PDA

Επιστροφή στο Forum : Avatar στα Προφίλ

Braker
13-09-06, 19:43
Ρε παιδία δεν κάνετε έναν κόπο μέσα από το Admin Control Panel του forum να ενεργοποιήσετε τα Avatar. Ε ;;; φανταστικέ zep :D :D :D :D :D :D

cgavar
13-09-06, 20:07
Το έχω ξανα-απαντήσει... Δε μου φαίνεται ότι θα προσφέρει κάτι στο forum.. Ήδη έχετε κανει "φανταστική" δουλειά με τα banners, γιατί να μεγαλώσουμε και άλλο τις σελίδες με τα avatars σας?... Αν με πείσετε θα μπουν!

Braker
13-09-06, 20:10
για να είμαστε ποιο... unique... γιατί σε όλα τα fora υπάρχουν και γιατί θέλουμε χρώμα στο forum. :D

vasiliadis1
13-09-06, 22:34
παιδιά πως θα τον πείσουμε? :lol:

Braker
13-09-06, 23:45
να του στείλω την jessica και την ornella ; :lol:

vasiliadis1
14-09-06, 11:03
μπορεί να είναι παντρεμένος ο άνθρωπος.....

208 hp
14-09-06, 11:15
Πιστεύω ότι με το αβαταρ εμείς οι τεμπέληδες :shock: αναγνωρίζουμε πιο εύκολα ποιος γράφει. :oops: :lol: :lol: :lol:

vasiliadis1
14-09-06, 11:27
σαν αντάλαγμα προτεινω στον siteadmin να μας ενεργοποιήσει τα αβαταρ και εμείς με την σειρά μας για να μήν βαρύνει το forum θα βγάλουμε τις εικόνες με τις οποίες εχουμε βαρύνει τις υπογραφές μας.
Προταση κάνω - μην μου θυμώσετε!!
Συμφωνούν οι υπόλοιποι? :lol:

Evan
14-09-06, 11:34
Καλή ιδέα! :wink:

Braker
14-09-06, 11:48
o admin μέσα από το cp ορίζει τα pixel και τα KB που θα έχουν τα avatar. δεν βαραίνει ένα forum από τα avatar αν είναι μικρά.

MinOtaVrS
14-09-06, 11:50
Το έχω ξανα-απαντήσει... Δε μου φαίνεται ότι θα προσφέρει κάτι στο forum.. Ήδη έχετε κανει "φανταστική" δουλειά με τα banners, γιατί να μεγαλώσουμε και άλλο τις σελίδες με τα avatars σας?... Αν με πείσετε θα μπουν!

Energopoihse esy ta avatars kai den tha exoume kanena problhma an kopseis ta banners stis ypografes mas...

To avatar einai must have gia kathe forum giati oxi kai edw..

YG Egw san endeixi kalhs thelisis vgaz twra to banneraki apo thn dikia mou signature ...

panosha
14-09-06, 12:10
Πιό όμορφες οι υπογραφές :lol: :lol: :lol:

Evan
14-09-06, 12:24
Egw san endeixi kalhs thelisis vgaz twra to banneraki apo thn dikia mou signature ...
Εύγε!

@ cgavar: Εγώ δε χρησιμοποιώ banner στην υπογραφή, για να μη δυσχεραίνω την ανάγνωση της σελίδας από τους υπόλοιπους (λόγω του clutter) και για να μην αυξάνω τον χρονο φόρτωσής της. Όμως, η χρήση μικρών σε μέγεθος avatar πιστεύω ότι δε δημιουργεί τα προαναφερθέντα προβλήματα, ή τουλάχιστον, όχι σε τέτοιο βαθμό. Τα avatar είναι στο αριστερό μέρος της σελίδας, οπότε, δεν παρεμβάλλονται ανάμεσα στα post, δυσκολεύοντας της ανάγνωση. Επίσης, χάρη στο μικρό μέγεθος στο οποίο μπορείτε να τα περιορίσετε, οι σελίδες θα μπορούσαν να μη "βαρύνουν" και πολύ (εκτός αυτού, οι internet browser έχουν και cache :wink:). Τέλος, νομίζω ότι θα μπορούσατε να τα ενεργοποιήσετε δοκιμαστικά, για κάποιο χρονικό διάστημα, και, αν δε μείνετε ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα, να τα απενεργοποιήσετε.

