PDA

Επιστροφή στο Forum : A 3850- MENU VISTA1

antongou
02-10-09, 18:22
ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΕΡΑΣΩ ΤΟ VISTA 1 ΣΤΟ A 3850 ?
ΑΝ ΝΑΙ, ΣΤΗ RESIDENTFLASH ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ SHELL ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ.ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ? ΤΟ SHELL.ini ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΑΛΛΑΞΩ Η'΄ΤΟ ΑΦΗΝΩ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ?

peterant
02-10-09, 19:59
Άνοιξε το shell.ini στο pc σου με το notepad και πες τι γράφει....

antongou
02-10-09, 20:02
\Residentflash\Destinator\Destinator.exe

peterant
02-10-09, 20:31
Κατέβασέ από εδώ : http://rapidshare.com/files/254553632/PeterantMenuA3860BT.rar

-Aποσυμπίεσε και βάλε τα περιεχόμενα του φακέλου PeterantMenu Μls A3860BT που θα προκύψει από την αποσυμπίεση, στην κάρτα σου.
-Διόρθωσε το shell.ini να γράφει (Σώσε το original στο pc σου):\SDMMC\PeterantMenu\PeterantMenu.exe
-Κατέβασε το συνημμένο αρχείο,αποσυμπίεσε και βάλε τα αρχεία που θα προκύψουν, σε αντικατάσταση των ομώνυμων που βρίσκονται στην διαδρομή PeterantMenu\Main
-Reset και είσαι έτοιμος.....Το πρόγραμμα πλοήγησης θα τρέχει από το εικονίδιο Dest7 του VistaMenu
-H συσκευή σου ξαναγίνεται όπως ήταν, εάν απλά αντικαταστήσεις πάλι το Shell.ini με το original.....innocent1

antongou
02-10-09, 20:45
σ ευχαριστω πολυ για το χρονο σου ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΝΕΤΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ

antongou
04-10-09, 10:56
φιλε PETERANT δεν τρεχει το λογισμικο απο το DEST 7 αλλα ουτε απο τα αλλα λογισμικα.συγκεκριμενα δεν βρισκει το destinator.exe.τι προτεινεις

peterant
04-10-09, 20:29
-Κατέβασε το συνημμένο αρχείο,αποσυμπίεσε και βάλε τα αρχεία που θα προκύψουν, σε αντικατάσταση των ομώνυμων που βρίσκονται στην διαδρομή PeterantMenu\Main

Aυτό το έκανες;

antongou
04-10-09, 21:08
ναι το εκανα

ueotsa
26-11-09, 02:03
Γεια σας έχω το mls 3850, έβαλα το A 3850- MENU VISTA1 (http://www.navimania.gr/showthread.php?p=210433#post210433) και διότι είμαι περίεργος πήγα και έβαλα κωδικό( από τον πινάκα έλεγχου ) τώρα δεν μπορεί να ξανανοίξει τα windows crymore(πάει και διαβάζει από τον σκληρό , στον όποιο δεν μπορώ να μπω) . άμα μπορεί κάποιος ας με βοηθήσει <?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" /><o:p></o:p>
Ευχαριστώ crymore

peterant
26-11-09, 19:10
Αυτό είναι Νόμος και έχει αναφερθεί πολλές φορές ότι δεν πρέπει να μπαίνει κωδικός......
Τα πράγματα τώρα είναι δύσκολα γιατί δεν εμφανίζεται το πληκτρολόγιο και έτσι δεν μπορείς να βάλεις τον κωδικό.....
Η συσκευή συνδέεται με Active Sync και επικοινωνεί με το pc ή την βλέπει σαν σκληρό δίσκο?
Εάν η συσκευή έχει δυνατότητα σύνδεσης μέσω Active Sync υπάρχει περίπτωση να το σώσεις.......

ueotsa
26-11-09, 23:33
Αυτό είναι Νόμος και έχει αναφερθεί πολλές φορές ότι δεν πρέπει να μπαίνει κωδικός......
Τα πράγματα τώρα είναι δύσκολα γιατί δεν εμφανίζεται το πληκτρολόγιο και έτσι δεν μπορείς να βάλεις τον κωδικό.....
Η συσκευή συνδέεται με Active Sync και επικοινωνεί με το pc ή την βλέπει σαν σκληρό δίσκο?
Εάν η συσκευή έχει δυνατότητα σύνδεσης μέσω Active Sync υπάρχει περίπτωση να το σώσεις.......

