Επιστροφή στο Forum : ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΝΑΝΕΩΣΗΣ ΧΑΡΤΩΝ 2006
φίλοι μου καλημέρα σας...
σαν καλό παιδί κι εγώ , προσπάθησα να κατεβάσω σήμερα τους νέους χάρτες απ' την σελίδα που έχει ήδη αναφερθεί απ' τον φίλο μας τον zeppelin.
έδωσα το εμεηλ και τον κωδικό και με έβγαλε στην σελίδα με τα downloads,όμως δεν έχει την νέα έκδοση του 2006 παρά μόνο του 2005.
μήπως κάνω κάτι λάθος?
σας ευχαριστώ πολύ...
Αν διαβάσεις προσεκτικά θα δεις ότι πρέπει να κάνεις καταχώρηση των νέων κλειδιών του PN
Αν και τόσο νέος εδώ στο χώρο νομίζω οτι πρέπει να περάσεις τα κλειδιά του PN και όχι μόνο του DESTINATOR 3 για να δεις όλους τους χάρτες....
Το ίδιο είχα πάθει και εγώ
αγαπητοι φιλοι αυτα τα κλειδια που ειναι που τα εχει ο καθε χρηστης?
www.destinator1.com/community
Εγώ ακόμα δε κατάλαβα.
Που ακριβώς πρέπει να δηλωσουμε τα στοιχεία;
Έχω το PN, όχι το 3, και με ρωτάει για το 3 το site - και δεν υπάρχει αρχείο \My Device\DestinatorApps\ Destinator\Common\Activation\Did.txt στο σύστημά μου.
κοίτα στο my device/my documents/destinator technologies/destinator
ή στο my device/my documents/HSTC/destinator
Η αλήθεια είναι ότι η διαδικασία "κατεβάσματος" του χάρτη μόνο εύκολη δεν είναι. Και γώ αφου παιδευτηκα να καταλάβω τι διάολο είναι τα τόσα κλειδια που χρειάζονται για την ενεργοποίηση (πόσες ενεργοποιήσεις έχω κάνει;...) πήρα τηλέφωνο και κάποια πολύ ευγενική κυρία με βοήθησε να κάνω το αυτονόητο, να κατεβάσω το νέο χάρτη. Πιστεύω μετα την αναβάθμιση της αναφοράς λαθών (άλλη πονεμένη ιστορία "φιλικού χειρισμού" ) θα φροντίσουν να απλοποιήσουν την διαδικασία πιστοποίησης ...οπως Ευρώπη (Nero)...
Εγώ ακόμα δε κατάλαβα.
Που ακριβώς πρέπει να δηλωσουμε τα στοιχεία;
Έχω το PN, όχι το 3, και με ρωτάει για το 3 το site - και δεν υπάρχει αρχείο \My Device\DestinatorApps\ Destinator\Common\Activation\Did.txt στο σύστημά μου.
Αλλος τροποσ να βρω τα κλειδια υπαρχει?βαζω τονομα χρηστη και κωδικο και μου λεει οτι ειναι λαθος!εν παω στον γερμανο θα βρω ακρη?απο εκει το πηρα και μου το ενεργοποιησαν αυτοι!
δε νομιζω να ειναι τοσο περιπλοκη η διαδικασια οπως την περιγραφεις. η μονη περιπτωση που ισως στο κανουν απο τον γερμανο ειναι
α) αν δεν εχουν δουλεια εκεινη τη στιγμη και
β) αν καποιος εχει destinator και γνωριζει πως να στο κανει
Αλλος τροποσ να βρω τα κλειδια υπαρχει?βαζω τονομα χρηστη και κωδικο και μου λεει οτι ειναι λαθος!εν παω στον γερμανο θα βρω ακρη?απο εκει το πηρα και μου το ενεργοποιησαν αυτοι!
Αν έχεις PN θα βρεις το license key & activation key στο MyDocuments/HSTC/Destinator/licenses.txt
Το Device ID μπορείς μπορείς να το βρεις αν ανοίξεις το File explorer (start-programs-File explorer) και να κάνεις cut (αποκοπή) το αρχείο My Device/My Documents/HSTC/Destinator/licenses.txt στην SD κάρτα σου.
Στη συνέχεια «τρέξε» το Destinator. Θα σου εμφανίσει το μήνυμα ότι ο χάρτης δεν είναι δηλωμένος κι αν θέλεις να τον ενεργοποιήσεις και θα πατήσεις «ΝΑΙ». Στην επόμενη οθόνη (στο κάτω μέρος) θα δείς το αναγνωριστικό συσκευής.
