PDA

Επιστροφή στο Forum : Πρόβλημα με τους καινουργιους χαρτες

chrisfill
02-09-06, 19:18
με τους καινουργιους χαρτες 2006.Q3 στο destinator 6 στο πεδιο πολη
συναντας πρόβλημα να πληκτρολογήσης ΧΑΙΔΑΡΙ,ΑΙΓΑΛΕΩ,ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ άλλες πόλης δεν έχω δοκιμάσει.
το έχει παρατηρήσει κανείς αυτό?

cgavar
02-09-06, 19:54
Περιστέρι δε βλέπω πρόβλημα. Για το Χαϊδάρι φταίνε τα διαλυτικά. Γράψε δάρι και πάτα τα κυάλια. Με το Αιγάλεω όντως κάτι περίεργο συμβαίνει. Αν επιμείνεις και φτάσεις μέχρι το Αιγα θα στο βρει. Εξετάζουμε τι μπορεί να συμβαίνει και θα σας ενημερώσουμε.

ceftelos
03-09-06, 23:21
Εγω παντως με τους καινουργιους χαρτες 2006.Q3 και PN δεν εχω κανενα προβλημα με τις συγκεκριμενες περιοχες . Τις βρισκει κανονικα!!!!! :wink:

cgavar
04-09-06, 00:06
Έχεις τον Ελληνικό χάρτη έτσι? PN ή 6?

ceftelos
04-09-06, 14:19
Έχεις τον Ελληνικό χάρτη έτσι? PN ή 6?

Τον Ελληνικο και το PN!!!! :wink:

nickpar
05-09-06, 18:58
συναντας πρόβλημα να πληκτρολογήσης ΧΑΙΔΑΡΙ,ΑΙΓΑΛΕΩ,ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ άλλες πόλης δεν έχω δοκιμάσει.

ΚΑΙ ΣΕ ΕΜΕΝΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΝΕΙ... ΠΡΟΣΘΕΤΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΜΦΙΘΕΑ ,(ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΟΝΟΜΑΤΩΝ ΟΔΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΗ ΠΟΛΗ.!!!!) :?: :?: :?:

zeppelin
05-09-06, 19:21
H Αμφιθέα δεν είναι Δήμος. Αν δεν είσαι σίγουρος επέλεξε να εισάγεις πρώτα τις οδούς.

bbbb
05-09-06, 22:33
Περιστέρι δε βλέπω πρόβλημα. Για το Χαϊδάρι φταίνε τα διαλυτικά. Γράψε δάρι και πάτα τα κυάλια. Με το Αιγάλεω όντως κάτι περίεργο συμβαίνει. Αν επιμείνεις και φτάσεις μέχρι το Αιγα θα στο βρει. Εξετάζουμε τι μπορεί να συμβαίνει και θα σας ενημερώσουμε.
Υπάρχει περίπτωση να βάλουμε διαλυτικά με το πληκτρολόγιο του ppc?H γενικά τα ppc δεν έχουν αυτή την δυνατότητα?

Γιάννης
05-09-06, 23:36
Υπάρχει περίπτωση να βάλουμε διαλυτικά με το πληκτρολόγιο του ppc?H γενικά τα ppc δεν έχουν αυτή την δυνατότητα?

διπλο κλικ στην οξεια ειναι τα διαλυτικα

bbbb
06-09-06, 02:10
οκ ευχαριστώ μόνο το 6 έχει λοιπόν αυτό το πρόβλημα,γιατί δεν γράφει διαλυτικά και δεν μπορείς να επιλέξεις το infomanos keyboard όπως στο pn.

chrisfill
06-09-06, 14:00
Υπάρχει και 'Αγ.Βαρβάρα' και 'Αγ.Βαρβάρα Αττικής' στο πεδίο Πόλη

Η δεύτερη δεν έχει περιεχόμενα δρόμων..

zeppelin
06-09-06, 16:07
Σ' αυτή την έκδοση του χάρτη καταργήσαμε το Αττικής δίπλα από κάθε δήμο της Αττικής. Π.χ η Καλλιθέα Αττικής έγινε Καλλιθέα και υπάρχουν συμπωματικά οι ονομασίες των νομών στις "άλλες Καλλιθέες" της χώρας. Αυτό δίνει μεγαλύτερη ταχύτητα στην αναζήτηση μιας διεύθυνσης στην Αθήνα.
Τώρα η Αγ. Βαρβάρα Αττικής δεν είναι η γνωστή Αγ. Βαρβάρα και βρίσκεται δίπλα στο Μαρκόπουλο. Προφανώς η προτεραιότητα δόθηκε στην Αγ. Βαρβάρα που περιέχει οδούς και αριθμήσεις.

chrisfill
07-09-06, 14:36
Έχω το mio 168 με destinator 6.(Όχι σπασμένο)
Ενώ είναι ανοιχτή η εφαρμογή αν κλείσεις το ppc και το ανοιξεις αμέσως κανοντάς το αυτο 3 φορές μου βγάζει ενα κιτρινο παράθυρο

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ
Η κάρτα αποθήκευσης έχει αφαιρεθεί.
Η εφαρμογή θα τερματιστεί.

Αμέσως μετά κλείνει το dest6.Το έχει δει κανείς αυτό.
Ξέρει κανείς τι σημαίνει?

Έπίσης κάτι αλλο που είδα πάλι σήμερα.
Έχω βάλει τα 2003 win se.
Άν κάνω κλικ αριστερά απο το ηχειάκι,στο εικονίδιο που έχει σχεση με την συνδεση μου κάνει restart το ppc.έτσι είναι και εσάς?

zeppelin
07-09-06, 14:56
ακριβώς το ίδιο συμβαίνει στο i-mate jam (2003 se)

chrisfill
07-09-06, 15:02
Zep εννοείς και το πρόβλημα με το κιτρινο παράθυρο και το άλλο που κάνει restart?

zeppelin
07-09-06, 15:13
κάθε φορά που κλείνω το pda με το d6 ενεργό μου βγάζει αυτό το μύνημα

vlazaras
08-09-06, 22:16
Το πρόβλημα είναι στο πληκτρολόγιο.
εάν αντικαταστήσεις αυτό που ανεβάζω στον ftp της bnet.gr που όλοι ξέρουμε, στην θέση destinator/language/all και ../ greek το keyboard, δεν θα έχεις το παραμικρό πρόβλημα.

chrisfill
15-09-06, 15:47
zep, mou vgazei polu suxna ena munima pou leei oti einai adunato na kanei dromologisi kai kati gia oxhma leei.
to exei dei kaneis?
kai eimai se dromo otan kano dromologisi, kai tou dino efikta dedomena gia na me paei.kati to pianei.

chrisfill
19-09-06, 14:26
kapoios na apanthsei thn pio pano erothsh?

den vrisko ta kthmata sta xrhsima.pou einai re paidia sto kainourgio xarth?

zeppelin
19-09-06, 15:00
Τώρα είδα και το πιο πάνω post αλλά δε μπορώ να βοηθήσω.

Τα κτήματα βρίσκονται μέσα στα θέατρα (ψυχαγωγία)

Υπάρχουν και τα κανονικά θέατρα στο πολιτισμό

Αυτό έχει διορθωθεί αλλά δε νομίζω ότι είναι λόγος για να ξανακατεβάσετε το χάρτη.