Επιστροφή στο Forum : Πρόγραμμα στην Κύρια μνήμη και χάρτες στην SD?
Γίνεται και αν γίνεται, πως γίνεται στο Destinator 6 να έχεις το πρόγραμμα στην κύρία μνήμη και τους χάρτες στην SD κάρτα? Η όλη ιστορία με ενδιαφέρει γιατί όπως καταλαβαίνετε το πρόγραμμα δεν τρέχει αρκετά γρήγορα απο την εξωτερική μνήμη, και απο την άλλη η εγκατασταση του μαζί με τους χάρτες στην κύρια μνήμη καταναλώνει αρκετό χώρο.
Γίνεται και αν γίνεται, πως γίνεται στο Destinator 6 να έχεις το πρόγραμμα στην κύρία μνήμη και τους χάρτες στην SD κάρτα? Η όλη ιστορία με ενδιαφέρει γιατί όπως καταλαβαίνετε το πρόγραμμα δεν τρέχει αρκετά γρήγορα απο την εξωτερική μνήμη, και απο την άλλη η εγκατασταση του μαζί με τους χάρτες στην κύρια μνήμη καταναλώνει αρκετό χώρο.
Δημιούργησε ένα φάκελο με το όνομα DestinatorApps στην SD και βάλε το φάκελο του χάρτη εκεί.
Σε ευχαριστώ φίλε μου zaxus, δούλεψε η συμβουλή σου, απλώς μια ερώτηση ακόμα....για να δουλέψουν τα ForLinks που πρέπει να τοποθετήσω στην περίπτωση αυτή?
Σε ευχαριστώ πολυ και πάλι!
Εγώ έχω και το πρόγραμμα και τους χάρτες στην κάρτα και δουλεύει μια χαρά ( Destinator 6 ) .
Το μόνο που κάνει είναι όταν πατώ έξοδο κάνει 10-14 δευτερόλεπτα να κλείσει αλλά αυτό μάλλον οφείλετε στην ταχύτητα της κάρτας!
Ετσι το ειχα και εγω, και σημερα δοκιμασα να βαλω το 6 μαζι με τους χαρτες (Q4.2005) στην κυρια μνημη (Ipaq 2490, Fortuna Slim BT). Η ταχυτητα επεξεργασιας εκτοξευτηκε πραγματικα. Ο υπολογισμος νεας διαδρομης εκανε 1-2 δευτερολεπτα σε μια διαδρομη 7-8 km. Το update του χαρτη κατα τη διαρκεια της διαδρομης ηταν αμεσοτατο χωρις καθηστερησεις.
Χθες με το προγραμμα+χαρτη στην SD το συστημα ηταν αρκετα αργο σαν κατι να μην πηγαινε καλα.
Πριν απο λιγο αλλαξα τον χαρτη στον Q3.2006 και αυριο θα κανω ενα test για να δω αν βελτιωθηκαν τα προβληματα με τα χρωματα, το redraw κλπ κλπ.( http://www.ngi.gr/forum/viewtopic.php?t=1735 )
Το επομενο σταδιο θα ειναι να βαλω το προγραμμα και τους χαρτες ξεχωριστα. Θα επανελθω με νεοτερα.
Τhemis
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2012, vBulletin Solutions, Inc.