Επιστροφή στο Forum : τι ακριβως ειναι η ταχυτερη διαδρομη;
βρε παιδια να ρωτησω κατι;οταν βαζουμε την ταχυτερη διαδρομη,υπολογιζει το μηχανημα και την κινηση στους δρομους;βλεπω οτι ενω υπαρχουν σαφως και πιο κεντρικες οδοι για να κινηθουμε,μου διαλεγει πολλες φορες δρομους με μικροτερα ορια ταχυτητας τα οποια συνηθως εχουν λιγοτερη κινηση...ειναι τυχαιο η οντως τα ελεγχει;
Όχι δε παίρνει πληροφορία από TMC. Αν ψάξεις λίγο στο forum θα βρεις αρκετές αναφορές γι' αυτό.
Δεν είναι απλά όρια ταχύτητας αλλά πληροφορία από πάρα πολλά στοιχεία που έχουν καταγραφεί επί τόπου (φανάρια, stops, πραγματικό πλάτος, κλίση, λωρίδες, προτεραιότητες, κατηγορίες και άλλα πολλά) με τα οποία έχει υπολογιστεί ο χρόνος διέλευσης σε ένα διάνυσμα (τμήμα οδικού άξονα)
καταλαβα...ομως αν π.χ. ξερω οτι σε εναν δρομο υπαρχει αρκετη κινηση γιατι πχ εχει γινει καποιο ατυχημα,πως θα μπορουσα να μαθω την αμεσως ταχυτερη διαδρομη;εκτος απο το να χρησιμοποιησω την συντομοτερη.αμα κανω επι τοπου επανυπολογισμο,υπαρχει περιπτωση να μου την βγαλει η θα δειξει την ιδια; :?
Σ' αυτή τη περίπτωση πρέπει να λαμβάνεις TMC. Είπα και πριν πως αν ψάξεις λίγο με τη λέξη TMC μέσα στο forum, θα βρεις αρκετά πράγματα.
συγνωμη αλλα δεν διατυπωσα σωστα την δευτερη ερωτηση μου:πως θα μπορουσα να εμφανισω εναλλακτικες διαδρομες απλα και μονο για να βρισκω νεους δρομους για να παω σε ενα σημειο;
vasiliadis1
25-09-06, 23:51
αυτο μπορείς να το κάνεις μόνο μεσω της αποφυγής δρόμων.
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2012, vBulletin Solutions, Inc.