Επιστροφή στο Forum : -=SPORTS-=ΕΛΛΑΣ VS Η.Π.Α
χαχαχαχαχχαχαχαχααχχα
έτσι για να μάθουνε !!!
ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
διαβάστε το topic μου....
νομίζω ότι τα λέει όλα....
100άρα στην Αμερική !!!!! :oops: :oops: :oops: :oops:
Τα πατήσαμε τα Αμερικανά. Εύγε και πάλι εύγε!!!!!!
Ζεπ...
τους έχω ζήσει 3 χρόνια !!!!
δεν μπορεις να καταλάβεις αγόρι μου ... τι χαρά μου δώσανε τα δρακόπουλα του Δράκου ....
:P
Είδες τις φάτσες τους (των Αμερικάνων)? Δε το πίστευαν ούτε οι ίδιοι. Υπάρχουν κι άλλες χώρες σ' αυτό το πλανήτη!
φάτσες?
έχουν φάτσες?
τους έμειναν?
χαχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχα χχαχαχα :lol:
μήπως.... λέω μήπως ..... τους τις ΣΠΑΣΑΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!! !!! :P :P
Μινώταυρε.....!!!!
μπορείς να φορέσεις ότι θες τώρα....
:P
και ψηλά τακούνια ... και μπότες... και ότι στο καλό θές...
μόλις κατέβασες (έμεσα βέβαια.....) τους τυπικούς αυτοκράτορες απο τον θρόνο τους.....
έχεις λοιπόν το δικαίωμα να κάνεις ότι θές ....
:lol:
Zepellin...
ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ.....
η ανάδελφος ΕΛΛΑΣ.
και είναι ανάδελφος επειδή ΔΕΝ υπάρχουν άλλοι λαοί οι οποίοι ομονοούντες να μπορούν να ωικήσουν ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ !!!! και όταν λέω τους πάντες εννοώ και τον ίδιο τον κακό τους εαυτό!!!!
vasiliadis1
01-09-06, 12:51
ρε παιδιά, συγνώμη κι όλας αλλα δέν ασχολούμαι και ειμαι άσχετος απο αθλητικά,,πότε αρχίζει το μουντομπάσκετ? :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
αφου μου απαντήσετε, παρακαλώ τον cgavar, να διαγράψει το μύνημα για να μήν γίνω ρομπα!! :D
ρε παιδιά, συγνώμη κι όλας αλλα δέν ασχολούμαι και ειμαι άσχετος απο αθλητικά,,πότε αρχίζει το μουντομπάσκετ? :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
αφου μου απαντήσετε, παρακαλώ τον cgavar, να διαγράψει το μύνημα για να μήν γίνω ρομπα!! :D
Σε λίγες ημέρες τελειώνει :wink:
2 ματς μείνανε Ισπανία - Αργεντινή (ημιτελικός)
και ΕΛΛΑΣ - νικητης ημιτελικού (Τελικός)
Η team έκανε το dream πραγματικότητα :!: :!:
12:27 ΕΛΛΑΔΑ-ΗΠΑ 101-95 (Τελικό σκορ)
ΕΛΛΑΣ ΟΕΟΕΟΕΟΕΟΕΟΕΟΕ
Αχ... βρε Αρη...
και σου το είπα... μην της πάρεις FISLER τηγάνι (ξέρεις αυτό με τον διπλό πάτο...)
είναι βαρύ το άτιμο !!!!! :lol: :lol: :lol:
Δικαιολογείται, έγινε πρόσφατα πατέρας!
Φοβερή ΟΜΑΔΑ μπράβο τους!
@vasiliadis1 θα το δείξει σε επανάληψη το βράδυ και προς θεού μη χάσεις το τελικό γιατί η Ελλάδα θα διεκδικήσει το χρυσό! (τη Κυριακή?)
@vasiliadis1 θα το δείξει σε επανάληψη το βράδυ και προς θεού μη χάσεις το τελικό γιατί η Ελλάδα θα διεκδικήσει το χρυσό! (τη Κυριακή?)
Ζεπ...
προτείνω να κάνουμε 'ερανο ...
να πάρουμε στον Αρη ένα κράνος SHOEI ή KIWI ....
ααααα... και ένα PAMPERS μεγάλο μέγεθος... !!!! :lol:
THE FINAL COUNTDOWN !!!!!!!
Ζεπ...
προτείνω να κάνουμε 'ερανο ...
να πάρουμε στον Αρη ένα κράνος SHOEI ή KIWI ....
ααααα... και ένα PAMPERS μεγάλο μέγεθος... !!!! :lol:
ή καμιά πολύ φορητή τηλεόραση 1" το πολύ!
ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑΤΊ; ΑΘΗΣΤΕ ΤΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΑΚΙΑ ΣΤΟΝ ΠΟΝΟ ΤΟΥΣ :D :D :D :wink: :wink: :wink:
9/11 ΑΛ ΚΑΙΝΤΑ
9/01 ΨΩΡΟΚΩΣΤΑΙΝΑ
Μήπως διακρίνω κάποια προκατάληψη; Απλώς έπρεπε κάποιος να τους βάλει στην θέση τους, ελπίζω να γίνει και σε άλλους τομείς!
vasiliadis1
01-09-06, 20:05
εντάξει, ηρθε η στιγμή δημοσίως να φανερώσω την καταγωγή μου,,,
είμαι ΠΟΝΤΙΟΣ :lol: :lol:
ευχαριστώ τον site admin που διεγραψε το μυνημά μου για να αποφύγω το ρεζιλίκι!!!
