Επιστροφή στο Forum : Πρόβλημα με ελληνικά
Βοήθεια!!! Μπορεί κάποιος να μου πει ενω έχω ρυθμίσει τα regional settings σε ελληνικά γιατί δεν μπορώ να γράψω με ελληνικούς χαρακτήρες; Έχω πρόβλημα γιατί το ppc μου είναι με Αγγλικά ενώ ο νέος χαρτης destinator 3 είναι στα ελληνικά.
Χρειάζεσαι και το Ελληνικό πληκτρολόγιο
Greek_InfoManosKeyboardGreekSIP.cab, αυτό που υπάρχει και στο SD installation του D3.
evankouros
10-11-05, 18:15
Έχω το ίδιο πρόβλημα.
Δεν μπορώ να εισάγω ελληνικούς χαρακτήρες.
Πού μπορώ να βρω το "Greek_InfoManosKeyboardGreekSIP.cab" ?
Δεν το βρήκα στο D3 (ήταν ήδη εγκατεστημένο στο πακέτο "Acer n35 + Destinator 3" που αγόρασα πρόσφατα).
Tο Acer n35 δεν έχει Ελληνικούς χαρακτήρες στο πληκτρολόγιο, αν & τους δέχεται από copy αρχείων μέσω του "Active Sync".
Ma kala, poulane to D3 me to N35 XORIS to ellhniko keyboard???
Ti APARADEKTO!!!!!!!!!!!!!
Έχω το ίδιο πρόβλημα.
Δεν μπορώ να εισάγω ελληνικούς χαρακτήρες.
Πού μπορώ να βρω το "Greek_InfoManosKeyboardGreekSIP.cab" ?
Δεν το βρήκα στο D3 (ήταν ήδη εγκατεστημένο στο πακέτο "Acer n35 + Destinator 3" που αγόρασα πρόσφατα).
Tο Acer n35 δεν έχει Ελληνικούς χαρακτήρες στο πληκτρολόγιο, αν & τους δέχεται από copy αρχείων μέσω του "Active Sync".
Θα το βρεις εδω http://www.clubpocketpc.gr :wink:
evankouros
11-11-05, 11:22
Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση.
Μπήκα στο "clubpocketpc.gr" κι έχασα τη μπάλα...
Σε ποια διεύθυνση ακριβώς θα μπορέσω να κάνω το download ?
Είναι χωρίς χρέωση ?
Φίλε στείλε μου το email σου και θα σου στείλω το καλύττερο πληκτρολόγιο με Ελληνικά και τον κωδικό του για το installation (to interkey).
Παναγιώτης
Κάνε ένα κλικ εδώ (http://www.clubpocketpc.gr/modules.php?op=modload&name=Downloads&file=index&req=getit&lid=3)και θα το κατεβάσεις.
Εάν πάντως θελήσεις να χρησιμοποιήσεις το interkey από τον παραπάνω φίλο, να μην ξεχνάς να γράφεις μόνο με πεζά στο dest3 γιατί τα κεφαλαία δεν τα "βλέπει".
Παιδιά ανέβασα το Ελληνικό πληκτρολόγιο μετά από πολύ κόπο στον ftp bnet.gr που μας χορήγησε άλλος φίλος για κάθε ενδιαφερόμενο.
σημείωση: για να μπεις στον ftp πρέπει στην γραμμή του explorer na πληκτρολογήσης ftpQ//bnet.gr και μετά να δώσεις τους κωδικούς destinator και 12345.
Υ.Σ
Καλά κατεβάσματα Παναγιώτης
Παιδιά ανέβασα το Ελληνικό πληκτρολόγιο μετά από πολύ κόπο στον ftp bnet.gr που μας χορήγησε άλλος φίλος για κάθε ενδιαφερόμενο.
σημείωση: για να μπεις στον ftp πρέπει στην γραμμή του explorer na πληκτρολογήσης ftp://bnet.gr και μετά να δώσεις τους κωδικούς destinator και 12345 και για να πάρεις οποιοδήποτε αρχείο αρκεί δεξί κλικ και επιλογή
αποθήκευση σε φάκελο.
Υ.Σ
Καλά κατεβάσματα Παναγιώτης
Η νέα απάντηση είναι γιατί από παραδρομή γράφηκε λάθος το ftp στην προηγούμενη καταχώρηση.
ΕΧΕΙΣ πληκτρολόγιο με Ελληνικά?
EMAIL atorbako@yahoo.gr
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2012, vBulletin Solutions, Inc.