PDA

Επιστροφή στο Forum : ΣΥΝΤΕΤΑΓΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΑΞΙΟΛΟΓΕΣ ΤΑΒΕΡΝΕΣ

vasiliadis1
12-09-06, 22:53
Νομίζω πως όλοι πρέπει να περάσουμε και απο κάτι!! Πόσες φορές σας έτυχε να θέλετε να βγείτε για φαγητο και δέν ξέρατε που να πατε ?!
Αρχίζω εγώ :
1. ταβέρνα 'ο κώστας' μεγαλου αλεξανδρου 28 αμπελόκηποι, lon.22.92360 E
Lat. 40.65497 N , εχει σουβλα τα παντα ( κοκορετσι,κεμπαπ,μπριζολα, οντοσουβλι κα) Ειναι πραγματικά απαιχτη

2. Ψαροταβερνα , σαμοθράκης 5 ελευθεριο κορδελιο, lon. 22.89712 E, Lat. 40.66449 N, απο τις καλύτερες ψαροταβέρνες στην πολη, σχετικά φθηνά και πολλά φρέσκα ψάρια

μήπως δέν χρειάζεται να καταχωρούμε συντεταγμένες αλλα μονο διευθυνσεις?
ελπίζω να υπαρχει συμετοχή!!

spichri
12-09-06, 23:03
η γνωμη μου ειναι να τα δινουμε απευθειας με συντεταγμενες. πλεον με τη χρηση του osgps ειναι πανευκολο και το πιο σημαντικο σε βγαζει απο τον κοπο του να πληκτρολογησεις την πολη, την διευθυνση, τον αριθμο κτλ κτλ

cgavar
12-09-06, 23:27
Παιδιά μια πρόταση από μένα. Αν και συμφωνώ με τη γενική ιδέα, πλέον έχουμε γίνει πολλοί στο forum και καθημερινά δημοσιεύονται εκατοντάδες μηνύματα. Ετσι πολύ σύντομα θα "χαθούν" μεμονωμένα μηνύματα με χρήσιμο περιεχόμενο. Θα έλεγα λοιπόν να βρεθεί ένα εναλλακτικό σύστημα συλλογής χρησίμων. Μια ιδέα που μου έρχεται στο μυαλό είναι να ανεβάσετε ένα Excel στο ftp και να γράφει ο καθένας τα δικά του σημεία. Η να ορίσετε κάποιον υπεύθυνο και όλοι να στέλνουν σε αυτόν τα σημεία.

Ένα δεύτερο σχόλιο είναι βέβαια ότι κάποια θέματα είναι εντελώς υποκειμενικά (π.χ. φαγητό, διασκέδαση). Έτσι δεν μπορεί να φτιαχτει μια λίστα "Τα καλύτερα εστιατόρια" γιατί σταδιακά θα μπουν όλα εκεί :) Αυτό το αναφέρω ως παρατήρηση και σε καμία περίπτωση δε θέλω να σας αποθαρρύνω.

vasiliadis1
12-09-06, 23:32
Παιδιά μια πρόταση από μένα. Αν και συμφωνώ με τη γενική ιδέα, πλέον έχουμε γίνει πολλοί στο forum και καθημερινά δημοσιεύονται εκατοντάδες μηνύματα. Ετσι πολύ σύντομα θα "χαθούν" μεμονωμένα μηνύματα με χρήσιμο περιεχόμενο. Θα έλεγα λοιπόν να βρεθεί ένα εναλλακτικό σύστημα συλλογής χρησίμων. Μια ιδέα που μου έρχεται στο μυαλό είναι να ανεβάσετε ένα Excel στο ftp και να γράφει ο καθένας τα δικά του σημεία. Η να ορίσετε κάποιον υπεύθυνο και όλοι να στέλνουν σε αυτόν τα σημεία.

Ένα δεύτερο σχόλιο είναι βέβαια ότι κάποια θέματα είναι εντελώς υποκειμενικά (π.χ. φαγητό, διασκέδαση). Έτσι δεν μπορεί να φτιαχτει μια λίστα "Τα καλύτερα εστιατόρια" γιατί σταδιακά θα μπουν όλα εκεί :) Αυτό το αναφέρω ως παρατήρηση και σε καμία περίπτωση δε θέλω να σας αποθαρρύνω.
Σιγουρα, το αξιολογες που εγραψα είναι υποκειμενικό. Σαν προταση θα χρησιμευουν και τιποτε παραπανω. Οσον αφορά το εξελακι στον ftp δέν θα σβύνεται συνεχεια απο τον γνωστο μ@V@κα?

