PDA

Επιστροφή στο Forum : Πρόβλημα με δρομολόγια

pagratios
02-06-09, 16:02
Καλησπέρα σε όλους,
χθες αγόρασα το 4810 το οποίο πρέπει να έχει το dest 8 αν όχι παρακαλώ μεταφέρετε το στο σωστό μέρος.

Σήμετα έβαλα να πάω από πανεπιστιμιούπολη στο χαιδάρι και ενώ είχα βάλει αποφυγή δακτυλίου εκείνο με πήγε από το σύνταγμα και επειδή είμαι νέος οδηγός δεν το είχα καταλάβει ώστε να πάω από Αλεξάνδρα και να υπολογίσει μόνο του άλλη διαδρομή!

Είναι κάποιο πρόβλημα που έχει ή μήπως δεν ξέρει τον δακτύλιο της Ελλάδας?

pagratios
02-06-09, 17:20
Και κάτι άλλο, δεν δείχνει την ταχύτητα που πας?

ENT
02-06-09, 17:29
Καλησπέρα σε όλους,
χθες αγόρασα το 4810 το οποίο πρέπει να έχει το dest 8 αν όχι παρακαλώ μεταφέρετε το στο σωστό μέρος.

Σήμετα έβαλα να πάω από πανεπιστιμιούπολη στο χαιδάρι και ενώ είχα βάλει αποφυγή δακτυλίου εκείνο με πήγε από το σύνταγμα και επειδή είμαι νέος οδηγός δεν το είχα καταλάβει ώστε να πάω από Αλεξάνδρα και να υπολογίσει μόνο του άλλη διαδρομή!

Είναι κάποιο πρόβλημα που έχει ή μήπως δεν ξέρει τον δακτύλιο της Ελλάδας?

Φίλε μου και το δικό μου είχε πρόβλημα στην αποφυγή της Αττικής οδού κλπ και λύθηκε με ένα τηλέφωνο στην MLS. Συγκεκριμένα μου έστειλαν ένα διορθωτικό αρχείο και όλα καλά!
Το βάζεις στον φάκελο \ResidentFlash\MobileNavigator\Skin\All (αφού το αποσυμπιέσεις φυσικά)
Αν υπάρχει ήδη και σου ζητήσει να αντικατασταθεί, πάτα Ναι. (εννοείται κάνε backup του original αρχείου πριν!)
Σου στέλνω το αρχείο!

pagratios
02-06-09, 17:54
Πρώτη φορά έρχομαι σε επαφή με τέτοια μαραφέτια αλλά δεν είμαι άσχετος με υπολογιστές κινητά και τα λοιπά. Ακόμα δεν έχω πάει σπίτι να παίξω λίγο μαζί του αλλά όταν λες backup απλά κάνω copy paste?

peterant
02-06-09, 18:24
Ετσι γίνεται το backup (copy-paste) στο pc σου ή μπορείς να το κρατήσεις στη θέση που είναι απλα μετονομάζοντάς το σε screenroadtype(old).ini...αλλά δεν βλέπω τον λόγο να το κρατήσεις αφού είναι λάθος το αρχείο...Καλά που δεν σε έγραψε κανένας τροχονόμος....lol2

ENT
02-06-09, 19:02
Ετσι γίνεται το backup (copy-paste) στο pc σου ή μπορείς να το κρατήσεις στη θέση που είναι απλα μετονομάζοντάς το σε screenroadtype(old).ini...αλλά δεν βλέπω τον λόγο να το κρατήσεις αφού είναι λάθος το αρχείο...Καλά που δεν σε έγραψε κανένας τροχονόμος....lol2

Αυτό ακριβώς εννοούσα!

pagratios
02-06-09, 19:11
...Καλά που δεν σε έγραψε κανένας τροχονόμος....lol2

Συνναντησα και 2 περιπολικά πάλι καλά να λες!
Μετά θα τα κάνει όλα σωστά?

Μακάρι να του έλεγες αν είσαι μονός ή ζυγός και να το κάνει αυτόματα!

peterant
02-06-09, 19:21
Πέρα από την πλάκα να ρωτήσω όμως κάτι...Το πρόβλημα αυτό μάλλον είναι γενικό με το νέο λογισμικό πλοήγησης PRO και αρκετά σοβαρό θα έλεγα....Είδε κανείς καμμία ανακοίνωση ή όποιος το καταλάβει και πάρει τ/φ στην MLS, έχει καλώς....οι υπόλοιποι......what1
Εδώ απ' όσο βλέπω στο site της MLS δεν αναφέρεται καν λογισμικό DestinatorPRO και συσκευές που το φοράνε....

ENT
02-06-09, 19:30
Συνναντησα και 2 περιπολικά πάλι καλά να λες!
Μετά θα τα κάνει όλα σωστά?

Μακάρι να του έλεγες αν είσαι μονός ή ζυγός και να το κάνει αυτόματα!

Καλού κακού δοκίμασε μερικές διαδρομές με ελεύθερη περιήγηση για να σιγουρευτείς οτι υπολογίζει τις διαδρομές σωστά. Πάντως στο δικό μου και σε ότι αφορά Αττική οδό και Περιφερειακή Υμηττού δουλεύει καλά. Για δακτύλιο δεν το δοκίμασα αλλά πιστεύω να μην έχει και εκεί πρόβλημα

pagratios
02-06-09, 23:40
Να ρωτήσω πως γίνεται να το δει ο υπολογιστής μου?

peterant
03-06-09, 00:01
-Για σύνδεση της συσκευής με το pc και επικοινωνία : http://www.navimania.gr/showpost.php?p=143625&postcount=85

pagratios
03-06-09, 00:39
Με το αρχείο που μου έδωσε ο φίλος παραπάνω είναι όλα καλά!Κάτι ακόμα μέχρι πόσα gb μνήμη παίρνει?

pagratios
03-06-09, 01:14
Για ρυθμίσεις σύνδεσης προτείνεται κάποιος άλλες ρυθμίσεις από τις com 7, 115200, NMEA?

ENT
03-06-09, 09:36
Με το αρχείο που μου έδωσε ο φίλος παραπάνω είναι όλα καλά!

Πολύ χαίρομαι!

pagratios
03-06-09, 21:33
Γιατί όταν το κλείνω χάνεται η ώρα?

ENT
03-06-09, 23:26
Γιατί όταν το κλείνω χάνεται η ώρα?

Αν το κλείσεις με παρατεταμένο πάτημα (power off), χάνει μεν την ώρα αλλά δεν τρώει την μπαταρία. Αν το κλείσεις με σύντομο πάτημα (sleep), συμβαίνει ακριβώς το αντίθετο.
Διαλέγεις και παίρνεις (εγώ διαλέγω το πρώτο, άλλωστε όταν πιάσει δορυφόρους ξαναρυθμίζει την ώρα)

pagratios
03-06-09, 23:51
Καλά πρόσεξα ότι έφτιαξε η ώρα!Εννοείται πως θέλω την μπαταρία από την ώρα

pagratios
04-06-09, 11:10
Η sd μνήμη που παίρνει αναγνωρίζεται και πάνω από 2 gb?

giannisleon
16-06-09, 15:30
καλησπερα...αναγνωριζει και μεγαλυτερη μνημη αλλα καλο ειναι να μην υπερβεις τα 4 gb...οσο μεγαλητερη μνημη τοσο πιο αργο θα ειναι....παντως εμενα με 4 gb δουλευει πολυ καλα