:oops: :lol: αντε και καλό σαββατοκύριακο... :lol:
TA KALYTERA ERXONTAI !!!!
BRAVO STHN ELLADARA DIDAXE TI THA PEI OMADIKH DOYLEIA STOUS DISEKATOMIRIOYXOYS ONE MAN SHOW TOU NBA.. :lol: :lol: :lol:
Palikari mou Arh mas esteiles adiavastous panta tetoia.. :lol: :lol: :lol: :lol:
ευχαριστώ τον site admin που διεγραψε το μυνημά μου για να αποφύγω το ρεζιλίκι!!!
Τελικά δεν το γλυτώνεις το ρεζιλίκι :lol: :lol: :lol: :lol:
Φιλε Αρη οι προγονοι μας ειχαν και εχουν μια λεξη [ΛΑΖΟΣ]που συμβολιζε και συμβολιζει την αγαπη τους για την
Ελλαδα
Τιμη και καμαρι που ειμαι Ποντιος. Οσο για τα Αμε------κια δεν ασχολουμε γιατι δεν αξιζουν τιποτα μπροστα στους ΕΛΛΗΝΕΣ Καποιος μεσα στο forum εβαζε την αμ.........κη σημαια δεν υπαρχει καποιος να περασει την γαλανολευκη γιατι εγω δεν εχω τις γνωσεις για να την περασω.
lagoudakis
02-09-06, 01:46
η απολυτη ηδονη!!!!!δωσαμε χαρα στο 95% του πλανητη :) :) :D :D
Εγω θα ηθελα να πω "ΜΠΡΑΒΟ" στην εθνικη ομαδα των Η.Π.Α για την υπερπροσπαθεια που κατεβαλαν ,με τα φτωχα μεσα που διαθετουν,να νικησουν την Εθνικη Ελλαδος.
Εφτασαν κοντα στον στοχο αλλα τελικα δεν τα καταφεραν.Ισω μια αλλη φορα.!!!!!!!!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ευτυχως υπαρχει και ο αθλητισμος και μας κανει εθνικα υπερηφανους, μας βγαζει στους δρομους, μας κρατα το κεφαλι ψηλα και μας κανει να θελουμε να φωναξουμε παρον στα περατα της γης.
Συγχαρητηρια στην ομαδα μας και καλη επιτυχια αποψε στην αντιστοιχη του ποδοσφαιρου. ελπιζω να τα πανε καλα αυτη τη φορα και να μη συνεχισουν τη κατρακυλα......
vasiliadis1
03-09-06, 00:01
ΤΟΝ ΜΠ@#ΛΟ ΚΑΙ Η ΜΟΛΔΑΒΙΑ 8) 8)
Mε αυτη την αποδοση παντως αυτη η εθνικη δεν παει πουθενα. προσωπικα δεν μου αρεσε καθολου
Mε αυτη την αποδοση παντως αυτη η εθνικη δεν παει πουθενα. προσωπικα δεν μου αρεσε καθολου
Συμφωνώ... χρειάζεται ανανέωση........
Ποδόσφαιρο: Μολδαβία - Ελλάς 0-1
Δυστυχως δεν σηκωσαμε την κουπα. Ο αγωνας δεν ηταν καλος, εμεις καναμε το χειροτερο μας παιχνιδι σε ολο το τουρνουα (κοιτα να δεις ποτε ετυχε να κανουν το χειροτερο τους παιχνιδι), οι Ισπανοι επαιξαν καλυτερα και μας κατατροπωσαν, εμας δεν μας εβγαινε καμια προσπαθεια και απο πολυ νωρις διαμορφωθηκε μια διαφορα που δεν καταφεραμε ποτε να ανατρεψουμε.
Πιστευω οτι σε ολο το τουρνουα ειμασταν καλυτεροι απο την Ισπανια, παιξαμε υποδειγματικο μπασκετ αλλα οπως και παντου το χρυσο κρινεται σε εναν τελικο και σε αυτον η Ισπανια ηταν καλυτερη.
Μπραβο στην εθνικη μας και το σημαντικοτερο ειναι οτι εχει πολυ μελλον μπροστα της και μεις πολλους ακομα πανηγυρισμους
Αρη...
να εξομολογηθώ και εγώ κάτι ...
ναι .. είμαι και εγώ "τεμέτερον"
και με υπερηφάνια το λέω !!!
:wink:
vasiliadis1
04-09-06, 10:17
αντε λιγο λίγο οι πόντιοι βγαίνουν στην φόρα!!!
Αφου πόντιος μπορεί τη σημερον εποχή να χειριστεί gps τότε το γένος εχει κάνει θεραπεία!! :lol: :lol:
αντε λιγο λίγο οι πόντιοι βγαίνουν στην φόρα!!!
Αφου πόντιος μπορεί τη σημερον εποχή να χειριστεί gps τότε το γένος εχει κάνει θεραπεία!! :lol: :lol:
:twisted: :twisted:
δεν σε κατάλαβα Αρη....
εννοεις κάτι?
θεωρείς τους Ποντίους υποδεεστέρους των Λοιπών συντοπιτών μας?
αν υποθέσω ότι κάτι τέτοιο συμβαίνει , τάχιστα θα αποτανθώ στην συμβία σου και θα της αναφέρω ότι χθές σε είδα σε ένα πονηρό μέρος αγκαλιά με το GPS και μιά 2μετρη (αλά Νόνη Δούνια) να της εξηγείς την "λειτουργία" του !!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2012, vBulletin Solutions, Inc.