Επιστροφή στο Forum : iGo & FYROM
Κύριοι...
συγνώμη .. αλλά λόγω αρχών ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΩ ΤΟ I-GO , αν πρώτα δεν αλλάξουν την ονομασία των Σκοπίων , απο Μακεδονία (που την λένε εσφαλμένα) σε Σκόπια ή Π.Γ.Δ.Μ.
Αυτά . Τέλος .- :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Κύριοι...
συγνώμη .. αλλά λόγω αρχών ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΩ ΤΟ I-GO , αν πρώτα δεν αλλάξουν την ονομασία των Σκοπίων , απο Μακεδονία (που την λένε εσφαλμένα) σε Σκόπια ή Π.Γ.Δ.Μ.
Αυτά . Τέλος .- :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
αν υπηρχε χαρτης των σκοπιων (οχι Ελληνικης κατασκευης) για το destinator....
τι ονομα νομιζεις οτι θα ειχε?
Χρήστος Λάππας
16-09-06, 00:14
Έστι ακριβώς είναι τα πράγματα. Όχι μόνο για τους χάρτες, για οτιδήποτε. Οι μόνοι που δεν αποκαλούμε την ΠΓΔτΜ "Μακεδονία" είμαστε εμείς. Και το παιχνίδι χάθηκε πριν από πολύ περισσότερα χρόνια από όσο φανταζόμαστε...
Χρήστο έχεις απόλυτο δίκιο...Χωρίς αυτό το forum να είναι πολιτικό και κατά την προσωπική μου άποψη το φταίξιμο μας (γιατί πρέπει πάντα να ξεκινάμε την κριτική από τη δικιά μας μεριά) ξεκίνησε πριν από 50 χρόνια και για 50 χρόνια...
Τώρα έχουμε ένα θέμα εξωτερικής πολιτικής και το αντιμετωπίζουμε έχοντας χτίσει γενιές και γενιές ελλήνων, που βγαίνουν σε συλλαλητήρια οι οποίοι πίστεύουν ότι η Μακεδονία είναι μόνο ελληνική. Με το ίδιο σκεπτικό έπρεπε να βγούμε μιλλιούνα στους δρόμους φωνάζοντας "Η Μικρά Ασία είναι ελληνική" και να κάνουμε εμπάργκο στην Τουρκία.
Αν ακούγομαι αιρετικός καλό θα ήταν όποιος θέλει να του το αναλύσω σε pm και να μην απασχολούμε το forum με τέτοια θέματα.
Υ.Γ. Παρόμοια (τραγικά) λάθη έχουμε κάνει και στα ελληνοτουρκικά. Όποιος πιστεύει ότι το δίκιο είναι πάντα στην ελληνική πλευρά είναι βαθιά νυχτωμένος και τον προκαλώ να ψάξει να αγοράσει το βιβλιο του διπλωμάτη Βύρωνα Πολυδορώπουλου (πρώην πρέσβη επί χρόνια στην Πόλη)
Χρήστο έχεις απόλυτο δίκιο...Χωρίς αυτό το forum να είναι πολιτικό και κατά την προσωπική μου άποψη το φταίξιμο μας (γιατί πρέπει πάντα να ξεκινάμε την κριτική από τη δικιά μας μεριά) ξεκίνησε πριν από 50 χρόνια και για 50 χρόνια...
Τώρα έχουμε ένα θέμα εξωτερικής πολιτικής και το αντιμετωπίζουμε έχοντας χτίσει γενιές και γενιές ελλήνων, που βγαίνουν σε συλλαλητήρια οι οποίοι πίστεύουν ότι η Μακεδονία είναι μόνο ελληνική. Με το ίδιο σκεπτικό έπρεπε να βγούμε μιλλιούνα στους δρόμους φωνάζοντας "Η Μικρά Ασία είναι ελληνική" και να κάνουμε εμπάργκο στην Τουρκία.
Αν ακούγομαι αιρετικός καλό θα ήταν όποιος θέλει να του το αναλύσω σε pm και να μην απασχολούμε το forum με τέτοια θέματα.
Υ.Γ. Παρόμοια (τραγικά) λάθη έχουμε κάνει και στα ελληνοτουρκικά. Όποιος πιστεύει ότι το δίκιο είναι πάντα στην ελληνική πλευρά είναι βαθιά νυχτωμένος και τον προκαλώ να ψάξει να αγοράσει το βιβλιο του διπλωμάτη Βύρωνα Πολυδορώπουλου (πρώην πρέσβη επί χρόνια στην Πόλη)
Σωστός!
[quote="harisg"]Χρήστο έχεις απόλυτο δίκιο...Χωρίς αυτό το forum να είναι πολιτικό και κατά την προσωπική μου άποψη το φταίξιμο μας (γιατί πρέπει πάντα να ξεκινάμε την κριτική από τη δικιά μας μεριά) ξεκίνησε πριν από 50 χρόνια και για 50 χρόνια...
Δυστυχώς έχει αρχίσει πολύ πιο πριν από το 340 πΧ! Από την εποχή, που κάποιοι στην Αθήνα θεωρούσαν τούς Μακεδώνες βαρβάρους!!
κ.κ. συνφορουμίστες...
Η Ιστορία ... είναι απόλυτα αντικειμενική , όταν την διαβάζεις αντικειμενικά και είναι τουλάχιστον 50+ χρόνια πίσω!!!
Λόγω Ελληνικών καταβολών , προσπαθούμε να είμαστε το δυνατόν πιό ελληνοστραφείς και ολιγότερο υποκειμενικοί.
Το θέμα Μεγάλη Ελλάς, Μικρά Ασία, Σκόπια, Μακεδονία ... είναι και ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ζώσης σημασίας για εμάς και τα παιδιά μας...
Αυτά ..
Τώρα για το IGO....
αντε να το δούμε και αυτό ... ...
να το δούμε και λέμε απόψεις !!!!
Παρεπιπτόντως, πολύ γελάω κάθε καλοκαίρι που κάθε μέρα50 -60 τουρκαλάδες που επιστρέφουν Γερμανία οδικώς φτάνουν στο αεροδρόμιο (οι πινακίδες γράφουν ''αερολιμένας μακεδονία'')
Παιδιά, λέω να επικεντρωθούμε στο iGo. Δεν νομίζω ότι το μακεδονικό το δημιούργησε η pdamill ούτε ότι πρόκειται να λυθεί αλλάζοντας το Μακεδονία σε Fyrom στο χάρτη τους.
Παιδιά, λέω να επικεντρωθούμε στο iGo. Δεν νομίζω ότι το μακεδονικό το δημιούργησε η pdamill ούτε ότι πρόκειται να λυθεί αλλάζοντας το Μακεδονία σε Fyrom στο χάρτη τους.+1 :roll: :roll: :roll:
Το μωρό για να το ταίσει η μάνα πρέπει να κλάψει.
Αν τα περνάμε στο ντούκου έστω και στα forum δεν μπορούμε να έχουμε την απαίτηση οι άλλοι να για μάς. Αν υπάρχουν διαμαρτυρίες κατι μορεί και να γίνει. Και εφόσον η επίσημη ονομασία ειναι FYROM...
Παιδιά, λέω να επικεντρωθούμε στο iGo. Δεν νομίζω ότι το μακεδονικό το δημιούργησε η pdamill ούτε ότι πρόκειται να λυθεί αλλάζοντας το Μακεδονία σε Fyrom στο χάρτη τους.
+1 και απο μενα.
8) 8) 8)
+1 και εγω!!!! 8) 8)
Το post είναι ελαφρώς offtopic, ελπίζω στην κατανόηση σας.
Εγώ προσωπικά δεν πρόκειται να χρησιμοποιήσω το εν λόγω πρόγραμμα παρά το γεγονός οτι ενθουσιάστηκα τόσο από το interface όσο και από την ταχύτητα που είδα.
Ο λόγος είναι οτι σήμερα μπήκα στο site της εταιρείας και στην πρώτη σελίδα είδα να διαφημίζεται ο δωρεάν χάρτης της ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ. Έκανα λοιπόν ένα post στο forum της Pdamill επισημαίνοντας το σφάλμα, σε πολύ ήπιο τόνο.
