PDA

Επιστροφή στο Forum : Πρόβλημα

giorgossss
08-06-09, 19:41
Γεια σας παιδιά και καλώς σας βρήκα.
Αγόρασα αυτές τις μέρες το talk&drive43Α. Η αναγνώριση φωνής δουλεύει τέλεια.
Αυτό που κάνει είναι πως όταν του δίνω προορισμό φωνητικά και κατά τη διάρκεια της εντολής το όχημα κινείται τότε μετά από 5 λεπτά πλοήγησης παγώνει ο χάρτης. Είναι φυσιολογικό αυτό; Παρατήρησα πως αυτό μου το κάνει όταν έχω επιλέξει στην μπάρα κάτω (πατώντας την 2 φορές) να φαίνεται το όνομα του δρόμου που βρίσκομαι.
Αυτό είναι το δεύτερο που πήρα μιας και το πρώτο μου το άλλαξαν για τον ίδιο λόγο.
Ή εγώ είμαι άτυχος ή κάτι δεν πάει καλά.
Στο πρώτο είχα κάνει και τις αναβαθμίσεις αλά τίποτα΄.
Και κάτι άλλο: Όταν κάνω αντίγραφο την sd card για να έχω μία εφεδρική μήπως και χαλάσει η γνήσια , δεν λειτουργεί.
Σύμφωνα με την άδεια χρήσης δικαιούμαστε να έχουμε ένα αντίγραφο.
Με ποιό πρόγραμμα θα πρέπει να κάνω clone την γνήσια κάρτα ώστε να έχω πιστό αντίγραφο ; id κάρτας κ.τ.λ.

SharpSharp
08-06-09, 19:55
Αν το πρόγραμμα είναι κλειδωμένο στην κάρτα, που μάλλον έτσι είναι, δεν μπορείς παρά να κρατήσεις αντίγραφα στον υπολογιστή που θα δουλέψουν μόνο σε αυτή την κάρτα.

beagle
08-06-09, 19:59
Σχετικά με το πρόβλημά σου, διάβασε εκεί: http://www.navimania.gr/showthread.php?t=16064

giorgossss
08-06-09, 20:19
Σχετικά με το πρόβλημά σου, διάβασε εκεί: http://www.navimania.gr/showthread.php?t=16064

Στο δεύτερο που πήρα δεν έχω κάνει την αναβάθμιση και πάλι μου κολλάει.

Σχετικά με την κάρτα:Τόσα προγράμματα αντιγραφής έχουν βγει , για clone sdcard δεν έχει βγει τίποτα;

giorgossss
10-06-09, 00:17
Στο δεύτερο που πήρα δεν έχω κάνει την αναβάθμιση και πάλι μου κολλάει.

Τελικά η δεύτερη συσκευή ήταν ήδη αναβαθμισμένη με τον 2009.Q1.115.
Θα το δοκιμάσω με τον 2008.Q1.99 να δω εάν κολλάει.

giorgossss
10-06-09, 21:52
Τελικά με τον 2008.Q1.99 φαίνεται να δουλεύει σωστά. Το δοκίμασα σε τέσσερις διαδρομές και δεν κόλλησε. Με τον καινούριο κολλούσε σε όλες τις διαδρομές. Οπότε θα περιμένω κι εγώ την επόμενη αναβάθμιση.

Σχετικά με την αντιγραφή της κάρτας, βάση της άδειας χρήσης επιτρέπεται.

Απόσπασμα: (Το αντίγραφο λογισμικού παρέχεται με άδεια χρήσης σε σας τον πελάτη, δεν πωλείται σε σας, και εσείς (ο πελάτης) δεν είστε ιδιοκτήτης οποιουδήποτε αντιγράφου. Μπορείτε να δημιουργείσετε ένα αντίγραφο του λογισμικού για λόγους αρχειοθέτησης ή λήψης αντιγράφων ασφαλείας). Σε απάντηση της εταιρίας μέσω email στην ερώτησή μου γιατί δεν δουλεύει το αντίγραφο μου έγραψαν πως τα αρχεία στην κάρτα έχουν κλείδωμα ώστε να μην αντιγράφονται.
Αυτό δεν έρχεται σε αντίθεση με την άδεια χρήσης;confused2

peterant
10-06-09, 22:17
Πολύ απλά μπορείς να κάνεις ένα αντίγραφο ασφαλείας στο pc σου και σε περίπτωση που έχεις πρόβλημα να ξαναπεράσεις τα αρχεία στην ίδια πάντοτε κάρτα....Αυτό μπορείς να το κάνεις ακόμα και μετά από Format της κάρτας....Σε άλλη κάρτα δεν πρόκειται να δουλέψει το πρόγραμμα.....Αυτό που έπρεπε να τους ρωτήσης τι γίνεται σε περίπτωση που για κάποιο λόγο σου καταστραφεί η original κάρτα......

giorgossss
11-06-09, 10:34
Αυτό που έπρεπε να τους ρωτήσης τι γίνεται σε περίπτωση που για κάποιο λόγο σου καταστραφεί η original κάρτα......

Σε περίπτωση που χαλάσει η κάρτα και εφόσον έχεις την απόδειξη αγοράς σου φτιάχνουν καινούρια.