PDA

Επιστροφή στο Forum : Χάρτης Σερβίας

shapeshifter
20-06-09, 19:00
Εχω αγοράσει χάρτες Ευρώπης το 2006 και τώρα χρειάζομαι χάρτη γιά Σερβία.
Εχει κανείς ιδέα που μπορώ να τον βρώ?

anatol7
20-06-09, 19:05

den yparxh tipota -liga pramata apo oloys

harisg
22-06-09, 14:20
Επειδή γράφεις γενικά χωρίς να ανεφέρεσαι ποιανού λογισμικού χάρτες είχες αγοράσει, θα σου προτείνω ανεπιφύλακτα αν είχες αγοράσει χάρτες iGO να τους ξανα-εμπιστευτείς. Προέρχονται από τοπικό provider και όχι TA ή Navteq και γιαυτό το λόγο είναι καλύτεροι (σου μιλάω εκ πείρας).
Χάρτες υπάρχουν επίσης για MioMap/Ginius χωρίς όμως να τους έχω τεστάρει στο δρόμο...

zeppelin
22-06-09, 14:42

Αν είχες giniusDRIVER κάτι θα μπορούσαμε να κάνουμε:

Γενικά υπάρχουν οι παρακάτω χάρτες από ανεξάρτητους map providers:

Eastern Europe (local providers)

Austria Albania Bosnia & Herzegovina (Mireo)
Bulgaria (MMCN)
Croatia (Mireo)
Montenegro (Contrast)
Poland (Emapa)
Romania (Suncart)
Serbia (Contrast)
Slovakia (XAHAX)
Slovenia (Monolit)
Ukraine (Carte Blanche, Latin)

σε παρένθεση ο κατασκευαστής.

Δεν υπάρχει κάποιο τελικό προϊόν μ' αυτους τους χάρτες αλλά γενικά σε κάποιον που έχει αγοράσεις την Ευρώπη βάζουμε ένα demo του επιπλέον χάρτη που επιθυμεί κι επίσης εξακολουθεί να τον βλέπει σαν ένα χάρτη.

Στη δική σου περίπτωση αλλάζουμε το χάρτη Σερβίας της Teleatlas με αυτόν της Contrast και συνεχιζεις να βλέπεις το Ευρωπαϊκό χάρτη σαν έναν όπως πριν.

Κάποια στιγμή θα βγει κι εμπορικό προϊόν.

anatol7
22-06-09, 15:47
ti kalypsh exoyn servia?

zeppelin
22-06-09, 19:09
Είναι ότι καλύτερο κυκλοφορεί δε ξέρω ακριβή νούμερα

anatol7
22-06-09, 23:37
sygnomh alla epeidh eimai beogrand pao syxna oute ekei yparxh kati kalo kai den pisteyo tis eteries to leo giati mou xreiazete kai to exo psaxh- px pao edo mono h teleatlas moy to vgazh arketa kala-Bratstva i Jedinstva, 11427 Belgrade Vranic (Belgrade)

zeppelin
23-06-09, 15:50
Πιστεύω ότι αυτό: Serbia (Contrast) είναι πολύ καλύτερο. Αν θες μπορείς να περάσεις από τη geointelligence να το δεις (αφού επικοινωνήσεις μαζί μας τηλεφωνικά) Σε περίπτωση που σου κάνει ακολουθούμε τη διαδικασία του 1ου μου post

shapeshifter
23-06-09, 17:24
Χρησιμοποιώ λογισμικό Destinator.
Είχα αγοράσει παλαιότερα χάρτες Ευρώπης αλλά βλέπω τώρα στην αναβαθμισμένη έκδοση υπάρχει και η Σερβία.
Αναρωτιόμουν λιοπόν αν μπορώ να βρω αυτο τον χάρτη χώρις να χρειαστεί να τον ξανα-αγοράσω.

zeppelin
23-06-09, 18:19
Μπορείς να αγοράσεις μόνο με 59 ευρώ όλο το χάρτη Ευρώπης + την Ελλάδα και να έχεις και δωρεάν αναβάθμιση για 3 χρόνια. Οι Ευρωπαϊκοί χάρτες που θα πάρεις θα είναι του 2009.02.
Τι χάρτες έχεις τώρα? έχεις διακαιώμα αναβάθμισης?
Ίσως ούτε για Ελλάδα!
Και μόνο για να έχεις πολύ πιο φρέσκους και ποιοτικούς χάρτες αξίζει το κόπο!
Δυστυχώς δεν υπάρχει διαθέσιμος καλυτερος χάρτης Σερβίας για το destinator

anatol7
23-06-09, 18:48
Πιστεύω ότι αυτό: Serbia (Contrast) είναι πολύ καλύτερο. Αν θες μπορείς να περάσεις από τη geointelligence να το δεις (αφού επικοινωνήσεις μαζί μας τηλεφωνικά) Σε περίπτωση που σου κάνει ακολουθούμε τη διαδικασία του 1ου μου post

entaxh me thn proth eykairia pou tha eimai athna tha peraso me ediaferh kai hboulgaria-eyxaristo

shapeshifter
24-06-09, 14:27
Φίλε μου zeppelin, αυτοί οι χάρτες που αναφέρεσαι για Ελλάδα & Ευρώπη με 59ευρω, για ποιο πρόγραμμα είναι? Για Destinator? Θα ηθελα παρακαλω μερικές πληροφορίες σχετικά, όπως που θα το βρω, τι κάλυψη εχει κ.τ.λ.

zeppelin
24-06-09, 14:44
Είναι το κόστος του λογισμικού ginius driver αλλά και του χάρτη για όλη την Ευρώπη.

