Επιστροφή στο Forum : Άνοιξε το NGI e-Shop
Με ευχαρίστηση σας ανακοινώνουμε την έναρξη της λειτουργίας του NGI e-Shop ( http://www.ngi.gr/page.php?pageid=52&languageid=2 ).
Σε αυτό μπορείτε να παραγγείλετε το λογισμικό Destinator3 με τους χάρτες της NGI για την Ελλάδα, καθώς και να επιλέξετε μια σειρά από ολοκληρωμένα πακέτα πλοήγησης. Ακόμη διατίθεται και το Hollox Bluetooth GPS ανεξάρτητα.
Προς το παρόν ο μοναδικός τρόπος πληρωμής είναι η αντικαταβολή, ενώ σύντομα θα υπάρχει η δυνατότητα πληρωμής με πιστωτική κάρτα. Όλη η επικοινωνία κατά την διάρκεις της παραγγελίας διεξάγεται με ασφαλή τρόπο (SSL 128-bit).
Ανά πάσα στιγμή θα μπορείτε να ελέγχετε την κατάσταση της παραγελλία σας στην σελίδα http://www.ngi.gr/page.php?pageid=57&languageid=2
Η αποστολή των παραγγελιών θα γίνεται με κούριερ.
Ελπίζουμε να σας ικανοποιήσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και οποιαδήποτε σχόλια ή προτάσεις είναι ευπρόσδεκτα.
Συγχαρητήρια για την πρωτοβουλία σας !!!!!
Ελπίζω να συνεχίσετε σ' αυτό το δρόμο και θα βρείτε πολλούς υποστηρικτές και (γιατί όχι;) και μημιτές !!!!!
Καλή επιτυχία και στον επιχειρηματικό τομέα !!!
ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΦΥΛΑΚΤΟΣ
01-02-06, 00:29
Καλη επιτυχια στο εργο σας ! Ειναι καλο οχι μονο να σε βλεπουν σαν πελατη αλλα & σαν φιλο που αν χρειαστεις σε μια απορια κατι θα τον βοηθησετε... :P
Μέχρι τώρα 06:55 δέν έχω καταφέρει να βρώ κάτι καινούργιο στο Link. Ελπίζω ότι όλα είναι εντάξη και αναμένω. Καλή επιτυχία!
1. Το Destinator PN υπάρχει στο e-shop;
2. Ποιά είναι η πολιτική επιστροφών του e-shop; Αν δεν δουλεύει ικανοποιητικά το Destinator, μπορεί να επιστραφεί;
Το Destinator PN δεν υπάρχει προς το παρόν στο e-shop. Εντός της ημέρας θα είναι διαθέσιμό μόνο για τους χρήστες του Destinator 3.
Αν κάποιος θέλει να κάνει κάποια δοκιμή σε hardware που δεν είναι δοκιμασμένο μπορεί να έρθει από τα γραφεία μας και να το δοκιμάσουμε πριν το αγοράσει. Αν κάποιος πάρει το ρίσκο μόνος του και βάλει το Destinator σε κάποιο hardware χωρίς να μας ρωτήσει ή αν το hardware που έχει είναι ελαττωματικό, δεν ευθυνόμαστε εμείς γι’ αυτό. Αν πάντως δεν έχει ενεργοποιήσει την άδεια του, μπορεί να την επιστρέψει.
Καλημέρα.
Ο τρόπος πληρωμής ποιος θα είναι αν το κατεβάσουμε με download; Θα μπορούσατε να στείλετε την αναβάθμιση (CD) ταχυδρομικά με αντικαταβολή; (για κάποιον που δεν διαθέτει πιστωτική κάρτα).
Θα μπορει να γίνει και με καταθεση...
η ngi πρεπει να μας δωσει εναν αριθμο λογαριασμου για καταθεση μετρητων
μπορείτε να δείτε τον λογαριασμο στο ngi shop
ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΡΑΠΕΖΗΣ ΔΕΝ ΒΡΗΚΑ ΣΤΟ eshop
ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ?
δωσε ενα προιον για αγορα και θα τον δεις στο τελος της σελιδας..
συμπληρωσα τα παντα αυριο καταθετω τα 49 ευρω και στελνω το φαχ
μετα τι γινετε?
Eλαβα την παρακατψ προειδοπιηση προσπαθωντας να αγορασω την αναβαθμιση PN απο το e-shop.
''Δεν υπάρχουν αρκετά διαθέσιμα κλειδιά για τουλάχιστον ένα από τα επιλεγμένα προϊόντα λογισμικού. Παρακαλούμε μειώστε την ποσότητα των προϊόντων που παραγγέλνετε ή δοκιμάστε να θέσετε την παραγγελία σας κάποια άλλη στιγμή.''
Αυτο σημαινει οτι η συναλλαγη δεν εγινε?
Προφανως ο κλειδαρας για μας που αργησαμε να μπουμε θα ερθει αλλη μερα??? :lol: :lol: :lol:
συμπληρωσα τα παντα αυριο καταθετω τα 49 ευρω και στελνω το φαχ
μετα τι γινετε?
Αποστέλουμε με e-mail το κλειδί άδειας χρήσης και μπορείς να κάνεις downloading
εμεις που εχουμε δωσει το e-mail μας στο destinator@ngi.gr (οπως εγραφε η ανακοινωση) τι κανουμε zeppelin????
Περιμένετε, θα είστε οι πρώτοι που θα παραλάβετε
Περιμένετε, θα είστε οι πρώτοι που θα παραλάβετε
φίλτατε zeppelin...
καταλαβαίνω το ..τρέξιμο σας αυτές τις ημέρες από εμάς τους ...ανυπόμονους!!
με την σειρά μου κι εγώ τώρα...
μπορώ να αποκτήσω το ΡΝ σε cd με ότι συνοδευτικό οδηγιών υπάρχει?
αν ναι,πότε μπορεί να γίνει αυτό και ποιά η τιμή του?
ενδιαφέρομαι μόνο για αντικαταβολή...
καλό κουράγιο
Καλησπέρα
Οταν εμφανίζεται η σελίδα με τα δύο αρχεία για το κατέβασμα του PN σε όποιο και αν πατήσω μετα από λίγο γράφει
"δεν είναι δυνατή η εμφάνιση της σελίδας"
Τα δύο email ( επιβεβαίωση της παραγγελίας και το License keys ) μου ήλθαν κανονικά
Τι μπορώ να κάνω τώρα;
κάθε φορά που έκανα κλικ στα αρχεία μετρούσε για τις πέντε φορές;
ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ NGI
ΕΚΑΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΤΗΝ EUROBANK ΚΑΙ ΕΣΤΕΙΛΑ ΚΑΙ ΤΟ FAX
ΠΟΤΕ ΠΕΡΙΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΩ EMAIL ?
Μέχρι τώρα 06:55 δέν έχω καταφέρει να βρώ κάτι καινούργιο στο Link. Ελπίζω ότι όλα είναι εντάξη και αναμένω. Καλή επιτυχία!
Συγνώμη για το βιαστικό του ώς άνω post! Ξυπνώ πολύ νωρίς εκ του φυσικού μου και ψάχνοντας είδα το τελευταίο νέο post της 01/02/06 και έκ παραδρομής νόμισα ότι το πρώτο αναφερόταν στην διανομή του PN!
αν αγορασω το pn μπορω να το περασω σε συσκευη με win mobile 2003 ppc και αργοτερα σε ppc με win 05 ?
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2012, vBulletin Solutions, Inc.