Δυστυχώς η συσκευή δεν έχει σύνδεση μέσω Active Sync. Οπότε θα δω τη θα κάνω.
ευχαριστώ πάντως lol2lol2lol2

yiapap
27-11-09, 08:09
Δυστυχώς η συσκευή δεν έχει σύνδεση μέσω Active Sync. Οπότε θα δω τη θα κάνω.
ευχαριστώ πάντως lol2lol2lol2 Πάντως το φλασάριασμα της συσκευής από την MLS κοστίζει 25€ και σίγουρα θα σου αποκαταστήσει το πρόβλημα. Εσύ ζυγίσεις αν αξίζει ;)

ueotsa
29-11-09, 19:52
Πάντως το φλασάριασμα της συσκευής από την MLS κοστίζει 25€ και σίγουρα θα σου αποκαταστήσει το πρόβλημα. Εσύ ζυγίσεις αν αξίζει ;)

μπορω μηπως να το φλασαρω εγω ?

και αν ναι, μπορεις σε παρακαλω να μου πεις που να ψαχτω ?

χωρις να σε κουραζω βεβαια ...

ευχαριστω

peterant
30-11-09, 20:14
Το "φλασάρισμα" γίνεται αποκλειστικά και μόνο στο Service ης MLS.....

ueotsa
02-12-09, 23:22
Ευχαριστω για το χρονο που αφιερωσες , να σε καλα .

Saoulos
18-12-09, 01:06
Πολύ καλή δουλειά. Ευχαριστώ πολύ!!!!!!!!!!

λυκαιος
18-01-10, 12:48
Παρα πολυ καλη δουλεια φιλε Peterant !!!
Σε ευχαριστω για την διαθεση και για τον κοπο που κατεβαλες για να μας το προσφερεις .
Ακολουθησα τις οδηγιες σου και δουλευει μια χαρα.

MaGeLaNoS_
11-02-10, 22:57
Εγω θα ηθελα να ρωτησω αν η αναλυση ειναι σωστη για το 3850 επειδη νομιζω οτι δεν ειναι 320*240 κ το βλεπω σε αρκετα αρχεια μεσα στο ΠετεραντΜενου σαν σχολιο.Ευχαριστω.

MaGeLaNoS_
07-10-10, 21:35
Πως μπορουμε να εισαγουμε POI με το μενου αυτο?Θελω συμπληρωματικα να βαλω καποια δικα μου.

peterant
07-10-10, 21:58
Στον φάκελο Destinator/UserData/Favorites....Δεν υπάρχει αρχείο οδηγιών μέσα στα pois που κατέβασες?

MaGeLaNoS_
07-10-10, 22:34
οχι δεν υπαρχει κ εχω χαθει πραγματικα..
απο το pois.gr κατεβασα μια κατηγορια pois που ηθελα

http://index.pois.gr/poicard.asp?POI_ID=772

Αυτος ο φακελος Destinator που ειναι?Εχω το μενου σου κ το μονο που βλεπω στην καρτα ειναι κατι αλλοι φακελοι Igo8 k κατι τετοια.

peterant
07-10-10, 22:54
Στην εσωτερική μνήμη είναι, που ονομάζεται ResidentFlash, μέσα στον φάκελο Destinator.....
-Την εσωτερική μνήμη την βλέπεις εφόσον συνδέσεις την συσκευή με το pc μέσω ActiveSync....
Δες λίγο εδώ: http://www.navimania.gr/showpost.php?p=143625&postcount=85

MaGeLaNoS_
07-10-10, 23:17
Στον φακελο αυτο μετα απο Sync βλεπω μονο κατι αρχεια .dll.
Δε θα επρεπε να μπει στην καρτα μνημης που ειναι κ το igo?

peterant
07-10-10, 23:25
Όχι παραμένει στην αρχική του θέση...

