PDA

Επιστροφή στο Forum : Τα SMS δουλεουν τελικα με το 6??

spyros12
14-09-06, 10:14
Εχει κανεις δοκιμασει αν δουλεουν τα SMS με το 6 ?
Μπορουμε νατο δοκιμασουμε ευκολα εαν στειλουμαι μηνυμα στον εαυτο μας (το νουμερο του τηλεφωνου μας)
Το destinator 6 το εχω στην sd

kbantikos
01-02-07, 16:37
kαι εγω εχω προβλημα με την ελληνικη εκδοση δεν εχω sms γιατι?

zeppelin
01-02-07, 16:48
Αν το Destinator είναι στη κάρτα τότε μπορείς να στείλεις κανονικά sms αλλά κάτι γίνεται όταν σου στέλνουν και δε μπορεί να το αποθηκεύσει. Αν το Destinator δεν έχει εγκατασταθεί στην κάρτα, τότε δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα.

kbantikos
01-02-07, 21:16
Το βγαλα το ξαναβαλα και παλι τιποτα zep, δεν μπορω να καταλαβω που στην ευχη ειναι το λαθος. Ισως να περασω απο σας γιατι δεν βλεπω φως αν και ειναι λιγο ψιλορεζιλι να τρεχω για αυτο το πραγματακι :lol:
Σε ευχαριστω για την απαντηση

zeppelin
02-02-07, 00:52
Εννοείς ότι το έβγαλες και μετά το εγκατέστησες κανονικά στη κύρια μνήμη? Γιατί αν δε δουλεύει είναι περίεργο.

kbantikos
02-02-07, 09:51
Aυτο ακριβως εννοω :wink: και εμενα μου φαινεται περιεργο αλλα το προγραμμα εχει διαφορετικη αποψη :D

spichri
02-02-07, 15:17
Νικο και γω απο την πρωτη φορα που το εγκατεστησα οχι απλα δεν δουλευει το sms αλλα δεν εχω καν κουμπι sms. το προγραμμα ειναι στην κυρια μνημη και ο χαρτης στη καρτα

panosha
02-02-07, 15:19
Νικο και γω απο την πρωτη φορα που το εγκατεστησα οχι απλα δεν δουλευει το sms αλλα δεν εχω καν κουμπι sms. το προγραμμα ειναι στην κυρια μνημη και ο χαρτης στη καρτα
Δεν πιστεύω να έχετε κανένα skin που του λείπει η είναι κρυμένο ! :lol:
Σε αυτό που έχουν συμπτηχθεί τα μενού Πρόσθετα / SMS-TMC / SMS.

spichri
02-02-07, 15:24
oxi ρε φιλε. απο την αρχη που το ειχα πρωτοπερασει δεν ειχα δει ποτε κουμπι sms.
τωρα για το skin Που αναφερεις μεσα στα προσθετα μου εμφανιζει πληκτρο sms-tmc κλπ οπου μεσα του εχει εναρξη demo, εκπαιδευση Destinator, πληρ. κυκλοφοριας

Εσυ εχεις; και αν εχεις που ειναι;

spichri
02-02-07, 15:46
τελικα ηταν απενεργοποιημενο το τηλεφωνο στη συσκευη και το destinator απεκρυπτε το κουμπι. μολις το ενεργοποιησα το εμφανισε

kbantikos
02-02-07, 15:54
spichri εισαι ωραιος μολις παρατηρουσα το κουμπι sms το οποιο μου ειχε βγει απο το πουθενα και ελεγα τι στην ευχη γινεται εδω περα :shock: αψογος συγχρονισμος :-D :-D
Ευχαρισω για τις απαντησεις

panosha
02-02-07, 15:57
τελικα ηταν απενεργοποιημενο το τηλεφωνο στη συσκευη και το destinator απεκρυπτε το κουμπι. μολις το ενεργοποιησα το εμφανισε
Ως γνωστόν με κλειστο τηλέφωνο δεν μπορούμε να στείλουμε και να λάβουμε SMS. :-D :-D :-D

spichri
02-02-07, 16:31
Ως γνωστόν με κλειστο τηλέφωνο δεν μπορούμε να στείλουμε και να λάβουμε SMS. :-D :-D :-D

χμμ, γνωστο ειναι απο δω και περα γιατι αν ηταν γνωστο θα ειχε παει το μυαλο σου :wink:

spichri
02-02-07, 16:32
spichri εισαι ωραιος μολις παρατηρουσα το κουμπι sms το οποιο μου ειχε βγει απο το πουθενα και ελεγα τι στην ευχη γινεται εδω περα :shock: αψογος συγχρονισμος :-D :-D
Ευχαρισω για τις απαντησεις

:wink: ;-)

panosha
02-02-07, 16:33
Επειδή η συσκευή σου είναι και τηλέφωνο δεν μπορούσε να πάει το μυαλό μου οτι ήταν απενεργοποιημένο. 8)