Επιστροφή στο Forum : ΛΟΓΙΚΟ;
Προτεινω στα παιδια της NGI (αν και οι ιδιοι το θεωρουν σωστο,βεβαια),να δημιουργησουν μια θεματικη ενοτητα,που ναχει σχεση με την επομενη ΡΙΖΙΚΗ αναβαθμιση του PN6.Και δεν μιλαω μονο για χαρτες,αλλα γενικα τη παρουσιαση,και το μενου.Νομιζω οτι θαταν καλυτερο ενα προοιον αν παρεχει 100% αυτα που ζητουν οι ελληνες.Να υπαρχει ερωτηματολογιο ειτε τυποποιημενο ειτε ελευθερο,με το πως θαθελε ο καθενας ναναι το ΝΕΟ PN6.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
Ενδιαφέρουσα πρόταση που η υλοποίησή της όμως δεν εξαρτάται από εμάς, γιατί όχι όμως?
Ενδιαφέρουσα πρόταση που η υλοποίησή της όμως δεν εξαρτάται από εμάς, γιατί όχι όμως?
Δυστυχως η ευτυχως,νομιζω οτι η (εστω και μερικη) υλοποιηση της εξαρταται ΜΟΝΟ απο εσας.Εχετε τον τροπο να πιεσετε(οπου πρεπει),για μερικα εκατομυρια αγοραστες.
Και παλι ευχαριστω,και περιμενω.
vasiliadis1
01-09-06, 22:05
[quote=zeppelin]Εχετε τον τροπο να πιεσετε(οπου πρεπει),για μερικα εκατομυρια αγοραστες.
που βρέθηκαν οι μερικά εκατομυρια αγοραστές??? ( φαντάζομαι μιλάς για ελλαδα,). Αλήθεια zep υπαρχει κάποιος υπολογισμός για το πόσες χιλιάδες είναι οι χρήστες προγραμματων πλοήγησης στην Ελλάδα? Μπορεί να κάνω λάθος αλλα έχω την εντύπωση πως ακόμη είμαστε μερικές χιλιάδες. Η κάνω λάθος? :roll: :roll:
[quote=zeppelin]Εχετε τον τροπο να πιεσετε(οπου πρεπει),για μερικα εκατομυρια αγοραστες.
που βρέθηκαν οι μερικά εκατομυρια αγοραστές??? ( φαντάζομαι μιλάς για ελλαδα,). Αλήθεια zep υπαρχει κάποιος υπολογισμός για το πόσες χιλιάδες είναι οι χρήστες προγραμματων πλοήγησης στην Ελλάδα? Μπορεί να κάνω λάθος αλλα έχω την εντύπωση πως ακόμη είμαστε μερικές χιλιάδες. Η κάνω λάθος? :roll: :roll:
Καλα το ειπες.
Μερικες χιλιαδες ειναι...
Να το θεσουμε και λιγο διαφορετικα.
Ποσοι ειναι οι νομιμοι χρηστες ΡΝ στην Ελλαδα μηπως τις χιλιαδες πρεπει να τις κανουμε εκατονταδες?
Περιπτωση.
Σε δρομολογιο βλεπω συναδελφο οδηγο ο διαλογος αρχιζει.
Ελα ρε Κυριακο και destinator βλεπω εισαι τρελα.
Ναι ρε κβαντικε :wink: και φοβερα καλη τιμη.
(Στο φοβερα καλη τιμη μου δινεται το εναυσμα για την παρακατω ερωτηση)
Σωστοτατος, νομιμο ρε συ η τρωει μαπανανες?
Νομιμοτατο φιλαρακι απο ηλεκτρονικο στο Κερατσινι, μου τα περασε ολα μονο 50 ευρω. (Στην τιμη του ειχε χρεωσει και τις καμερες σαν το σουπερ ουαου feature)
Δεν ειναι ο μονος πιστεψτε με ξερω ιστοριες απο πιατσες και απο κουβεντα, να γελαει το συμπαν
Οντως αυτη τη στιγμη που μιλαμε (νομιμοι και μη) ειναι μερικες χιλιαδες.Μη ξεχνατε ομως οτι η χρηση του GPS-PDA ειναι σε νηπιακη ηλικια, στην ελλαδα τουλαχιστον.Ενα PN κατασκευασμενο με ελληνικες προτασεις,για τον πολυ απαιτητηκο ελληνα χρηστη,μετραει και εκτος ελλαδος.Φανταστητε το μονο,με ναυτικους χαρτες,ποδηλατοδρομους,πεζ οπορια,μηχανες,κ.λ.π.Σε λιγο καιρο θαναι ποιο αναγκαιο απ το κινητο τηλ.Το μελλον ειναι κοντα.Πολυ κοντα.Ζηταω πολλα;
Νομιμοτατο φιλαρακι απο ηλεκτρονικο στο Κερατσινι, μου τα περασε ολα μονο 50 ευρω. (Στην τιμη του ειχε χρεωσει και τις καμερες σαν το σουπερ ουαου feature)
Δε του εδωσες συγχαρητηρια που του χρεωσαν 50 ευρω για την κοπιαστικη εργασια να του αντιγραψουν ενα φακελο με αρχεια?
Τα συγχαρητηρια να τα μεταβιβασει και στον ηλεκτρονικο...
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2012, vBulletin Solutions, Inc.