PDA

Επιστροφή στο Forum : Εμφανιση ωρας

Γιάννης
11-09-06, 16:43
οταν οριζουμε διαδρομη δεν εμφανιζεται πουθενα η τρεχουσα ωρα, η μονο σε εμενα συμβαινει?

bbbb
11-09-06, 19:40
από ότι φαίνεται έτσι το έχουν κάνει.Αν βάλεις διαδρομή η μπάρα που γράφει την ταχύτητα σου και την ώρα,αντικαθίσταται από την ταχύτητα και το υψόμετρο.To Pn είναι χίλιες φορές καλύτερο σε αυτό τον τομέα και μας το έχουν καταστρέψει με τις μαμακίες που κάνει ο Ελληνικός χάρτης.

PAVL-2
11-09-06, 20:57
από ότι φαίνεται έτσι το έχουν κάνει.Αν βάλεις διαδρομή η μπάρα που γράφει την ταχύτητα σου και την ώρα,αντικαθίσταται από την ταχύτητα και το υψόμετρο.To Pn είναι χίλιες φορές καλύτερο σε αυτό τον τομέα και μας το έχουν καταστρέψει με τις μαμακίες που κάνει ο Ελληνικός χάρτης.

Τι [μαμακιες] κανει ο Ελληνικος χαρτης :!: Εγω προς το παρων δεν εχω βρει καμια και καθημερινα κανω καμμια διακοσαρια χιλιομετρα εντος λεκανοπεδιου και οχι μονο με Dest 6 που προσωπικα ειναι κλασης ανωτερω απο το PN :shock: :shock: :shock:

panosha
12-09-06, 02:58
Μάλλον δεν το έχεις χρησιμοποιήσει αρκετά το 6, η δεν έχεις κάνει τις αλλαγές που πρέπει στα αρχεία πού έχεις κατεβάσει.
Η ψάξτο λίγο ακόμα η περίμενε την επίσημη Ελληνική έκδοση.
Πάντως καλύτερα να σταματήσεις να γράφεις για μ@μ@κίες, γιατί το πρόγραμμα είναι βελτιωμένο σε σχέση με το PN.
Ξέρω ανθρώπους πάντως που δουλεύουν με Windows98 γιατί δεν μπορούν να προσαρμοστούν στα Windows XP...

bbbb
12-09-06, 13:31
μάλλον δεν έγινα κατανοητός.όταν γράφω για μαμακίες εννοώ τα προβλήματα που υπάρχουν στο pn με τον ελληνικό χάρτη τα οποία έχω και εγω,ενώ με το 6 όλα δουλεύουν μια χαρά.από εκεί και πέρα όμως προσωπικά θεωρώ οπισθοδρόμηση και όχι πρόοδο το γεγονός ότι το 6 δεν δείχνει στην οθόνη ταυτόχρονα τόσες πληροφορίες όπως και το pn,kαθώς και ότι δεν υπάρχει δυνατότητα να φύγει η κάτω μπάρα για να έχεις full screen το χάρτη.για τα υπόλοιπα συμφωνώ πως το 6 είναι καλύτερο με γρηγορότερο υπολογισμό διαδρομής και πιο εύχρηστα κουμπιά.
αν υπάρχει κάποιο αρχείο που δίνει δυνατότητα να αλλαχτούν οι πληροφορίες στην κάτω μπάρα του 6,θα σε παρακαλούσα να μου δώσεις περισσότερες πληροφορίες διότι με ενδιαφέρει.

zeppelin
12-09-06, 13:50

έχω την εντύπωση ότι το 6 αλλάζει αυτόματα σε ταχύτητα & υψόμετρο κάθε φορά που το gps χάνει το στίγμα του.

panosha
12-09-06, 13:55
Γιά δες το post με σκιν για Destinator 6
η κατέβασε το από εδώ http://www.yousendit.com/transfer.php?action=download&ufid=A03A2FDD2E3D1D46

grimak
12-09-06, 16:03

έχω την εντύπωση ότι το 6 αλλάζει αυτόματα σε ταχύτητα & υψόμετρο κάθε φορά που το gps χάνει το στίγμα του.
Ναι, δυστυχώς :cry:

Γιάννης
13-09-06, 00:33
το pn δειχνει και Πυξιδα.. και γενικα στο θεμα της απεικονησης και εμενα
μ αρεσει περισσοτερο απο το 6.