PDA

Επιστροφή στο Forum : Χάρτης Ελλαδας και αναβάθμιση

S__M
01-09-09, 13:27
Γεια σας
είμαι νέος και στο foroum και στον κόσμο των GPS. Αγόρασα πριν δύο μήνες το mio moov 580 μέσα από το internet. Στη πρώτη χρήση εξοικίωσης με το GPS διαπίστωσα ελείψεις στο χάρτη της Ελλάδας. Σε αναζητηση στο internet διαπίστωσα ότι οι εμπλεκόμες εταιρίες ( Teleatlas και Navman ) δίνουν 56 % κάλυψη στο χάρτη. Υπάρχει κάποιος να γνωρίζει αν μπορεί να φορτωθεί ο κατά το δυναντόν πληρέστερος χάρτης σε αυτό το μοντέλο, χωρίς να πειραχθεί το μηχανημα ?

SKALLIOS
24-11-09, 19:55
Αγαπητέ συν αγοραστή του Mio 580.

Το ίδιο πρόβλημα με εσένα, αντιμετωπίζω και εγώ. Η εταιρία προφανώς δεν έχει κάτι νεότερο σε χάρτη της Ελλάδος μιας και "έφαγα τον τόπο" ψάχνοντας. Δεν γνωρίζω αν στα νεότερά της μοντέλα έχει αναβαθμισμένους χάρτες, αλλά για το δικό μας μηχανάκι, η μόνη (προς το παρόν ελπίζω) λύση, είναι να βάλεις το MioPocket με κάποια άλλα προγράμματα όπως IGO8 & DESTINATOR. Σε αυτά θα βρεις και νεότερους και πιο πλήρεις χάρτες της Ελλάδος.
Ελπίζω κάποιος από τους φίλους εδώ στο Forum να έχει καλύτερη απάντηση από εμένα, καθώς με την παραπάνω λύση, χάνουμε την δυνατότητα Hands Free μέσω Bluetooth.