Επιστροφή στο Forum : Πότε αναμένεται ο Q2 2009?
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
13-05-09, 13:58
ΠΟΤΕ ΘΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕΙ Ο ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΧΑΡΤΗΣ ΤΗΣ ΝAVIGON .Ο Q1 2009 EXEI ΠΟΛΛΕΣ ΕΛΕΙΨΕΙΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΠΑΡΧΕΙΑ ( ΚΥΡΙΩΣ ΧΩΡΙΑ). ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ?
Ειπαμε ..μεσα στον Μαιο...αναμενε...bigsmile
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
14-05-09, 15:59
ΣΗΜΕΡΑ ΠΗΓΑ ΣΤΟΝ ΛΑΧΑΝΑ ΜΕΣΩ ΟΣΣΑΣ (ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ) ΚΑΙ ΜΕ ΠΗΓΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΒΟΥΝΟ ΑΠΟ ΚΑΤΙ ΚΑΤΣΙΚΟΔΡΟΜΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΧΡΟΝΙΑ. ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΣ Ο Q1 ΚΑΙ ΜΕ ΠΗΓΕ ΑΚΡΙΒΩΣclap1TO KAKO OTI ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΜΕ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΑΠΟ ΠΙΟ ΚΑΛΟ ΔΡΟΜΟ (ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΗΓΑ ΜΕ ΤΟ ΤΣΙΠ). ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΤΙ ΣΤΙΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΦΕΥΓΩ ΤΟΥΣ ΧΩΜΑΤΟΔΡΟΜΟΥΣworry1. ΣΤΟΣ ΓΥΡΙΣΜΟ ΠΗΓΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΣΕΡΡΩΝ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ ΑΠΟ ΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥ ΛΕΥΚΟΧΩΡΙΟΥ ΕΩΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΣΣΗΡΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΑΙΝΟΤΑΝ ΣΤΟΝ ΧΑΡΤΙ ( ΕΙΧΕ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΠΑΛΙΟ ΔΡΟΜΟ)innocent1.
ΣΗΜΕΡΑ ΠΗΓΑ ΣΤΟΝ ΛΑΧΑΝΑ ΜΕΣΩ ΟΣΣΑΣ (ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ) ΚΑΙ ΜΕ ΠΗΓΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΒΟΥΝΟ ΑΠΟ ΚΑΤΙ ΚΑΤΣΙΚΟΔΡΟΜΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΧΡΟΝΙΑ. ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΣ Ο Q1 ΚΑΙ ΜΕ ΠΗΓΕ ΑΚΡΙΒΩΣclap1TO KAKO OTI ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΜΕ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΑΠΟ ΠΙΟ ΚΑΛΟ ΔΡΟΜΟ (ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΗΓΑ ΜΕ ΤΟ ΤΣΙΠ). ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΤΙ ΣΤΙΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΦΕΥΓΩ ΤΟΥΣ ΧΩΜΑΤΟΔΡΟΜΟΥΣworry1. ΣΤΟΣ ΓΥΡΙΣΜΟ ΠΗΓΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΣΕΡΡΩΝ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ ΑΠΟ ΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥ ΛΕΥΚΟΧΩΡΙΟΥ ΕΩΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΣΣΗΡΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΑΙΝΟΤΑΝ ΣΤΟΝ ΧΑΡΤΙ ( ΕΙΧΕ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΠΑΛΙΟ ΔΡΟΜΟ)innocent1.
Ειχες βαλει ταχυτερη ή συντομοτερη διαδρομη;
ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΤΙ ΣΤΙΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΦΕΥΓΩ ΤΟΥΣ ΧΩΜΑΤΟΔΡΟΜΟΥΣworry1.
Φιλε μου , εχεις διαβασει τις οδηγιες και πως δουλευει το προγραμμα ?? υπαρχουν πολλοι παραμετροι που πρεπει να φτιαξεις πριν κανεις πλοηγηση συμφωνα με τα μετρα σου ..αλλωστε την διαδρομη που επιλεγεις μπορεις να την δεις πριν την ακολουθησεις και αναλογα να την τροποποιησεις bigsmile
ChrisAthens
14-05-09, 19:34
@ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
Παρακαλώ γράφε με πεζά (μκρά) γράμματα.
Ευχαριστώ
πηγα και εγω στο λαχανα την κυριακη στο κτημα κυδωνιεs με 2 GPS στο αυτοκινητο garmin και destinator μια απο τα ιδια φιλε μου κανειs (χαρτηs) δεν ειναι τελειοs γι αυτο υπαρχουν οι ταμπελεs lol2 lotpot hysterical1
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
16-05-09, 09:51
Αγόρασα το text to speech και δεν ειδα καμια διαφορά στην πλοηγηση μηπως πρεπει να κανω reset . Το text to speech μηπως δεν λειτουργει στην Ελλαδα.
Όχι δεν λειτουργεί στα Ελληνικά!
Αγόρασα το text to speech και δεν ειδα καμια διαφορά στην πλοηγηση μηπως πρεπει να κανω reset . Το text to speech μηπως δεν λειτουργει στην Ελλαδα.
1Professional Voice Command, Text-to-Speech and Spoken TMC available in: English, Danish, Dutch, French, German, Italian, Spanish and Swedish.
δεν υπαρχει tts για ελλαδα.το παραπανω αποσπασμα ειναι απο το σαιτ της ναβιγκον.στειλε ενα μειλ στο support μηπως σου δωσουν πισω τα χρηματα αλλα το βλεπω δυσκολο.
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
22-05-09, 14:43
Tην Δευτέρα 25 Μαΐου θα κυκλοφορήσει ο Q2 αληθεύει?clap1
(das Upgrade für das 7210/8110 wird 69,95 € kosten und zu erst für das 7210 Ende Mai angeboten.
das Update für das 7210/7310 nun am 25.05.2009 veröffentlicht wird
Mit dem Upgrade wird auch das Kartenmaterial auf den neusten Stand gebracht.)
Connect Infos, die woher Pressemitteilung von Navigon, hat.
forum.pocketnavigation.de
Ανακοίνωση από Navigon για αναέωση του λογισμικού και των χαρτών του 7210->7310 στις 25.5.09 και 69,95 για το Update
Εχεις δικιο.Ακομη δεν εχει περαστει το εν λογω κομματι!!!!
(das Upgrade für das 7210/8110 wird 69,95 € kosten und zu erst für das 7210 Ende Mai angeboten.
das Update für das 7210/7310 nun am 25.05.2009 veröffentlicht wird
Mit dem Upgrade wird auch das Kartenmaterial auf den neusten Stand gebracht.)
Connect Infos, die woher Pressemitteilung von Navigon, hat.
forum.pocketnavigation.de
Ανακοίνωση από Navigon για αναέωση του λογισμικού και των χαρτών του 7210->7310 στις 25.5.09 και 69,95 για το Update
το upgate για το 7210/8110 θα κοστιζει 69,95 και θα προσφερετε πρωτα για το 7210 τελος μαιου.Το update για το 7210/7310 τελικα θα παρουσιασθει στης 25,05,2009
Με το Upgrade θα ενημερωθουνε και οι χαρτες.)
Τελικά κυκλοφόρησε ο Q2/2009?
Οχι...μάλλον τελος Ιουνιου
http://content.sweetim.com/sim/cpie/emoticons/0002039F.gif (http://www.sweetim.com/s.asp?im=gen&lpver=3&ref=10)
(http://www.sweetim.com/s.asp?im=gen&lpver=3&ref=12)
http://content.sweetim.com/sim/cpie/emoticons/0002039F.gif (http://www.sweetim.com/s.asp?im=gen&lpver=3&ref=10)
(http://www.sweetim.com/s.asp?im=gen&lpver=3&ref=12)
http://images.wikia.com/gw/images/b/bd/Thorgall%27s_Shield.jpg
hysterical1hysterical1hysterical1hysterical1
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
27-05-09, 22:27
ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΕΜΕΙΣ πληρώνουμε για 4 αναβαθμισεις το χρονο
ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΕΜΕΙΣ πληρώνουμε για 4 αναβαθμισεις το χρονο
4 πλήρωσες 4 θα έχεις!!!
