Επιστροφή στο Forum : ΦΩΝΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΒΕΝΖΙΝΑΔΙΚΑ ΜΕ ΠΡΟΣΤΙΜΟ
Φωνητικές ειδοποιήσεις για Βενζινάδικα με πρόστιμο εδώ: (http://www.ngi.gr/forum/viewtopic.php?p=18033#18033) τα περισσότερα με νοθευμένα καύσιμα (μερικά από αυτά έχουν περισσότερα από ένα πρόστιμα ή υποτροπές) και αρκετά με πειραγμένη αντλία. Περιέχονται και τα πρόστιμα: όσα έχουν πάνω από ένα, γράφονται π.χ. Ντίζελ θέρμ+κίνησης+κίνησης, 40.222+90.000+300.000=430.222 ευρώ.
Τα νοθευμένα έχουν παρθεί από: www.ypan.gr/flash_fuel/kafsima/PROSTIMA.htm και τα πειραγμένα από: http://bloka.com
Όσα βενζινάδικα έχουν δίπλα τους το σημαδάκι αυτό ~ , το στίγμα τους είναι στο περίπου.
Τα παρακάτω δεν έχουν καταχωρηθεί και εκκρεμούν γιατί δεν υπάρχει πλήρης διεύθυνση ή δεν βρέθηκε στο PN ( GreeceU 2006.Q3.4503):
ΠΕΙΡΑΓΜΕΝΑ
*ΔΗΜ.-ΜΙΧ.ΛΕΟΝΤΙΔΗΣ & ΣΙΑ Ο.Ε. SHELL 17ο ΧΛΜ Λ.ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ ΠΑΛΛΗΝΗ
*PURE OIL E.Π.Ε. ETEKA Λ.ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ ΑΓ.ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
*Ρ.Φ.ΚΟΝΤΟΣ ELIN ΚΥΠΡΟΥ 178
ΝΟΘΕΥΜΕΝΑ
*Γεωργαρίου Άννα του Μιχαήλ ΕΠ 17ο χλμ. ΝΕΟΑΚ Ασπρόπυργος LRP 65.000 65%
*Δράκος Αντώνιος Αθ. ΒΡ Νέα Απολλωνία Θεσ/νίκης LRP 55.140 42%
*Καριπίδης Γερμανός Βεν. ΕΚΟ Π. Αγιονέρι Κιλκίς LRP 78.714 97%
*Καραχρήστος Δημήτριος & ΣΙΑ ΕΕ ΕΚΟ 36ο χλμ. Λ. Μαραθώνος Παλλήνη LRP 35.185 10%
*Γούναρης Γ. Δημήτριος AVIN 21ο χλμ. Αθηνών - Λαυρίου Θέση Καρελλά Κορωπί Πετρέλαιο Κίνησης 150.000 757%
*Βικάτου Σμαράγδα συζ. Αναστασίου ΒΡ Λ. Αθηνών 39 Καλύβια Πετρέλαιο Κίνησης 31.911 14,3%
*Βικάτου Σμαράγδα συζ. Αναστασίου ΒΡ Λ. Αθηνών 39 Καλύβια LRP 37.407 13%
Όποιος τα γνωρίζει ας μας δώσει το στίγμα :wink:
Υ/Γ: Υποθέτω ότι θα χρειαστεί μια οργάνωση όπως με SpeedcameraS γιατί θα έχουμε συνέχεια... Grimak, MinO τι λέτε; Ακούω γνώμες. Από προχθές που μου πέρασε η ιδέα :idea: , έχω ζαλιστεί :roll: μέχρι να τα περάσω. Χαλάλι όμως... :D
μπραβο ρε φιλε.Να δω τι αλλο θα κανουμε. :) :wink:
Μπράβο gianko !! Πρώτα για την ιδέα και μετά για την άμεση υλοποίηση.
:lol: :lol: :lol: :lol:
Σύμπτωση! Εχουμε ακριβώς την ίδια υπογραφή........ :wink:
Φωνητικές ειδοποιήσεις για Βενζινάδικα με πρόστιμο εδώ: (www.geocities.com/gianko1/benz/PN_GR_benzinadika_11_9_06.zip) 83 με νοθευμένα καύσιμα (μερικά από αυτά έχουν περισσότερα από ένα πρόστιμα ή υποτροπές) και 27 με πειραγμένη αντλία. Περιέχονται και τα πρόστιμα: όσα έχουν πάνω από ένα, γράφονται π.χ. Ντίζελ θέρμ+κίνησης+κίνησης, 40.222+90.000+300.000=430.222 ?
Τα νοθευμένα έχουν παρθεί από: www.ypan.gr/flash_fuel/kafsima/PROSTIMA.htm και τα πειραγμένα από: http://bloka.com
Όσα βενζινάδικα έχουν δίπλα τους το σημαδάκι αυτό ~ , το στίγμα τους είναι στο περίπου.
Τα παρακάτω δεν έχουν καταχωρηθεί και εκκρεμούν γιατί δεν υπάρχει πλήρης διεύθυνση ή δεν βρέθηκε στο PN ( GreeceU 2006.Q3.4503):
ΠΕΙΡΑΓΜΕΝΑ
*ΔΗΜ.-ΜΙΧ.ΛΕΟΝΤΙΔΗΣ & ΣΙΑ Ο.Ε. SHELL 17ο ΧΛΜ Λ.ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ ΠΑΛΛΗΝΗ
*PURE OIL E.Π.Ε. ETEKA Λ.ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ ΑΓ.ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
*Ρ.Φ.ΚΟΝΤΟΣ ELIN ΚΥΠΡΟΥ 178
ΝΟΘΕΥΜΕΝΑ
*Γεωργαρίου Άννα του Μιχαήλ ΕΠ 17ο χλμ. ΝΕΟΑΚ Ασπρόπυργος LRP 65.000 65%
*Δράκος Αντώνιος Αθ. ΒΡ Νέα Απολλωνία Θεσ/νίκης LRP 55.140 42%
*Καριπίδης Γερμανός Βεν. ΕΚΟ Π. Αγιονέρι Κιλκίς LRP 78.714 97%
*Καραχρήστος Δημήτριος & ΣΙΑ ΕΕ ΕΚΟ 36ο χλμ. Λ. Μαραθώνος Παλλήνη LRP 35.185 10%
*Γούναρης Γ. Δημήτριος AVIN 21ο χλμ. Αθηνών - Λαυρίου Θέση Καρελλά Κορωπί Πετρέλαιο Κίνησης 150.000 757%
*Βικάτου Σμαράγδα συζ. Αναστασίου ΒΡ Λ. Αθηνών 39 Καλύβια Πετρέλαιο Κίνησης 31.911 14,3%
*Βικάτου Σμαράγδα συζ. Αναστασίου ΒΡ Λ. Αθηνών 39 Καλύβια LRP 37.407 13%
Όποιος τα γνωρίζει ας μας δώσει το στίγμα :wink:
Υ/Γ: Υποθέτω ότι θα χρειαστεί μια οργάνωση όπως με SpeedcameraS γιατί θα έχουμε συνέχεια... Grimak, MinO τι λέτε; Ακούω γνώμες. Από προχθές που μου πέρασε η ιδέα :idea: , έχω ζαλιστεί :roll: μέχρι να τα περάσω. Χαλάλι όμως... :D
Φίλε Γιάννη μπράβο!!!!!