Για να μην πληκτρολογείς τους κωδικούς, βγες από το Destinator κι απλά αντέγραψε το αρχείο licenses.txt από την SD πίσω στη φυσική του θέση My Device/My Documents/HSTC/Destinator/
Μπορείς επίσης να κρατήσεις το αρχείο στην SD σου ως backup σε περίπτωση που σου χρειαστεί.
Ποιος ο λόγος να "κλειδώνεται" τόσο πολύ τα ήδη τόσο "ξεκλειδωμένα" αρχεία σας φίλοι μου ? .. Αποτρέψετε την πειρατεία με μείωση του κόστους του προγράμματος (ΒΑΣΙΚΌ) και όχι με τέτοιες ΓΕΛΕΙΕΣ κατα την γνώμη μου διαδικασίες για να πάρει κάποιος κάτι που του ανήκει.. μα τί φοβάστε μήπως σας κλέψουν ? .. Ο καθένας πλέον έχει τα πάντα από τα γνωστά μέρη σε χρόνο ΜΗΔΈΝ και δίχως την απίστευτη ταλαιπωρία που δίνετε στους πελάτες σας! Είμαι χίλια % σίγουρος ότι εάν δεν είχατε ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΗ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ στους πιστούς πελάτες σας, εκτός του ότι θα παρέμεναν πιστοί και σε μελοντικά σας προιόντα, θα είχατε και τους διπλάσιους πελάτες μόνον και μόνον επειδή το destinator είναι ένα πραγματικά χρήσιμο πρόγραμμα και αξίζει κάποιος να το αγοράσει αυθεντικό.. Ακούγοντας όμως ΤΟΣΑ στα γνωστά φόρουμς αποτρεποντε και τα πέρνουνε εύκολα και δωρεάν όχι από εσάς που ξέρουν πόσο θα ταλειπωρηυθούν..
ΑΛΑΞΤΕ στρατηγική προστασίας του λογισμικού σας γιατί πέραν του ότι δεν είναι δα και τόσο τρομαχτικό λογισμικό είναι και αρκετά εκνεβριστικό για κάποιον που δεν έχει την υπομονή να μάθει τον τρόπο που ο σχεδιαστής σκέφτηκε να φτιάξει (μα που τον βρήκατε ?) χάνετε και πελάτες που ΘΕΛΟΥΝ να δώσουν τα χρήματά τους σε μια φιλική πρός τον πελάτη εταιρία.. Πρόσφατα απέκτησα ένα ΠΝΑ σας από το πλαίσιο και βαρέθηκα να ασχοληθώ.. πολύ ευκολότερα βρήκα απο τους γνωστούς τόπους τους νέους χάρτες παρά στην σελίδα σας..
ΔΕΝ είναι σωστός ο τρόπος που το χειρίζεστε..
Φιλικά πάντα και πιστός πελάτης σας που για πρώτη φορά αποφάσισε να ενεργοποίηση μια συσκευή του. (έχω πάρει πάνω από 5 προϊόντα σας και πάντα τα παράταγα στην ενεργοποίηση!.. ΜΑ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΌΓΩ να κάθομαι να ψάχνω σε διάφορους φακέλους και μέσα σε στίκερς και δε ξέρω και γω που αλλού για να συμπληρώνω αμέτρητες φόρμες για να πάρω κάτι που ΜΟΥ ΑΝΉΚΕΙ ????????????????)
Η επόμενη αγορά μου σας υπόσχομε πως θα είναι ppc+kineziko gps (ola den einai ?) και γαιδουράκος.
Ε ΜΑ !!! :-D
Θα εκπλαγείς αν σου πω ότι ως «αρχή» συμφωνώ μαζί σου, υπάρχουν όμως κάποια «αλλά» στο θέμα αυτό:
1. Κατ΄ αρχάς την πολιτική και τις διαδικασίες προστασίες δεν τις ορίζουμε εμείς αλλά η Destinator Technologies, απόδειξη ότι η ενεργοποίηση γίνεται σε site και με μηχανισμό που στεγάζεται στον Καναδά.
2. Σε χώρες της βόρειας Ευρώπης ο μηχανισμός αυτός έχει ήδη καταργηθεί. Στην Ιταλία όμως και στην Ελλάδα έχουν διαπιστώσει ότι τα ήθη, έθιμα καθώς και μη εφαρμογή της νομοθεσίας ανεβάζει το ποσοστό των «μη επίσημων λογισμικών» σε εξωφρενικά ποσοστά. Και εξηγούμαι: Στην Αγγλία ή στην Γερμανία είναι αδιανόητο ένα κατάστημα να πουλάει μη νόμιμες κόπιες γιατί απλούστατα την άλλη μέρα θα το κλείσουν. Στην Ελλάδα όμως έχουμε περιπτώσεις που βρίσκονται ήδη στο δικαστήριο και όπως καταλαβαίνεις η ύπαρξη επίσημης ενεργοποίησης είναι ο μόνος τρόπος για να αποδείξει κανείς νομικά την κλοπή. Προσωπικά θεωρώ απαράδεκτο το φαινόμενο, ένας έμπορος να πουλάει κλεψίτυπα γιατί τότε δεν κλέβει μόνο εμάς αλλά και εσάς.
