PDA

Επιστροφή στο Forum : ΑΝΑΦΟΡΑ ΛΑΘΩΝ

netman
30-08-06, 16:04
Μόλις εγκατέστησα τον καινούριο χάρτη και λυπήθηκα διότι είχα κάνει και εγώ κάποιες αναφορές για λάθη, πρίν ακόμη κυκλοφορήσει το pn, και μετά από τόσο καιρό είδα οτι δεν διορθωθόθηκαν ούτε στους νέους χάρτες. Η αναφορά από εμάς, τους χρήστες, για τα λάθη που εντοπίζουμε βοηθάει κυρίως το δικό σας έργο και για αυτό πίστευα οτι άξιζε τον κόπο.

zeppelin
30-08-06, 17:02
Ο χάρτης παραδόθηκε 3/7/06 στη Destinator Technologies. Επίσης από τη στιγμή που κάποιος χρήστης δίνει μια αναφορά λάθους προγραμματίζεται για επιτόπιο έλεγχο στο προσεχές διάστημα. Δεν υπάρχει περίπτωση να μη γίνει επιτόπιος έλεγχος σε οποιαδήποτε αναφορά λάθους.

Νομίζω ότι καταλαβαίνεις γιατί δεν είναι μέσα στο νέο χάρτη οι διορθώσεις σου. Σε ευχαριστούμε ειλικρινά για τις αναφορές σου και περιμένουμε νέες.

Επίσης σε λίγο καιρό θα αναβαθμίσουμε την εφαρομογή αναφοράς λαθών και θα παρακαλέσω άλλη μια φορά τους χρήστες στο μέλλον να μην κάνουν Posts με αναφορές λαθών γιατί μπορεί να παραπέσουν αλλά να χρησιμοποιούν το www.driveme.gr με e-mail στο destinator@ngi.gr μέχρι να μπει σε λειτουργία η νέα εφαρμογή αναφοράς λαθών.

OSCAR
01-09-06, 03:14
Θα ήθελα να προσθέσω κι εγω με την σειρά μου ότι εδω και αρκετους μήνες είχα επισημάνει κάποια πράγματα αλλά δεν έχουν διορθωθεί.
Σίγουρα αυτά που είχα επισημάνει προσωπικά δεν με ενδιαφέρουν, αφου εγώ ζω στην συγκεκριμένη περιοχή και μπορώ να βρω το δρόμο με κλειστά μάτια, αλλά για κάποιον που δεν την γνωρίζει τότε έχει ίσως κάποιο πρόβλημα. Αναφέρομαι στην επίσήμανση που είχα κάνει ότι αν κάποιος έρχεται από το Τολό με πορεία προς το Ναύπλιο προσεγγίζοντας τον κόμβο της Αγ. Ελεουσας, δεν υπάρχει η επισήμανση στρίψτε αριστερα για Ναυπλιο . Αυτό συμβαίνει διότι για ένα παράξενο λόγο θεωρεί ότι δεν αλλάζεις κατευθυνση. Ενω στην πραγματικότητα στρίβεις σχεδόν 90 μοίρες.

mesastou
01-09-06, 11:00
Ο χάρτης παραδόθηκε 3/7/06 στη Destinator Technologies.
Επίσης σε λίγο καιρό θα αναβαθμίσουμε την εφαρομογή αναφοράς λαθών και θα παρακαλέσω άλλη μια φορά τους χρήστες στο μέλλον να μην κάνουν Posts με αναφορές λαθών γιατί μπορεί να παραπέσουν αλλά να χρησιμοποιούν το www.driveme.gr με e-mail στο destinator@ngi.gr μέχρι να μπει σε λειτουργία η νέα εφαρμογή αναφοράς λαθών.
Χρήσιμη πληροφορία - εγω δυσκολεύτετικα αρκετα με την εφαρμογή αναφοράς λαθών και τα παρατησα, δεν σκέφτηκα να δοκιμάσω το driveme παρα μόνο μετα απο παραπάνω post. Αλήθεια ποιά είναι η πλήρης διαδικασία?
Εγω απλά θέλω να αναφέρω ένα χωματόδρομο και αφού τον έχω προσθέσει στα αγαπημένα εχω τις συντεταγμένες του που είναι 23,80456Ε, 38,31100Ν.

Και μια σχετική σκέψη: όπως υπάρχει η δυνατότητα αποστολής SMS για την θέση κάποιου σημείου θα μπορούσε ίσως να υπάρχει και η δυνατότητα αποστολής e-mail ή SMS προς την NGI σχετικά με ένα σημείο με συνοδευτικά σχόλιο (π.χ. είναι χωματόδρομος)

mesastou
01-09-06, 11:01
Ο χάρτης παραδόθηκε 3/7/06 στη Destinator Technologies.
Χρήσιμη πληροφορία - εγω δυσκολεύτετικα αρκετα με την εφαρμογή αναφοράς λαθών και τα παρατησα, δεν σκέφτηκα να δοκιμάσω το driveme παρα μόνο μετα απο παραπάνω post. Αλήθεια ποιά είναι η πλήρης διαδικασία?
Εγω απλά θέλω να αναφέρω ένα χωματόδρομο και αφού τον έχω προσθέσει στα αγαπημένα εχω τις συντεταγμένες του που είναι 23,80456Ε, 38,31100Ν.

Και μια σχετική σκέψη: όπως υπάρχει η δυνατότητα αποστολής SMS για την θέση κάποιου σημείου θα μπορούσε ίσως να υπάρχει και η δυνατότητα αποστολής e-mail ή SMS προς την NGI σχετικά με ένα σημείο με συνοδευτικά σχόλιο (π.χ. είναι χωματόδρομος)

zeppelin
01-09-06, 11:18
Ενδιαφέρων ακούγεται!