Μαλλον ποιο σύντομα μπορεί και στις 4-5 Ιουνίου.
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
01-06-09, 10:26
Aυτήν την εβδομάδα θα εχουμε κανένα νεο απο τον Q2 γιατί θέλω να πάω να ψηφίσω και φοβάμαι μην χασω τον δρόμοgrin1
Δεν ξέρω αν προλάβουμε :
http://www.navimania.gr/showthread.php?p=188723#post188723
οπως εγραψα και στο αλλο νημα κυκλοφορει ο q2 αλλα οχι επισημως...
εκεί εγγραψα και εγώ και το εξηγώ ότι είναι επίσημος άλλα για ΠΔΑgrin1
Εψαξα να βρω διαφορές/προσθήκες/βελτιώσεις στον 2009Q2
μέσα στην πόλη της Θεσσαλονίκης αλλά και στην ευρύτερη περιοχή της Μακεδονίας
όπως τα καινούρια κομμάτια της Εγνατίας οδού,
αλλά δυστυχώς δεν βρήκα έστω και μία.worry1
O αντίστοιχος για iGO8 είναι ο 2009.Q1 ο οποίος αναμένεται μέχρι το τέλος Ιουνίου,
οπότε μην περιμένετε πολλά παραπάνω.
Πάντως ο χάρτης για Θεσσαλονίκη είναι αρκετά καλός,
στα γνωστά υψηλά επίπεδα της Gi.
Εγω παλι δεν εκπλησσόμε καθόλου και σε πιστεύω. Θα έλεγα μάλλον οτι ισως εχει δοθεί περισσότερο βάρος στο επαρχιακό δίκτυο χωρις να βάζω το χέρι στην φωτιά. Περιμένω περισσότερα στην επόμενη έκδοση Q03 καθώς η Naviteq παραδίνει με 6μηνη καθυστερήσει τους χάρτες της στις εταιριες πλοηγησεως
εκεί εγγραψα και εγώ και το εξηγώ ότι είναι επίσημος άλλα για ΠΔΑgrin1
οντως ..δεν δουλέυει στο 8110 ...μαλλον πρεπει να θελει και τα υπολοιπα αρχεια του φακελου
οντως ..δεν δουλέυει στο 8110 ...μαλλον πρεπει να θελει και τα υπολοιπα αρχεια του φακελου
Λένε παίζει στην παλιά έκδοση 7.3.Χ και στα ΠΝΑ...δηλαδή σε όσους δεν έχουν κάνει την προσαρμογή απο 72ΧΧ - 81χχ σε 73ΧΧ - 83χχ
O αντίστοιχος για iGO8 είναι ο 2009.Q1 ο οποίος αναμένεται μέχρι το τέλος Ιουνίου,
Υπομονη Οδυσσεα μεχρι μεχρι το τελος του ετους.Τοτε θα υπαρχει σχεδον 100% καλυψη.
Λένε παίζει στην παλιά έκδοση 7.3.Χ και στα ΠΝΑ...δηλαδή σε όσους δεν έχουν κάνει την προσαρμογή απο 72ΧΧ - 81χχ σε 73ΧΧ - 83χχ
θα το δοκιμασω και ετσι και θα σου πωthe best1
Σωστος.....σε μαμα 8110 με την προηγουμενη εκδοση 703 παιζει κανονικα
θα το δοκιμασω και ετσι και θα σου πωthe best1
Σωστος.....σε μαμα 8110 με την προηγουμενη εκδοση 703 παιζει κανονικα
παιζει και στις 2 εκδοσεις. στην εκδοση 741(7310) πρεπει να αντιγραψεις τα nfs αρχεια απο τον αντιστοιχο q1 που λειπουν και μετα ολα οκ.στην εκδοση 734(7210) πρεπει να αντιγραψεις το αρχειο landmarks απο τον αντιστοιχο q1 γιατι υπαρχουν διαφορες στα landmarks των 2 εκδοσεων.
για το χαρτη θα πω μονο οτι εχει πολλα περισσοτερα poi.τις αλλες εντυπωσεις μολις τον κατεβασω επισημως απο το fresh.
Brunnel
CityModels
Landmarks
Phoneme
Terrain
ta nfs που λειπουν απο την 7.4.1
ΔΕΝ παιζει στο 8110 με το 740\741 ..το 8110 στα δικα του αρχεια που ειναι μεσα στην Flash και μερικα στην sd ειναι τελειως διαφορετικα απο του 7210..μονο στην μαμα εκδοση παιζει
ΔΕΝ παιζει στο 8110 με το 740\741 ..το 8110 στα δικα του αρχεια που ειναι μεσα στην Flash και μερικα στην sd ειναι τελειως διαφορετικα απο του 7210..μονο στην μαμα εκδοση παιζει
ετσι θα ειναι...
ετσι αλλιως οι 7.4 & 7.4.1 θελουν προσαρμογες γαι να τρεξουν στο 8110. στο 7210 παντως ο χαρτης τρεχει κανονικα και στην 7.3.4 αλλα και στην 7.4.1 αν προσθεσουμε τα nfs απο τον q1.(navigon\map)
Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον φίλο Scotty για την βοήθειά του και τον χρόνο που διέθεσε ώστε να με βοηθήσει να περάσω κι εγώ τον χάρτη Q2/2009 στο 2100 μου. Δεν ήξερα άλλον τρόπο πέρα από το Navigon Fresh, αλλά με τις οδηγίες που έλαβα τα κατάφερα και πολύ εύκολα κιόλας..!
Να 'σαι καλά Scotty!
the best1
παιζει και στις 2 εκδοσεις. στην εκδοση 741(7310) πρεπει να αντιγραψεις τα nfs αρχεια απο τον αντιστοιχο q1 που λειπουν και μετα ολα οκ.στην εκδοση 734(7210) πρεπει να αντιγραψεις το αρχειο landmarks απο τον αντιστοιχο q1 γιατι υπαρχουν διαφορες στα landmarks των 2 εκδοσεων.
για το χαρτη θα πω μονο οτι εχει πολλα περισσοτερα poi.τις αλλες εντυπωσεις μολις τον κατεβασω επισημως απο το fresh.
Brunnel
CityModels
Landmarks
Phoneme
Terrain
ta nfs που λειπουν απο την 7.4.1
Πάντως εγώ όσο και αν τον έψαξα διαφορές με τον Q1 δεν είδα!
Περιμένω τον επίσημο μήπως και....
Nα επιβεβαιώσω κι εγώ τα πολύ περισσότερα POIs του νέου χάρτη Q2/2009, στην Πάτρα. Βενζινάδικα, Τράπεζες, ΑΤΜ, φαρμακεία, ξενοδοχεία, parking, σχολεία, εστιατόρια, κλπ, έχει απίστευτα πολλά!
Από δρόμους ακόμα δεν έχω πάει κάπου που δεν είχε καλή χαρτογράφηση ο Q4/2008, οπότε δεν μπορώ να κρίνω προς το παρόν βελτιώσεις στον τομέα αυτόν.
