Επιστροφή στο Forum : Λειτουργία πεζού
Αν και δεν την έχω χρησιμοποιήσει ποτέ μέχρι τώρα, απο περιέργεια και μόνο είπα να κάνω μια δοκιμή.
Απ ότι φαίνεται δουλεύει σωστά μόνο αν επιλεγεί ταυτόχρονα και συντομότερη διαδρομή.
Σε λειτουργία πεζού πιστεύω πως δεν έχει έννοια να διαφοροποιείται το αποτελεσμα ανάλογα με το αν έχει επιλεγεί συντομότερη, βέλτιστη ή ταχύτερη.
Ο πεζός προτιμάει πάντα την συντομότερη που προφανώς είναι η κατά το δυνατόν ευθύτερη. Αν λοιπόν δεν έχεις προσεξει πως εισαι σε ταχύτερη ή βέλτιστη, αναρωτιέσαι γιατι τόσες παρακάμψεις.
Επίσης ο εκτιμώμενος χρόνος είναι για μαραθωνοδρόμους με ταχύτητες ντοπαρισμένου κατοστάρη, πχ για διαδρομή 2.5χλμ εκτιμά 13 λεπτά στην συντομη, στην ταχύτερη δε εκτοξεύεται στα 10 λεπτά για διαδρομή 3.5χλμ
Να προσθέσω πως δεν έχει νόημα η δυνατότητα σε λειτουργία πεζού της αποφυγής δακτυλίου, που λειτουργεί.
Η πλοήγηση πεζού έχει κάποια προβληματάκια τα οποία έχουν εντοπιστεί εδώ και καιρό. Προέχει όμως η διόρθωση άλλων σημαντικότερων προβλημάτων πριν ασχοληθούμε με αυτό. Όποιος θέλει βέβαια μπορεί να γράψει τις παρατηρήσεις του.
Καμμία αντίρρηση. Αλλωστε, οπως ήδη έγραψα δεν την εχω χρειαστεί ποτε, ούτε στο dest παληοτερα ούτε τώρα στο gd.
Εγω δυο φορες την χρησιμοποιησα και στις τρεις διαδρομες μου εβγαζε τον ιδιο δρομο,αλλα με εκανε βολτες μεσα απο τα στενα και αργουσε να υπολογισει την θεση μου,περνουσα μια διασταυρωση εφθανα περουπου στην επομενη και τοτε αλλαζε,εκανε και επανεκινηση μηπως δεν την παλευε αλλα τα ιδια,απλως το βρισκω ποιο ευκολο απο του dest του οποιου οποτε και να την χρησιμοποιησα δεν εβγαλα ακρη...Μετα ειπα να δουλεψω του Sygic...Ετη φωτος μπροστα,διαφορετικε διαδρομες,υπολογισε την ποιο εξυπνη και ολα δουλευουνε ρολοι...Τουλαχιστον ξερω οτι αν χρειστω ποτε να βρω που παρκαρα το αμαξι μου σε ξενηξ πολη θα εχω ενα προγραμμα να παω,γιατι με το dest και το ginius εκοβα βολτες πανω κατω και κατεβαζα καντυλια
Γενικα,πιστευω με αυτα που διαβαζω και που βλεπω οτι το ginius θελει πολυ δουλεια για να γινει καλο,Μαλλον θα επρεπε να κυκλοφορησει σε ενα χρονο και οχι πριν εναν
H καλύτερη λύση για πλοήγηση πεζού είναι το Maps στο iPhone, μακράν. grin1
Πανο ενοοεις το Google Maps;;;Αυτο υπαρχει σε ολα τα τηλεφωνα βρε συ....Ρε αν το παρω τα Χριστουγεννα και δεν ειναι καλο θα σε βαλω να μου παρεις Omnia II η οτι αλλο με εικανοποιει και παρτο εσυ να εισαι διπλοεκρηκτικος
Ναι, αλλά δεν λειτουργεί το ίδιο σε όλα τα τηλέφωνα, μιλάμε για άλλη έκδοση που εκμεταλλεύεται τις δυνατότητες του iPhone, που άλλες συσκευές δεν διαθέτουν.
....Ρε αν το παρω τα Χριστουγεννα και δεν ειναι καλο θα σε βαλω να μου παρεις Omnia II η οτι αλλο με εικανοποιει και παρτο εσυ να εισαι διπλοεκρηκτικος
Ναι, αλλά δεν λειτουργεί το ίδιο σε όλα τα τηλέφωνα, μιλάμε για άλλη έκδοση που εκμεταλλεύεται τις δυνατότητες του iPhone, που άλλες συσκευές δεν διαθέτουν.
Ναι, η δυνατότητα της έκρηξης είναι μοναδική στo iPhone! lotpot
ChrisAthens
02-10-09, 20:58
Ναι, η δυνατότητα της έκρηξης είναι μοναδική στo iPhone! lotpot
+1000 lol2
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2012, vBulletin Solutions, Inc.