PDA

Επιστροφή στο Forum : Ειδοποίηση για κάμερες ταχύτητας

sonick
14-09-09, 22:23
Χαίρεται!
Μήπως ξέρει κάποιος,πως μπορώ να κάνω το navigator μου(miomoov330)να με ειδοποιεί πριν από σταθερές κάμερες ταχύτητας?
Το μενού,υπάρχει.
Επίσης,έκανα update τον χάρτη και πλέον μου εμφανίζει το όριο του εκάστοτε δρόμου,μόλις το φτάσω ή το ξεπεράσω.
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!

koala
14-09-09, 23:34
http://index.pois.gr/SpeedCameras.aspx κατεβαζεις το αρχειο για το miomoov το αποσυμπιεζεις(θα επιλεξεις πρωτα ποιες καμερες θελεις)Το αρχειο import.txt θα το βαλεςι μεσα στον φακελο SpeedCams και μετα οταν τρεξεις το αρχειο θα διμιουργηθουνε δυο νεα εικονιδια...Εισαι οκ..Μετα το αρχσειο import το διαγραφεις απο μεσα αν θες

sonick
15-09-09, 16:42
Koala,σ'ευχαριστώ πολύ:-)

sonick
15-09-09, 16:56
Koala,και κάτι ακόμα..Μετά απο καιρό μπορεί να χρειαστεί αναβάθμιση αυτή η λειτουργία?
Επίσης,ΑΝ γίνεται..να μου πεις που το βρήκες?Αν χρειαστεί..

sonick
15-09-09, 17:00
Το είδα το site.
Από τη βιασύνη..
Thanxx

ΚΟΤΑΡΙΔΗΣ ΙΩ
17-09-09, 13:34
Επειδη ειμαι ασχετος ακομα απο gps πως το εκανες για το οριο ταχυτητας να σε ειδοποιει;

sonick
19-09-09, 17:50
Απλά έκανα update,και είχε και αυτή τη λειτουργία.
Αυτο που κάνει,είναι να δείχνει το όριο ταχύτητας μόλις το φτάσεις,και συνεχίζει και όταν το ξεπεράσεις.
Σήμερα όμως γυρνόντας από κοζάνη,μου έλεγε 80km όριο,ενώ ο δρόμος είχε πινακίδες 50km.Λίγο πιο πέρα την στείνουν μπάτσοι,οπότε το μυαλό μου εμένα πάει στη "βρώμικη" αλλαγή του ορίου.
Επίσης,σήμερα δε μου εμφάνιζε σταθερές κάμερες ταχύτητας στην εγνατία(Για δοκιμή το είχα).
Ίσως πρέπει να περιμένουμε το επόμενο update