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
10-06-09, 13:17
Πότε θα κυκλοφορήση ο Q2 επιτέλους? Μας γκάσ..σαν csaw2
dimitriossara
10-06-09, 14:41
Πρώτη φορά είναι που το κάνουνε αυτό???confused1
Έχουμε συνηθίσει πλέονtongue2
Φίλε scotty πέρασα τον Q2_2009 στο Navigon 2100, όταν επιλέγω αυτών για πλοήγηση μου απενεργοποιεί τους χάρτες Ευρώπης, ενώ όταν έχω το Q4_2008 βλέπει και τους χάρτες Ευρώπης, ξέρεις κάτι γι αυτό, μήπως δεν είναι σωστός ο Q2_2009, ο χάρτης είναι ο (Greece_Q2_2009 - map 47.955.104 byte)
Για το iGO8 μπορείς να επιλέξεις τον χάρτη της Epslion από το μενού μέσα.
Πάντως η γνώμη για το iGO8 είναι η καλύτερη, πολλές επιλογές, σωστή εικόνα τρισδιάστατη, ενημέρωση & εικόνα για όλες της κάμερες όταν πλησιάζεις, κ.τ.λ.
φιλε μου , δεν βαζεις μονο τους χαρτες μεσα στον φακελο map αλλα και τα υπολοιπα αρχεια του q2...αλλα πριν απο αυτο θα βγαλεις ολους τους υπολοιπους χαρτες της προηγομενης εκδοσης .. καλο θα ηταν να περιμενεις την κανονικη εκδοση του q2 , γιατι σε καθε μηχανημα της navigon τα αρχεια δεν ειναι τα ιδια
OK scotty (http://www.navimania.gr/member.php?u=350) έβαλα 'ολα τα αρχεία αλλά νομίζω οτι αφησα τον Q4_2008.
Ευχαριστώ.
Nα επιβεβαιώσω κι εγώ τα πολύ περισσότερα POIs του νέου χάρτη Q2/2009, στην Πάτρα. Βενζινάδικα, Τράπεζες, ΑΤΜ, φαρμακεία, ξενοδοχεία, parking, σχολεία, εστιατόρια, κλπ, έχει απίστευτα πολλά!
Από δρόμους ακόμα δεν έχω πάει κάπου που δεν είχε καλή χαρτογράφηση ο Q4/2008, οπότε δεν μπορώ να κρίνω προς το παρόν βελτιώσεις στον τομέα αυτόν.
Babis sυμφωνώ για τα pois αλλά το πρόβλημα με μονοδρομήσεις και αριθμούς σε αστικά κέντρα της επαρχίας δεν βλέπω να διορθώθηκε ή να βελτιώθηκε. Ελπίζω....στον Q3/09!
Αλήθεια στην Πάτρα πως είναι ο χάρτης (εννοώ από μονοδρομήσεις);
Babis sυμφωνώ για τα pois αλλά το πρόβλημα με μονοδρομήσεις και αριθμούς σε αστικά κέντρα της επαρχίας δεν βλέπω να διορθώθηκε ή να βελτιώθηκε. Ελπίζω....στον Q3/09!
απο μια προσομοιωση σε 2d που εκανα στη πατρα ειδα οτι ειναι σημειωμενοι παρα πολλοι μονοδρομοι.οποτε εκτιμω οτι δεν υπαρχει προβλημα.ομως για το αν αυτες οι μονοδρομησεις ειναι σωστες θα μας πουν οι φιλοι απο τη πατρα.
για το ηρακλειο δεν ειμαι αισιοδοξος αλλα οπως εγραψα θα περιμενω την επισημη
εκδοση για να πω περισσοτερα.
βλεπω αλλαξες avatar γιατι?
Είπα μετά τις εκλογές να αλλάξω και να γίνω καλό παιδί!
Μαζί άλλαξα και το AVATAR worry1
Μανώλη νομίζω πρέπει να ανοίξουμε ένα θέμα με αναφορές για τον χάρτη ανά αστικό κέντρο να έχουνε όλοι οι χρήστες και οι υποψήφιοι χρήστες ενημέρωση για τον χάρτη στην περιοχή τους!
Με πρόχειρη ματιά στο Ηράκλειο δεν είδα και πολλές μονοδρομήσεις αν και θυμάμαι πριν από 15 χρόνια που είχα έρθει είχε αρκετέςlol2
Προς το παρόν, όπου κι αν έχω πάει, δεν μου έχει βγάλει το πρόγραμμα να μπω ανάποδα σε μονόδρομο, οπότε μάλλον καλή είναι η χαρτογράφηση. bigsmileΒέβαια δεν έχω πάει σε αρκετές περιοχές της Δυτικής Πάτρας, μόνο προς Βραχνέικα, και Μεσσάτιδα, αλλά ήταν μια χαρά.. Εν καιρό θα φανεί.
Πριν λίγο είδα ότι δεν υπάρχει στον χάρτη η περιοχή Παναγοπούλα Πατρών/Αχαίας, γιατί θέλω να πάω σε ένα beach bar μέσα στο Σ/Κ. και είναι γνωστή σχετικά περιοχή εδώ κοντά στην Πάτρα..
Σαν Παναγοπούλα Πατρών/Αχαίας δεν υπαρχει σε κανενα προγραμμα ..μηπως πρεπει να το ψαξεις καπως αλλιως??
Σαν Παναγοπούλα Πατρών/Αχαίας δεν υπαρχει σε κανενα προγραμμα ..μηπως πρεπει να το ψαξεις καπως αλλιως??
Σε κανένα ε? Χμμμμ...
Αλλιώς θα πρέπει να την έχουν τότε στα προγράμματα, ή θα είναι το όνομα της παραλίας..
kickingyou
Μάλλον θα ρωτήσω κανέναν ντόπιο Πατρινό να μου πει πως να πάω!
tyxodiokths
11-06-09, 22:44
Σε κανένα ε? Χμμμμ...
Αλλιώς θα πρέπει να την έχουν τότε στα προγράμματα, ή θα είναι το όνομα της παραλίας..
kickingyou
Δες στο συνημμένο αρχείο πού είναι η παραλία που ψάχνεις.
Δες στο συνημμένο αρχείο πού είναι η παραλία που ψάχνεις.
Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια. the best1
Το μόνο θέμα είναι, πώς θα το "δω" στο πρόγραμμα?
Ξεζίπαρα το αρχείο και εμφανίζεται ένα αρχείο Panagopoula.kmz
Τι πρέπει να κάνω για να το χρησιμοποιήσω?
Σε κανένα ε? Χμμμμ...
kickingyou
Λοιπον ..σημειωσε...38,32720 - 21,93862 ..Navigon q1 , και ειναι το μονο προγραμμα πλοηγησης που εχει δειχνει τον δρομο οπως στο google the best1 dest , ginius , igo δεν εχουν τιποτα ..
bigsmileTo παρατήρησα και εγώ Scotty!
Με το google earty babi!
Και ο scotty μόλις σου έδωσε συντεταγμένες για το navigon...the best1
Είπα μετά τις εκλογές να αλλάξω και να γίνω καλό παιδί!
Μαζί άλλαξα και το AVATAR worry1
Μανώλη νομίζω πρέπει να ανοίξουμε ένα θέμα με αναφορές για τον χάρτη ανά αστικό κέντρο να έχουνε όλοι οι χρήστες και οι υποψήφιοι χρήστες ενημέρωση για τον χάρτη στην περιοχή τους!
Με πρόχειρη ματιά στο Ηράκλειο δεν είδα και πολλές μονοδρομήσεις αν και θυμάμαι πριν από 15 χρόνια που είχα έρθει είχε αρκετέςlol2
τωρα εχει ποιο πολλουςcrymorecrymorecrymore
παρατηρησα ομως οτι με τον q2 εχω καλυτερες δρομολογησεις.ισως να μην εχει μονοδρομους αλλα να εχουν προστεθει πληροφοριες για το πλατος και τα ορια ταχυτητας των δρομων.
