεις παρά μόνο ότι σου χρειάζεται. :(

soul_giannis
27-12-06, 12:42
Παιδια καλημερα και Χρονια σας Πολλα!!!
Εχω ενα προβληματακι και δεν μπορω να βρω λυση με τιποτα!!!
Εχω περασει τα speedcams Και δεν μου κανει ειδοποιηση με φωνη που εχω επιλεξει αλλα λεει σημειο ενδοιαφεροντος και μου λεει και το μηνυμα Σημειο Ενδοιαφεροντος στην οθονη ενω εχω επιλεξει την γυναικεια φωνη!!!!

zeppelin
27-12-06, 14:01
θα πρέπει τα αρχεία dat που έχουν τις πληροφορίες για τις κάμερες να έχουν το ίδιο όνομα με τα wav που βρίσκονται μέσα στο Greek

soul_giannis
27-12-06, 15:02
Ειναι ακριβως ιδια μιας και τα κανω οπως λενε οι οδηγιες για εγκατασταση των SpeedCameras

Gandalf
27-12-06, 15:34
Ποιο destinator τρέχεις; Εάν είναι PN 5.1.80, δεν θα έχεις φωνητικά στα poi

soul_giannis
27-12-06, 21:11
Τελικα φιλε εχεις δικαιο!Εχω το 5.1.80 αλλα ξερεις ποιο ειναι το περιεργο?
Μου εχει κανει ειδοποιηση παλαιοτερα μια φορα!!!!!Κουφο????