Το θέμα έγινε sticky προς εξυπηρέτηση όλων :wink:
Σίγουρα θα χρειαστεί οργάνωση-τακτική και όρεξη για ζαλάδες..... :wink:
Αν εσύ μπορείς να ανανεώνεις τα αρχεία κάθε μήνα ή κάθε φορά που αλλάζουν τα στοιχεία, εγώ, καθώς και ο Μπάμπης θα είμαστε στην διάθεση σου για όποια βοήθεια χρειαστείς :wink:
Μπράβο gianko !! Πρώτα για την ιδέα και μετά για την άμεση υλοποίηση.
Ευχαριστώ Taxis :) . Μια και μένεις Κιλκίς, δε μας στέλνεις κάποια στιγμή και το στίγμα από το βενζινάδικο "Καριπίδης Γερμανός Βεν. ΕΚΟ Π. Αγιονέρι Κιλκίς " που έχει πρόστιμο (78.714 €) για νοθεία; :wink:
Φίλε Γιάννη μπράβο!!!!!
Το θέμα έγινε sticky προς εξυπηρέτηση όλων :wink:
Σίγουρα θα χρειαστεί οργάνωση-τακτική και όρεξη για ζαλάδες..... :wink:
Αν εσύ μπορείς να ανανεώνεις τα αρχεία κάθε μήνα ή κάθε φορά που αλλάζουν τα στοιχεία, εγώ, καθώς και ο Μπάμπης θα είμαστε στην διάθεση σου για όποια βοήθεια χρειαστείς :wink:
Ευχαριστώ παιδιά για τα καλά σας λόγια και για τη διάθεσή σας να βοηθήσετε :D . Δεν ξέρω βέβαια κάθε πότε ανακοινώνονται τα πρόστιμα αλλά θα το έχω σίγουρα υπόψη. Αν πέσει κάτι στην αντίληψή σας σφυρίχτε το. Να δούμε πώς θα κυλήσουν τα πράγματα και θα οργανωθούμε ανάλογα :wink: .
ΦΟΒΕΡΟΣ !!! ΠΟΛΥ ΧΡΗΣΙΜΟ ΜΠΡΑΒΟ :wink:
Για πρακτικούς λόγους έβαλα τα πρατήρια με νοθευμένα καύσιμα και με πειραγμένες αντλίες σε ένα αρχείο. Έτσι και αλλιώς για τον έναν ή τον άλλο λόγο στα συγκεκριμένα βενζινάδικα δεν πρόκειται να πατήσω αρά δεν με νοιάζει ο λόγος που είναι στην μαύρη λίστα.
Για να κατεβάσετε τo αρχείο κάντε κλικ εδώ (http://rapidshare.de/files/32981117/nothevmena_kafsima.zip.html).
Μέσα στο zipped αρχείο είναι τα αρχεία BMP και DAT τα οποία τα κάνετε copy στον φάκελο Favorites και το αρχείο WAV (f-voice) στον φάκελο voice
Για πρακτικούς λόγους έβαλα τα πρατήρια με νοθευμένα καύσιμα και με πειραγμένες αντλίες σε ένα αρχείο. Έτσι και αλλιώς για τον έναν ή τον άλλο λόγο στα συγκεκριμένα βενζινάδικα δεν πρόκειται να πατήσω αρά δεν με νοιάζει ο λόγος που είναι στην μαύρη λίστα.
Για να κατεβάσετε τo αρχείο κάντε κλικ εδώ (http://rapidshare.de/files/32981117/nothevmena_kafsima.zip.html).
Μέσα στο zipped αρχείο είναι τα αρχεία BMP και DAT τα οποία τα κάνετε copy στον φάκελο Favorites και το αρχείο WAV (f-voice) στον φάκελο voice
Οπα!! Φίλε Braker καλά θα είναι να μην μπλεκόμαστε όλοι......
Συντονιστής και δημιουργός για τα πρατήρια είναι ο φίλος gianko, επομένος καλό θα ήταν να κάνεις την πρόταση σου σε αυτόν για να τα αλλάξει και αυτά που δημιούργησες αν θέλεις να τα χρησιμοποιήσεις για σένα.
Σκέψου οτι πιθανόν άλλα 2-3 άτομα να έχουν κάποιες αντίστοιχες ιδέες, αν ανεβάσουν και αυτοί τα δικά τους αρχεία, φαντάζεσαι τί θα γίνει? ΜΠΑΧΑΛΟ :wink:
Υ/Γ Συμφωνώ κι εγώ με την ιδέα σου και προτείνω στο φίλο Γιάννη (gianko) τα 2 αρχεία να γίνουν 1.
Απλά είπα να μοιραστό αυτό που βόλευε εμένα και με άλλους. Δλδ τα WiFi hotspots που έφτιαξα εγώ τι σημαίνει πως αν δεν έχω τον χρόνο να κάτσω να περάσω νέα ΔΕΝ θα πρέπει κανείς να τα βελτιώσει επειδή τα έφτιαξα εγώ… εεε μην τρελαθούμε κιόλας.
To ότι ο συνφορουμίστας gianko το έφτιαξε δεν αμφιβάλει κανείς γι'αυτό και μπράβο στο παλικάρι για τον χρόνο και τον κόπο του.
Aπο εκεί και πέρα όμως καλό είναι να μοιραζόμαστε κάτι που φτιάχνουμε ή βελτιώνουμε γιατί με αυτό τον τρόπο και δεν "χώνουμε" το άτομο που τα έφτιαξε αλλά και εξυπηρετούμε κάποια παιδία που ίσως να ήθελαν να κάνουν το ίδιο πράγμα και δεν είχαν τον χρόνο.
Από ότι έχω καταλάβει το πνεύμα βοηθείας και αλληλοϋποστήριξης είναι αυτό που επικρατεί στο forum. κάνω λάθος ;
Απλά είπα να μοιραστό αυτό που βόλευε εμένα και με άλλους. Δλδ τα WiFi hotspots που έφτιαξα εγώ τι σημαίνει πως αν δεν έχω τον χρόνο να κάτσω να περάσω νέα ΔΕΝ θα πρέπει κανείς να τα βελτιώσει επειδή τα έφτιαξα εγώ… εεε μην τρελαθούμε κιόλας.
Αν διαβάσεις ΚΑΛΑ τα παραπάνω ποστ θα καταλάβεις οτι ο Γιάννης θέλει και μπορεί να ασχοληθεί με τον συντονισμό και διάθεση των πρατηρίων, και παράληλα είναι ανοιχτός σε προτάσεις..........
Αυτό που εσύ λες βελτίωση για κάποιον άλλον μπορεί να μην είναι...
Προτάσεις έχουν αρκετοί, θα έπρεπε όλοι να τις ανεβάζουν ?
Τρανό παράδειγμα είναι τα speedcams, που κατα πολούς φίλους, τώρα πλέον που ανεβαίνουν απο συγκεκριμένα άτομα έχουν γίνει λειτουργικά και εύκολα διαθέσιμα σε όλους.
Εσυ αν δεν θέλεις ή δεν μπορείς να περάσεις νέα σημεία στα WiFi hotspots μπορείς να το πείς ώστε να το κάνει κάποιος άλλος.
Aπο εκεί και πέρα όμως καλό είναι να μοιραζόμαστε κάτι που φτιάχνουμε ή βελτιώνουμε γιατί με αυτό τον τρόπο και δεν "χώνουμε" το άτομο που τα έφτιαξε αλλά και εξυπηρετούμε κάποια παιδία που ίσως να ήθελαν να κάνουν το ίδιο πράγμα και δεν είχαν τον χρόνο.
Συμφωνώ απόλυτα σε αυτά που αναφέρεις, διαφωνώ με τον τρόπο σου.