γενικα παντος ισχυουν αυτα που ειχα γραψει εδω http://www.navimania.gr/showthread.php?t=14025 πριν 6 μηνες.
αν εχεις φορτωμενο το προγραμμα Google earth και κανεις διπλο κλικ στο αρχειο θα σου ανοιξει αυτοματα και θα το δεις ..σου εστειλα και τις συντεταγμενες να τις βαλεις στο μηχανημα σου να μην ψαχνεσε bigsmile
Πω πω παιδιά ευχαριστώ πολύ!
Google Earth δεν έχω, αλλά θα το βρω!
respect1
Κατεβασετο απο εδω ..ειναι δωρεαν
http://earth.google.com/download-earth.html
Μπορεισ ακομα να χρησιμοποιήσεις και αυτό εδώ το βοηθιμα της Navigon http://www.navigon.com/site/uk/en/maps_services/web2pnd δίνοντας συντεταγμένες και τις περνά αυτόματα στο μηχάνημα respect1
Χωρίς απρόοπτα απο αύριο μεχρι τις 16 του μηνός ειναι η ημερομηνία που παίζετε...αλλιώς τέλους τού μήνα
tongue11
Τί είναι αυτό πάλι sat? http://www.navigon.com/site/uk/en/maps_services/web2pnd
Μας βομβαρδίζουν με καινούργια δεδομένα....τα έχουμε χάσει το ένα χτύπημα μετά το άλλο...respect1
Sat σου ειναι ευκολο να μου γραψεις τις αναβαθμισεις του q2 , αν το εχει κατεβασει ?? για νομιμο μιλαω... με εμδιαφερει για τον χαρτη Ιταλιας ελβετιας αν εχει καποπια σοβαρη ενημερωση
Οπα...τωρα εχουμε νεα...
Έγιναν τεράστιες προσθήκες σε ολο το ευρωπαϊκό οδικό δίκτυο....ισως να τους ξεφιγαν κανα δυο χοματοδρομοι....χε χε... grin1
Ανανεώθηκαν με τεραστια νεα δοδομενα τα.
Οδική Σήμανση
προειδοποιήσεις σε επικίνδυνες στροφές (Curve Warner (http://www.navigon.com/site/uk/en/maps_services/products/8/content/1262))
και τα όρια ταχύτητας
Sat σου ειναι ευκολο να μου γραψεις τις αναβαθμισεις του q2 , αν το εχει κατεβασει ?? για νομιμο μιλαω... με εμδιαφερει για τον χαρτη Ιταλιας ελβετιας αν εχει καποπια σοβαρη ενημερωση
Δες το ποιο πάνω ποστ.
Το επισιμο το εχω κατεβασει (αυτο που ειναι δοκιμαστικο για το PDA ;) ) αλλα δεν το δοκιμασα ακομα
Τί είναι αυτό πάλι sat? http://www.navigon.com/site/uk/en/maps_services/web2pnd
Μας βομβαρδίζουν με καινούργια δεδομένα....τα έχουμε χάσει το ένα χτύπημα μετά το άλλο...respect1
Σινδεσε το μηχάνημα και δώσε συντεταγμένες...τα μεταφέρει στο μενού Οι προορισμoι μου/Εισηγμενες διευθυνσεις grin1
Δες το ποιο πάνω ποστ.
Το επισιμο το εχω κατεβασει (αυτο που ειναι δοκιμαστικο για το PDA ;) ) αλλα δεν το δοκιμασα ακομα
Σινδεσε το μηχάνημα και δώσε συντεταγμένες...τα μεταφέρει στο μενού Οι προορισμoι μου/Εισηγμενες διευθυνσεις grin1
το κουμπι ναβιγκον που λεει οτι υπαρχει στα partner sites γιατι δε το βλεπω?
το κουμπι ναβιγκον που λεει οτι υπαρχει στα partner sites γιατι δε το βλεπω?
πάνε εδώ Now create the NAVIGON button (http://www.navigon.com/site/uk/en/maps_services/web2pnd/create) και συνέχισε
α ρε satcaffe τι μας κανεις την ωρα που παμε για υπνο...
α ρε satcaffe τι μας κανεις την ωρα που παμε για υπνο...
Τι να κανω; Εφόσον αυτη ειναι η ωρα που ερχομαι σπίτι απο την δουλειά....και να φανταστείς οτι σήμερα σχόλασα νωρις!!!!
hysterical1hysterical1
Τι να κανω; Εφόσον αυτη ειναι η ωρα που ερχομαι σπίτι απο την δουλειά....και να φανταστείς οτι σήμερα σχόλασα νωρις!!!!
hysterical1hysterical1
Πάλι θα ψαχνόμαστε όλη νύχτα γα...τοrespect1
Και να ρωτήσω sat στο μάνουαλ λέει κάτι για μια σουίτα της navigon...
τί είναι αυτό;
Πάλι θα ψαχνόμαστε όλη νύχτα γα...τοrespect1
Και να ρωτήσω sat στο μάνουαλ λέει κάτι για μια σουίτα της navigon...
τί είναι αυτό;
Αυτο (ftp://support:support@ftp1.navigon.com/download/navigonsoftware/sync_setup.zip)
AAAAAAAAAAA.... ώστε έτσι συγχρονίζονται οι επαφές.......
Ευχαριστώ.....respect1
πάνε εδώ Now create the NAVIGON button (http://www.navigon.com/site/uk/en/maps_services/web2pnd/create) και συνέχισε
Sat .... ήρθες .... μας αναστάτωσες, μας έβγαλες offtopic1όλες τις συζητήσεις... κανείς δεν μιλάει .... όλοι ψάχνουν!
Είσαι ταραχοποιός.....δεν μας άφησες να πάμε για ύπνο!
Πάντως φοβερό το σύστημα για με το button και για να βρίσκουμε - βάζουμε διευθύνσεις αλλά και για να προβάλονται οι εταιρείες....ανατρέπει την λογική των pois που βάζουμε μαγαζιά κλπ πέρα από τα βασικά.
Αλλά αν βάλω μια διεύθυνση στην Γκάνα....που θα μου την βρεί στο Navigonhysterical1
Λοιπον ..σημειωσε...38,32720 - 21,93862 ..Navigon q1 , και ειναι το μονο προγραμμα πλοηγησης που εχει δειχνει τον δρομο οπως στο google the best1 dest , ginius , igo δεν εχουν τιποτα ..
Υπάρχει κάποιος δρόμος που τον έχει το Navigon και δεν τον έχει το iGO8?hysterical1
Μας διαβάζει πολύ κόσμος, ας είμαστε λίγο σοβαροί.
Τον ίδιο χάρτη της Navteq χρησιμοποιούνε και τα δύο.
Οτι δρόμους βλέπεις στο Navigon ακριβώς αυτούς βλέπεις και στο iGO8.
Υπάρχει κάποιος δρόμος που τον έχει το Navigon και δεν τον έχει το iGO8?hysterical1
αν δεν κανω λαθος το igo8 μπορει να παρει πολλους χαρτες.ισως ο σκοττυ να μην εχει το χαρτη της ναβτεκ αλλα της εψιλον ή ακομα και της τελεατλας.
αν δεν κανω λαθος το igo8 μπορει να παρει πολλους χαρτες.ισως ο σκοττυ να μην εχει το χαρτη της ναβτεκ αλλα της εψιλον ή ακομα και της τελεατλας.
Ετσι νομιζω και εγω!!