Η απάντηση που έλαβα από ένα άτομο με το nickname Zorbas ο οποίος μάλιστα ισχυρίζεται οτι είναι και έλληνας (και μάλλον είναι στην καταγωγή όμως μόνο , γιατί στην ψυχή σίγουρα δεν είναι) ήταν το λιγότερο προσβλήτική (αποκαλόντας με στενομυαλό - σωβινιστή) και απειλόντας οτι αν δεν κατεβάσω το post θα έλεγε στούς admin να το κατεβάσουν αυτοί, πράγμα που έπραξαν. Επειδή δεν δέχομαι να συμμετέχω σε forum οπού οι χρήστες φιμώνονται, αλλά και να υποστηρίζω εταιρείες που λειτουργούν με αυτή τη λογική δεν σκοπεύω να ασχοληθώ με το συγκεκριμένο προιόν. Παραθέτω τα σχετικά Post και ζητώ συγνώμη για το αν σας κούρασα.
*Lysias*
Post Posted: Tue Sep
19, 2006 8:23 am
Post subject: WRONG COUNTRY NAME Reply with quote
Edit/Delete this
------------------------------------------------------------------------
I write this in order to protest regarding the name of the country
between Greece and Serbia.
As some of you might know there has been a dispute eversince the
collapse of Yugoslavia regarding the name of this country. They wish to
call themshelves '' Macedonia" something that is not acceptable by
Greece since Historically the name defines the north part of Greece.
The country untill the dispute is legally solved was and is accepted in
the UN by the temporary name F.Y.R.O.M. which is the only legal name.
I ask you to take this under consideration and on your new map to
correct the name to the legal one
Back to top
View user's profile
Send
private message
*zorba*
Real Gamer
19, 2006 8:44 am
Post subject: Reply with quote
Hello my friend,
first of all if you have complains about the nomination of the fyrom.map
contact the igo distributors at www.igo.com/en
The Fyrom.map appears in the IGO software (folder maps) as Former
Yugoslav Republic of Macedonia which is correct Exclamation
Only the nomination of the map file is macedonia.fbl
If you are complaining about that issue - don't you think this is
narrow-minded and extravagant?
If you don't - please ask igo distributors to change the greek.map into:
hellenicrepublic.fbl and the germany to federalrepublicofgermany.fbl
etc, etc.
Are you able to realize what I mean?
Anyway I don't think that pdamill likes to see political comments or
even chauvinism here in this nice, peacefull Forum.
I will ask the administrator to delete this posting if you don't do it
yourself!
Best regards
Zorbas the greek
PS: Se parakalo file, mi kanies tous ellines rezilli edo pera - mi
xehnas eimaste ke europei!
Send
private message
ICQ Number
*Lysias*
19, 2006 11:03 am
Post subject: Reply with quote
Edit/Delete this
post Delete
this post
I will send the message to the address you specified. I thought that
this is the official forum of the company producing the software.
I do not think the languege I usued was ofending. I stated the facts
only and asked for correction. I did so because I saw on the frront page
that everybody could download the map of ''Macedonia'' as a bonus.
Following the official name given by UN is not chauvinism , at least not
to my opinion. If you think it is narrow-minded and extravagant. I do
not know what to say.
Regarding the name on the map file (I do not have the specific map) I
was not aware. By the way U.S.A. map is named america.fbl
To ask the administrators to delete the posting is your choice. If they
wish to delete it it is also their choice. Forums are as liberal as
their administrators are. But if you do, please explain to me what
narrow-minded and fascism is.
Ειμαστε ευρωπαίοι αλλά και έλληνες μην το ξεχνάς αυτό. Είσαι και από
Καβάλα...
Back to top
View user's profile
Send
private message
Inbox Sentbox Outbox Savebox
My PDAmill Forum Index
Inbox :: Message
From: zorba
To: Lysias
Posted: Tue Sep 19, 2006 1:43 pm
Subject: Fyromnia etc.
Hello Lysias,
honestly in my opinion your protest is inappropriate. We are talking here about a navigationssoftware which one single filename seems to bother you and which is usually not (really) visible for common users.
When you check the maps by the menu it does indeed show the (politically) correct name of the country map.
So why do you complain, what is your motivation in that matter?
I-GO is a navigationsoftware and not an official greek affair.
I would not deny that the announcement of the summerupdate included a Macedonia.map was somewhat careless worded, but honestly, common people all over the world are calling "the country between Greece and Serbia" just Macedonia and not FYROM - except of the greek people, as they tend to say "Skopja" when they are talking about FYROM. Do you think this is respectful? What would you say if somebody says, I go to the "Athens" if he means - let's go to Greece?
Your argued historically in case of Makedonia, I totally agree, but where is the limit?
Do you want to put turkish territory into question which was fomerly greek and offend our turkish fellows?
Do you want germans to put their former eastern parts of polish and russian territory into question and offend our polish and russian fellows?
Let's keep things as they are and close history books and stay alive and live as peacefull as possible - too many people died already.
If you read greek history and I do not mean Alexander the great you know that greek chauvinism "Megali Idea" faild and hundred thousands of people sufferred in the "Catastrophe of Minor Asia" and got refugees as my grandparents did.
Why I'm saying all this? Because I think it's disproportionately to suspect a provocation behind a filename. And unfortunately we had several postings in the greek forum in that matter which tend to be somewhat agressive.
In my humble opinion these tendencies has to be nipped in the bud.
So I plead to stop the F.Y.R.O.M(acedonia) discussion once and for all.
Avoiding political discussions is appeasing.
Best regards
Zorba
PS: Kano ka8e hrono 2200 km gia na pao Kavala - diladi kano megalo kopo na pao na do ton kozmo, to peribalon ke tin 8alassa - anigi i kardia mou - alla horis e8nikismo. An kai den einai eukolo na dehomaste ena kratos pou onomazete Makedonia, autos einai o kostos tis eirinis. ta leme
Outbox :: Message
From: Lysias
To: zorba
Posted: Tue Sep 19, 2006 2:48 pm
Subject: Re: Fyromnia etc.
Hello Zorbas,
I think read and understand only what you wish. I told that the reason I posted was the front page of I-go not a filename.
My motivation is that I wish the I-go to have the proper legal names. I did not ask for Instabul to be renamed to Constantinoupoli, nor that F.Y.R.O.M. is called Scopja. I simply asked that official name of the U.N. will be respected and corrected.
The rest of the world learned to call this state ''Macedonia'' as you say because people like you stayed quite . Since you claim to be greek you know the word oxhadelphismos.
My grand parent both come from Asia Minor. And paid their share of blood and losses. Fortunately some people back in 1821 did not think like you and prefered to die rather than live a peacefull life in you know what I mean.
Regarding the democracy and fredom of speech in this forum, I think the actions of the administrators speak for themselves.
I will not bother you any more this was the last time in your site.
PS
Εξαιρετικά επιτυχημένο το ''εμπαθής χρήστης'' όπως περιγράφεις τον εαυτό σου. Φιλική συμβουλή άλλαξε το nickname σε Εφιάλτης ή Πήλιος Γούσης. Ως εραστής-μελετητής της ελλήνικής ιστορίας φαντάζομαι τους ξέρεις και τους δύο.
Aν θέλεις να απαντήσεις έλα στο forum της NGI. Το nickname είναι το ίδιο.
Και κάτι τελευταίο. Όταν βλέπεις αντιμετώπιση σαν και αυτή, πραγματικά εκτιμάς ακόμη περισσότερο το forum της NGI οπού η ελευθερία λόγου όσο ακραίο και να είναι αυτό που θέλει να πεί ο άλλος είναι σεβαστή (ακόμη των πρεσβετών) :lol: :lol: :lol:
Και κάτι τελευταίο. Όταν βλέπεις αντιμετώπιση σαν και αυτή, πραγματικά εκτιμάς ακόμη περισσότερο το forum της NGI οπού η ελευθερία λόγου όσο ακραίο και να είναι αυτό που θέλει να πεί ο άλλος είναι σεβαστή (ακόμη των πρεσβετών) :lol: :lol: :lol:
Π Α Ρ Α Π Ο Λ Υ Κ Α Λ Α εκανες και τα δημοσιοποιησες ολα τα ανωτερω.Νομιζω οτι απο πολλους θα ληφθουν, σοβαρα υπ οψιν.Αλλα που να ξερουν οι αμοιροι τι σημαινει η λεξη δ η μ ο κ ρ α τ ι α,αφου στα μερη που ζουν προφανως δεν εφαρμοζεται;
Εγώ πάντως επιμένω ότι το κάθε forum έχει ένα συγκεκριμένο σκοπό. Μιλώντας για παράπλευρα θέματα σε διάφορα σημεία του κάθε forum δημιουργούμε αταξία. Δεν δικαιολογώ την pdamill για την πράξη της. Απλά συνιστώ να επανέλθουμε στο θέμα.