Από ότι έχω καταλάβει το πνεύμα βοηθείας και αλληλοϋποστήριξης είναι αυτό που επικρατεί στο forum. κάνω λάθος ;Και βέβαια δεν κάνεις λάθος.
Το να το κάνεις με τον τρόπο που το κάνεις εσύ κατα την δική μου ταπεινή γνώμη είναι λάθος.
Αυτά είναι δικές μου σκέψεις και προτάσεις αν δεν σου αρέσουν ή δεν συμφωνείς κάνε αυτό που νομίζεις εσυ σωστό.. :wink:
...... Kai ο καθενας διαλεγει ποι αρχειο τον βολευει...... αποψη μου βεβαια...
Ωπα απαντησα πριν δω την παραπανω απαντηση :D :D :D
Το πατε αλλου , που δεν μπορω να εκφερω αποψη
Όσοι είσται ποιο παλιοί στο φόρουμ θα θυμάσται τι γινόταν στα speedcams....
όταν ο καθένας μας ανέβαζε κι απο ένα αρχείο με προσθήκες-διορθώσεις κ.ο.κ. είχαμε βροχή απο ποστ με ερωτήσεις, ποιό είναι το σωστό αρχείο, τι διαφορές έχει κ.α.
Αυτό καλό θα ήταν να το αποφύγουμε ........
Αυτη είναι η δική μου άποψη για τέτοιες προσπάθειες......
Kai pali mpravo gia thn exairetikh prospatheia kai opws leei kai o makis thelei ligo prosoxh gia na mhn exoume pali ta idia
Παιδιά νομίζω ότι έμπλεξα και... δε θα τρέχω μόνο στη φωτό :) . Ξέρετε, την όλη διαδικασία την ξεκίνησα με 2 κατηγορίες προστίμων επειδή εγώ ήθελα να ξέρω και να ακούω τι είδους πρόστιμο έχει το κάθε βενζινάδικο. Θα προσέξατε ότι στα νοθευμένα έχω και λεπτομέρειες. Πέστε το παραξενιά, υπερβολή... ή όπως θέλετε. Θα μπορούσε κάποιος να πει: "Δεν με ενδιαφέρουν εμένα οι λεπτομέρειες στα πρόστιμα και προτείνω να βγουν. Σας στέλνω και 1 αρχείο χωρίς λεπτομέρειες: κατεβάστε το". Το καταλαβαίνω και μπορεί να το κάνει αφού έτσι του αρέσει. Εμένα όμως μου αρέσει να είναι όπως το ανέβασα και αν κάποιος το θέλει διαφορετικά ας το κάνει, αλλά εγώ δεν μπορώ να κάνω αυτή τη δουλειά. Δεν είμαι NGI για να καλύπτω τις ανάγκες των πελατών μου και να εξηγώ τους λόγους :lol: . Είπα απλά αφού το είχα να το ανεβάσω.
Το αν θα μπερδευτεί το forum με διάφορες προτάσεις, οι grimak - MinOtavrS έχουν εμπειρία και συμφωνώ μαζί τους.
Θα πρότεινα όμως στο φίλο Braker, να αναλάβει να συγυρίζει το αρχείο που ανεβάζω, και για να μη γίνει μπέρδεμα αν θέλει ας το ανεβάζει κάπου αλλού. Δεν υπάρχει πρόβλημα.
Αυτές είναι οι σκέψεις μου και κάντε ότι νομίζετε.
Το ενδιαφέρον μου τώρα έχει στραφεί στο να βρω 3 νέα νοθευμένα βενζινάδικα που άκουσα χθες στην TV (ΝΕΤ) και δεν πρόλαβα να τα συγκρατήσω, και για ένα που κατήγγειλαν σήμερα στη Θεσσαλονίκη (χωρίς όνομα από MEGA) το οποίο είχε επανειλημμένα πέσει σε παράβαση και είχε πρόστιμο 89.000 € αλλά το κατέβασαν στα 5.000 € !!! :shock:
Για να μη σας πω ακόμα λεπτομέρειες περί μιας σχετικής κατηγορίας που ετοιμάζω... :wink: Έκπληξη :lol: :lol:
ok.. πάσο... :D
Ωραίος ο Braker :wink:
Παιδιά νομίζω ότι έμπλεξα και... δε θα τρέχω μόνο στη φωτό :) . Ξέρετε, την όλη διαδικασία την ξεκίνησα με 2 κατηγορίες προστίμων επειδή εγώ ήθελα να ξέρω και να ακούω τι είδους πρόστιμο έχει το κάθε βενζινάδικο. Θα προσέξατε ότι στα νοθευμένα έχω και λεπτομέρειες. Πέστε το παραξενιά, υπερβολή... ή όπως θέλετε. Θα μπορούσε κάποιος να πει: "Δεν με ενδιαφέρουν εμένα οι λεπτομέρειες στα πρόστιμα και προτείνω να βγουν. Σας στέλνω και 1 αρχείο χωρίς λεπτομέρειες: κατεβάστε το". Το καταλαβαίνω και μπορεί να το κάνει αφού έτσι του αρέσει. Εμένα όμως μου αρέσει να είναι όπως το ανέβασα και αν κάποιος το θέλει διαφορετικά ας το κάνει, αλλά εγώ δεν μπορώ να κάνω αυτή τη δουλειά. Δεν είμαι NGI για να καλύπτω τις ανάγκες των πελατών μου και να εξηγώ τους λόγους :lol: . Είπα απλά αφού το είχα να το ανεβάσω.
Το αν θα μπερδευτεί το forum με διάφορες προτάσεις, οι grimak - MinOtavrS έχουν εμπειρία και συμφωνώ μαζί τους.
Θα πρότεινα όμως στο φίλο Braker, να αναλάβει να συγυρίζει το αρχείο που ανεβάζω, και για να μη γίνει μπέρδεμα αν θέλει ας το ανεβάζει κάπου αλλού. Δεν υπάρχει πρόβλημα.
Το ενδιαφέρον μου τώρα έχει στραφεί στο να βρω 3 νέα νοθευμένα βενζινάδικα που άκουσα χθες στην TV (ΝΕΤ) και δεν πρόλαβα να τα συγκρατήσω, και για ένα που κατήγγειλαν σήμερα στη Θεσσαλονίκη (χωρίς όνομα από MEGA) το οποίο είχε επανειλημμένα πέσει σε παράβαση και είχε πρόστιμο 89.000 ? αλλά το κατέβασαν στα 5.000 ? !!! :shock:
Για να μη σας πω ακόμα λεπτομέρειες περί μιας σχετικής κατηγορίας που ετοιμάζω... :wink: Έκπληξη :lol: :lol:
Φίλε Γιάννη μην μου αγχώνεσαι, δεν έμπλεξες πουθενά......
Προτείνω να τα πείτε με πμ με τον φίλο Braker και να καταλήξετε αν θέλετε-μπορείτε να την κάνετε μαζί αυτή την προσπάθεια ή αν θέλετε να είναι free, ανεβάζει όποιος θέλει ότι θέλει :wink:
Αγαπητέ gianko...
να είσαι καλά ...
με την φωτό που έχεις .... μου θύμισες τα μαθητικά μου χρόνια .... (και πάνε πολλλλλλά χρόνια τώρα !!!)
:)
Το ενδιαφέρον μου τώρα έχει στραφεί στο να βρω 3 νέα νοθευμένα βενζινάδικα που άκουσα χθες στην TV (ΝΕΤ) και δεν πρόλαβα να τα συγκρατήσω, και για ένα που κατήγγειλαν σήμερα στη Θεσσαλονίκη (χωρίς όνομα από MEGA) το οποίο είχε επανειλημμένα πέσει σε παράβαση και είχε πρόστιμο 89.000 ? αλλά το κατέβασαν στα 5.000 ? !!! :shock:
Φίλε Γιάννη μην μου αγχώνεσαι, δεν έμπλεξες πουθενά......
