PDA

Επιστροφή στο Forum : ΔΕΝ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΗΝ ΕΝΤΑΣΗ ΣΗΜΑΤΟΣ ΔΟΡΥΦΟΡΩΝ

geomed
25-08-05, 13:37
Ξαφνικά, σταμάτησε να δείχνει με πόσους δορυφόρους είναι συνδεδεμένο, ενώ η πλοήγηση γίνεται κανονικά. Καμία ιδέα??? Ευχαριστώ.

ahilleas
25-08-05, 14:55
Ξαφνικά, σταμάτησε να δείχνει με πόσους δορυφόρους είναι συνδεδεμένο, ενώ η πλοήγηση γίνεται κανονικά. Καμία ιδέα??? Ευχαριστώ.

Κάνε ένα soft reset και βλέπουμε (προσοχή !!!! -----> soft reset).
Άλλο πράγμα όμως η ένδειξη έντασης σήματος και άλλο από πόσους δορυφόρους πιάνει σήμα.:wink:

geomed
25-08-05, 22:12

Κάνε ένα soft reset και βλέπουμε (προσοχή !!!! -----> soft reset).
Άλλο πράγμα όμως η ένδειξη έντασης σήματος και άλλο από πόσους δορυφόρους πιάνει σήμα.:wink:

Το soft reset δεν δούλεψε. Δείχνει κάτω μόνο την πράσινη κουκίδα και όταν πάω στο gps λέει δορυφόροι 0 ενώ πιάνει κανονικά σήμα και στίγμα...

sv9
30-08-05, 20:01
Kι εγώ έχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα...

ssarl
30-08-05, 20:05
Kι εγώ έχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα...

Δοκιμάστε να βγάλετε την μπαταρία από το GPS για 1-2 λεπτά. Μετά ξαναπροσπαθήστε. Δεν δίνω λεπτομέρειες για ποιον λόγο θα δουλέψει :lol:

sv9
30-08-05, 20:23
To GPS που χρησιμοποιώ είναι το NAVMAN SE το οποίο δουλεύει ως sleeve πάνω σε iPAQ. Δέν έχει μπαταρία όμως.[/url]

ssarl
30-08-05, 20:26
To GPS που χρησιμοποιώ είναι το NAVMAN SE το οποίο δουλεύει ως sleeve πάνω σε iPAQ. Δέν έχει μπαταρία όμως.[/url]

Μπορείς να βρεις ένα τρόπο να του κάνεις reset?

sv9
30-08-05, 20:30
Δεν διαθέτει κανένα κουμπί (ούτε κάποια εσωτερική μπαταρία για να την αφαιρέσω προσωρινά). Υποψιάζομαι όμως ότι το πρόβλημα βρίσκεται στο λογισμικό του Destinator.

ssarl
30-08-05, 20:42
Δεν διαθέτει κανένα κουμπί (ούτε κάποια εσωτερική μπαταρία για να την αφαιρέσω προσωρινά). Υποψιάζομαι όμως ότι το πρόβλημα βρίσκεται στο λογισμικό του Destinator.

Το πιο πιθανό είναι κάποιο πρόγραμμα να απενεργοποίησε την εντολή $GPGGA του gps που επιστρέφει τις πληροφορίες για το πόσους δορυφόρους πιάνει ή κάποια άλλη σχετική εντολή (αλλά όχι την $GPRMC)

sv9
31-08-05, 05:49
και πως διορθώνεται αυτό ?

geomed
31-08-05, 07:59
και πως διορθώνεται αυτό ?

Τελικά, διορθώθηκε με το SirfDemo. Μετέτρεψα τυχαία το gps σε SIRF και δούλεψε. Μετά το ξαναγύρισα σε ΝΜΕΑ και δουλεύει ξανά. Το πρόγραμμα το βρήκα στο Google.