Τώρα για το αν θα πρέπει να αγοράζουμε ή όχι προϊόντα χωρών που αποκαλούνε το FYROM "Μακεδονία" ένα έχω να πω: Όλες οι χώρες εκτός Ελλάδας έτσι αποκαλούν ανεπίσημα τα Σκόπια, οπότε θα πρέπει να μείνουμε στο γνωστό σλόγκαν του '80 "Ο επιμένων Ελληνικά". Μάλλον ουτοπικό για τη σημερινή εποχή.
Δυστυχώς η κατάσταση είναι έτσι και δεν αλλάζει άπαξ και οι USA δέχτηκαν τα Σκοπια με αυτό το όνομα όλα τα αλλα είναι φυσικά επακόλουθα ...
Στο θέμα μας τώρα την συγκεκριμένη φάση δεν φταίει η pdamill μονο , αλλα και κάποιοι άλλοι Ελληνάρες γενίτσαροι και ο νοών νοητό ..
Απο μενα εχεις την πληρη υποστηριξη φιλε μου και μπραβο σου για τις ενεργειες σου στο φορουμ τους!
Ενα μπραβο και στην NGI για την ανανεωμενη του φορουμ της, αλλα -κυριως- για την απολυτη δημοκρατικοτητα και αμεση προσοχη που δειχνουν απεναντι σε καθε εναν απο εμας.
Τα μονο λογια που εχω να πω για τον ψευτο-Ζορμπα ειναι οτι μαλλον θα επρεπε να εχει ως nick το "Καραγκιοζης" (και παλι προσβολη θα ηταν για την συμπαθητικη φιγουρα του θεατρου σκιων που καθε αλλο εκτος απο προδοτης ηταν). Κατι τετοιοι ψευτοκουλτουριαρηδες και απερισκεπτοι ανθρωποι καταστρεφουν σε διαστημα ημερων οσα πασχιζει ο λαος μας να διορθωσει επι δεκαετιες.
Ας ζουσε το κακομοιρο -και φτωχο τω πνευματι- ατομο αυτο σε μια χωρα σαν την FYROM και θα του ελεγα τοτε πως θα ποθουσε να ανηκει στον "μιζερο" και "σωβινιστικο" λαο της Ελλαδας μας.
Αυτο το λεω γιατι -αν συνεχισουν τετοιου ειδους "παραφωνιες" σαν του "Ζορμπα"- δεν αποκλειω στο μελλον οι αγαπητοι και "φιλειρηνιστες" Σκοπιανοι να εκφρασουν διεκδικησεις επι των εδαφων μας προς "απελευθερωση" ομογενων τους (βλεπε "Ζορμπας") και τελικα η πατριδα του (Καβαλα, αν καταλαβα) να γινει ενα ωραιο νοτιο λιμανακι της Ψευτο-Μακεδονιας τους.
Σας παρακαλω, μη με θεωρησετε ακραιο. Πιστευω οτι εκφραζομαι λογικα.
Τα σχολια σας επι των λογων μου, δεκτα...
Εγώ προσωπικά δεν πρόκειται να χρησιμοποιήσω το εν λόγω πρόγραμμα παρά το γεγονός οτι ενθουσιάστηκα τόσο από το interface όσο και από την ταχύτητα που είδα.
Ο λόγος είναι οτι σήμερα μπήκα στο site της εταιρείας και στην πρώτη σελίδα είδα να διαφημίζεται ο δωρεάν χάρτης της ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ. Έκανα λοιπόν ένα post στο forum της Pdamill επισημαίνοντας το σφάλμα, σε πολύ ήπιο τόνο.
Η απάντηση που έλαβα από ένα άτομο με το nickname Zorbas ο οποίος μάλιστα ισχυρίζεται οτι είναι και έλληνας (και μάλλον είναι στην καταγωγή όμως μόνο , γιατί στην ψυχή σίγουρα δεν είναι) ήταν το λιγότερο προσβλήτική (αποκαλόντας με στενομυαλό - σωβινιστή) και απειλόντας οτι αν δεν κατεβάσω το post θα έλεγε στούς admin να το κατεβάσουν αυτοί, πράγμα που έπραξαν. Επειδή δεν δέχομαι να συμμετέχω σε forum οπού οι χρήστες φιμώνονται, αλλά και να υποστηρίζω εταιρείες που λειτουργούν με αυτή τη λογική δεν σκοπεύω να ασχοληθώ με το συγκεκριμένο προιόν. Παραθέτω τα σχετικά Post και ζητώ συγνώμη για το αν σας κούρασα.
στα αρχαια Ελληνικα επρεπε να το γραψεις... 8) για να το καταλαβουν και οι Σκοπιανοι. :P
Η
Niko dwse link blepw oti yparxoun polloi pou theloun na doun ti epaixe .. :evil:
Τί link να δώσω. Το κόψανε το ποστ. Τα δύο τελευταία ήταν ΡΜ. Τώρα ποιά σκοπιμότητα εξυπηρετεί να μου στείλει αγγλικό ΡΜ ο Ζορμπάς ο οποίος μιλάει ελληνικά και μόνο η τελευταία γραμμή να είναι στα ελληνικά πραγματικά δε ξέρω. Γιατί τα αγγλικά στο ποστ το καταλαβαίνω, στο ΡΜ όμως? Ιδέες κανείς?
α και κάτι ακόμη. Στο ΡΜ του αναφλερεται και για άλλα ποστ με ίδιο θέμα. Από όσο είδα εγώ όταν μπήκα δεν υπήρχε κάτι σχετικό. Ή πέφτει λογοκρισία κανονικά και σε οτιδήποτε δεν είναι αρεστό ή δεν ξέρω και εγώ τι εννοούσε
Τί link να δώσω. Το κόψανε το ποστ. Τα δύο τελευταία ήταν ΡΜ. Τώρα ποιά σκοπιμότητα εξυπηρετεί να μου στείλει αγγλικό ΡΜ ο Ζορμπάς ο οποίος μιλάει ελληνικά και μόνο η τελευταία γραμμή να είναι στα ελληνικά πραγματικά δε ξέρω. Γιατί τα αγγλικά στο ποστ το καταλαβαίνω, στο ΡΜ όμως? Ιδέες κανείς?
Asta na pane ... :roll:
Σχετικα με τους χάρτες και το ¨Μακεδονία¨
Πάτε στο παρακατω ΣΥΝΔΕΣΜΟ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (http://my.pdamill.com/viewtopic.php?p=14889#14889)
και σχολιάστε οσο προλαβαίνετε ακόμα ...
α και κάτι ακόμη. Στο ΡΜ του αναφερεται και για άλλα ποστ με ίδιο θέμα. Από όσο είδα εγώ όταν μπήκα δεν υπήρχε κάτι σχετικό. Ή πέφτει λογοκρισία κανονικά και σε οτιδήποτε δεν είναι αρεστό ή δεν ξέρω και εγώ τι εννοούσε
ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ ΦΙΛΕ......
Μην ασχολείσε με τέτοιους ανθρώπους, τους δίνεις αξία!!
Άστον να πάει να ''να να να'' που λέι και ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου :wink:
Σχετικα με τους χάρτες και το ¨Μακεδονία¨
Πάτε στο παρακατω ΣΥΝΔΕΣΜΟ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (http://my.pdamill.com/viewtopic.php?p=14889#14889)
και σχολιάστε οσο προλαβαίνετε ακόμα ...
