PDA

Επιστροφή στο Forum : Auto Drive hellas σε Garmin 215W και προβλημα εισαγωγης πολης στην αναζητηση διευθυνσ

el_paraiso
01-08-09, 19:11
Γεια σας...
Ειμαι νεο μελος στο forum και προσφατος κατοχος ενος Garmin 215W.
Εκανα αναβαθμιση της συσκευης στην εκδοση 5.3 και του χαρτη της AutoDrive στην εκδοση 1.80
Το προβλημα που εχω (αλλα που ειχα και πριν τις αναβαθμισεις) ειναι στην εισαγωγη πολης οταν θελω να βρω μια διευθυνση. Για παραδειγμα του πληκτρολογω Πατησια και δε βρισκει τιποτα ή Λαγονησι και μου το κοβει στο Λαγο προτεινοντας μου κατι ασχετα που δεν μου κανουν. Υπαρχουν ομως φυσικα στο χαρτη οπως τον εψαξα και αν τυχον πληκτρολογησω μια διευθυνση και κανω αναζητηση σε ολες τις πολεις θα μου βρει και τα Πατησια και το Λαγονησι πχ. Αλλα ειναι εκνευριστικο που δεν μπορω να δηλωσω πολη απο την αρχη... Εχει κανεις συμβουλη πανω σε αυτο γιατι δε μου φαινεται φυσιολογικο.....
Ευχαριστω!!!!!

asprosnuvi
01-08-09, 19:45
Τα πατησια δεν ειναι πολη ειναι περιοχη της πολης της Αθηνας
πρεπει να βαλεις στο πολη ΑΘΗΝΑ

FJ
01-08-09, 20:46
Οταν θελεις να βρεις διευθυνση, δεν πρεπει να γραψεις πρωτα πολη και μετα διευθυνση αλλα πρωτα διευθυνση στο ''αναζητηση σε ολες τις πολεις''-οδο-αριθμο- και θα σου βγαλει οτι εχει μεσα.... Αν θελεις να σου βγαλει το λαγονησι πηγαινε στο μενου εκει που λεει ''Πολεις'' και θα σου το βγαλει. Σημερα το μεσημερι αυτα εψαχνα και εγω, ειναι λιγο αλλιως απο οτι εχουμε μαθει...Θελει λιγο εξοικιωση.

stanko1
03-08-09, 10:56
Μήπως έχεις μαρκαρισμένους και τους 2 χάρτες?
το δικό μου, nuvi 510 έτσι έκανε και όταν ξεμαρκάρισα τον Ιταλικό μετά τα έβρισκε όλα.