Προτείνω να τα πείτε με πμ με τον φίλο Braker και να καταλήξετε αν θέλετε-μπορείτε να την κάνετε μαζί αυτή την προσπάθεια ή αν θέλετε να είναι free, ανεβάζει όποιος θέλει ότι θέλει :wink:
ρε Gianko δεν έμπλεξες πουθενα.. απλά είμαι νεος στο forum και δεν ήξερα το μπέρδεμα... τα συνεχίζεις κανονικά εσύ... no worries.. :wink:
MeddlingMage
15-09-06, 15:37
όμως η λίστα με αυτά τα βενζινάδικα αλλάζει κατα καιρούς. Ποιος θα είναι υπέυθυνος να ελέγχει και να τροποποιεί τα αρχεία, βάση του site του υπουργείου ανάπτυξης και να ασχολείται με αυτό το θέμα?
[......] ή αν θέλετε να είναι free, ανεβάζει όποιος θέλει ότι θέλει :wink:
:lol: :lol: Καλόοοο!!! :lol: :lol: . Τελικά λέω να το αφήσουμε διπλέτα, να είναι δηλαδή και τα 2 αρχεία και αν υπάρξει μπέρδεμα, βλέπουμε. Τότε θα αποσύρω εγώ το 2πλό μου μια και δεν βλέπω να έχει οπαδούς :) . Αν και τώρα που το ξανασκέφτομαι (και αφού μου πέρασε ο αρχικός δημιουργικός ενθουσιασμός) ίσως είναι καλύτερα τα 2 σε 1 :roll: . Θα το δοκιμάσω.
Όπου και να καταλήξουμε πάντως μην ανησυχείτε :) , θα συνεχίσω να ενημερώνω τη λίστα :wink:
όμως η λίστα με αυτά τα βενζινάδικα αλλάζει κατα καιρούς. Ποιος θα είναι υπέυθυνος να ελέγχει και να τροποποιεί τα αρχεία, βάση του site του υπουργείου ανάπτυξης και να ασχολείται με αυτό το θέμα?[...] Όπου και να καταλήξουμε πάντως μην ανησυχείτε :) , θα συνεχίσω να ενημερώνω τη λίστα :wink: έχε όμως υπόψη σου MeddlingMage το *Disclaimer* εδώ (http://www.ngi.gr/forum/viewtopic.php?p=5539#5539)
Αγαπητέ gianko...
να είσαι καλά ...
με την φωτό που έχεις .... μου θύμισες τα μαθητικά μου χρόνια .... (και πάνε πολλλλλλά χρόνια τώρα !!!)
:)
Αγαπητέ Karma κι εγώ γι αυτό την έβαλα, για να μου τα θυμίζει :) (και με γυρίζει... ~30 χρόνια πίσω...)
VERY NICE :lol: :lol: :lol:
Μια ερώτηση.
Τα αρχεία με τα πειραγμένα βενζινάδικα μπαινουν στο detinator 6 με τον νεο χαρτη και παιζουν κανονικά και οι φωνητικές οδηγίες????
Μπράβο παιδιά, εξαιρετική υλοποίηση και αρκετά χρήσιμο. :D
REPEAT
Μια ερώτηση.
Τα αρχεία με τα πειραγμένα βενζινάδικα μπαινουν στο detinator 6 με τον νεο χαρτη και παιζουν κανονικά και οι φωνητικές οδηγίες????
REPEAT
Μια ερώτηση.
Αφού μπαίνουν τα speedcam στο 6, λογικά θα μπαίνουν και τα βενζινάδικα :wink:
Παιδιά άλλο ένα βενζινάδικο που δεν είναι βενζινάδικο αλλά νερουλάδικο είναι το πρατήριο της Shell στην λεωφόρο Φλεμιγκ στην Ραφήνα. Οι συντεταγμένες είναι Ν: 38.0188 Ε: 24.0001 Δεν το έχει η λίστα του υπουργείου αλλά ο τύπος έχει ρημάξει τους λέβητες και τ' αυτοκίνητα της περιοχής. ΠΡΟΣΟΧΗ!!!
Φωνητικές ειδοποιήσεις για βενζινάδικα με ΠΡΟΣΤΙΜΟ (από νοθευμένα καύσιμα και πειραγμένη αντλία ) και για βενζινάδικα με ΣΗΜΑ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ (http://www.ngi.gr/forum/viewtopic.php?p=18033#18033).
Περιέχονται και τα πρόστιμα: όσα έχουν πάνω από ένα, γράφονται π.χ. Ντίζελ θέρμ+κίνησης+κίνησης, 40.222+90.000+300.000=430.222 ?
Τα νοθευμένα έχουν παρθεί από: www.ypan.gr/flash_fuel/kafsima/PROSTIMA.htm (http://www.ypan.gr/flash_fuel/kafsima/PROSTIMA.htm) , τα πειραγμένα από: http://bloka.com και τα με σήμα ποιότητας από: www.obe.gr/inspectorate.html (http://www.obe.gr/inspectorate.html)
Υ/Γ: Ευχαριστώ τον φίλο Braker που είχε πρώτος την ιδέα της ενοποίησης νοθευμένων και πειραγμένων. Braker - grimak είχατε δίκιο :oops: . Είναι καλύτερα να είναι μαζί. Άλλωστε αν κάποιος χρειαστεί λεπτομέρειες για το πρόστιμο (πχ εγώ :lol: ), μπορεί να τις δεί με κλικ στο εικονίδιο.
Εν αναμονή των original Voice Alerts ... από την original voice!!
Joann? can you hear us? :smt061 :-k
Παιδιά άλλο ένα βενζινάδικο που δεν είναι βενζινάδικο αλλά νερουλάδικο είναι το πρατήριο της Shell στην λεωφόρο Φλεμιγκ στην Ραφήνα. Οι συντεταγμένες είναι Ν: 38.0188 Ε: 24.0001 Δεν το έχει η λίστα του υπουργείου αλλά ο τύπος έχει ρημάξει τους λέβητες και τ' αυτοκίνητα της περιοχής. ΠΡΟΣΟΧΗ!!!
Ευχαριστούμε jstarg για την ενημέρωση! Επειδή όμως δεν υπάρχει το βενζινάδικο σε κάποια επίσημη λίστα, λέω να μην το βάλουμε στην "επίσημη" ενημέρωση. Θέμα αρχής. Όποιος θέλει ας το προσθέσει από μόνος του. Θα έλεγα όμως να το προτείνεις για έλεγχο στο Υπουργείο Ανάπτυξης (http://www.ypan.gr/contact.htm). Σ' ευχαριστούμε :wink:
Φίλε gianko στο σημείο Ν: 38,01126 Ε: 23,97276 (πικέρμι Αττικής) δεν υπάρχει βενζινάδικο αλλά χωράφια. Ένα της AVIN βρίσκεται πιο πριν αλλά δεν ξέρω αν είναι το συγκεκριμένο που έφαγε το πρόστιμο. Μην τον κάψουμε τον άνθρωπο...