ahilleas
02-10-06, 12:39
Νομίζω πως όλοι πρέπει να περάσουμε και απο κάτι!! Πόσες φορές σας έτυχε να θέλετε να βγείτε για φαγητο και δέν ξέρατε που να πατε ?!
Αρχίζω εγώ :
Lat. 40.65497 N , εχει σουβλα τα παντα ( κοκορετσι,κεμπαπ,μπριζολα, οντοσουβλι κα) Ειναι πραγματικά απαιχτη

2. Ψαροταβερνα , σαμοθράκης 5 ελευθεριο κορδελιο, lon. 22.89712 E, Lat. 40.66449 N, απο τις καλύτερες ψαροταβέρνες στην πολη, σχετικά φθηνά και πολλά φρέσκα ψάρια

Ταβέρνα "ΞΑΣΤΕΡΟ" Lon: 23.07329E, Lat: 40.62369 (Προς Χορτιάτη)

οκ... μαλλον κάποιος με Admin. Rig. πρέπει να το κάνει ... κάντο λοιπόν εσύ και οι υπόλοιποι κάνουμε προσθήκες ...
περιμένουμε να μας πεις όμως το path ή url

cgavar
02-10-06, 14:49
Όπως θα προσέξατε ο grimak ξεκίνησε την οργάνωση των σημείων. Αν κάποιος θέλει να ξεκινήσει μια καινούρια κατηγορία, του στέλνει πμ και κανονίζεται!

grimak
02-10-06, 20:30
Άρη...... συγκέντρωσε ολες τις ''αξιόλογες ταβέρνες'' σε ενα dat, για να τις ανεβάσω εδώ: http://www.ngi.gr/forum/viewtopic.php?t=1994

analyzer
02-10-06, 20:48
Αρχίζω εγώ :

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΧΕΙ ΤΟ ΞΑΣΤΕΡΟ?

ahilleas
02-10-06, 21:52
Αρχίζω εγώ :

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΧΕΙ ΤΟ ΞΑΣΤΕΡΟ?

Βρίσκεται εκτός κατοικημένης περιοχής, αλλά στο Internet υπάρχει αυτή η καταχώρηση:
www.cityportal.gr/index.php?option=com_smartcatalog&Itemid=324&task=viewitem&sid=59&id=1769

vasiliadis1
03-10-06, 14:43
Περιμένω απο ολους συντεταγμενες η διευθυνσεις ( αν ειναι ευκολο οταν υπαρχουν θα τις προτιμούσα) για ταβερνες με καλό φαγητο.
Μολις μαζέψουμε εναν ικανοποιητικό αριθμό θα το ανεβάσει ο grimak στο αντιστοιχο topic: http://www.ngi.gr/forum/viewtopic.php?t=1994&highlight= για οσους ενδιαφέρονται.
ΟΛΟΙ ΔΗΛΑΔΗ :lol: :lol:

Άρη,
πριν 2-3 χρόνια που ήμουν στην Θεσ/νίκη , πήγα στην Αρετσού (στην πλατεία) στα "3 Αδέλφια".
Σύμπλεγμα απο 3 ταβέρνες (μία με κρεατικά, μία με ψάρι και μία γρήγορο φαγητό) οι οποίες ήταν απο άποψη service και υλικών ΑΠΙΘΑΝΕΣ.
Δεν γνωρίζω αν υφίστανται ακόμη αλλά εγώ εντυπωσιάστηκα....
Και ήταν και αρκούντως φτηνές ... !!!
Μπορείς να το ελέγξεις???

vasiliadis1
04-10-06, 09:45
Άρη,
πριν 2-3 χρόνια που ήμουν στην Θεσ/νίκη , πήγα στην Αρετσού (στην πλατεία) στα "3 Αδέλφια".
Σύμπλεγμα απο 3 ταβέρνες (μία με κρεατικά, μία με ψάρι και μία γρήγορο φαγητό) οι οποίες ήταν απο άποψη service και υλικών ΑΠΙΘΑΝΕΣ.
ξερω ποιες λές....εχω παει....τωρα που το είπες θα κανονισω να παω παρασκευή για να δω συντεταγμενες.
Εχει οντως πολύ νοστιμο φαγητό

Άρη,
ξερω ποιες λές....εχω παει....τωρα που το είπες θα κανονισω να παω παρασκευή για να δω συντεταγμενες.
Εχει οντως πολύ νοστιμο φαγητό