Εγώ δεν έγραψα πολλά.... γιατί αν έγραφα με τα νεύρα που του έχω θα ξέφευγα εντελώς....... :wink:
Μπράβο ρε Μπάμπη καλά του τα ''έχωσες'' αλλά σιγά μην ζοριστεί ο ....... :lol: :)
MinOtaVrS - ''Μαινόμενος ταύρος''
http://my.pdamill.com/viewtopic.php?p=14906#14906
Πες τα broooooo ................
MinOtaVrS - ''Μαινόμενος ταύρος''
http://my.pdamill.com/viewtopic.php?p=14906#14906
Πες τα broooooo ................
:smt096 :smt066 :smt084 :smt076
Πάντως εγώ είχα βάλει τα γέλια όταν διάβασα το παρακάτω post όπου ζητείται από κάποιον της εταιρείας igo (!) να κάνει ο "εν λόγω" την μετάφραση του ελληνικού menu του igo.. :shock: και αυτός δούλεψε όλο το βράδυ και την έκανε..
http://my.pdamill.com/viewtopic.php?t=1494&postdays=0&postorder=asc&start=0
\:D/ =D> :smt038
(Τι 'ν' τούτος; :-k )
Πάντως εγώ είχα βάλει τα γέλια όταν διάβασα το παρακάτω post όπου ζητείται από κάποιον της εταιρείας igo (!) να κάνει ο "εν λόγω" την μετάφραση του ελληνικού menu του igo.. :shock: και αυτός δούλεψε όλο το βράδυ και την έκανε..
http://my.pdamill.com/viewtopic.php?t=1494&postdays=0&postorder=asc&start=0
\:D/ =D> :smt038
(Τι 'ν' τούτος; :-k )
Eπειδη δεν θελω να εκθεσω προσωπα και καταστάσεις αυτος δεν εκανε σιγουρα αυτο που λεει αλλα καποιος αλλος χρηστης ο οποιος αραια μεν μπαινει δε και εδώ... ;-)
Παιδια να προτεινω κατι, στην αρχη το topic ηταν για το προγραμα iGO και μετα πηγε στους χαρτες και τωρα ειμαστε για το FYROM κτλ κτλ. Δεν θα ηταν καλυτερο να αφησουμε το συγκεκριμενο topic καθαρα για τα νεα του προγραματος και να ανοιξουμε ενα νεο topic για τους χαρτες και για οποια αλλη συζητηση/διαφωνια εχουμε σε σχεση με το iGO.
Ο λογος που το λεω ειναι γιατι για εμας που το παρακολουθουμε το topic ξερουμε τι λενε οι 7 σελιδες αλλα για καποιον που τωρα αρχιζει να το διαβαζει ειναι κουραστικο και δεν εχει την ιδια συσταση απο την αρχη ως το τελος.
iGO, you go? (http://rapidshare.de/files/32876604/iGO_20with_20Greek_20Map.rar)
Παιδια να προτεινω κατι, στην αρχη το topic ηταν για το προγραμα iGO και μετα πηγε στους χαρτες και τωρα ειμαστε για το FYROM κτλ κτλ. Δεν θα ηταν καλυτερο να αφησουμε το συγκεκριμενο topic καθαρα για τα νεα του προγραματος και να ανοιξουμε ενα νεο topic για τους χαρτες και για οποια αλλη συζητηση/διαφωνια εχουμε σε σχεση με το iGO.
Ο λογος που το λεω ειναι γιατι για εμας που το παρακολουθουμε το topic ξερουμε τι λενε οι 7 σελιδες αλλα για καποιον που τωρα αρχιζει να το διαβαζει ειναι κουραστικο και δεν εχει την ιδια συσταση απο την αρχη ως το τελος.
No prob about this opoios mod mporei sa to metakinhsei ..
Κατ εμε το λιγοτερο που εχει να κανει αυτος ο Ζορμπας ? :evil: ειναι να αποσυρει απο το κοσμο τουτο,ψυχη και σωμα.Ανεξαιρετως το τι πιστευει,στη σημερινη εποχη,αν θες να λεγεσαι δημοκρατης πρεπει να ακους και τη γνωμη των αλλων.Και το πιο βασικο......,δεν πρεπει να σβυνεις οτι γραφει ο αλλος.Πρεπει να απαντας.Αν εχεις επιχειρηματα βεβαιως.Ας τον απομονωσουμε ομως.Πολυ ασχοληθηκαμε με αυτον :twisted: .
No prob about this opoios mod mporei sa to metakinhsei ..
ΣΥΜΦΩΝΩ :evil:
Αν δεν αλλάξει το όνομα στην iGO μέσα στην επόμενη εβδομάδα σκοπεύω τόσο εγώ όσο και αρκετά ακόμα άτομα από το myphone να μποϋκοτάρουμε την PDAmill και το iGO της! Όσο για τους εξευρωπαϊσμένους και ξεχασιάρηδες έλληνες έχω να πω ότι λυπάμαι και τίποτα περισσότερο!
Όσο για την NGI θα ανέβαινε ακόμα περισσότερο στην εκτίμηση μου αν έβαζε ως όρο στην μέλλουσα συνεργασία της με την iGO την διόρθωση του ονόματος!
Αν δεν αλλάξει το όνομα στην iGO μέσα στην επόμενη εβδομάδα σκοπεύω τόσο εγώ όσο και αρκετά ακόμα άτομα από το myphone να μποϋκοτάρουμε την PDAmill και το iGO της! Όσο για τους εξευρωπαϊσμένους και ξεχασιάρηδες έλληνες έχω να πω ότι λυπάμαι και τίποτα περισσότερο!
Όσο για την NGI θα ανέβαινε ακόμα περισσότερο στην εκτίμηση μου αν έβαζε ως όρο στην μέλλουσα συνεργασία της με την iGO την διόρθωση του ονόματος!
Οπως σου εγραψα και στα φορα της pdamill εγω ειμαι μέσα
Αν θες δωσε μας και τα link στο myphone ..
Οπως σου εγραψα και στα φορα της pdamill εγω ειμαι μέσα
Αν θες δωσε μας και τα link στο myphone ..
Μινόταυρε έχουν μια εβδομάδα ακόμα! Το άλλο Σάββατο αν δεν διορθωθούν όλα θα αρχίσει ο πόλεμος! Και σίγουρα έχω προσμετρήσει και εσένα σε αυτόν! :lol:
:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Εχω στειλει e-mail στην iGO εδώ και μια εβδομάδα και ακόμα δεν απάντησαν! Αλλά όπως κάνουν και τα Αμερικανάκια υπάρχει και deadline!
Εχω στειλει e-mail στην iGO εδώ και μια εβδομάδα και ακόμα δεν απάντησαν! Αλλά όπως κάνουν και τα Αμερικανάκια υπάρχει και deadline!
Ναι, πάρτε τα όπλα σας και βαδίστε βόρεια. Μόλις καταλάβετε τα Σκόπια συνεχίστε προς Ουγγαρία να επιβάλετε την τάξη και στην Ουγγαρία (εκεί εδρεύει η PDAMill). Μόλις τα καταφέρετε θα ανακυρήξουμε την ημέρα ως εθνική έορτή. Σαν δε ντρεπόμαστε λέω εγώ.
Αν έκανες τον κόπο να διαβάσεις παραπάνω θα έβλεπες ότι έχεις γίνει ο περίγελος του forum όταν μετά από όλα αυτά βοήθησες στην μετάφραση! Και αυτή η χώρα πάντα με αγώνες κέρδιζε αυτά που της ανήκαν! Αλλά υπήρχαν πάντα και οι "έλληνες" που έβαλαν τον Κολοκοτρώνη φυλακή! Απλά στην εποχή μας ονομάζονται "πολιτισμένοι εξευρωπαϊσμένοι ψευτοκουλτουριάρηδες!"
Αν έκανες τον κόπο να διαβάσεις παραπάνω θα έβλεπες ότι έχεις γίνει ο περίγελος του forum όταν μετά από όλα αυτά βοήθησες στην μετάφραση! Και αυτή η χώρα πάντα με αγώνες κέρδιζε αυτά που της ανήκαν! Αλλά υπήρχαν πάντα και οι "έλληνες" που έβαλαν τον Κολοκοτρώνη φυλακή! Απλά στην εποχή μας ονομάζονται "πολιτισμένοι εξευρωπαϊσμένοι ψευτοκουλτουριάρηδες!"