ΣΗΜΑ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ
*SHELL ΜΠΑΡΑΤΣΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ (Υποκατάστημα) Θέση Βαρκά 455 00 Βλαχόστρατα Ιωάννινα
*SHELL ΜΠΑΡΑΤΣΑ ΘΕΟΔΩΡΑ Καρδαμήτσια 455 00 Καρδαμήτσια Ιωάννινα
Όποιος τα γνωρίζει ας δώσει το στίγμα :wink:
το πρώτο είναι φ 39,6663 λ 20,8141
και το δεύτερο φ 39,6830 λ 20,8209
Φίλε gianko στο σημείο Ν: 38,01126 Ε: 23,97276 (πικέρμι Αττικής) δεν υπάρχει βενζινάδικο αλλά χωράφια. Ένα της AVIN βρίσκεται πιο πριν αλλά δεν ξέρω αν είναι το συγκεκριμένο που έφαγε το πρόστιμο. Μην τον κάψουμε τον άνθρωπο...
Όπως θα είδες φίλε jstarg, το βενζινάδικο στο σημείο Ν: 38,01126 Ε: 23,97276 έχει δίπλα του το σημαδάκι ~ που σημαίνει ότι το στίγμα του είναι στο περίπου. Δεν ξέρω αν το AVIN που είδες είναι αυτό που έφαγε το πρόστιμο (για πειραγμένη αντλία). Πάντως το ζητούμενο βενζινάδικο βρίσκεται στο 21ο χλμ της Λ. Μαραθώνος (Πικέρμι) και ανήκει στον Ευαγγέλου Γεώργιο. Αν δεν υπάρχει κάποιο άλλο AVIN εκεί κοντά, μάλλον αυτό θα είναι. Τι να πω, δεν έχουμε ακριβής διεύθυνση. Αν θες, όταν ξαναβρεθείς στο 21ο χλμ, κάνε τον κόπο και ρώτησε σε ποιόν ανήκει το βενζινάδικο της AVIN που είδες και αν είναι αυτό, στείλε μας το στίγμα. :wink:
ΣΗΜΑ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ
*SHELL ΜΠΑΡΑΤΣΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ (Υποκατάστημα) Θέση Βαρκά 455 00 Βλαχόστρατα Ιωάννινα
*SHELL ΜΠΑΡΑΤΣΑ ΘΕΟΔΩΡΑ Καρδαμήτσια 455 00 Καρδαμήτσια Ιωάννινα
Όποιος τα γνωρίζει ας δώσει το στίγμα :wink:
το πρώτο είναι φ 39,6663 λ 20,8141
και το δεύτερο φ 39,6830 λ 20,8209
Ωραίος ο papi. :smt023 Ήδη το αρχείο ενημερώθηκε και βρίσκεται εδώ (http://www.ngi.gr/forum/viewtopic.php?p=18033#18033). Στα σχόλια των βενζινάδικων που μας έστειλες προστέθηκε τ' όνομά σου.
Ευχαριστούμε :wink:
ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχουν updates με τα βενζιάδικα. Ειλκρινά ευχαριστώ σε όλους εργάζονται για το κοινό συμφέρον!!!
Ευχαριστωωωωωωωωωωωωωω...
όμως η λίστα με αυτά τα βενζινάδικα αλλάζει κατα καιρούς. Ποιος θα είναι υπέυθυνος να ελέγχει και να τροποποιεί τα αρχεία, βάση του site του υπουργείου ανάπτυξης και να ασχολείται με αυτό το θέμα?
Εγω θα προτιμουσα, ειδικα στα βενζιναδικα με προστιμο, να μην αλλαζει ποτε η λιστα. Γιατι πολλοι θα ειναι αυτοι που θα προσπαθουν να βγαλουν το ονομα τους απο τη λιστα με οποιοδηποτε τροπο. Καλο θα ειναι να υπαρχουν και αν θελει καποιος βαζει. Ετσι και αλλιως, αυτος που εφαγε προστιμο για πειραγμενη αντλια, θα την εχει διορθωσει για να μπορει να δουλευει.
Εγω εχω ενα αλλο παραδειγμα.
Η shell της γειτονιας μου ειχε νοθευμενα καυσιμα.
Το 2006 το πρατηριο περασε στα χερια της εταιριας.
Εχει αριστα καυσιμα, αλλα παρολα αυτα το destinator φωναζει γιατι γινεται αυτο που λετε, δηλ. δεν σβηνονται τα παλια
Δυστυχώς όμως υπάρχει και η περίπτωση όπου άλλος εξακολουθεί να νοθεύει καύσιμα.....
Πάντως κρίμα που δεν έχουμε ενημέρωση απο το υπουργείο για τα προστίματα ανα μήνα.
Εγω εχω ενα αλλο παραδειγμα.
Η shell της γειτονιας μου ειχε νοθευμενα καυσιμα.
Το 2006 το πρατηριο περασε στα χερια της εταιριας.
Εχει αριστα καυσιμα, αλλα παρολα αυτα το destinator φωναζει γιατι γινεται αυτο που λετε, δηλ. δεν σβηνονται τα παλια
Γιατι, παντα προσωπικα, θελω να ξερω ποιο βενζιναδικο ειχε παρανομησει παλια. Πολλες φορες ο ιδιοκτητης "γραφει" το μαγαζι σε καποιο αλλο προσωπο( γυναικα, παιδια, σοϊ, εταιρεια). Πολλες φορες αλλαζει ο ιδιοκτητης. Ο προμηθευτης αλλαζει στανταρ; Και οταν λες αριστα καυσιμα, τι εννοεις; Εχει παρει σημα ποιοτητας τωρα ή εχεις δει διαφορα σε σχεση με παλια που εβαζες;
Νοθευμένα βενζινάδικα στην Αττική/Κέντρο
1. Βενζίνη με υποκατάστατο μολύβδου LRP νοθευμένη με απλή αμόλυβδη βενζίνη σε ποσοστό 10%
Πρατήριο: BP
Διεύθυνση Λ. Κηφισίας 131
Πρόστιμο (Ευρό) 36.000
Πρατήριο:BP
Διεύθυνση Λ. Κηφισίας 131
Πρόστιμο (Ευρό) 36.000
2. Βενζίνη με υποκατάστατο μολύβδου LRP νοθευμένη με απλή αμόλυβδη βενζίνη σε ποσοστό 9%
Πρατήριο:ΕΚΟ
Διεύθυνση Αγ. Κωνσταντίνου 45
Πρόστιμο (Ευρό) 36.000
3.Βενζίνη με υποκατάστατο μολύβδου LRP νοθευμένη με απλή αμόλυβδη βενζίνη σε ποσοστό 26%
Πρατήριο:BP
Διεύθυνση Φαλήρου 10-12
Πρόστιμο (Ευρό) 47.037
4.Βενζίνη LRP νοθευμένη με απλή αμόλυβδη βενζίνη σε ποσοστό 18%
Πρατήριο:EKO
Διεύθυνση Αχαρνών 350
Πρόστιμο (Ευρό) 41.111
5. Πετρέλαιο κίνησης Νοθευμένο με πετρέλαιο παράνομης διακίνησης Θείο :760 ppm , Υπέρβαση ορίου θείου κατά 117,1%
Πρατήριο: EKO
Διεύθυνση Πριγκηποννήσων 23Α
Πρόστιμο (Ευρό) 77.000
6. Βενζίνη LPR νοθευμένη με απλή αμόλυβδη βενζίνη σε ποσοστό 8%
Πρατήριο: ΑΠ
Διεύθυνση Λένορμαν 149, Κολωνός
Πρόστιμο (Ευρό) 33.700
Νοθευμένα βενζινάδικα στην Αττική/Ανατολικά Προάστια
7. Βενζίνη LRP νοθευμένη με απλή αμόλυβδη βενζίνη σε ποσοστό 6%
Διεύθυνση Μεσογείων 379, Αγ.Παρασκευή
Πρόστιμο (Ευρό) 32.222
8. Βενζίνη με υποκατάστατο μολύβδου LRP νοθευμένη με απλή αμόλυβδη βενζίνη σε ποσοστό 15%.