Άρη....
βρε σύ πάλι "επιτόπιο έλεγχο" θα κάνεις ???
:P :P :P
αααα για καλό και για κακό δεν πέρνεις και μερικά ευρώ επιπλέον ... μήπως - λέω μήπως- έχουν και εκεί τίποτα "παλιοκαρέκλες" που δεν αντέχουν το "ειδικό" βάρος ενός τιαύτου ατόμου ??? ;-) ;-) ;-)

panosha
04-10-06, 11:31
Μπράβο Αρη, ο επιτόπιος έλεγχος είναι ότι καλύτερο σ' αυτές τις περιπτώσεις.
Αλλος με τις ταβέρνες, άλλος με τα στρηπτιζάδικα.
Ο κάθε ένας στον τομέα του. :D :D :D

PAVL-2
15-10-06, 19:44
Περιμένω απο ολους συντεταγμενες η διευθυνσεις ( αν ειναι ευκολο οταν υπαρχουν θα τις προτιμούσα) για ταβερνες με καλό φαγητο.
Μολις μαζέψουμε εναν ικανοποιητικό αριθμό θα το ανεβάσει ο grimak στο αντιστοιχο topic: http://www.ngi.gr/forum/viewtopic.php?t=1994&highlight= για οσους ενδιαφέρονται.
ΟΛΟΙ ΔΗΛΑΔΗ :lol: :lol:

1.ΑΛΕΠΟΥ .ΠΟΡΟΙΑ[ΠΕΣΤΡΟΦΑ] ===23.03715Ε---41.29578Ν
2.ΠΑΥΛΙΑΝΗ -ΛΙΣΤΑ ===22.33709Ε---38.74065Ν
3.ΜΕΤΑΛΙΚΟ -ΚΙΛΚΙΣ ===22.81282Ε---41.01701Ν
4.ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ-ΚΑΛΥΒΙΑ ΘΟΡΙΚΟΥ ===23.91941Ε---37.83585Ν
5.ΦΩΤΙΟΥ-ΝΕΡΑΚΙ Π.Ε.Ο.ΑΘ-ΠΑΤΡΩΝ ===23.44971Ε---38.02311Ν
6.ΧΡΗΣΤΟΣ-ΜΑΡΙΑ-ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ-ΩΡΩΠΟΥ===23.81498Ε---38.31853Ν
7.ΔΟΙΡΑΝΗ-ΚΙΛΚΙΣ ===22.76097Ε---41.17906Ν
8.ΚΑΤΣΙΜΠΑΣ-ΠΑΥΛΙΑΝΗ ===22.33753Ε---38.74046Ν

ferrarigr
15-10-06, 19:55
η γνωμη μου ειναι να τα δινουμε απευθειας με συντεταγμενες. πλεον με τη χρηση του osgps ειναι πανευκολο και το πιο σημαντικο σε βγαζει απο τον κοπο του να πληκτρολογησεις την πολη, την διευθυνση, τον αριθμο κτλ κτλ

Επειδη διαβαζω τα post ασ μου πειτε για το osgps...

Εχω το Mio 168 με DestinatorPN
Ευχαριστω...

grimak
15-10-06, 20:07

Ευχαριστω...
Εχεις mail :wink:

vasiliadis1
15-10-06, 20:59
PAVL-2 σε ευαριστώ πολύ :D

ferrarigr
16-10-06, 09:22

Ευχαριστω...
Εχεις mail :wink:

Να εισαι καλα...ευχαριστω millions.

PAVL-2
22-10-06, 19:38
PAVL-2 σε ευαριστώ πολύ :D

Αρη καλησπερα μετα απο διεξοδικο ελεγχο [χλαπακιασμα] απο ολα σχεδον τα καλουδια παραθετω νεα ταβερνα [ΒΑΣΙΛΗΣ Lon 23.98988E-Lat 38.041179 N] επι της Λεωφορου Μαραθωνος.

vasiliadis1
22-10-06, 19:44
pavl-2 thanks! ,,ακομα δεν εχω στειλει τιποτα στον μακη ετσι ωστε να μαζεψουμε εναν ικανοποιητικό αριθμό σημείων. Φαντάζομαι πως συμφωνείς! Και εγω εχω ηδη πολλά στο ppc τα οποία θα τα προσθέσω σε οσα προστεθούν εδώ :wink:

PAVL-2
22-10-06, 21:06
pavl-2 thanks! ,,ακομα δεν εχω στειλει τιποτα στον μακη ετσι ωστε να μαζεψουμε εναν ικανοποιητικό αριθμό σημείων. Φαντάζομαι πως συμφωνείς! Και εγω εχω ηδη πολλά στο ppc τα οποία θα τα προσθέσω σε οσα προστεθούν εδώ :wink:
Φιλε Αρη καποτε πρεπει να γνωριστουμε το πληρες ονομα μου ειναι Παυλιδης χρηστος.