Το Destinator γιατί το αγοράζετε; Γερμανικό δεν είναι; Ξεχάσατε τι κάναν οι Γερμανοί στους παπούδες μας και στους πατεράδες μας; Είναι αυτή νοοτροπία; Έλεος! Δε θα πρέπει να είχαμε με τα μυαλά σας επαφή με κανέναν λαό στον κόσμο. Οι Ιταλοί και Γερμανοί και Ιάπωνες λόγω του '40, οι Τούρκοι λόγω του '21, οι Αμερικάνοι λόγω της Κύπρου και της χούντας κοκ.
Πάντως αν με θεωρείς εσύ "περίγελο" είναι τιμή μου! Και αυτό που κάνεις δε λέγεται αγώνας: λέγεται καραγκιοζιλίκι.
Από αυτά που γράφεις και μόνο δείχνει την άγνοια σου επί του θέματος! Ας σε κρίνουν όσοι γνωρίζουν έστω και λίγα παραπάνω για το παιχνίδι που παίζετε με το όνομα και για το ποιος είναι ο καραγκιόζης!
Από αυτά που γράφεις και μόνο δείχνει την άγνοια σου επί του θέματος! Ας σε κρίνουν όσοι γνωρίζουν έστω και λίγα παραπάνω για το παιχνίδι που παίζετε με το όνομα και για το ποιος είναι ο καραγκιόζης!
Δεν απαντάς επί της ουσίας. Ή απατώμαι; Γιατί χρησιμοποιείς Γερμανικά, Ιαπωνικά ή Αμερικάνικα προϊόντα μεταξύ αυτών και το Destinator;
Ο γερμανός δεν παίζει κάποιο παιχνίδι με μελλοντικές βλέψεις για την ελλάδα! Ο σκοπιανός όμως χρηματοδοτείται τόσο από τον αμερικανό όσο και από τον τούρκο με σκοπό τις όντως επεκτατικές βλέψεις της Τουρκίας. Βρες κάποιον με βαθύτερη γνώση του γίγνεσθε επί των βαλκανίων να σου εξηγήση και ίσως τότε να καταλάβεις την αγωνία μου και πολλών άλλων για αφύπνιση! :wink: Κάτι αντίστοιχο έπαθαν και οι σέρβοι με τους αλβανούς αν κατάλαβες τι έγινε φυσικά στο γιουκοσλαβικό!
Ο γερμανός δεν παίζει κάποιο παιχνίδι με μελλοντικές βλέψεις για την ελλάδα! Ο σκοπιανός όμως χρηματοδοτείται τόσο από τον αμερικανό όσο και από τον τούρκο με σκοπό τις όντως επεκτατικές βλέψεις της Τουρκίας. Βρες κάποιον με βαθύτερη γνώση του γίγνεσθε επί των βαλκανίων να σου εξηγήση και ίσως τότε να καταλάβεις την αγωνία μου και πολλών άλλων για αφύπνιση! :wink: Κάτι αντίστοιχο έπαθαν και οι σέρβοι με τους αλβανούς αν κατάλαβες τι έγινε φυσικά στο γιουκοσλαβικό!
Εδώ θυμήθηκες τον Κολοκοτρώνη και ξεχνάς το '40; Τον κόσμο που χάθηκε στα Καλάβρυτα; Τους δικούς μας άνθρωπους που βασανίστηκαν και εκτελέστηκαν πριν μόλις 60 χρόνια;
Επιλεκτική μνήμη βλέπω. Αν χρειαστώ πάντως μαθήματα εξωτερικής πολιτικής και δεν με καλύψει ο Λιακό θα έρθω σε σένα. Να είσαι σίγουρος!
Παρεπιπτόντως: και εγώ δε συμφωνώ με την ονομασία των Σκοπίων ως "Μακεδονία". Πιστεύω ότι είναι καταχρηστικό και προκλητικό. Δεν βγαίνω όμως να κάνω στον καμπόσο στα διάφορα ΑΣΧΕΤΑ fora και ούτε πετάω ύβρεις (τύπου αποβράσματα κτλ) σε όποιον έχει μια άλλη άποψη.
και εγώ δε συμφωνώ με την ονομασία των Σκοπίων ως "Μακεδονία"
Αν δεν μπορείς να υποστηρίξεις την δική σου άποψη τότε για το τι μιλάμε; Ειλκρινά δεν σε καταλαβαίνω!
Αν δεν μπορείς να υποστηρίξεις την δική σου άποψη τότε για το τι μιλάμε; Ειλκρινά δεν σε καταλαβαίνω!
Την άποψη αυτή θα την στήριζα σε ένα πολιτικό forum με όσο επιχειρήματα μπορούσα να βρω! Ειλικρινά όμως δεν μπορώ να συζητάω για τα Σκόπια σε ένα forum για GPS. Αυτό που πάντοτε λέω σε όλα τα posts μου είναι ακριβώς αυτό. Ας τα πούμε σε ένα forum που δεν σχετίζεται με GPS! Πότε είπα κάτι άλλο;
Την άποψη αυτή θα την στήριζα σε ένα πολιτικό forum με όσο επιχειρήματα μπορούσα να βρω! Ειλικρινά όμως δεν μπορώ να συζητάω για τα Σκόπια σε ένα forum για GPS. Αυτό που πάντοτε λέω σε όλα τα posts μου είναι ακριβώς αυτό. Ας τα πούμε σε ένα forum που δεν σχετίζεται με GPS! Πότε είπα κάτι άλλο;
Edikses oti simerizese tin apopsi tou zorba me to na grapseis kato apo to eristiko minima tou! Kai an den milisoume sto forum tis etaireias tote pou mporoume na milisoume? H mipos prepei na to boulosoume? Makari na einai opos ta les kai an einai etsi kai se pareksigisa ego na sou zitiso xilia signomi alla nomizo oti den eimai o monos pou katalabe to post sou opos ego!
Edikses oti simerizese tin apopsi tou zorba me to na grapseis kato apo to eristiko minima tou! Kai an den milisoume sto forum tis etaireias tote pou mporoume na milisoume? H mipos prepei na to boulosoume? Makari na einai opos ta les kai an einai etsi kai se pareksigisa ego na sou zitiso xilia signomi alla nomizo oti den eimai o monos pou katalabe to post sou opos ego!
Ορίστε το post μου:
Έχει δίκαιο ο Zorba. Εδώ μιλάμε για προγράμματα GPS και όχι για πολιτικά ζητήματα.
Πού φάνηκε ότι έχω άλλη άποψη; Στα ελληνικά δεν το έγγραψα;
Otan o Zorba grafei parapano:
παρακαλώ απέχετε από την πολιτική στο φόρουμ
ειδικά σε περίπτωση της F.Y.R.o.M
σας ευχαριστούμε - χαιρετισμούς
Zorba
Kai esy apo kato grafeis oti simfoneis ti ennoeis? Den ennoeis na to boulosoume gia to peri skopion? Alloste o Minotavrs eftiakse ksexoristo thread kai den egrapse se kapoio pou ypirxe idi sizitisi gia to GPS!
Otan o Zorba grafei parapano:
παρακαλώ απέχετε από την πολιτική στο φόρουμ
ειδικά σε περίπτωση της F.Y.R.o.M
σας ευχαριστούμε - χαιρετισμούς
Zorba
Kai esy apo kato grafeis oti simfoneis ti ennoeis? Den ennoeis na to boulosoume gia to peri skopion? Alloste o Minotavrs eftiakse ksexoristo thread kai den egrapse se kapoio pou ypirxe idi sizitisi gia to GPS!
Το thread του Minotavrs είναι σε forum που μιλάει για GPS προγράμματα και χάρτες. Όταν λέω ότι συμφωνώ είναι στο ότι δεν πρέπει να ασχολούμαστε με τέτοια ζητήματα σε άσχετα fora όπως λέει και ξεκάθαρα το post μου. Εγώ πάντως σταματάω τη συζήτηση σε αυτό το σημείο. Δεν νομίζω ότι κάνουμε κάτι το επικοδομητικό και χρήσιμο. Σε όσους με προσέβαλλαν επειδή είχα διαφορετική γνώμη από αυτούς δεν ασχολούμαι καν να επιστρέψω τις ύβρεις. Τα σέβη μου.