Μπορεισ ακομα να χρησιμοποιήσεις και αυτό εδώ το βοηθιμα της Navigon http://www.navigon.com/site/uk/en/maps_services/web2pnd δίνοντας συντεταγμένες και τις περνά αυτόματα στο μηχάνημα respect1
Φοβερό the best1the best1the best1
Thanks a lot Satclap1clap1
Οι χαρτες που δοκιμασα και δεν εχουν την συγκεκριμενη περιοχη ειναι της teleatlas και Epsilon , μολις δοκιμασα τον q2 της Ναvteq και οντως το εχει το σημειο ..οποτε ο Οδυσεας εχει δικιο ..the best1
Παιδια μηπως ξερει κανεις πως μπορω να διορθωσω την οθονη ενος 7210 που δεν λειτουργει καθολου το πληκτρο (επιλογες).Εχω κανει απειρες φορεσ ΣΤΟΠ-Και ΡΕΣΕΤ.
Δοκιμασε να κανεις νεα εγκαταστση απο το Cd
Δυστυχως δεν γινεται τιποτε.Καμια αλλη ιδεα.Μηπως υπαρχει σερβις στην ΕΛΛΑΔΑ;
Hardreset εκανες;
Παιδια μηπως ξερει κανεις πως μπορω να διορθωσω την οθονη ενος 7210 που δεν λειτουργει καθολου το πληκτρο (επιλογες).Εχω κανει απειρες φορεσ ΣΤΟΠ-Και ΡΕΣΕΤ.
αυτο το κανει απο την αρχη το πηρες ως καινουργιο ή το παρουσιασε αργοτερα?
καλυτερα να το πας ή εκει που το αγορασες ειδικα αν ειναι στην εγγυηση ακομα.
αν θελεις να ρωτησεις την ναβιγκον με μειλ μπορεις να το κανεις εδω: http://navigonuk.custhelp.com/cgi-bin/navigonuk.cfg/php/enduser/ask.php?p_sid=ME4jJeAj&p_accessibility=0&p_redirect=&p_lva=697&p_sp=cF9zcmNoPTEmcF9zb3J0X2J5PSZwX2dyaWRzb3J0PSZwX 3Jvd19jbnQ9MSwxJnBfcHJvZHM9NTEsMTEsMTI1JnBfY2F0cz0 mcF9wdj0zLjEyNSZwX2N2PSZwX3BhZ2U9MQ**&p_srch=1
στην ελλαδα αντιπροσωπος ειναι η νορτεκ
Διάβασε την εγγύηση που έχεις.
Έχει διευθύνσεις-τηλέφωνα-mail και ισχύει για δύο χρόνια.
Έχω δε την εντύπωση ότι είμαστε μόνιμαofftopic1!
Διάβασε την εγγύηση που έχεις.
Έχει διευθύνσεις-τηλέφωνα-mail και ισχύει για δύο χρόνια.
Έχω δε την εντύπωση ότι είμαστε μόνιμαofftopic1!
.....μεχρι να εμφανισθει ο q2 lol2 lol2lol2lol2
.....μεχρι να εμφανισθει ο q2 lol2 lol2lol2lol2
clap1
ΠΕΤΡΟ! Φοβάμαι πως αν αυτός o "δοκιμαστικός" που κατέβασα είναι ο Q2 που θα δούμε σε λίγες μέρες πάλι offtopic1θα είμαστε!
clap1
ΠΕΤΡΟ! Φοβάμαι πως αν αυτός o "δοκιμαστικός" που κατέβασα είναι ο Q2 που θα δούμε σε λίγες μέρες πάλι offtopic1θα είμαστε!
Αυτο φοβαμαι και εγω,αλλα κανω υπομονη.
Νομιζω παντως οτι θα εχει μερικες διαφορες απο τον δοκιμαστικο.Οι γερμανοι ειναι ολο εκπληξεις!!!!!!
Αυτο φοβαμαι και εγω,αλλα κανω υπομονη.
Νομιζω παντως οτι θα εχει μερικες διαφορες απο τον δοκιμαστικο.Οι γερμανοι ειναι ολο εκπληξεις!!!!!!
νομιζω οτι και ο satcaffe εγραψε καπου οτι ο επισημος δε θα εχει διαφορες αλλα η ελπιδα πεθαινει τελευταια... what1
O χαρτης δεν ειναι δικιμαστικος. Απλα δόθηκε σε εταιρίες (http://www.mobile2day.com/en/change_device_trialdownload.html?pid=2222521) με την νέα έκδοση pDA και τροποποιήθηκε απο μερικά αλάνια του διαδικτύου...την διαφορά θα την δούμε οταν δούμε και τα τρία απαρετιτα αρχεία q2 διότι ο μετατρεπόμενος για PNA δουλεύει με τα 3 αρχεια του q1.
Η τελευταία ανανέωση για την Ελλαδα q1 νομίζω οτι κυμάνετε στα ~83% (293.903km) 42.3 ΜΒ
Στην εκδωση 7.4.1 ο q1 vision 2 ειναι 42.1ΜΒ
Ενω στην q2 ειναι 45.7ΜΒ.
Η τιμές ειναι βάση αποθηκεύεις δεδομένων του υπολογιστή μου innocent1
SharpSharp
14-06-09, 11:55
Καλημέρα, ξέρετε τι περιορισμούς έχει η δοκιμαστική έκδοση και αν υπάρχει πακέτο μόνο με χάρτες Ελλάδας ?
Καλημέρα, ξέρετε τι περιορισμούς έχει η δοκιμαστική έκδοση και αν υπάρχει πακέτο μόνο με χάρτες Ελλάδας ?
Sharp
Δεν νομίζω να υπάρχει δοκμαστική έκδοση για PNA.
Για PDA υπάρχει κάτι για 30 μέρες :
http://www.navigon.com/site/int/en/products/navigation_software/windowsmobile_pda
Λέγοντας "δοκιμαστική" έκδοση χαρτών εννοούμε χάρτες που κυκλοφορούν δεξιά αριστερά πριν την επίσημη ενημέρωση που περιμένουμε...
O χαρτης δεν ειναι δικιμαστικος. Απλα δόθηκε σε εταιρίες (http://www.mobile2day.com/en/change_device_trialdownload.html?pid=2222521) με την νέα έκδοση pDA και τροποποιήθηκε απο μερικά αλάνια του διαδικτύου...την διαφορά θα την δούμε οταν δούμε και τα τρία απαρετιτα αρχεία q2 διότι ο μετατρεπόμενος για PNA δουλεύει με τα 3 αρχεια του q1.
Η τελευταία ανανέωση για την Ελλαδα q1 νομίζω οτι κυμάνετε στα ~83% (293.903km) 42.3 ΜΒ
Στην εκδωση 7.4.1 ο q1 vision 2 ειναι 42.1ΜΒ
Ενω στην q2 ειναι 45.7ΜΒ.
Η τιμές ειναι βάση αποθηκεύεις δεδομένων του υπολογιστή μου innocent1
υποψιν οτι καπου πηρε το ματι μου και τον Q2 north america. ιδια περιπτωση υποθετω...
O χαρτης δεν ειναι δικιμαστικος. Απλα δόθηκε σε εταιρίες (http://www.mobile2day.com/en/change_device_trialdownload.html?pid=2222521) με την νέα έκδοση pDA και τροποποιήθηκε απο μερικά αλάνια του διαδικτύου...
sat , θα ηθελα να σε ρωτησω , αν ξερεις...κατεβασα απο εδω που λες την εκδοση για pda , ασχετα αν δεν παιζει σε μενα ..μαλλον γιατι το Pda μου ειναι καπως παλιο και εχει win 5 , το αρχειο που κατεβαζεις ειναι πληρες με ολους του χαρτες της ευρωπης..ειναι κοντα στα 2GB..οι χαρτες παιζουν κανονικα στο 8110confused1 την εκδοση 703 που ειναι σε ισχυ....Και ερωτω ,,αυτοι οι χαρτες με τους χαρτες που θα δωθουν επισημα ..εχουν καποια διαφορα??
Λογικά είναι οι επίσημοι χάρτες (Ελλάδα 45.7ΜΒ).