cgavar
14-09-06, 12:48
Ωραία, με πείσατε. ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΑ ενεργοποίησα τα avatars. Έχω βάλει ένα μικρό μέγεθος αρχικά. Επίσης, συμφωνώ με τον Evan σχετικά με τις υπογραφές... Είναι κάπως ενοχλητικές οταν είναι πολύ μεγάλες, ας τις μικρύνουμε.

grimak
14-09-06, 12:54
Ωραία, με πείσατε. ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΑ ενεργοποίησα τα avatars. Έχω βάλει ένα μικρό μέγεθος αρχικά. Επίσης, συμφωνώ με τον Evan σχετικά με τις υπογραφές... Είναι κάπως ενοχλητικές οταν είναι πολύ μεγάλες, ας τις μικρύνουμε.
+1

Evan
14-09-06, 13:01
Σας ευχαριστούμε! :)

MinOtaVrS
14-09-06, 13:39

Many Thanks ...

208 hp
14-09-06, 13:45
Cgavar σε ευχαριστούμε για αρχή έβγαλα την φωτο από την υπογραφή μου. :wink:

MinOtaVrS
14-09-06, 14:01
+1

Που πας ρε καραμήτρο με τετοιο Αvatar μετα την 4αρα ...

Δεν βλεπεις εμένα το εχω κεκαλυμένο (μετα την 3αρα) :lol: :lol: :lol:

MinOtaVrS
14-09-06, 14:02
Παιδιά οσοι εχουμε ακομα photos στις υπογραφες μας ας τις αποσύρουμε αμεσα .... :wink:

vasiliadis1
14-09-06, 14:10
οπως γνωρίζεται εγώ ειμαι αυτός που τον επεισα. Νομίζω πως το βράδυ δέν πρέπει να με αφησετε να βάλω το χέρι στην τσεπη... 8)

MinOtaVrS
14-09-06, 14:36
οπως γνωρίζεται εγώ ειμαι αυτός που τον επεισα. Νομίζω πως το βράδυ δέν πρέπει να με αφησετε να βάλω το χέρι στην τσεπη... 8)

Βγαλε την διαφήμηση απο την υπογραφη σου γιατι για να ξεχρεωσεις θα πρεπει να πληρωσεις το βραδυ όλο το κοστος της σε φαγητο και κρασια .... :lol: :lol:

vasiliadis1
14-09-06, 14:46
δέν ήταν και πολύ δύσκολο να πείσουμε τον siteadmin. Mαλλον ψηνόταν και ο ίδιος αλλα περιμενε εμάς! :lol:

scotty
14-09-06, 14:54
Αντε...καιρος ηταν....κανονισε ο Zep παλι??

MinOtaVrS
14-09-06, 14:56
δέν ήταν και πολύ δύσκολο να πείσουμε τον siteadmin. Mαλλον ψηνόταν και ο ίδιος αλλα περιμενε εμάς! :lol:

Γιατι αγορι μου εβγαλες το banneraki μια χαρα θα περναγαμε το βραδυ .... :lol: :lol:

MinOtaVrS
14-09-06, 14:58

Οχι ο αδμινιστρατορας ... :lol:

scotty
14-09-06, 15:04

Οχι ο αδμινιστρατορας ... :lol:

Μπραβο σε αυτον τοτε... :wink:

cgavar
14-09-06, 15:06
Ομολογώ ότι μου αρέσουν πολύ περισσότερο από τα banners σας!! Have fun!

MinOtaVrS
16-09-06, 20:30

Tis les na anevasoume ligo parapanw to megethos ... fantastike Site Admin... :lol: :lol: :lol:

blueshark
17-09-06, 11:13
καλημερα σε ολους. τελικα τον πεισατε για τα avatar.μπραβο σε σας οπως επισης και ενα ευχαριστουμε στον admist.

MinOtaVrS
17-09-06, 12:29

Tis les na anevasoume ligo parapanw to megethos ... fantastike Site Admin... :lol: :lol: :lol:

Telika brika back door kai to allaxa monos mou... :lol: :lol: :lol:

Evan
17-09-06, 12:40
:wink: