PDA

Επιστροφή στο Forum : Navi στο νεο Opel Insignia (θέλω την γνώση σας)

mpampis_opel
22-05-09, 13:53
Γεια σας, απο μένα! είμαι νέο μέλος!

Όσοι εχουν παραλαβει το νέο opel insignia με τα DVD 800 & CD 500 NAVI διαπιστώνουν ότι δεν είναι στα Ελληνικά και οι χάρτες τους είναι...Η κάλυψη είναι μονο για τις μεγαλες πόλεις.
θέλω να ρωτήσω:
α) υπαρχει περίπτωση να βαλουμε χαρτη απο αλλου?
(λεγετε οτι στα navi αυτα δεν μπορουν να μπουν αλλοι χαρτες με τίποτα!)
β) Πως να κινηθούμε μπάς και καταφερουμε κάτι?
γ)τί αλλο εχεται απο εμπειρία να πείτε?

προσπαθούμε να βγαλουμε μια ακρή γιαυτό θελουμε τις γνωσεις σας!

zeppelin
22-05-09, 14:23
Πριν 3 χρόνια συνέβαιναν αυτά: http://www.navimania.gr/showthread.php?p=15999#post15999

Κάποια όπως:

οι ανανεώσεις λογισμικού

οι λιγότερο "φρέσκοι" χάρτες

τα addons που μπορείς να βάλεις (κάμερες κλπ.)

παραμένουν

Μία συμβουλή πάντως: Αν πάρεις σταθερό σύστημα προτίμησε τουλάχιστον να πάρεις κάποιο με χάρτη Teleatlas μιας και πρόκειται για τους χάρτες της geointelligence

mpampis_opel
22-05-09, 14:37
φίλε zeppelin

Το πρόβλημα είναι οτι το έχουμε πάρει με εργοστασιακό Navi πολλα άτομα ηδη!
γιαυτό ψαχνομαστε και στο club της opel.

Και το navi του αυτοκινήτου είναι της naviteq!

ChrisAthens
22-05-09, 14:42
Τότε η πιθανότερη και πιο πολυέξοδη βέβαια, λύση είναι αυτή
http://www.navimania.gr/showthread.php?t=12383

Καλώς ήλθες

mpampis_opel
22-05-09, 15:04
ευχαριστώ chris

Το ζήτημα όμως είναι να μην χρειαστεί να βαλουμε navi απο την αρχή. Να δούμε πρώτα μηπως μπορουμε να κανουμε κατι με τους χαρτες ή το λογισμικό

chrisbas
22-05-09, 15:58
Και ειναι πολλοι που εχουν το ιδιο προβλημα,μιας και οι πρωτες παρτιδες του insignia ερχοντουσαν με στσντσρ το εργοστασιακο ναβι,λογω promo της Οπελ.Καλο το τζαμπα δεν λεω,αρκει να ειναι και λειτουργικο.Μαλλον θα πρεπει να περιμενετε απο General Motors...και συνηθως τις αυτοκινητοβιομηχανιες δεν τις απασχολει και ιδιαιτερα το ζητημα.

nikkos
22-05-09, 17:52
δυστυχώς τα εργοστασιακά navigators συνήθως πάνε άκλαφτα .. :(

ChrisAthens
22-05-09, 19:53
Αλήθεια, τα εργοστασιακά δεν ξεκλειδώνουν? Τι λειτουργικό σύστημα έχουν? Ειδικά αυτά που παίρνουν SD card.

chrisbas
22-05-09, 20:28
Του Insignia οι χαρτες ειναι σε dvd!

scotty
23-05-09, 19:06
mpampis_opel (http://www.navimania.gr/member.php?u=25090) φιλε μου δυστηχως στα εργοστασιακα ΜΟΝΟ αυτο που σου ειπε ο χρηστος παιζει ...ειχα το Antara με το εργοστασιακο navi που ειναι ιδιο με το δικο σου ..αλλα δεν ..οποτε η βαζεις το Navi box η καμμια κινεζια what1

mpampis_opel
24-05-09, 12:44
φιλε scotty

αναρωτιεμαι απλά γιατί ενώ η χάρτες της ιδιας εταιρίας για την ελλάδα σε ipo8 και navigon ειναι αψογοι στο εργοστασιακο βαζουν άλλους!!! Και είπα μηπως εφόσων είναι τη ίδιας εταιριας της Naviteq υπάρχει τροπος να φορτώσουμε χαρτες απο αυτα! Γιατί δεν μπορεί εδω σπανε αλλα κι αλλα !!!

scotty
24-05-09, 22:47
Δεν εχει σχεση ποιας εταιριας ειναι οι χαρτες ..αλλα τι προγραμμα φορα και πως το προστατευει ..ολα τα εργοστασιακα εχουν τον δικο τους μαστορα ..που λεγεται navi box ..μην το ψαχνεις αλλιως ,....η λυση ειναι μονο αυτη , απλα πραματακια ,,
Δεν λεει τωρα στο insignia να βαλεις κινεζο ..βαλε αυτο που σου λεω να κρατησεις και ολες τις ενδειξεις και λειτουργιες του μαμα που εχει που δεν ειναι και λιγες ..

electro
28-05-09, 11:11
Γεια σας, απο μένα! είμαι νέο μέλος!

Όσοι εχουν παραλαβει το νέο opel insignia με τα DVD 800 & CD 500 NAVI διαπιστώνουν ότι δεν είναι στα Ελληνικά και οι χάρτες τους είναι...Η κάλυψη είναι μονο για τις μεγαλες πόλεις.
θέλω να ρωτήσω:
α) υπαρχει περίπτωση να βαλουμε χαρτη απο αλλου?
(λεγετε οτι στα navi αυτα δεν μπορουν να μπουν αλλοι χαρτες με τίποτα!)
β) Πως να κινηθούμε μπάς και καταφερουμε κάτι?
γ)τί αλλο εχεται απο εμπειρία να πείτε?

προσπαθούμε να βγαλουμε μια ακρή γιαυτό θελουμε τις γνωσεις σας!

Φιλε μου καλησπέρα. Δυστηχώς το μοντέλο του navi είναι νέο και δεν έχουν βγει ακόμα οι χάρτες. Εσύ , σύμφωνα με αυτό : http://www.navigation.com/is-bin/INTERSHOP.enfinity/WFS/Navteq-NavteqEurope-Site/en_GB/-/EUR/ViewStandardCatalog-Browse?CatalogCategoryID=3ycKCghBRfwAAAEfsaZpk8xY&ShowAllProducts=YES&PersistNavigationMenu=YES έχεις του τελευταίους που έχουν βγει( για την ακρίβεια έιναι οι μοναδικοί ).

Η navteq στα opel μας έχει συνηθίσει με ελληνικους χάρτες , τους οποίους τους βάζει μέσα στο πακέτο της Ανατολικής Ευρώπης. Άρα πιστεύω ότι έιναι θέμα χρόνου να βγει κάτι τέτοιο. Οποτε , εαν δεν θες να δώσεις λεφτά ή να πειράξεις το αμάξι σου , η υπομονή είναι μονόδρομος.

Τέλος να πω , πως δεν γίνεται να βάλεις άλλους χάρτες , γιατί το λογισμικό που τρέχει το navi βρίκσκεται μέσα στην rom του NAVI και όχι στο DVD του.

Babis_ECE
16-09-09, 13:06
Eπειδή πήρε κι ένας φίλος το Insignia πριν λίγες μέρες και με ρώτησε τι μπορούμε να κάνουμε για νέους χάρτες, να ρωτήσω αν έχουμε κανένα νέο για νέο DVD από την Opel με χάρτες όλης της Ελλάδος? Γιατί αυτό που του έδωσαν έχει Αθήνα μόνο αν κατάλαβα καλά..

bill
29-01-10, 06:39
καλημερα. εγω αγορασα το νεο astra με το εργοστασιακο προγαμμα και εχω το ιδιο προ.λημα. ειναι στα Αγγλικα και οι χαρτες ειναι μαπα. τι επιλογες εχω;

ευχαρηστω πολυ

Babis_ECE
29-01-10, 09:45
Δυστυχώς αν θες ποιοτικούς χάρτες μάλλον για Navibox (http://www.navimania.gr/forumdisplay.php?f=189) είσαι.
Κι εγώ περιμένω μήπως βγει κανένα Update με νέους και καλούς χάρτες για ένα Insignia.