Κουλαρετε και οι 2 ρε δεν αξιζει να χαλιεστε ο καθενας εχει τις αποψεις του αν οπως λετε ειστε δημοκρατες καπου εκει τελειωνει το θέμα..
Το τι θα κανει ο καθενας και το πως σκεφτετε αφορα αυτον και μονο ...
Απο εκει και περα ουτε την Ιστορια μας μπορούμε να ξεχασουμε ουτε να επιβάλουμε στους άλλους με το στανιό το ευρωπαϊκο προφιλ γιατι ουτε σαν ευρωπαιοι σκεφτομαστε , ουτε σαν ευρωπαιοι πληρωνομαστε , ουτε σαν ευρωπαιοι αισθανομαστε ..
Φροντισαν για αυτο οι ιδιοι ευρωπαιοι που πολες φορες στην ιστορια μας μας προδοσανε ειτε στους Σελτζουκους Τουρκους πριν 6 αιώνες είτε στον Κεμάλ προσφατα ...
Επισης καλο ειναι στον βωμο του ωχαδελφισμού να μην τα προσπερναμε ολα με ελαφριά την καρδία αλλα ούτε και να βριζόμαστε μεταξύ μας..
Tουλαχιστον εμεις οι 3 εχουμε σταθερη παρουσια τα τελευταια 4 χρονια σε διαφορα φορα και ειδικα σε αυτο του myphone kai δεν αξιζει να χαλαμε τις καρδιες μας
Οσο για το αν εγινε πολιτικο το φορουμ επειδη δηλωσαμε την αντιθεση μας σε ενα λάθος που αφορά την χώρα μας, τοτε γιατι εσυ ssarl εσυ ερχεσε και κανεις το ιδιο εδω ?
Έχεις δίκιο minotavrs. Πάντως σε pm στο myphone έγραψα ή τέλος προσπάντων προσπάθησα να εξηγήσω τους προσωπικούς λόγους μου για την υπέρμετρη ευαισθησία μου πάνω στο θέμα και για την οποία βέβαια δεν μετανιώνω. Αλλά ναι είμαστε καιρό μαζί και οι τρεις και είναι κρίμα να χαλαστεί η φιλία για οποιοδήποτε θέμα. Ζητώ συγνώμη στον ssarl για την επίθεσή μου σε αυτόν και ΜΟΝΟΝ σε αυτόν χωρίς να σημαίνει ότι αλλάζω έστω 1 εκατοστό τις απόψεις μου επί του θέματος και ναι θα μποϋκοτάρω το iGO εφόσον δεν κάνουν τις πρέπουσες διορθώσεις.
Σταματώ εδώ και το μόνο που αποσύρω είναι τους χαρακτηρισμούς μου προς τον ssarl και τίποτα περισσότερο. Συγνώμη φίλε. Και ευχαριστώ Μινόταυρε!
Έχεις δίκιο minotavrs. Πάντως σε pm στο myphone έγραψα ή τέλος προσπάντων προσπάθησα να εξηγήσω τους προσωπικούς λόγους μου για την υπέρμετρη ευαισθησία μου πάνω στο θέμα και για την οποία βέβαια δεν μετανιώνω. Αλλά ναι είμαστε καιρό μαζί και οι τρεις και είναι κρίμα να χαλαστεί η φιλία για οποιοδήποτε θέμα. Ζητώ συγνώμη στον ssarl για την επίθεσή μου σε αυτόν και ΜΟΝΟΝ σε αυτόν χωρίς να σημαίνει ότι αλλάζω έστω 1 εκατοστό τις απόψεις μου επί του θέματος και ναι θα μποϋκοτάρω το iGO εφόσον δεν κάνουν τις πρέπουσες διορθώσεις.
Σταματώ εδώ και το μόνο που αποσύρω είναι τους χαρακτηρισμούς μου προς τον ssarl και τίποτα περισσότερο. Συγνώμη φίλε. Και ευχαριστώ Μινόταυρε!
Και από εμένα το θέμα θεωρείται λήξαν.
ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑΝΝΗ ΠΑΝΤΕΛΟΝΑΤΟΣ...
ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΦΙΛΕ ΓΙΑ ΟΛΑ ΟΣΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΕ ΠΑΡΑΔΕΧΤΗΚΑ !!!!!!!
Και από εμένα το θέμα θεωρείται λήξαν.
ΕΤΣΙ ΡΕ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ Η ΟΛΗ ΦΑΣΗ
ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΣΕ ΕΣΕΝΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΜΟΥ...
Ναι, πάρτε τα όπλα σας και βαδίστε βόρεια. Μόλις καταλάβετε τα Σκόπια συνεχίστε προς Ουγγαρία να επιβάλετε την τάξη και στην Ουγγαρία (εκεί εδρεύει η PDAMill). Μόλις τα καταφέρετε θα ανακυρήξουμε την ημέρα ως εθνική έορτή. Σαν δε ντρεπόμαστε λέω εγώ.
Χαλαρωσε!!!
Σ Ο Β Α Ρ Ε Ψ Ο Υ!!!!! :evil:
Αξιολογισε,και μελετησε οτι ο katsj εγραψε (οπως και πολλοι αλλοι),και σιγουρα θα ζητησεις συγνωμη(εστω και αν εισαι εγωιστης).
στο google earth ποτε θα κανουμε πολεμο??? :P :P :P
αυτο το βλεπει και ολος ο κοσμος.
ακομα και στην ταϊβαν το βλεπουνε που δεν εχουν ιδεα τι ειναι Μακεδονια.
εγω παντως ουτε με το FYROM συμφωνω.
η λεξη Μακεδονια δεν πρεπει να υπαρχει καθολου στο ονομα αυτης της χωρας,
και αυτο επρεπε να γινει πριν μισο αιωνα και βαλε...
οστωσο οποιος δεν θελει να χρησημοποιησει το ΙGO για αυτο το λογο
καλο θα ηταν να μην χρησημοποιει και αλλα πραγματα.
ενα γνωστο αναψυκτικο για παραδειγμα...
Autos o polidoropoulos pou les mporei na grapsei kai psemata. POs mporeis kai diavazeis vivlia istorika pou eginan paliotera? Tha mporouse na sou dosei mia esfalmeni pliroforia,,, EINAI VIVLIO KSEKOLA GIA ONOMA TOU THEOU... mono o theos kai oi anthropoi ekeinis tis epoxis kseroun ti egine. Kai o polidoropoulos mporei na itan ekei alla mporei kai na egrapse ALLAN NTI ALLON JUST FOR YOU... AND FOR YOU ALONE!!
Edo einai i apantisi tis i-Go kai apo kato to e-mail pou esteila xtes!
Dear Ioannis,
Thank you for your email, I think the confusion is coming from that the
Fyrom as it is is known here in Hungary as Macedonia (in common) and not
FYROM.
I have just doublechecked the whole issue on the wikipedia.org. It is
not an easy thing for sure ...
Of course we do not want to hurt anybody-s feeling. I will contact the
marketing team on monday. :)
Regads,
Laszlo
- Απόκρυψη αναφερόμενο κείμενο -
Ioannis Katsikas wrote:
> Dear Laszlo,
>
> I hope you remember me, I am the one who gave you all the info about
> the Greek NGI maps. This time I am here for a very serious problem
> that came up! I already send an e-mail to your marketing department
> but there is no answer. The problem is that in your very first page of
> iGO's site you are illegaly refering to FYROM as Macedonia! If it
> happens and you studied a bit of Greek History I am sure you know that
> Macedonia is the Northern part of Greece the motherland of Alexander
> the Great. Is at least irritating for all Greeks to see your site
> reffering to FYROM as Macedonia.
> Since nobody answered from your marketing department, I am asking you
> to say to iGO's boss that if during the next week your company won't replace
> every single reference to the name of FYROM as Macedonia with its
> legal name, then WE ALL that participated in supporting your product, we
> are about to severly boycott your company here in Greece for
> disrespect to our Country's history.
> I hope you understand and you do the proper corrections within this week.
