PDA

Επιστροφή στο Forum : LG GC900-Ο διάδοχος του κινητού Viewty

konsara
18-05-09, 17:38
Ο διάδοχος του κινητού Viewty, που πούλησε πάνω από 6,5 εκατομμύρια μονάδες ανά τον κόσμο, γεννήθηκε. Πρόκειται για το νέο LG Smart Viewty και έχει τον αέρα των νέων κινητών της LG δηλαδή τα νέα μενού με το τρισδιάστατο interface S-Class 3D που έχει και το μεγάλο της κινητό Arena.

To LG GC900 έχει μικρό πάχος, μόλις 12,4 χιλιοστά, φωτογραφική ανάλυση 8Μpixel, αυτόματη εστίαση, αναγνώριση προσώπων, φλας με LED και geo-tagging ώστε να τις λήψεις μας να θυμόμαστε που έχουμε… πάει. Μάλιστα η συσκευή μπορεί να φωτογραφίσει και στα σκοτάδια αφού η ευαισθησία της ανεβαίνει στα ISO1600.

H οθόνη του είναι 3 ιντσών αφής, υπάρχει GPS, Bluetooth, Wi-Fi, Dolby Mobile και ειδική δυνατότητα αναπαραγωγής ταινιών DviX.

Το «έξυπνο» Viewty είναι ένα Photo Phone με πολλές αυτόματες επιλογές γύρω από τη φυτογραφία.

Πηγη www.fullhd.gr

medicvet
08-09-09, 13:51
Το πηρα το LG GC900 πολυ ωραιο εξ οψεως διαθετει Α-GPS οι αποριες μου ειναι οι εξης αν μπορει καποιος να με βοηθησει.

1.Παιρνει συστηματα πλοηγησης? πχ dest,iGo με χαρτες ngi κλπ.
2.το Α-GPS λειτουργει σαν απλος δεκτης? η θελει συνδρομητικη υποχρεωτικη υποβοηθηση?στην ουσια μπορει να δουλευει δωρεαν η οχι?
Αν καποιος φιλος γνωριζει ας βοηθησει με τις γνωσεις του..

koala
08-09-09, 14:04
ΜΑλλον διαθετει κλειστο λειτουργικο οποτε μονο google maps με χρεωση...
Το Α-GPS περνει πληροφοριες απο της κεραιες κινητης και το ΝΕΤ αλλα φυσιολογικα πρεπει να λειτουργει και μονο με τον δεκτη,δηλαδη χωρις συνδεση στο Νετ

giwrgosd
08-09-09, 16:42
Στο gsmarena πάντως (που το θεωρώ αξιόπιστο), όλα καλά κι'ωραία αλλά χαλάσαν λέει την ποιότητα της κάμερας. Αν και 8Μ οι φωτογραφίες έχουν πολύ θόρυβο.
Έχω το Viewty και είναι τέλειο για video και φωτογραφίες και το σκεφτόμουν αυτό για αλλαγή. Διάβασα όμως ότι και δεν παίζει όλα τα DivX όπως το viewty και γράφει μόνο σε 3GP αντί για AVI/DivX όπως το viewty και με χάλασε... Κρίμα...

Γιώργος

medicvet
10-09-09, 11:40
Για εξηγησου λιγο καλυτερα βρε Γιωργο,εχεις το παλιο viewty και το καινουργιο δεν εχει λειτουργιες που ειχε το παλιο¨? η καταλαβα λαθος,γιατι και εγω διαθετω το παλιο ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΗΡΑ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ για την καταπληκτηκη καμερα,αλλα και για το gps που διαθετει ,αλλα μαλλον μαπα το καρπουζι σχετικα με το δευτερο,ουτε συντεταγμενες δεν μου δινει,οχι να παρει και χαρτες και στο βιβλιο οδηγειων χρησης δεν αναφερεται τιποτε!!!!μονο η επιλογη αυτοματο η χειροκινητο gps ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ!!!ΚΡΙΜΑ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΟ VIEWTY 1 EIXA ΣΧΗΜΣΤΙΣΕΙ ΑΛΛΗ ΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΗLG.

giwrgosd
10-09-09, 13:49
Για εξηγησου λιγο καλυτερα βρε Γιωργο,εχεις το παλιο viewty και το καινουργιο δεν εχει λειτουργιες που ειχε το παλιο¨? η καταλαβα λαθος,γιατι και εγω διαθετω το παλιο ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΗΡΑ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ για την καταπληκτηκη καμερα,αλλα και για το gps που διαθετει ,αλλα μαλλον μαπα το καρπουζι σχετικα με το δευτερο,ουτε συντεταγμενες δεν μου δινει,οχι να παρει και χαρτες και στο βιβλιο οδηγειων χρησης δεν αναφερεται τιποτε!!!!μονο η επιλογη αυτοματο η χειροκινητο gps ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ!!!ΚΡΙΜΑ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΟ VIEWTY 1 EIXA ΣΧΗΜΣΤΙΣΕΙ ΑΛΛΗ ΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΗLG.

Σε γενικές γραμμές, ναι... Αυτό λέει το review στο GSMArena το οποίο μέχρι στιγμής είναι πολύ αξιόπιστο και κάνουν σωστά αντικειμενικά reviews.
Πληροφορίες για το Vietwy Smart εδώ :
http://www.gsmarena.com/lg_gc900_viewty_smart-2785.php

Και το review είναι εδώ:
http://www.gsmarena.com/lg_gc900_viewty_smart-review-375.php

ΔΕΝ έχει GPS. Είναι (σχεδόν) ψευδή διαφήμιση της γνωστής αλυσίδας.
Έχει A-GPS (το λέει και η διαφήμιση έτσι ακριβώς) αλλά για κάποιος που δεν ξέρει και δεν το ψάξει νομίζει ότι έχει.
Ας μη γράψω άλλα. Το review είναι εκτενές και αναφέρει όλες τις λεπτομέρειες.

Κι'εγώ το σκεφτόμουν αλλά μετά που διάβασα το review, άλλαξα γνώμη.
Γιώργος