Κατέβασα κι εγώ τη δοκιμαστική έκδοση για Ευρώπη και εγκατέστησα κανονικά στο HTC Touch HD.
Η εφαρμογή λειτουργεί κανονικά για 30 μέρες, αλλά κάθε φορά που την ενεργοποιείς ζητά σύνδεση internet για να ξεκινήσει. Μπορείς βεβαίως να την αγοράσεις.
Όλα αυτά και το FreshMaps εγκαταστάθηκαν χωρίς προβλήματα με Windows 7.
πανο ..σε μενα στο 5710 δεν παιζει ..μηπως ξερεις αν φταινε τι win 5 η τιποτα αλλο?? κανενα τιπς?
Απλά διάλεξα έκδοση συμβατή με τη συσκευή μου.
Νομίζω το θέμα προέρχεται και ψάξε τα αρχεία:
ApplicationSettings.xml
BinaryConfig.xml
CacheConfig.xml
* Πέτρο η συνέχεια για τα Windows 7 εδώ (http://www.navimania.gr/showthread.php?t=16873).
Απλά διάλεξα έκδοση συμβατή με τη συσκευή μου.
.
δεν βλεπω ομως καμμια εκδοση συμβατη με το δικο μου crymorecrymore..τι να ψαξω στα αρχεια και απο που να αρχισω και τι να κανω what1
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
14-06-09, 23:13
Πότε επιτέλους θα βγει ο Q2 . Μήπως έχει καθυστερήση αρκετάwhat1
Όντως αργούν...λιγο υπομονή...έρχονται σύντομα.
Πάντως ο q1 vision 2 στην upgrade 7310 δεν τα παει καλα με τα οροια ταχύτητας στην περιοχή μου ενω ο q1 για το 7210 ειναι άριστος. απομένει απλά να μας τον δώσουν για κατέβασμα τον q2 και να δουμε τι ψάρια θα έχει
kαλα ο q2 μετά πόδια έρχεται? 4 αναβαθμίσεις τον χρόνο συμενει ανα τρίμηνο η κάνω λάθος;
Η αλήθεια είναι ότι έχει αργήσει, αλλά και τι να κάνουμε?
Υπομονή..
innocent1
νωρίτερα μίλησα με τις πληροφορίες και είναι ζήτημα ημερών,
τους είχαν πεί για την προηγούμενη βδομάδα αλλά ...
kαλα ο q2 μετά πόδια έρχεται? 4 αναβαθμίσεις τον χρόνο συμενει ανα τρίμηνο η κάνω λάθος;
"Αν δεν κάνω λάθος" αν μας δίνουν μια αναβάθμιση στο τέλος κάθε τριμήνου (31 Μαρτίου, 30 Ιουνίου, 30 Σεπτεμβρίου και 31 Δεκεμβρίου) τηρούν τον λόγο τους, σωστά; Και ακόμη είναι 15 Ιουνίου, άρα μέχρι τις 30 Ιουνίου έχουν περιθώριο οι άνθρωποι!
Γιατί βιάζεστε ρε παιδιά σαν την χήρα στο κρεβάτι;;; Τι το συνταρακτικό δηλαδή περιμένετε να συμβεί; Κάποιες διορθώσεις, λίγο μεγαλύτερη κάλυψη (σε περιοχές που μάλλον ούτε το 10% των Ελλήνων δεν πάει), κάποια POI παραπάνω, αυτά θα είναι!
Δώστε στους ανθρώπους το περιθώριο να βγάλουν ένα σωστό προϊόν χωρίς bugs!
Ταιριάζει στην περίπτωση: όταν εκτελούσαμε ένα έργο με τους Γερμανούς και τους πιέζαμε να μας δώσουν πιο γρήγορα τα μέρη της μελέτης που καθυστερούσαν, ένας συνάδελφος Γερμανός μηχανικός μου είπε: «ξέρεις πια είναι η διαφορά μας; Εμείς στην Γερμανία μελετούμε ένα έργο 3 χρόνια και μετά το κατασκευάζουμε σε 1. Εσείς στην Ελλάδα μελετάτε ένα έργο 1 χρόνο και το κατασκευάζετε σε 6»! Ξέρετε κάτι ρε μάγκες; Είχε δίκιο ο άνθρωπος! Για αυτό ας αφήσουμε τους Γερμανούς να κάνουν την δουλειά τους, πόσο μάλλον όταν είναι ακόμη μέσα στις προθεσμίες που υπεσχέθησαν!
Κώστας.
"Αν δεν κάνω λάθος" αν μας δίνουν μια αναβάθμιση στο τέλος κάθε τριμήνου (31 Μαρτίου, 30 Ιουνίου, 30 Σεπτεμβρίου και 31 Δεκεμβρίου) τηρούν τον λόγο τους, σωστά; Και ακόμη είναι 15 Ιουνίου, άρα μέχρι τις 30 Ιουνίου έχουν περιθώριο οι άνθρωποι!
Γιατί βιάζεστε ρε παιδιά σαν την χήρα στο κρεβάτι;;; Τι το συνταρακτικό δηλαδή περιμένετε να συμβεί; Κάποιες διορθώσεις, λίγο μεγαλύτερη κάλυψη (σε περιοχές που μάλλον ούτε το 10% των Ελλήνων δεν πάει), κάποια POI παραπάνω, αυτά θα είναι!
Δώστε στους ανθρώπους το περιθώριο να βγάλουν ένα σωστό προϊόν χωρίς bugs!
Ταιριάζει στην περίπτωση: όταν εκτελούσαμε ένα έργο με τους Γερμανούς και τους πιέζαμε να μας δώσουν πιο γρήγορα τα μέρη της μελέτης που καθυστερούσαν, ένας συνάδελφος Γερμανός μηχανικός μου είπε: «ξέρεις πια είναι η διαφορά μας; Εμείς στην Γερμανία μελετούμε ένα έργο 3 χρόνια και μετά το κατασκευάζουμε σε 1. Εσείς στην Ελλάδα μελετάτε ένα έργο 1 χρόνο και το κατασκευάζετε σε 6»! Ξέρετε κάτι ρε μάγκες; Είχε δίκιο ο άνθρωπος! Για αυτό ας αφήσουμε τους Γερμανούς να κάνουν την δουλειά τους, πόσο μάλλον όταν είναι ακόμη μέσα στις προθεσμίες που υπεσχέθησαν!
Κώστας.
ΣΩΣΤΟΤΑΤΟΣ(ai mare dreptate,draga) respect1
Αρχικά να πω Κώστα ότι συμφωνώ σε πολύ μεγάλο ποσοστό μαζί σου!
Μοιάζουμε με τους υποψήφιους μπαμπάδες στην αίθουσα αναμονής του μαιευτηρίου και περιμένουμε την έλευση του μωρού! Έχουμε αγωνία, αν και από τον υπέρηχο ξέρουμε το φύλλο του!
Θα συμφωνήσω ότι οι Γερμανοί είναι σε όλα τους άψογοι! Θα προσθέσω ακόμη ότι το λογισμικό που κρατάμε στα χέρια μας είναι αν όχι το καλύτερο ένα από τα καλύτερα της αγοράς! Φτιάχτηκε άλλωστε από Γερμανούς που ξέρουν να φτιάχνουν αυτοκίνητα και δρόμους.
Επίσης να προσθέσω ότι έχουμε την ανακοίνωση της μεγαλύτερης εταιρείας χαρτογράφησης στον κόσμο (Navteq) ότι ολοκληρώθηκε προ διμήνου η πλήρης χαρτογράφηση της χώρας μας! Είναι θέμα 2-3 εκδόσεων να περαστούν στους χάρτες της Navigon!