>
> My Regards,
> Ioannis Katsikas
Σε συνέχεια των παραπάνω τους έστειλα την απόφαση του Συμβουλίου των Ηνωμένων Εθνών όπου ξεκάθαρα αναφέρει ότι κάθε αναφορά στο εν λόγω κρατίδιο πρέπει να γίνεται με το όνομα Former Yugoslav Republic of Macefonia. Παραθέτω και το link που τους απέστειλα.
http://www.un.org/documents/ga/res/47/a47r225.htm
Σε συνέχεια των παραπάνω τους έστειλα την απόφαση του Συμβουλίου των Ηνωμένων Εθνών όπου ξεκάθαρα αναφέρει ότι κάθε αναφορά στο εν λόγω κρατίδιο πρέπει να γίνεται με το όνομα Former Yugoslav Republic of Macefonia. Παραθέτω και το link που τους απέστειλα.
Γιαννη ενα πολύ μεγαλο μπράβο ....
Το link που εδωσες ειναι ολα τα λεφτά και πάλι μπράβο..... 8) 8) 8)
Πιστευω οτι αυτη ειναι η καλυτερη κινηση που μπορουσε να γινει. Ο εκφοβισμος δεν ειναι η λυση. Αυτη την στιγμη τους ενημερωσες οτι υπαρχει αποφαση απο τα Ηνωμενα Εθνη οτι η επισημη ονομασια του ειναι Former Yugoslav Republic of Macedonia αρα εισαι καλυμενος και εσυ νομικα αλλα και αυτοι ειναι καλυμενοι νομικα οταν θα αλλαξουν την ονομασια.
+1
+10000
δηλαδη το ξενο ντεστιναιιτορ στους ξενους χαρτες πως θα την εχει?
Τη destinator,δεν την παει σχεδον κανεις.Η NGI μ ο ν ο μας ενδιαφερει,διοτι κανει την κυριως εργασια.Ειναι η ψυχη της destinator στην ΕΛΛΑΔΑ.
Τη destinator,δεν την παει σχεδον κανεις.Η NGI μ ο ν ο μας ενδιαφερει,διοτι κανει την κυριως εργασια.Ειναι η ψυχη της destinator στην ΕΛΛΑΔΑ.
με αυτη τη λογικη το ιδιο ισχυει και για το iGO...
Μπορεις να το εξηγησεις λιγο αυτο γιατι δεν καταλαβα τι ακριβως θες να πεις; Αν παντως λες οτι το iGO δεν ειναι καλυτερο προγραμα απο το Destinator και μονο για τους χαρτες της NGI θα το ειχαμε θα διαφωνησω μιας και αν το χρησιμοποιησεις θα δεις οτι το iGO ειναι χρονια μπροστα.
οχι για το αν ειναι καλυτερο προγραμα αλλα για το θεμα FYROM
οχι για το αν ειναι καλυτερο προγραμα αλλα για το θεμα FYROM
Ok, λαθος καταλαβα εγω.
vasiliadis1
27-09-06, 13:49
μηπως θα επρεπε να χωρίσω αυτο το θέμα σε δύο ρε παιδιά?? για να μην μπερδευομαστε ΄!!
fyrom και ενα topic που να αφορά καθαρά το igo..
τι λέτε...?
To thema einai FYROM kai i-GO den xreiazetai na xoriseis tipota! Asto opos einai! Ante na doume pote tha kanei tin diorthosi h PDAmill! Giati an den tin kanei telos gia mena to i-GO
Όντως δε χρειάζεται να χωριστεί μιας και υπάρχει thread για το i-go στα άλλα λογισμικά
To thema einai FYROM kai i-GO den xreiazetai na xoriseis tipota! Asto opos einai! Ante na doume pote tha kanei tin diorthosi h PDAmill! Giati an den tin kanei telos gia mena to i-GO
:!: :!: :!: NAI NAI NAI NAI :!: :!: :!:
ΑΚΡΙΒΩΣ!!
Για αυτο περιμενουμε(???) απο την NGI να <<φτιαξει>>καποιο προγραμμα πλοηγησης(και οχι μονο τους χαρτες),το οποιο εκτος των αλλων,ναναι και δημοκρατικο :wink:.
Εστω και αν χρειαστει και εμεις να προσφερουμε εθελοντικη εργασια. :-k
ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ!!!!! :smt034 :smt026
ΑΚΡΙΒΩΣ!!
Για αυτο περιμενουμε(???) απο την NGI να <<φτιαξει>>καποιο προγραμμα πλοηγησης(και οχι μονο τους χαρτες),το οποιο εκτος των αλλων,ναναι και δημοκρατικο :wink:.
:!: :!: ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΓΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ :!: :!:
ΑΚΡΙΒΩΣ!!
:D :D :D :D
[quote=spyrazf1]δηλαδη το ξενο ντεστιναιιτορ στους ξενους χαρτες πως θα την εχει?
ΑΚΡΙΒΩΣ!!
:D :D :D :D[/quote ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑΡΑ ΜΑΣ ΡΕ Γ:!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: ΚΑΙ ΑΣ ΜΑΣ ΠΛΗΓΩΝΕΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ
[quote=spyrazf1]δηλαδη το ξενο ντεστιναιιτορ στους ξενους χαρτες πως θα την εχει?
ΑΚΡΙΒΩΣ!!
:D :D :D :D[/quote ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑΡΑ ΜΑΣ ΡΕ Γ:!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: ΚΑΙ ΑΣ ΜΑΣ ΠΛΗΓΩΝΕΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ
Σιγα!Με το μαλακο!Μη σπρωχνεστε!!
Ετσι οπως παμε,λεω να κατεβουμε υποψηφιοι στις εκλογες!!!!! :lol: :lol: :lol:
Mpite stin kentriki selida to i-go kai pite an yparxei kapoia diafora
:smt038 \:D/ :smt031
Ετσι!!!!!!
http://img172.imageshack.us/img172/7839/igopu6.png
Ετσι!!!!!!
http://img172.imageshack.us/img172/7839/igopu6.png
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΟ ΑΛΛΑΞΑΝ http://img228.imageshack.us/img228/7476/staffclapping2qzoa5.gif (http://img228.imageshack.us/my.php?image=staffclapping2qzoa5.gif) http://img228.imageshack.us/img228/1550/oregonianyesck8.gif (http://img228.imageshack.us/my.php?image=oregonianyesck8.gif) http://img228.imageshack.us/img228/9450/clapyg7.gif (http://img228.imageshack.us/my.php?image=clapyg7.gif)
Με υπομονή και επιμονή.... ;-)
Έτσι μπορούμε ΟΛΟΙ, ως Έλληνες ,να επιτύχουμε!!!!
Μπράβο στους φίλους που έστειλαν επιστολές ... σε αυτούς που προσπάθησαν , έστω και ένα μικρό λιθαράκι, για την αποκατάσταση της τάξεως ...
:!: :!: :!: :!:
Ενα μεγαλο μπράβο σε ολους μας μα πιο πολύ το αξίζει ο katsj που βρηκε το ψηφισμα του OHE και τους τον ποσταρε ..
DYSTYXWS OMWS DEN TO DIORTHOSAN EDW (http://www.i-go.com/en/update/index.php) :evil: :evil: :evil:
DYSTYXWS OMWS DEN TO DIORTHOSAN EDW (http://www.i-go.com/en/update/index.php) :evil: :evil: :evil:
Πάμε όλοι να τους postάρουμε το Πραγματικό όνομα :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Πάμε όλοι να τους postάρουμε το Πραγματικό όνομα :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
GIOYRIAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA !!!!!!!! :lol: (Egw to ekana hdh)
GIOYRIAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA !!!!!!!! :lol: (Egw to ekana hdh)
Ενταξει μαλλον δεν το ειδαν. Εφοσον το αλλαξαν απο την κεντρικη σελιδα ειναι θεμα χρονου να αλλαξει και απο εκει.
Εγω θαθελα να ευχαριστησω,εκτος απο τον katsj και τα αλλα παιδια,και τον ssarl.O οποιος με την αδικαιολογητη αντιδραση του(αν και δειχνει σοβαρο ατομο),δραστηριοποιησε πολλους.
