PDA

Επιστροφή στο Forum : Ανάβαση σε GarminXT

afonic
16-10-09, 14:35
Γεια χαρά,

όταν περνάω τον χάρτη της Ανάβασης στο GarminXT σε PNA, εμφανίζει κανονικά δρόμους, χωματόδρομους κλπ και βρίσκει το στίγμα μου, αλλά δεν παρουσιάζει πληροφορίες (καταφύγια, ξωκλήσια) που έχει όταν τον ανοίγα με Topo στο PDA ή οταν ανοίγω το .img file στο PC με το GPSMapEdit.

Ξέρει κανείς γιατί; Γενικά αν έχει κάποιος πληροφορίες για το GarminXT, βέλτιστες ρυθμίσεις, χάρτες κλπ ας κάνει μια μικρή αναφορά θα με βοηθούσε πολύ.

yiotis68
18-10-09, 16:43
Γεια σου φιλε. Δεν γνωριζω για το προβλημα που λες αλλα επειδη προσπαθω εδω και καιρο να βρω σε καποιο καταστημα συσκευη με χαρτη αναβασης για να δοκιμασω την πλοηγηση που κανει εκτος πολης , δηλαδη πολη με πολη, πολη με χωριο, χωριο με χωριο, και δεν εχω βρει ουτε στην αναβαση.
Μπορεις να μου πεις την διαδρομη πατρα θεσσαλονικη απο ποιες πολεις περναει και αν περναει απο τον ΜΠΡΑΛΟ και αν μπορεις να περασεις την εικονα απο την διαδρομη για να την δω με λεπτομεριες.
Σε ευχαριστω.

afonic
18-10-09, 17:36
Νομίζω δεν έχει πλοήγηση ο χάρτης της Ανάβασης που έχω, δηλαδή όταν πατάω να βάλω διεύθυνση δεν βρίσκει τίποτα, θα το τσεκάρω σε λίγο και θα σου πω. Για πλοήγηση υπάρχει ο χάρτης της AutoDriveHellas που είναι αρκετά καλός από ότι ξέρω, αλλά γενικά για τέτοιου είδους πλοήγηση καλύτερα ένα πρόγραμμα δρόμου πχ Destinator, Ginius, iGo κλπ.

afonic
19-10-09, 14:15
Πράγματι, δεν υπάρχει δυνατότητα πλοήγησης...

billjeep
20-10-09, 11:35
Πράγματι, δεν υπάρχει δυνατότητα πλοήγησης...
Μα δε χρειαζεται πλοηγηση στο βουνο!
Για τα αλλα που αναφερεις, πραγματι και τα 'περισσοτερα' να βαλεις στον χαρτη, δεν εμφανιζονται ολα!
Για να τα δεις ολα, θα πρεπει να εχεις συσκευη συμβατη για garminXT..

afonic
20-10-09, 15:13
Ναι το ξέρω απλά ο φίλος παραπάνω ρώτησε, αν και δεν νομίζω ότι κατάλαβε για τι χάρτες μιλάμε!

Έχω GarminXT στο PNA μου, προφανώς είναι υπερβολικά βαρύς ο χάρτης για να τα φορτώσει όλα...