dinosdad
17-07-09, 12:30
Καλησπέρα παιδιά,
Καταρχήν συγχαρητήρια γαι το καταπληκτικό σας site και την τρομερή βοήθεια που προσφέρετε.
Ονομάζομαι Ντίνος και είμαι ένας νέος (και τελείως άσχετος) κάτοχος ενός 43Α.
Ζητώ συγνώμη αν σας κουράσω με τις ερωτήσεις μου τις οποίες προφανώς έχετε ξανακούσει.
1.Διαβάζω στο φόρουμ σας για την κάρτα μνήμης. Στο δικό μου δεν υπήρχε κάρτα SD στην συσκευασία.Θα έπρεπε?
2.Θα με ενδιέφερε να βάλω το vista menu στο MLS?Μπορώ?Θα είναι συμβατό?Αν ναι τι ακριβώς χρειάζομαι για να το κάνω?
3.Μπορώ να αγοράσω μια οποιαδήποτε κάρτα SD (εώς 2GB) και πρέπει να την φορμάρω κάπως?
4.Πως μπορώ να προσθέσω κάμερες κυκλοφορίας, νοσοκομεία και άλλα σημεία ενδιαφέροντος?
5.Μπορώ να πάρω κάπως ένα backup ασφαλείας για παν ενδεχόμενο?
6.Υπάρχει καινούργιος χάρτης διαθέσιμος?
7.Υπάρχουν αναβαθμίσεις για το λογισμικό?
Παιδιά σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για τον χώρο και τον χρόνο σας.
respect1
Καταρχήν συγχαρητήρια γαι το καταπληκτικό σας site και την τρομερή βοήθεια που προσφέρετε.
Ονομάζομαι Ντίνος και είμαι ένας νέος (και τελείως άσχετος) κάτοχος ενός 43Α.
Ζητώ συγνώμη αν σας κουράσω με τις ερωτήσεις μου τις οποίες προφανώς έχετε ξανακούσει.
1.Διαβάζω στο φόρουμ σας για την κάρτα μνήμης. Στο δικό μου δεν υπήρχε κάρτα SD στην συσκευασία.Θα έπρεπε?
2.Θα με ενδιέφερε να βάλω το vista menu στο MLS?Μπορώ?Θα είναι συμβατό?Αν ναι τι ακριβώς χρειάζομαι για να το κάνω?
3.Μπορώ να αγοράσω μια οποιαδήποτε κάρτα SD (εώς 2GB) και πρέπει να την φορμάρω κάπως?
4.Πως μπορώ να προσθέσω κάμερες κυκλοφορίας, νοσοκομεία και άλλα σημεία ενδιαφέροντος?
5.Μπορώ να πάρω κάπως ένα backup ασφαλείας για παν ενδεχόμενο?
6.Υπάρχει καινούργιος χάρτης διαθέσιμος?
7.Υπάρχουν αναβαθμίσεις για το λογισμικό?
Παιδιά σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για τον χώρο και τον χρόνο σας.
respect1