3. Όταν κάποιος μας ζητάει τεχνική υποστήριξη πρέπει να υπάρχει ένας τρόπος να ξέρουμε αν είναι νόμιμος χρήστης του λογισμικού ή όχι. Σημειωτέον ότι το κόστος της υποστήριξης αυτής είναι πολύ μεγάλο.
4. Η τιμή στην οποία κυκλοφορεί το Destinator με τους χάρτες μας είναι οριακή σε σύγκριση με το κόστος δημιουργίας των χαρτών και την επένδυση που έχουμε κάνει. Ξένες εταιρίες κολοσσοί διαθέτουν τα προϊόντα τους στις ίδιες τιμές και δεν δίνουν καμία αναβάθμιση δωρεάν ! Εμείς για παράδειγμα με τρεις δωρεάν αναβαθμίσεις είναι σαν να το έχουμε πουλήσει στο 1/3 της τιμής. Επίσης δεν μπορώ να καταλάβω βάσει ποιας λογικής αν κυκλοφορούσε στην μισή τιμή για παράδειγμα, θα περιοριζόταν η κυκλοφορία στα κλεψίτυπα. Οι υπέρμαχοι αυτής της «λογικής» θα έβγαιναν και πάλι και θα έλεγαν ότι το αντιγράφουν γιατί κατά την γνώμη τους είναι ακριβό !
Θέλω να σε διαβεβαιώσω ότι το κόστος διαχείρισης των ενεργοποιήσεων είναι και για μας μεγάλο και θα θέλαμε πολύ κάποια στιγμή να καταργηθεί.
Τελειώνοντας θέλω να ζητήσω συγνώμη σε όσους τα έχουν ξαναδιαβάσει αυτά αλλά ήμουν υποχρεωμένος να απαντήσω.
Τελειώνοντας θέλω να ζητήσω συγνώμη σε όσους τα έχουν ξαναδιαβάσει αυτά αλλά ήμουν υποχρεωμένος να απαντήσω.
Συγνωμη γιατι maximi01 ?
Επειδη βγηκες να προστατεψεις την εταιρια σου,απο αλλον εναν "ισοπεδωτη"? Αλλα ετσι ειναι στην Ελλάδα,πρεπει καθε φορα να εξηγουμε σε καποιον ποιο ειναι το σωστο.δεν φτανει μια φορα για να το μαθει. :evil:
@nectons@
Αληθεια σε πειραζει οταν σου ζητανε τα κλειδια για να κατοχυρωσουν το προιον τους,και να κατοχυρωθεις και εσυ απο τεχνικης αποψεως, αλλα δεν σε πειραζει οταν π.χ πας στην τραπεζα να παρεις τα ΔΙΚΑ ΣΟΥ λεφτα και σου ζητανε τοσες ταυτοποιησεις.
Δεν μπορω να την καταλαβω αυτην τη λογικη!!
Νομίζω οτι οι παρατηρήσεις του φίλου nectons αν και υπερβάλει περιέχουν πολλές αλήθειες. Καθημερινά σχεδόν εμφανίζεται κάποιος στο φόρουμ και ζητάει βοήθεια γιά να ενεργοποιήσει ένα προϊόν που μόλις αγόρασε και αδυνατεί να ενεργοποιήσει και φαντάζομαι οτι πρίν φτάσει εδώ έχει παιδευτεί μερικές ώρες. Θυμάμαι οτι αν και έμπειρος στη χρήση υπολογιστών, είχα παιδευτεί και γώ να ενεργοποιήσω το 3 οταν το αγόρασα. Καλώς βέβαια παρενέβη και ο Maxim να εξηγήσει γιατί υπάρχει αυτή η κατάσταση στην Ελλάδα.
Θα ήθελα με την ευκαιρία να αναφέρω στην τρίτη παρατήρηση του Maxim οτι θεωρώ οτι ένα μόνο μικρό ποσοστό από όσους χρειάζονται τεχνική υποστήριξη, φθάνουν σε σας. Οι περισότεροι λύνουν τα προβλήματα τους σε άλλα φόρουμ ξένα και Ελληνικά, αλλά και εδώ οπου δεν νομίζω οτι είμαστε όλοι νόμιμοι. Εξ άλλου γιά να εγραφεί κάποιος στο φόρουμ δεν ζητείται κανένα κλειδί αδείας. :roll:
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2012, vBulletin Solutions, Inc.