Επιστροφή στο Forum : Με την Κρήτη τι γίνεται;
Γειά σας παιδιά είμαι νέος user. Ενδιαφέρομαι να μάθω αν έχει χαρτογραφηθεί πλήρως η Κρήτη. Εκτός απο τις πόλεις Χανιά, Ρέθυμνο, Ηράκλειο, Άγιος Νικόλαος κ.τλ. θα ήθελα να ξέρω αν είναι χαρτογραφημένη η ορεινή Κρήτη, οι ορεινές διαδρομές και τοποθεσίες καθώς και η νότια Κρήτη. Γενικά ενδιαφέρομαι να μάθω αν ενα navigator θα μου φανεί χρήσιμο στην εξερεύνηση της Κρήτης και αν θα μπορέσει να αντικαταστήσει εξίσου καλά τον χάρτη της Road για την Κρήτη. Ευχαριστώ
Γειά σας παιδιά είμαι νέος user. Ενδιαφέρομαι να μάθω αν έχει χαρτογραφηθεί πλήρως η Κρήτη. Εκτός απο τις πόλεις Χανιά, Ρέθυμνο, Ηράκλειο, Άγιος Νικόλαος κ.τλ. θα ήθελα να ξέρω αν είναι χαρτογραφημένη η ορεινή Κρήτη, οι ορεινές διαδρομές και τοποθεσίες καθώς και η νότια Κρήτη. Γενικά ενδιαφέρομαι να μάθω αν ενα navigator θα μου φανεί χρήσιμο στην εξερεύνηση της Κρήτης και αν θα μπορέσει να αντικαταστήσει εξίσου καλά τον χάρτη της Road για την Κρήτη. Ευχαριστώ
Καλώς ήρθες φίλε, πατριώτη (?) Zeppelos.
Δες εδώ την κάλυψη του χάρτη: http://www.ngi.gr/page.php?pageid=85&languageid=2
αν θα μπορέσει να αντικαταστήσει εξίσου καλά τον χάρτη της Road για την Κρήτη. Ευχαριστώ
Σαν επαγγελματιας θα σου απαντησω οτι κανενας εντυπος χαρτης δεν ειναι δυνατον να αντικατασταθει προς το παρον (και για μεγαλο χρονικο διαστημα κατα την γνωμη μου παντοτε) απο εναν καλα ενημερωμενο εντυπο χαρτη, αν δε ειναι και της road.........
Ομως ο συνδυασμος των 2, εντυπου και gps (πόσο μαλιστα αν οι χαρτες ειναι της ngi), ιδιαιτερως δε αν εχει προηγηθει και προσεκτικη μελετη της διαδρομης, ειναι ενας συνδυασμος που σκοτωνει.
Καλώς ήρθες φίλε, πατριώτη (?) Zeppelos.
Δες εδώ την κάλυψη του χάρτη: http://www.ngi.gr/page.php?pageid=85&languageid=2
Πατριώτης όχι, βέβαια έχω ζήσει στην Κρήτη στο παρελθόν στα παιδικά μου χρόνια και τώρα ως φοιτητής
ευχαριστώ για το καλώς ήρθες grimak
ευχαριστώ για το καλώς ήρθες grimak
Να είσαι καλά!!
Έχω μάθει οτι οι φοιτητές στην Κρήτη (ιδιαίτερα στα Χανιά) δεν διαβάζουν καθόλου, κάνουν άλλα πράγμματα και δεν τους μένει καιρός γθα διαβάσματα......
Δεν πιστεύω να είσαι απο αυτούς? :lol: :lol:
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2012, vBulletin Solutions, Inc.