Είδη τα πρώτα στοιχεία της χαρτογράφησης αυτής (3D κτίρια στο ΜΝ 7.4.1) άρχισαν να φαίνονται!
Προσωπικά για την πλοήγηση στην Αθήνα και στο Εθνικό και επαρχιακό δίκτυο, δεν αντιμετωπίζω κανένα απολύτως πρόβλημα. Όπως είμαι σίγουρος ότι στις πλοηγήσεις μου σε Ευρωπαϊκές χώρες, σε ένα μήνα περίπου, δεν θα έχω πρόβλημα!
Ούτε οι φίλοι από τη Θεσ/νίκη από ότι έχω διαβάσει έχουν πρόβλημα!
Όμως υπάρχει ένα πρόβλημα στα αστικά κέντρα της επαρχίας με τις μονοδρομήσεις και τις αριθμήσεις που πρέπει να λυθεί! Είμαι σίγουρος ότι θα λυθεί σε μια-δύο το πολύ εκδόσεις (την Q4/09 το αργότερο), αλλά δεν μπορώ να μην συμμεριστώ την αγωνία των φίλων από αστικά κέντρα της περιφέρειας (Ηράκλειο, Λαμία, Λάρισα,.....) που κρατούν στα χέρια τους ένα τέτοιο δυνατό εργαλείο-λογισμικό και δεν μπορούν να το χρησιμοποιήσουν!
Φιλικά Γιώργος!
SharpSharp
15-06-09, 20:38
Ανακοίνωση για ολοκλήρωση πριν 2 μήνες και αποτύπωση στο χάρτη 8 μήνες μετά, μάλλον υπερβολικό μου φαίνεται.
Γενικά οι προσεγγίσεις σχετικά με τη χαρτογράφηση στην Ελλάδα της Navteq, απ' όσα διαβάζω εδώ και χρόνια έχουν τρύπες.
Μακάρι να κάνω λάθος, θα δείξει.
Και γιατι δεν κανετε το αλλο....οι βιαστικοι....blink1 ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ και κατεβαστε το προγραμμα που ειναι για pda και εχει μεσα τους χαρτες Q2 που τρεχουν στην εκδοση 734 ..ετσι απλα για να τους δοκιμασετε και να δειτε τις διαφορες ..σε pNA τρεχουν μια χαρα..the best1 ειναι δωρεαν για ενα μηνα ..clap1
http://www.mobile2day.com/en/change_device_trialdownload.html?pid=2222521
Μετά από επικοινωνία μου με την Navigon:
α) Μέχρι τέλος του μήνα το αργότερο (λογικό)!
β) Ο Q2 πλησιάζει 95%....Ελλάδας!!!!! (θα το δούμε).
γ) Μέχρι τέλος έτους το γνωστό 99% .....(ελπίζουμε).
Περιμένουμε και βλέπουμε!
χαλαρωσε Γιωργο...γιατι σε βλεπω παλι στην γκρινια ...lol2 ο q2 απο οτι ειδα σε αρκετες περιοχες δεν εχει και τοσες αλλαγες ..μονο περισσοτερα ποι βλεπω ..και η καλυψη ειναι γυρω στα 82% συνολικα.. ειπαμε ..να περιμενουμε μεγαλες αλλαγες κατα χριστουγεννα μερια ..the best1
Φίλε μου Scotty !
Δεν μίλησα εγώ για τα ποσοστά! Τα νούμερα μου τα έδωσαν από Navigon/Nortec!
Και εγώ από τον Q2 που κατέβασα τα ίδια με σένα βλέπω!
Είπα δεν θα γκρινιάξω ποτέ ξανά!grin1
Και να ξέρετε κάτι παιδιά :
Έστειλα το Σάββατο ένα μακροσκελές mail όπου περιέγραφα τα προβλήματα που έχουμε οι χρήστες Navigon στην Ελλάδα, όχι στους Γερμανούς αλλά στους δικούς μας : navigon@nortec.gr
Την Δευτέρα το πρωί πήρα μια πλήρη απάντηση από τον κύριο :
Kostas Parchas
Service Manager Navigon
Nortec Multimedia SA
Tel.: +30 210 2850681 / hot line: 801 5000 888
Fax: +30 210 2850684
Address: 8, Alexandroupoleos Str., 144 51 Metamorfossi, Greece
www.navigon.com
Αναφέρω τα παραπάνω γιατί μου φάνηκαν πολύ πρόθυμοι να βοηθήσουν και να προωθήσουν τις απορίες μας! Και ρωτώ μήπως πριν αρχίσουμε να γκρινιάζουμε μεταξύ μας .... καλύτερα πριν να σηκώνουμε το τηλεφων...άκι μας ή να στέλνουμε ένα mail...άκι;
Είδες πόσο γλυκός έχω γίνει;:smt048
Αφού μας έδωσες τα στοιχεία, θα ήταν πολύ ενδιαφέρον να κοινοποιήσεις και τα όσα απάντησε.
Φαντάζομαι μας ενδιαφέρουν όλους.
Ευχαρίστως Πάνο!
Κύριε ************,
Σας ευχαριστούμε για την προτίμηση σας, στα προϊόντα GPS NAVIGON.
Γνωρίζουμε τις ελλείψεις του χάρτη, για το λόγο αυτό άλλωστε μαζί με την αγορά της συσκευής εσωκλείουμε το κουπόνι που σας δίνει τη δυνατότητα εντός 30 ημερών από την αγορά της συσκευής GPS NAVIGON, να αγοράσετε δύο χρόνια αναβαθμίσεις χαρτών με έκπτωση 80%, δηλαδή με επιβάρυνση μόλις 20€.
Μέχρι το τέλος του μήνα Ιουνίου, θα διατεθεί στο κοινό ο χάρτης Q2_2009, με τον οποίο η κάλυψη της Ελληνικής επικράτειας θα ανεβεί περίπου στο 95% ενώ έως το τέλος του 2009 η κάλυψη θα φτάσει το 99%.
Θα πρέπει να λάβετε υπόψη σας, ότι δυστυχώς στη χώρα μας οι μονοδρομήσεις αλλάζουν πολύ συχνά. Όσο αφορά το δακτύλιο, με την ''έννοια'' που υπάρχει και λειτουργεί στη χώρα μας, είναι κάτι μοναδικό και συνάμα δύσκολο για τους προγραμματιστές να το κατανοήσουν. Για τη διευκόλυνση σας, σχετικά με τις διευθύνσεις στο δήμο Αθηναίων και τα αποτελέσματα με ταχυδρομικούς κώδικες, μία λύση προσωρινή, θα ήταν να ορίζετε ως προορισμό μία διασταύρωση, προκειμένου να παίρνετε όσο το δυνατόν λιγότερα αποτελέσματα, π.χ. αν θέλετε να μεταβείτε στην οδό Ιπποκράτους 1, μπορείτε να εισάγετε τη διασταύρωση Ιπποκράτους και Πανεπιστημίου.
Στη διάθεση σας για οποιαδήποτε πληροφορία.
Με εκτίμηση Πάρχας Κων/νος.
www.navigon.com (http://www.navigon.com/)
Ανακοίνωση για ολοκλήρωση πριν 2 μήνες και αποτύπωση στο χάρτη 8 μήνες μετά, μάλλον υπερβολικό μου φαίνεται.
Γενικά οι προσεγγίσεις σχετικά με τη χαρτογράφηση στην Ελλάδα της Navteq, απ' όσα διαβάζω εδώ και χρόνια έχουν τρύπες.
Μακάρι να κάνω λάθος, θα δείξει.
Καμαι εταιρία χαρτογράφησης δεν ειναι τελοια. Παράδειγμα ακόμα και η Τελε Ατλας δεν εχει δρόμους στην Λιψία, στην Στουτγάρδη στο Αμβούργο κ.τ.λ
Στην Ναβιτεκ πάλι έχει πρόβλημα στην Ανατολική Ευρώπη.
