PDA

Επιστροφή στο Forum : Βοηθεια για mls Destinator talk&drive 43A

sakkiou
11-06-09, 17:05
Σας καλησπερίζω και θα ηθελα να σας κάνω κάποιες ερωτήσεις μιας και ειμαι νεος κάτοχος ενος mls Destinator talk&drive 43A. Το εργαλείο φορά το destinator 6...και βέβαια εχεις μεσα κάποιους χάρτες..συν κάποιους που φόρτωσα. Έχω κάποιες ερωτησεις σαν νεος και εγω και θα ηθελα να με βοηθησετε.
1.Δοκιμασα να βάλω μια κάρτα μεγαλης χωριτικότητας (8GB) και μάλλον δεν την υποστηριζε. Κατοπιν εβαλα μια των 2 και οκ την υποστηριζε.Σκοπος μου ειναι να εχω δυο καρτες για να κανω τα πειράματά μου...αλλα οταν πηγα να αντιγράψω όλα τα αρχεια στην καινουρια ..κάποια αρχεια δεν αντιγράφονταν.Πως μπορω αν την φορμαρω την καρτα και να ειναι ετοιμη για το μηχανιμα?
2.Μετά απο κάποιες προσπάθειες,,έβαλα το destnator 8, μου ειχε προβλήμα όμως..δεν εβρισκε δορυφόρο,κολούσε...αλλα το σημαντικότερο!!!..δεν ειχα την λειτουργία talk&drive....έκανα κάποιο λάθος?..η δεν υποστηριζετε η λειτουργια?
3. Υπάρχει η δυνατότητα εγκατάστασης χαρτων θαλλάσης καθως επίσης και χάρτες off road (αν το λέω καλά...που χρησιμοποιουν οι πεζοπόροι) και κανουν καταγραφή της πορείας?...χαχαχ...μάλλον πολλα ζητάω ε?...τλπ...οποιος μπορέσει εστω κα μια μικρη βοηθεια θα ειναι πολύτιμη...
Ευχαριστώ για τον χρόνο σας!!

sakkiou
11-06-09, 21:27
Και δεν μου παίζει τα mp3 ρε παιδια!!!!..αλλα ουτε και avi αρχεια μονο wma και wmv αντίστοιχα

vagosman
14-07-09, 23:35
1ον το εσπασες για να φορτωνεις αλλα προγραμματα;(οπως ειπες καλυτερα κανε παιχνιδι σε αλλες καρτες εκτος της μαμας)

2ον μονο η συγκεκριμενη εκδοση Τ&D destinator 6 υποστηριζει φωνητικα.
3ον Καταγραφη πορειας προσφερει απλοχερα το IGO8, χαρτες τετοιου ειδους πανε συνηθως με το καταληλο προγραμμα εκτος αν θες να φτιαξεις κατι μονος σου (με πολυ κοπο)

ΥΓ: Νομιζω δεν υποστηριζει πανω απο 2Γιγ αλλα δεν παιρνω ορκο. Αυριο θα τεσταρω με 4Γιγ ωστε να το επιβεβαιωσω.