Η κάλυψη στη Ελλάδα είναι προς το παρόν η ίδια με το χάρτη που έχεις. Στο μέλλον όμως θα αυξηθεί σίγουρα σε αντίθεση με το destinator που δε γνωρίζουμε αν η mls δώσεις αναβαθμίσεις χάρτη και από ποια εταιρία.

Τέλος για Ευρώπη θα δεις τη κάλυψη του χάρτη της teleatlas.

Για τα υπόλοιπα ακολούθησε την υπογραφή μου...

shapeshifter
24-06-09, 23:41
Πολυ ωραία όλα αυτά αλλά το θέμα είναι οτί χρειάζομαι χάρτη για το Destinator και τo ξέρω πως υπάρχει αφού εμπεριέχεται στη νέα έκδοση ''Χαρτης Ευρώπης''. Απλά το θέμα είναι ότι αφού έχω δώσει ήδη 180ευρώ, δεν θέλω να δώσω άλλα 150 μόνο για τον χάρτη της Σερβίας.

panosha
24-06-09, 23:58
Μάλλον δεν μπορούμε να βοηθήσουμε να πάρεις τους νέους χάρτες δωρεάν.what1

zeppelin
25-06-09, 00:38
Πολυ ωραία όλα αυτά αλλά το θέμα είναι οτί χρειάζομαι χάρτη για το Destinator και τo ξέρω πως υπάρχει αφού εμπεριέχεται στη νέα έκδοση ''Χαρτης Ευρώπης''. Απλά το θέμα είναι ότι αφού έχω δώσει ήδη 180ευρώ, δεν θέλω να δώσω άλλα 150 μόνο για τον χάρτη της Σερβίας.

Τα πράγματα είναι απλά έχεις χάρτη Ευρώπης του 2007 και δε δικαιούσαι αναβάθμιση.
έχεις χάρτη Ελλάδας και δε ξέρεις αν θα πάρεις ξανά άλλη αναβάθμιση με χάρτες geointelligence.
Έχεις τη δυνατότητα να αγοράσεις με 59 ευρώ όλα τα παραπάνω (ειδικά για τους Ευρωπαϊκούς χάρτες θα πάρεις την έκδοση 2009.02) και να έχεις και 3 χρόνια αναβάθμιση.
Τα 150 ευρώ που τα είδες?

shapeshifter
25-06-09, 14:33
Εγώ δεν ζήτησα τίποτα δωρεάν. Αλλά και ούτε θα έδινα 150ευρώ για χάρτη Σερβίας για το Destinator. Απλώς ρωτούσα αν μπορώ να πάρω τον συγκεκριμένο χάρτη και να πληρώσω ένα ανάλογο ποσό.

panosha
25-06-09, 15:29
O χάρτης του Destinator όμως είναι εμπορικό προϊόν που πουλιέται ως έχει (πακέτο όλες οι ευρωπαϊκές χώρες) και όχι κάθε μια ξεχωριστά, οπότε δεν γίνεται.

shapeshifter
25-06-09, 15:32
OK ρε παιδία, ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας και συγνώμη αν σας κούρασα.

Southerner
13-08-09, 09:01
Εγώ τώρα θα ταξιδέψω στην Σερβία από Αθήνα με το νέο GPS μου Mio Moov 360 το οποίο όταν το αγόρασα μου είπανε ότι περιλαμβάνει χάρτες Ανατολικής και Δυτικής Ευρώπης... Για να δούμε! E-75 Rules Αθήνα-Βελιγράδι (Άλιμος-Σλάβια) :)

anatol7
13-08-09, 22:33
ypopsnhb fthno einai to taxi me 300 dinaria tha se paei ston prorismo soy

Southerner
26-08-09, 17:12
anatol7 έπρεπε να κάνουμε όμως και στάσεις σε κωμόπολεις, όπως στην Jagodina (έπαιζαν τα αδέλφια μας εκεί βλέπεις εκείνη την ημέρα, Jagodina - Crvena Zvezda)... Το GPS μου με έβγαλε πλήρως ασπροπρόσωπο the best1

sangelos
29-09-09, 01:04
Καλησπέρα! Γνωρίζετε ποιοι ειναι οι καλύτεροι χάρτες για Σερβία για το iGo8; Απο Teleatlas, Navteq ή Topmap; Ευχαριστώ!