Επιστροφή στο Forum : Σημεία Ενδιαφέροντος
Καλησπέρα είμαι νέος στο forum Έχω ένα πρόβλημα μπορεί να βοηθήσει κανείς έχω κατεβάσει τα Χρήσιμα (Σημεία Ενδιαφέροντος) τα έχω τοποθέτηση όπως λένε οι οδηγίες αλλά όταν φτάνω κοντά σε οποιοδήποτε σημείο ακούγεται σημείο ενδιαφέροντος και όχι το ανάλογο ακουστικό σημείο καθώς στη οθόνη γραφεί ειδοποίηση στα αγαπημένα
Καλησπέρα είμαι νέος στο forum Έχω ένα πρόβλημα μπορεί να βοηθήσει κανείς έχω κατεβάσει τα Χρήσιμα (Σημεία Ενδιαφέροντος) τα έχω τοποθέτηση όπως λένε οι οδηγίες αλλά όταν φτάνω κοντά σε οποιοδήποτε σημείο ακούγεται σημείο ενδιαφέροντος και όχι το ανάλογο ακουστικό σημείο καθώς στη οθόνη γραφεί ειδοποίηση στα αγαπημένα
Καλησπέρα perg,
γράψε μας περισσότερα στοιχεία για να μπορέσουμε να σε βοηθήσουμε....
ποια σημεία ενδιαφέροντος? μήπως εννοείς τα speedcams ?
Τι έκδοση destinator έχεις?
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΣ ΑΥΤΑ ΕΝΝΟΩ ΚΑΙ ΕΧΩ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ 5,1,80
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΣ ΑΥΤΑ ΕΝΝΟΩ ΚΑΙ ΕΧΩ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ 5,1,80
Να είσαι καλά......
Δυστυχώς φίλε οι ηχητικές ειδοποιήσεις παίζουν μόνο στην 5.1.172
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΟΥ ΘΑ ΔΩ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΩ
Και εγώ έχω την έκδοση 5.1.8.. Υπάρχει κανένα νεότερο για τις ηχητικές ειδοποιήσεις για αυτή την έκδοση; Δεν είναι περίεργο που δουλεύει σε προηγούμενη έκδοση και όχι σε αυτή;
Ευχαριστώ
Εχω μία πρόταση από το φίλο μας το Mushashi o οποίος κατέβασε το πρόγραμα και είναι ευχαριστημένος. Επειδή όμως δεν μπαίνει πιά και πολύ στο internet με παρακάλεσε να τη μεταφέρω.
Στην επόμενη έκδοση να συμπεριλάβετε με σημαδάκι - ξεχωριστή κατηγορία δηλαδή - στα αγαπημένα και Ιαματικά Λουτρά. 8)
H Επιθυμία του διαταγή...
Να έχουμε την δυνατότητα ανίχνευσης και πλοήγησης του πιο κοντινού σε εμάς αγαπημένου σημείου. Οπως γίνεται για τα χρήσιμα με την επιλογή "κοντά".
Αυτό βέβαια έναι θέμα της destinator technologies.
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2012, vBulletin Solutions, Inc.