Επιστροφή στο Forum : Προβλημα με λειτουργια καμερας στο Skype
Εχω παρει μια καμερα microsoft με ενσωματομενο μικροφωνο. Την εγκατεστησα με το cd ανοιγει δουλευει απο το εικονιδιο της κανονικα. Οταν ανοιγω το skype δεν την ''βλεπει'', ομως λειτουργει το μικροφωνο της και μιλαω κανονικα απλα δεν μεταδιδει εικονα. Στις ρυθμισεις Γενικα-Βιντεο, μου λεει οτι το skype δεν εντοπισε μια διαδικτυακη καμερα...Οταν ομως την ξεσυνδεω ανοιγω το skype και μετα την βαζω στη θυρα την βλεπει και δουλευει, ενω οταν το κλεισω και το ξαναανοιξω παλι τα ιδια. Το messenger εννοειται κλειστο...
Εχω παρει μια καμερα microsoft με ενσωματομενο μικροφωνο. Την εγκατεστησα με το cd ανοιγει δουλευει απο το εικονιδιο της κανονικα. Οταν ανοιγω το skype δεν την ''βλεπει'', ομως λειτουργει το μικροφωνο της και μιλαω κανονικα απλα δεν μεταδιδει εικονα. Στις ρυθμισεις Γενικα-Βιντεο, μου λεει οτι το skype δεν εντοπισε μια διαδικτυακη καμερα...Οταν ομως την ξεσυνδεω ανοιγω το skype και μετα την βαζω στη θυρα την βλεπει και δουλευει, ενω οταν το κλεισω και το ξαναανοιξω παλι τα ιδια. Το messenger εννοειται κλειστο...
Μου το έκαναν και μένα κάποια στιγμή τα vista. Σταμάτησε να "βλέπει" το skype την ενσωματωμένη στο laptop κάμερα. Βρήκα απο το διαδύκτιο τους drivers, τους έβαλα ξανά και σταμάτησε το πρόβλημα. Εξ' αρχής πρέπει νάέγινε απο το tuneup που σκανάρισε το pc, και φαίνεται πως έσβυσε κάποια αρχεία. Δοκίμασε να εγκαταστήσεις ξανά τους drivers της κάμερας. καμμιά φορά, άγνωστο γιατί, δεν γίνεται σωστή εγκατάσταση και εμφανίζονται προβλήματα σαν αυτό.
Ειχες δικιο, κατεβασα αλλους drivers για 64bit(αυτο μαλλον ηταν το προβλημα, το cd εγκαταστασης μαλλον ειχε μονο για 32) και δουλευει κανονικα. Ευχαριστω!
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2012, vBulletin Solutions, Inc.