Επιστροφή στο Forum : Αγορα DESTINATOR 3
καλημερα, θελω να αγορασω το λογισμικο και τους χαρτες. αν ερθω την αλλη εβδομαδα απο την Περικου, θα το παρω με τους τελευτεους χαρτες? η θα πρεπει να χρεωθω αναβαθμηση? και ποσες αναβαθμισεις δωρεαν δικαιουμαι?
γινεται οταν θα ερθω για να το αγορασω να το δοκιμασω πριν? η και να φερω το πιπισι μου μαζι, για να μου το ενεργοποιησετε και εγκαταστησετε εσεις κατεφθειαν? η θα πρεπει να πληροσω παραπανω?
ευχαρηστω! :)
καλημερα, θελω να αγορασω το λογισμικο και τους χαρτες. αν ερθω την αλλη εβδομαδα απο την Περικου, θα το παρω με τους τελευτεους χαρτες? η θα πρεπει να χρεωθω αναβαθμηση? και ποσες αναβαθμισεις δωρεαν δικαιουμαι?
γινεται οταν θα ερθω για να το αγορασω να το δοκιμασω πριν? η και να φερω το πιπισι μου μαζι, για να μου το ενεργοποιησετε και εγκαταστησετε εσεις κατεφθειαν? η θα πρεπει να πληροσω παραπανω?
ευχαρηστω! :)
Να πας από την NGI, αλλά όχι στην Περίκου :lol: .
Διεύθυνση
NAMA GEOINFORMATICS (NGI)
Λουίζης Ριανκούρ 75
11524 Αθήνα
Tηλέφωνα +30 210 6998687, +30 210 6998688
Fax +30 210 6998412
E-mail ngi@ngi.gr
μπορείς να έρθεις στην διεύθυνση που επεσήμανε ο ssarl. Το κόστος του λογισμικού είναι 159€ με ΦΠΑ και φυσικά μπορούμε να το δοκιμάσουμε πριν. Οι αναβαθμίσεις των χαρτών είναι δωρεάν.
Ερώτηση : Αν εχω αγορασει το λογισμικό από το Εξωτερικό, με χαρτη π.χ. της Γερμανιας, γιατι δεν μπορω να ανοιξω λογαριασμό στην NGI ?
Οταν εχει γινει activation στο site www.destinator1.com και παράλληλα διαθετω device ID, License Key και Activation Code ? Δεν είναι λιγο "αδικο"?
Φιλικά Κώστας
:?
H NGi είναι η κατασκευάστρια εταιρία του Ελληνικού χάρτη. Σε κάθε πώληση μιας άδειας χρήσης προκύπτει ένα μικρό κέρδος μόνο στη περίπτωση που στο πακέτο περιέχονται ο Ελληνικός χάρτης.
Ακόμα κι αν είχες τη δυνατότητα να δημιουργήσεις λογαριασμό στο «download του Ελληνικού χάρτη» δε θα σου δούλευε γιατί θα χρειαζόσουν άλλο license key. Ta υπόλοιπα σημεία στο site μας είναι ελεύθερα για όλους (forum & Εφαρμογή αναφοράς λαθών) γιατί έτσι βοηθούν και τους χρήστες που έχουν αγοράσει τον Ελληνικό χάρτη.
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2012, vBulletin Solutions, Inc.