Διεύθυνση Λ.Καρέα 24, Βύρωνας
Πρόστιμο (Ευρό) 38.889
Νοθευμένα βενζινάδικα στην Αττική/Βορεια Προάστια
9. Πετρέλαιο κίνησης νοθευμένο με βαρύτερα του πετρελαίου κλάσματα(Ορυκτέλαια). Θείο: 500 ppm. Υπέρβαση ορίων θείου κατά 42,9%
Πρατήριο: ΕΚΟ
Διεύθυνση Ιλισίων 24, Κηφισιά
Πρόστιμο (Ευρό) 44.000
10. Βενζίνη σούπερ αμόλυβδη νοθευμένη με βαρύτερα πετρελαϊκά κλάσματα σε ποσοστό 4,6%
Πρατήριο: Cyclon
Διεύθυνση Τατοϊου 76 Κηφισιά
11. Βενζίνη LRP νοθευμένη με απλή αμόλυβδη βενζίνη σε ποσοστό 10%
Διεύθυνση 36ο χλμ της Λ.Μαραθώνος, Παλλήνη
Πρόστιμο (Ευρό) 35.185
12. Βενζίνη LRP νοθευμένη με βαρύτερα κλάσματα (π.χ Πετρέλαιο)σε ποσοστό 4%
Διεύθυνση Αγγέλου Σικελιανού 5, Ν.Ιωνία
Πρόστιμο (Ευρό) 60.000
13. ΠΡΟΣΟΧΗ! Το συγκεκριμένο πρατήριο έχει τιμωρηθεί 2 φορές για νοθεία.
Πρατήριο: AEGEAN
Διεύθυνση Πίνδου 2, Ν.Φιλαδέλφεια
Πρόστιμο (Ευρό) 31.900, 240.000
1η φορά: Πετρέλαιο κίνησης νοθευμένο με πετρέλαιο θέρμανσης - Θείο: 400 ppm . Υπέρβαση ορίων θείου κατά 14,3% , 2η φορά (υποτροπή): Πετρέλαιο κίνησης νοθευμένο με πετρέλαιο θέρμανσης Υπέρβαση ορίων θείου κατά 500%
Νοθευμένα βενζινάδικα στην Αττική/Νότια Προάστια
14. Βενζίνη LRP νοθευμένη με απλή αμόλυβδη βενζίνη σε ποσοστό 4%
Πρατήριο: AEGEAN
Διεύθυνση Αλκυονίδων 185, Βούλα
Πρόστιμο (Ευρό) 35.926
15. Βενζίνη LRP νοθευμένη με απλή αμόλυβδη βενζίνη σε ποσοστό 5%
Πρατήριο: SHELL
Διεύθυνση Κύπρου 57, Αργυρούπολη
Πρόστιμο (Ευρό) 31.481
16. Πρατήριο: ΕΤΕΚΑ
Διεύθυνση Αγ.Δημητρίου 310, Αγ.Δημήτριος
Πρόστιμο (Ευρό) 31.911
17. Πρατήριο: BP
Διεύθυνση Κύπρου 155, Αργυρούπολη
Πρόστιμο (Ευρό) 42.000
18. Πρατήριο: CYCLON
Διεύθυνση Δημοσθένους 273, Καλλιθέα
Πρόστιμο (Ευρό) 70.000
19. Βενζίνη απλή αμόλυβδη Νοθευμένη με κηροζίνη θέρμανσης σε ποσοστό 43%
Πρατήριο: ΑΠ
Διεύθυνση Ελευθερίου Βενιζέλου 347-349, Καλλιθέα
Πρόστιμο (Ευρό) 150.000
20. Βενζίνη σούπερ αμόλυβδη νοθευμένη με απλή αμόλυβδη βενζίνη σε ποσοστό 5,5%
Πρατήριο: SHELL
Διεύθυνση Κύπρου 57, Αργυρούπολη
Πρόστιμο (Ευρό) 31.852
Νοθευμένα βενζινάδικα στην Αττική/Δυτικά Προάστια
21. Βενζίνη με υποκατάστατο μολύβδου LRP νοθευμένη με απλή αμόλυβδη βενζίνη σε ποσοστό 33%
Διεύθυνση Λαοδικείας 116-118, Νίκαια
Πρόστιμο (Ευρό) 51.28
22. Βενζίνη με υποκατάστατο μολύβδου LRP νοθευμένη με απλή αμόλυβδη βενζίνη σε ποσοστό 10%.
Διεύθυνση Λ.Σαλαμίνας 200, Κερατσίνι
Πρόστιμο (Ευρό) 35.185
23. Βενζίνη με υποκατάστατο μολύβδου LRP νοθευμένη με απλή αμόλυβδη βενζίνη σε ποσοστό 10%.
Πρατήριο: ΕΤΕΚΑ
Διεύθυνση Π.Ράλλη 176, Νίκαια
Νοθευμένα βενζινάδικα στην Αττική/Βορεια Προάστια
Πετρέλαιο κίνησης νοθευμένο με βαρύτερα του πετρελαίου κλάσματα(Ορυκτέλαια). Θείο: 500 ppm. Υπέρβαση ορίων θείου κατά 42,9%
Πρατήριο:
ΕΚΟ
Διεύθυνση
Ιλισίων 24, Κηφισιά
Πρόστιμο (Ευρό)
44.000
Βενζίνη σούπερ αμόλυβδη νοθευμένη με βαρύτερα πετρελαϊκά κλάσματα σε ποσοστό 4,6%
Πρατήριο:
Cyclon
Διεύθυνση
Τατοϊου 76 Κηφισιά
Πρόστιμο (Ευρό)
----------
Βενζίνη LRP νοθευμένη με απλή αμόλυβδη βενζίνη σε ποσοστό 10%
Πρατήριο:
EKO
Διεύθυνση
36ο χλμ της Λ.Μαραθώνος, Παλλήνη
Πρόστιμο (Ευρό)
35.185
Βενζίνη LRP νοθευμένη με βαρύτερα κλάσματα (π.χ Πετρέλαιο)σε ποσοστό 4%
Πρατήριο:
BP
Διεύθυνση
Αγγέλου Σικελιανού 5, Ν.Ιωνία
Πρόστιμο (Ευρό)
60.000
ΠΡΟΣΟΧΗ! Το συγκεκριμένο πρατήριο έχει τιμωρηθεί 2 φορές για νοθεία.
