Επιστροφή στο Forum : Αυτόματη εναλλαγή χαρτών.
Γίνεται ενώ πχ έχω φορτώσει τον Ελληνικό χάρτη όταν πχ περνάω στην Ιταλία να μου φορτώνει αυτόματα τον Ιταλικό ; κ.ο.κ (εννοείτε πως τους χάρτη θα τους έχω φορτωμένους στην SD).
Ναι Φιλε Braker γινεται αυτοματα...!
εχω τους χαρτες ευρωπης που βρισκονται στο cd του dest 6.Τους περασα στο PN και τους χρησιμοποιησα προσφατα σε Ιταλια-γερμανια.Για μεσα στις πολεις σχετικα καλοι για εξω δεν κανουν.Θα ηθελα να ρωτησω αν αγορασω τους χαρτες απο την NGI ειναι εμημερωμενοι ?υπαρχουν updates η θα εχω το ιδιο προβλημα?zep..?
είσαι σίγουρος ; εγώ έχω D6 και δεν μου τους άλλαζε.
εχω τους χαρτες ευρωπης που βρισκονται στο cd του dest 6.Τους περασα στο PN και τους χρησιμοποιησα προσφατα σε Ιταλια-γερμανια.Για μεσα στις πολεις σχετικα καλοι για εξω δεν κανουν.Θα ηθελα να ρωτησω αν αγορασω τους χαρτες απο την NGI ειναι εμημερωμενοι ?υπαρχουν updates η θα εχω το ιδιο προβλημα?zep..?
Εχω αγορασμενους το πακετο με τους χαρτες ευρωπης 2005-Q3.Σε 2 βδομαδες φευγω ταξιδι Ιταλια.Θες να πεις οτι θα εχω προβλημα?
Εαν θελεις να ταξιδεψεις χωρις να ακολουθεις πινακιδες και να εμπιστευτεις τους χαρτες του dest 6,φυσικα και θα εχεις διοτι υπαρχουν μεγαλες αλλαγες εξω απο τις πολεις,επειδη ομως δεν ειναι Ελλαδα λιγη προσοχη στις πινακιδες και δεν θα εχεις κανενα προβλημα.Μεσα στις πολεις ειναι αρκετα αξιοπιστο.
είσαι σίγουρος ; εγώ έχω D6 και δεν μου τους άλλαζε.
Δεν τους αλλαζε η προηγουμενη εκδοση που χωριζε την ευρωπη σε west-east η νεα (χαρτες 2003) τους αλλαζει αυτοματα.Χρησιμοποιησα PN οχι σπασμενο με τους χαρτες του D6
επειδή εγώ το έκανα αυτό τον περασμένο Ιούλιο...
Όχι δεν αλλάζει αυτόματα χάρτη ... , οι χάρτες είναι πολύ καλά ενημερωμένοι .. εκτός απο ένα σημείο , έξω απο την Radova που γίνονται έργα...
Ακολούθησα όμως τις πινακίδες ... και όλα ΟΚ...!!!
Αυτά για Βόρειο Ιταλία ... μέχρι και Ρώμη ..
απο εκεί και κάτω δεν γνωρίζω ... :cry:
με το D6 δεν τους εχω δοκιμασει....αλλα με το pn μου τους αλλαζε κανονικα...!
εχω τον χαρτη Austria, Switzerland, Northern Italy, South-Eastern France, South Germany
Version 2006.Q1.4177 - map of NAVTEQ
αν γνωριζει κανεις υπαρχει κατι καλυτερο,γιατι στο εκτος πολεων οδικο δικτιο εχει πολλα λαθη
Η ngi διαθετει κατι καλυτερο?Zep? :oops:
Οι χαρτες Ευρωπης δεν αναβαθμιζοντε οπως της ngi παρα μονο στις νεοτερες εκδοσεις πακετων....οπως δηλαδη στο καινουργιο πακετο που κυκλοφορει στην Ευρωπη μαζι με το Destinator 6 το οποιο βεβαια δεν εχει ερθει ακομα στην χωρα μας, εκει οι χαρτες εχουν ανανεωθει.
Τιποτα φιλε Θαναση, να 'σαι καλα!! Ελπιζω να βοηθησα.... :-)
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2012, vBulletin Solutions, Inc.