MaGeLaNoS_
07-10-10, 23:26
Μαλιστα επομενως δεν μπορω να περασω poi με το vista menu αποτι φαινεται.Ευχαριστω για τον κοπο σου.

peterant
07-10-10, 23:34
Δεν έχει σχέση το VistaMenu με το πως θα περάσεις τα poi's....
-Αν έκανες τα βήματα στο post 4 και έχεις την συγκεκριμένη συσκευή τότε δεν έχεις πειράξει τίποτε άλλο από την αρχική δομή των φακέλων του προγράμματος πλοήγησης....Εκτός και άν έχεις κάποια άλλη έκδοση συσκευής που το πρόγραμμα τρέχει από την κάρτα....Το πρόγαμμα πλοήγησης τρέχει κανονικά?

MaGeLaNoS_
07-10-10, 23:37
ναι τρεχει κανονικα κ εκει ειναι που τρελαινομαι.Αν ειχε προβλημα ή ειχα διαγραψει καποιο φακελο επρεπε να δω τουλαχιστον ενα κρασαρισμα.Αυτα που βλεπω με το sync μεσα στον φακελο Destinator ειναι μονο αρχεια .dll μερικα .exe και μερικα .txt
κανενα ιχνος αλλου φακελου οπως περιγραφεις παρπανω.
Θα δοκιμασω να ξαναπερασω το μενου να δω αν θα εμφανιστει ο Userdata φακελος.

peterant
07-10-10, 23:38
Τρέχει πατώντας το μπουτόν "Πλοήγηση" ή το τρέχεις από το εικονίδιο Dest7 του VistaMenu...?

MaGeLaNoS_
07-10-10, 23:40
Βασικα εχω το ΙGo8 κ τρεχει κ πατωντας το πλοηγηση κ μπαινοντας στο μενου αλλα κ απο το εικονιδιο.Δεν μου παρουσιαζει καποιο προβλημα στην πλοηγηση.λειτουργει δηλαδη απο παντου κ κανονικοτατα

peterant
07-10-10, 23:48
Δεν ανέφερες τίποτε περί igo8....και τόση ώρα μιλάμε για το Destinator tongue2
Εάν είναι μορφής .klm τα βάζεις στον φάκελο igo8/content/userData/poi
Aν δεν υπάρχουν οι φάκελοι τους δημιουργείς....

MaGeLaNoS_
07-10-10, 23:54
Κ το σκεφτηκα οτι δε θα το ειδες μαλλον στο ποστ 21 το εγραφα :P
Anyway να κανω κ εναν φακελο Userdata/Favorites μεσα στον Destinator να υπαρχει ή δεν το θεωρεις απαραιτητο?Ευχαριστω για τις info.

peterant
08-10-10, 00:03
Aφού λες ότι δεν βλέπεις αρχεία! dizzy2 Το Destinator σου τρέχει?

MaGeLaNoS_
08-10-10, 00:07
Το Destinator οχι δεν τρεχει γιατι δεν το εχω καν.Μεσα στο φακελο Destinator στην Resident Flash εχει καποια αρχεια exe,dll,txt κ διαφορα,αλλα οχι υποφακελους.Απο την στιγμη που δεν χρησιμοποιω το προγραμμα πλοηγησης destinator κρινεις απαραιτητη την δημιουργια καποιου υποφακελου μεσα στον φακελο Destinator στην Resident Flash?

Δεν ξερω ποσο πιο αναλυτικα να το γραψω.Σε κουρασα λιγο.

peterant
08-10-10, 00:08
Όχι δεν χρειάζεται....