1η φορά: Πετρέλαιο κίνησης νοθευμένο με πετρέλαιο θέρμανσης - Θείο: 400 ppm . Υπέρβαση ορίων θείου κατά 14,3%
2η φορά (υποτροπή): Πετρέλαιο κίνησης νοθευμένο με πετρέλαιο θέρμανσης Υπέρβαση ορίων θείου κατά 500%
Νοθευμένα βενζινάδικα στην Αττική/Νότια Προάστια
Νέο στη λίστα
Βενζίνη LRP νοθευμένη με απλή αμόλυβδη βενζίνη σε ποσοστό 4%
Πρατήριο:
AEGEAN
Διεύθυνση
Αλκυονίδων 185, Βούλα
Πρόστιμο (Ευρό)
35.926
Βενζίνη LRP νοθευμένη με απλή αμόλυβδη βενζίνη σε ποσοστό 5%
Πρατήριο:
SHELL
Διεύθυνση
Κύπρου 57, Αργυρούπολη
Πρόστιμο (Ευρό)
31.481
Πετρέλαιο κίνησης νοθευμένο με πετρέλαιο παράνομης διακίνησης. Θείο 400 ppm. Υπέρβαση ορίων θείου κατά 14,3%
Πρατήριο:
ΕΤΕΚΑ
Διεύθυνση
Αγ.Δημητρίου 310, Αγ.Δημήτριος
Πρόστιμο (Ευρό)
31.911
Πετρέλαιο κίνησης νοθευμένο με πετρέλαιο θέρμανσης Θείο: 480 ppm Υπέρβαση ορίων θείου κατά 37%
Πρατήριο:
BP
Διεύθυνση
Κύπρου 155, Αργυρούπολη
Πρόστιμο (Ευρό)
42.000
Πετρέλαιο κίνησης νοθευμένο με πετρέλαιο παράνομης διακίνησης ? Θείο: 1250 ppm
Υπέρβαση ορίων θείου κατά 257,1%
Πρατήριο:
CYCLON
Διεύθυνση
Δημοσθένους 273, Καλλιθέα
Πρόστιμο (Ευρό)
70.000
Βενζίνη απλή αμόλυβδη Νοθευμένη με κηροζίνη θέρμανσης σε ποσοστό 43%
Πρατήριο:
ΑΠ
Διεύθυνση
Ελευθερίου Βενιζέλου 347-349, Καλλιθέα
Πρόστιμο (Ευρό)
150.000
Βενζίνη σούπερ αμόλυβδη νοθευμένη με απλή αμόλυβδη βενζίνη σε ποσοστό 5,5%
Πρατήριο:
SHELL
Διεύθυνση
Κύπρου 57, Αργυρούπολη
Πρόστιμο (Ευρό)
31.852
Νοθευμένα βενζινάδικα στην Αττική/Δυτικά Προάτια
Βενζίνη με υποκατάστατο μολύβδου LRP νοθευμένη με απλή αμόλυβδη βενζίνη σε ποσοστό 33%
Πρατήριο:
BP
Διεύθυνση
Λαοδικείας 116-118, Νίκαια
Πρόστιμο (Ευρό)
51.28
Βενζίνη με υποκατάστατο μολύβδου LRP νοθευμένη με απλή αμόλυβδη βενζίνη σε ποσοστό 10%.
Πρατήριο:
EKO
Διεύθυνση
Λ.Σαλαμίνας 200, Κερατσίνι
Πρόστιμο (Ευρό)
35.185
Βενζίνη με υποκατάστατο μολύβδου LRP νοθευμένη με απλή αμόλυβδη βενζίνη σε ποσοστό 10%.
Πρατήριο:
ΕΤΕΚΑ
Διεύθυνση
Π.Ράλλη 176, Νίκαια
Πρόστιμο (Ευρό)
35.185
Βενζίνη LPR Νοθευμένη με απλή Αμόλυβδη βενζίνη σε Ποσοστό 7%
Πρατήριο:
CYCLON
Διεύθυνση
Ελ.βενιζέλου 38, Δραπετσώνα
Πρόστιμο (Ευρό)
33.000
Βενζίνη LRP νοθευμένη με απλή αμόλυβδη βενζίνη σε ποσοστό 41%
Πρατήριο:
ΕΤΕΚΑ
Διεύθυνση
Λ.Δημοκρατίας 109, Κερατσίνι
Πρόστιμο (Ευρό)
54.700
Βενζίνη super αμόλυβδη νοθευμένη με απλή αμόλυβδη σε ποσοστό 8%
Πρατήριο:
ΕΤΕΚΑ
Διεύθυνση
Εθνικής Αντιστάσεως 81, Αχαρναί
Πρόστιμο (Ευρό)
33.700
Βενζίνη LRP νοθευμένη με απλή αμόλυβδη βενζίνη σε ποσοστό 16%
Πρατήριο:
ΕΤΕΚΑ
Διεύθυνση
Δεκελείας 105, Αχαρναί
Πρόστιμο (Ευρό)
39.600
Πετρέλαιο κίνησης με υψηλή συγκέντρωση θείου
Υπέρβαση μέγιστου επιτρεπόμενου ορίου συγκέντρωσης θείου κατά 94,3%
Πρατήριο:
EKO
Διεύθυνση
Θηβών 256, Αιγάλεω
Πρόστιμο (Ευρό)
67.467
Πετρέλαιο κίνησης νοθευμένο με πετρέλαιο παράνομης διακίνησης Θείο:0,051% m / m Υπέρβαση ορίου θείου κατά 45,7%
Πρατήριο:
AVIN
Διεύθυνση
Π.Ράλλη 44, Αιγάλεω
Πρόστιμο (Ευρό)
45.867
Πετρέλαιο κίνησης νοθευμένο με πετρέλαιο παράνομης διακίνησης ? Θείο: 540 ppm. Υπέρβαση ορίων θείου κατά 54,3%
Πρατήριο:
EKO
Διεύθυνση
Θηβών 325, Αιγάλεω
Πρόστιμο (Ευρό)
49.000
Πετρέλαιο κίνησης νοθευμένο με πετρέλαιο θέρμανσης ? Θείο: 400 ppm .Υπέρβαση ορίων θείου κατά 17,1%
Πρατήριο:
ΑΠ
Διεύθυνση
Πετρουπόλεως & Ιγνατίου 2, Πετρούπολη
Πρόστιμο (Ευρό)
30.000
Νοθευμένα βενζινάδικα στην Αττική/Λοιπή Αττική
Νέο στη λίστα
Πετρέλαιο κίνησης νοθευμένο με πετρέλαιο ναυτιλίας κατά 5,5%. Υπέρβαση ορίων θείου κατά 1000%
Πρατήριο:
AEGEAN
Διεύθυνση
Aθηνών 29, Πειραιάς
Πρόστιμο (Ευρό)
110.000
Πετρέλαιο κίνησης νοθευμένο με πετρέλαιο παράνομης διακίνησης. Υπέρβαση ορίων θείου κατά 40%
Πρατήριο:
ΕΚΟ
Διεύθυνση
Καραϊσκάκη 1, Μέγαρα
Πρόστιμο (Ευρό)
43.333
Βενζίνη LRP νοθευμένη με απλή αμόλυβδη βενζίνη σε ποσοστό 10%
Πρατήριο:
BP
Διεύθυνση
Β.Κων/νου 310, Κορωπί
Πρόστιμο (Ευρό)
35.185
Βενζίνη LRP νοθευμένη με απλή αμόλυβδη βενζίνη σε ποσοστό 7%
Πρατήριο:
BP
Διεύθυνση
Φαλήρου 5, Πειραιάς
Πρόστιμο (Ευρό)
32.963
Πετρέλαιο κίνησης νοθευμένο με πετρέλαιο παράνομης διακίνησης. Υπέρβαση ορίων θείου κατά 128,6%
Πρατήριο:
SHELL
Διεύθυνση
Πειραιώς 75, Πειραιάς
Πρόστιμο (Ευρό)
82.711
Πετρέλαιο κίνησης νοθευμένο με πετρέλαιο παράνομης διακίνησης ? Θείο: 530 ppm
Υπέρβαση ορίων θείου κατά 51,4%
Πρατήριο:
EKO
Διεύθυνση
Θηβών 32, Πειραιάς
Πρόστιμο (Ευρό)
30.000
Βενζίνη LRP νοθευμένη με απλή αμόλυβδη βενζίνη σε ποσοστό 5%
Πρατήριο:
EKO
Διεύθυνση
Αγ.Θωμά 11, Σπάτα
Πρόστιμο (Ευρό)
31.481
Πετρέλαιο κίνησης νοθευμένο με πετρέλαιο παράνομης διακίνησης Θείο:0,30% m / m Υπέρβαση ορίου θείου κατά 757%
Πρατήριο:
AVIN
Διεύθυνση
21ο χλμ. Αθηνών-Λαυρίου, θέση Καρελλά-Κορωπί
Πρόστιμο (Ευρό)
150.000
Πετρέλαιο κίνησης νοθευμένο με πετρέλαιο παράνομης διακίνησης ? Θείο: 1760 ppm Υπέρβαση ορίων θείου κατά 402,9%
Πρατήριο:
AEGEAN
Διεύθυνση
Ελ.Βενιζέλου 7 28ης Οκτωβρίου, Μέγαρα
Πρόστιμο (Ευρό)
150.000
Πετρέλαιο κίνησης νοθευμένο με πετρέλαιο Παράνομης διακίνησης Θείο: 490 ppm Υπέρβαση ορίων θείου κατά 40,0%
Πρατήριο:
ELIN
Διεύθυνση
28ης Οκτωβρίου 16, Ασπρόπυργος
Πρόστιμο (Ευρό)
43.300
Βενζίνη LRP νοθευμένη με απλή αμόλυβδη βενζίνη σε ποσοστό 65%
Πρατήριο:
ΕΠ
Διεύθυνση
17ο χλμ. Ν.Ε.ΟΑ.Κ, Ασπρόπυργος
Πρόστιμο (Ευρό)
65.000
Πετρέλαιο κίνησης νοθευμένο με πετρέλαιο παράνομης διακίησης ? Θείο: 600 ppm. Υπέρβαση ορίων θείου κατά 71,4%
Πρατήριο:
ΑΠ
Διεύθυνση
Λ.ΝΑΤΟ ΤΖΙΑ, Ασπρόπυργος
Πρόστιμο (Ευρό)
57.290
jskf16 , επειδη υπαρχει και αλλο ενα topic σχετικα με τα στοιχεια που μου εδωσες(οχι σαν poi , αλλα μονο σαν στοιχεια) σε αλλο forum , μπορω να χρησιμοποιησω τα στοιχεια σου, για να ενημερωσω τα παιδια , εκει?