Βεβαιως ,θα παρακολουθουμε το θεμα της I-GO....FYROM. :evil:
Εγω θαθελα να ευχαριστησω,εκτος απο τον katsj και τα αλλα παιδια,και τον ssarl.O οποιος με την αδικαιολογητη αντιδραση του(αν και δειχνει σοβαρο ατομο),δραστηριοποιησε πολλους.
Αν προσπαθείτε να εκμαιεύσετε αντίδραση έχω δηλώσει ότι το θέμα έχει λήξει και ότι η διαφωνία μου ήταν ότι απευθυνόμαστε σε λάθος forum και άτομα το οποίο ούτως ή άλλως το δηλώνουν και οι προγραμματιστές του iGO. Πάμε τώρα για το google earth/maps. :twisted:
Eipame oti to thema metaxi kats & ssarl exei lhxei kai htan kati anamesa tous ..
Den axizei na to synexizoume apo thn stigmh poy dothikan i amoibaies exhghseis..
Eipame oti to thema metaxi kats & ssarl exei lhxei kai htan kati anamesa tous ..
Den axizei na to synexizoume apo thn stigmh poy dothikan i amoibaies exhghseis..
ΠΑΣΟ!!!!
ΠΑΣΟ!!!!
Ok :wink:
Το θέμα με τον ssarl ήταν απλά παρεξήγηση και έχει λυθεί! Υπήρχε μια μικρή διαφωνία για τον τρόπο που επέλεξα να πιέσω και φυσικά είναι δικαίωμα του να έχει την άποψη του. Από την άλλη και εγώ αντέδρασα έντονα λόγω της φόρτισης με το συγκεκριμένο θέμα, αλλά σε καμμία περίπτωση δεν πιστεύω ότι δεν ικανοποιήθηκε και ο ssarl με το αποτέλεσμα.
Μινόταυρε το διόρθωσαν και στην σελίδα που παρέθεσες! Πάτα ένα shift+F5 μήπως λόγω cache του broswer σου δείχνει ακόμα το Macedonia. :wink:
Πάντως έχω στείλει ήδη e-mail με την απόφαση των Ηνωμένων Εθνών και στην NavTeq και ελπίζω να είναι λιγότερο επεισοδιακό το αποτέλεσμα! :P
Το θέμα με τον ssarl ήταν απλά παρεξήγηση και έχει λυθεί! Υπήρχε μια μικρή διαφωνία για τον τρόπο που επέλεξα να πιέσω και φυσικά είναι δικαίωμα του να έχει την άποψη του. Από την άλλη και εγώ αντέδρασα έντονα λόγω της φόρτισης με το συγκεκριμένο θέμα, αλλά σε καμμία περίπτωση δεν πιστεύω ότι δεν ικανοποιήθηκε και ο ssarl με το αποτέλεσμα.
Μινόταυρε το διόρθωσαν και στην σελίδα που παρέθεσες! Πάτα ένα shift+F5 μήπως λόγω cache του broswer σου δείχνει ακόμα το Macedonia. :wink:
Πάντως έχω στείλει ήδη e-mail με την απόφαση των Ηνωμένων Εθνών και στην NavTeq και ελπίζω να είναι λιγότερο επεισοδιακό το αποτέλεσμα! :P
τελευταια φορα που μπηκα ηταν το μεσημερι και δεν ειχε διορθωθει θα παω να το τσεκαρω... 8)
Oλα ΟΚ τωρα ..
vasiliadis1
03-10-06, 21:40
ΠΑΣΟΚ
μουσασι εισαι μικρός ακόμη για να ασχολείσαι με τα κοματα.
Στην ελλαδα η ψήφος επιτρέπεται σε ατομα ανω των 18 ετών.
Πίες το γάλα σου να μεγαλώσεις..... :lol: :lol: :lol:
ααα και κατι αλλο.....βρισε με μεσω pm. :cry: :cry:
ΠΑΣΟΚ
μουσασι εισαι μικρός ακόμη για να ασχολείσαι με τα κοματα.
Στην ελλαδα η ψήφος επιτρέπεται σε ατομα ανω των 18 ετών.
Πίες το γάλα σου να μεγαλώσεις..... :lol: :lol: :lol:
ααα και κατι αλλο.....βρισε με μεσω pm. :cry: :cry:
+++++++10000000000
smuatsssssssss Αρη ....
Άρη....
τώρα ως νέος μπαμπάς ... σου έχει επιταθεί το Πατρικό Ένστικτο και έτσι ... ΛΟΛ, δίνεις σε κάθε παιδάκι (Mousashi) συμβουλές ?
Χαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχα χα!!!!!
Απλά, ως Μακεδόνας, θα ήθελα να ευχαριστήσω δημόσια τώρα που το θέμα έλαβε αίσιο τέλος(?) τους Mino - Grimak οι οποίοι αντέδρασαν άμεσα και δυναμικά και βοήθησαν στο μέγιστο. Λέω τους δύο συγκεκριμένους γιατι γνωρίζω οτι είναι ''χαμουτζήδες'' όπως κάποιοι ανεγκέφαλοι δικοί μας λένε, αλλά πόνεσαν για το θέμα περισσότερο από κάποιους στυλ ZORBAS που είναι και από Καβάλα συμφωνα με τη δηλωση του. Αυτό για να θυμούνται κάποιοι οτι στο Μακεδονικό αγώνα έλαβαν μέρος αγωνιστές από την ελεύθερη τότε Ελλάδα, την Κρήτη και την Κύπρο (ασχετα αν εμεις τους ξεχάσαμε το 1974). Γιατι τότε ο Έλληνας θεωρούσε το Έλληνα αδελφό και δε φοβόταν ούτε να το πεί ούτε να τον υποστηρίξει.
Κανένας αγώνας δεν είναι χαμένος μεχρι αυτοί που αγωνίζονται πάψουν να πιστεύουν σε αυτόν. (και ευτυχώς γιατι διαφορετικά θα μιλούσαμε ακόμη τουρκικά και στην ακρόπολη θα κυμάτιζει η ημισέληνος)
Θα στείλω επίσης ευχαριστήριο και την I-go γιατί με την συμπεριφορά τους έδειξαν οτι αξίζει να συνεργαστεί και η NGI ως εταιρεία και εμείς ως χρήστες.
Απλά, ως Μακεδόνας, θα ήθελα να ευχαριστήσω δημόσια τώρα που το θέμα έλαβε αίσιο τέλος(?) τους Mino - Grimak οι οποίοι αντέδρασαν άμεσα και δυναμικά και βοήθησαν στο μέγιστο. Λέω τους δύο συγκεκριμένους γιατι γνωρίζω οτι είναι ''χαμουτζήδες'' όπως κάποιοι ανεγκέφαλοι δικοί μας λένε, αλλά πόνεσαν για το θέμα περισσότερο από κάποιους στυλ ZORBAS που είναι και από Καβάλα συμφωνα με τη δηλωση του. Αυτό για να θυμούνται κάποιοι οτι στο Μακεδονικό αγώνα έλαβαν μέρος αγωνιστές από την ελεύθερη τότε Ελλάδα, την Κρήτη και την Κύπρο (ασχετα αν εμεις τους ξεχάσαμε το 1974). Γιατι τότε ο Έλληνας θεωρούσε το Έλληνα αδελφό και δε φοβόταν ούτε να το πεί ούτε να τον υποστηρίξει.
Κανένας αγώνας δεν είναι χαμένος μεχρι αυτοί που αγωνίζονται πάψουν να πιστεύουν σε αυτόν. (και ευτυχώς γιατι διαφορετικά θα μιλούσαμε ακόμη τουρκικά και στην ακρόπολη θα κυμάτιζει η ημισέληνος)
Θα στείλω επίσης ευχαριστήριο και την I-go γιατί με την συμπεριφορά τους έδειξαν οτι αξίζει να συνεργαστεί και η NGI ως εταιρεία και εμείς ως χρήστες.
Oi Tampeles Nikola einai gia ta rouxa distixws omws sthn ellada to exoume kanei epagelma ..
Den mprow na fantastw kapoion o opoios tha htan apo opoiodipote meros ths Ellados na mhn ekane to idio twra gia ton Zormpa aftos den ypologizete logo topou monimou diamonhs (Germania)
ΣΩΣΤΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2012, vBulletin Solutions, Inc.