μα τι ρωτας? ΒΕΒΑΙΟΤΑΤΑ :!: :wink: :D 8)
μα τι ρωτας? ΒΕΒΑΙΟΤΑΤΑ :!: :wink: :D 8)
Ευχαριστω!!!! :D :D :D
JSKF16
Αυτά είναι νέα στοιχεία τα οποία δεν περιέχονται στο αρχείο POI που έχουμε????
Αν είναι νέα να τα δώσουμε σε κάποιον φίλο χρήστη, δεν θυμάμαι τώρα το όνομα του, ώστε να ενημερώσει τη βάση του...
Ευχαριστούμε
Επιτελους θα γινει update των poi :lol:
JSKF16
Αυτά είναι νέα στοιχεία τα οποία δεν περιέχονται στο αρχείο POI που έχουμε????
Αν είναι νέα να τα δώσουμε σε κάποιον φίλο χρήστη, δεν θυμάμαι τώρα το όνομα του, ώστε να ενημερώσει τη βάση του...
Ευχαριστούμε
Ποιο νεα δε γινεται :!: :wink:
Τα οποιοα στοιχεια δεν υπαρχουν στο poi.
πρεπει να μπουν γιατι ειναι καινουργια
Κατ' αρχήν να ευχαριστήσω όσους παλεύουν για την ενημέρωσή μας.
Πότε έγινε το τελευταίο update;
Δε νομίζω πως έχει γίνει update από τις 14 Φεβρουαρίου και μετά.. :(
Επειδή όμως προσωπικά το θεωρώ χρήσιμο (αν και το υπουργείο φαίνεται να μην έχει κανει update από τον Μάρτιο 2007) τι μπορούμε να κάνουμε για να γίνει update? Αν κάποιος έχει όρεξη να μου εξηγήσει 5 πράγματα ίσως έχω το χρόνο να ασχοληθώ.
Εκεί είναι η τελευταία ενημέρωση που υπάρχει για το project: http://www.gpspocketpc.gr/phpBB/viewtopic.php?p=10663#10663 Ρωτάς το χρήστη MAKIS32 ή τον Geok αφού αυτοί οι 2 ποστάρουν και στο forum της NGi..
O χρήστης gianko που είναι και ο δημιουργός της βάσης, έδωσε σημεία ζωής. Λόγου φόρτου εργασίας απείχε λίγο από τα φόρουμ και κατ επέκταση από το project του...
Σύντομα θα είναι κοντά μας και θα έχετε όλοι το νέο update που ζητάτε. :wink:
To update που ζητήσατε μπορείτε να το βρείτε ΕΔΩ (http://www.gpspocketpc.gr/phpBB/viewtopic.php?p=1701#1701).
Παιδιά προσπαθώ να καταβάσω τα βενζινάδικα και δεν κατεβαίνει. Μου λέει ότι δεν είναι έγκυρη εφ/γή win32. Ξέρει κανείς τι συμβάινει? έχω vista και δεν έχω το rar. Ευχαριστώ! :wink:
Σου στέλνω το winrar παίζει κανονικά στα Vista.
Ω παιδια! , δεν το ειχα δει οτι το ανεβασατε :oops: !!! Χαζομαρα! Δεν πειραζει! Ευχαριστουμε πολυ!
Στεναχωρηθηκα. Προστιμο εχει φαει και ο γειτονας μου για αμολυβδη. Κριμα και για αυτον γιατι θα με χασει απο πελατη τωρα... :(
Ευχαριστούμε για το update =D>
ερωτηση αρχαριου ... πως μπορουμε να κανουμε αναζητηση με βαση τις συντεταγμενες?? εχω destinator 7 ... ευχαριστω
Δεν γίνεται αυτό, μπορείς όμως αν έχεις την θέση με συντεταγμένες να την περάσεις στα Αγαπημένα με το Os GPS Convertor.
Παιδιά ευχαριστούμε πολύ για την καλή δουλειά. Συνεχίστε έτσι και να βοηθήσουμε όπου μπορούμε.
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Η τρέχουσα ταξινόμηση των εγγραφών είναι άνα εταιρία. Προτείνω να ταξινομηθούν ανα περιοχή και οδό όπως το δείγμα παρακάτω
Α.Δημητριος-Αγ.Δημητριου-ΕΤΕΚΑ Σχόλια 23.722650 37.922323 Α.Δημητριος Αγ.Δημητριου 310
Αγ. Ι. Ρεντης-Π.Ραλλη-ΕΤΕΚΑ Σχόλια 23.680210 37.976390 Αγ. Ι. Ρεντης Π.Ραλλη 77
Αγ. Ιωαννης Ρεντης-Θηβων-BP Σχόλια 23.665280 37.973065 18233 Αγ. Ιωαννης Ρεντης Θηβων 222
Αγ. Παρασκευη-Μεσογειων-BP Σχόλια 23.811870 38.011454 15343 Αγ. Παρασκευη Μεσογειων 379
Θα είναι πολύ πιο εύκολη η αναζήτηση.
Paidia to link pou periexei to update gia ta venzinadika me prostimo pou dimosieutike pio pano einai to palio pou eixe anevasei o giangos.
kainourgio den iparxei ????
Paidia to link pou periexei to update gia ta venzinadika me prostimo pou dimosieutike pio pano einai to palio pou eixe anevasei o giangos.
kainourgio den iparxei ????
+1
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2012, vBulletin Solutions, Inc.