Ένας άλλος λογος που δεν θα δουμε να αναγράφετε ποτε κάλυψη 100% είναι οτι πολλες φορες γίνετε αλλαγή δρόμων η προσθετονται νέοι η ακόμα αυτε η μονοδρομήσεις που οταν γίνουν...να πάρει η ευχη σε 2/3 χρόνια ξανα αλλάζουν κατεύθυνση innocent1
Ευχαρίστως Πάνο!
...Θα πρέπει να λάβετε υπόψη σας, ότι δυστυχώς στη χώρα μας οι μονοδρομήσεις αλλάζουν πολύ συχνά. Όσο αφορά το δακτύλιο, με την ''έννοια'' που υπάρχει και λειτουργεί στη χώρα μας, είναι κάτι μοναδικό και συνάμα δύσκολο για τους προγραμματιστές να το κατανοήσουν...
Βρε αυτα έγραψα και εγω πριν λιγο στο ποστ αλλα δεν τα είπα τόσο...έξω απο τα δόντια γιατι φοβήθηκα μην πέσουν ψιλές!!! hysterical1hysterical1hysterical1
Ευχαρίστως Πάνο!
Κύριε ************,
Σας ευχαριστούμε για την προτίμηση σας, στα προϊόντα GPS NAVIGON.
Γνωρίζουμε τις ελλείψεις του χάρτη, για το λόγο αυτό άλλωστε μαζί με την αγορά της συσκευής εσωκλείουμε το κουπόνι που σας δίνει τη δυνατότητα εντός 30 ημερών από την αγορά της συσκευής GPS NAVIGON, να αγοράσετε δύο χρόνια αναβαθμίσεις χαρτών με έκπτωση 80%, δηλαδή με επιβάρυνση μόλις 20€.
Μέχρι το τέλος του μήνα Ιουνίου, θα διατεθεί στο κοινό ο χάρτης Q2_2009, με τον οποίο η κάλυψη της Ελληνικής επικράτειας θα ανεβεί περίπου στο 95% ενώ έως το τέλος του 2009 η κάλυψη θα φτάσει το 99%.
για τις μονοδρομησεις τα εχω γραψει. μη τα ξαναλεμε.υπαρχουν ομως επαρχιακες πολεις που δε μιλαμε για λαθος μονοδρομησεις αλλα για παντελη ελλειψη.(στο χαρτη)
Θα πρέπει να λάβετε υπόψη σας, ότι δυστυχώς στη χώρα μας οι μονοδρομήσεις αλλάζουν πολύ συχνά. Όσο αφορά το δακτύλιο, με την ''έννοια'' που υπάρχει και λειτουργεί στη χώρα μας, είναι κάτι μοναδικό και συνάμα δύσκολο για τους προγραμματιστές να το κατανοήσουν. Για τη διευκόλυνση σας, σχετικά με τις διευθύνσεις στο δήμο Αθηναίων και τα αποτελέσματα με ταχυδρομικούς κώδικες, μία λύση προσωρινή, θα ήταν να ορίζετε ως προορισμό μία διασταύρωση, προκειμένου να παίρνετε όσο το δυνατόν λιγότερα αποτελέσματα, π.χ. αν θέλετε να μεταβείτε στην οδό Ιπποκράτους 1, μπορείτε να εισάγετε τη διασταύρωση Ιπποκράτους και Πανεπιστημίου.
Στη διάθεση σας για οποιαδήποτε πληροφορία.
Με εκτίμηση Πάρχας Κων/νος.
www.navigon.com (http://www.navigon.com/)
μερικες παρατηρησεις:
1. σχετικα με το εκπτωτικο κουπονι
ισχυει για ολη την ευρωπη οχι μονο για ελλαδα.ακομα και για συσκευες που αγοραστηκαν απο ιντερνετ ή απο το εξωτερικο.ειναι προσφορα της ναβιγκον οχι της νορτεκ.ελλειψεις εχει και ο ευρωπαικος χαρτης? με αυτη τη λογικη η εκπτωση θα επρεπε να ισχυει για ολα τα μοντελα κατι που δεν γινεται.
2. σχετικα με την καλυψη
απο οτι ξερω και εγω η καλυψη θα ειναι 85%.και αλλες φορες εχει υπαρξει συγχυση σχετικα με τη καλυψη.ο σκοττυ μπορει να το θυμαται.ψαχνω το σχετικο ποστ...
3. για το δακτυλιο γενικα συμφωνω.υπαρχουν ομως αρκετα προγραμματα που τον λαμβανουν υποψιν. αυτοι πως το εκαναν?
Μανώλη είπαμε μην τα λέμε μεταξύ μας!
Αφού συμφωνούμε !
Στείλτε mail..
Εγώ ετοιμάζω απάντηση!
Όπως βλέπεις είναι πρόθυμοι τουλάχιστον!
Μανώλη είπαμε μην τα λέμε μεταξύ μας!
Αφού συμφωνούμε !
Στείλτε mail..
Εγώ ετοιμάζω απάντηση!
Όπως βλέπεις είναι πρόθυμοι τουλάχιστον!
δες το σαν μια μικρη βοηθεια στην απαντηση σου...the best1
δες το σαν μια μικρη βοηθεια στην απαντηση σου...the best1
Αν είναι έτσι ευχαριστώ!the best1
Άσε που στο τέλος τον βλέπω και αυτόν μέσα στο Navimaniarespect1!
Αν είναι έτσι ευχαριστώ!the best1
Άσε που στο τέλος τον βλέπω και αυτόν μέσα στο Navimaniarespect1!
οριστε και τα ποστ σχετικα με τη καλυψη που εψαχνα: http://www.navimania.gr/showthread.php?t=14846 http://www.navimania.gr/showthread.php?t=14749
ποστ 7 & 8
να ρωτησω και κατι που ειναι λιγο offtopic1
η ναβτεκ λεει οτι εχει ανθρωπους μονιμα στην ελλαδα που κανουν δουλεια πεδιου. με αυτους πως μπορει να ερθει σε επαφη καποιος?
πολυ θα ηθελα να τους καλεσω στο ηρακλειοlol2
οριστε και τα ποστ σχετικα με τη καλυψη που εψαχνα: http://www.navimania.gr/showthread.php?t=14846 http://www.navimania.gr/showthread.php?t=14749
ποστ 7 & 8
Μανώλη ένα-ένα γιατί δεν θα γράψω mail .... βιβλίο θα γράψω!worry1
να ρωτησω και κατι που ειναι λιγο offtopic1
η ναβτεκ λεει οτι εχει ανθρωπους μονιμα στην ελλαδα που κανουν δουλεια πεδιου. με αυτους πως μπορει να ερθει σε επαφη καποιος?
πολυ θα ηθελα να τους καλεσω στο ηρακλειοlol2
Κάτι έχω βρει....θα σε ενημερώσω σύντομαgrin1
sparakouak
16-06-09, 20:30
Μάλλον βρήκα τον Q2_2009_Greece.map για PDA - PNA MN 7.4.x 7.3.x
Όλοι εδώ μέσα τον έχουν βρει φίλε μου .....
ΣΩΣΤΟΤΑΤΟΣ(ai mare dreptate,draga) respect1
'Ωπα που η Ρουμανική έγινε διεθνής γλώσσαlol2
Σπούδασες εκεί ή τίποτα άλλο;
Κώστας
Αρχικά να πω Κώστα ότι συμφωνώ σε πολύ μεγάλο ποσοστό μαζί σου!
Μοιάζουμε με τους υποψήφιους μπαμπάδες στην αίθουσα αναμονής του μαιευτηρίου και περιμένουμε την έλευση του μωρού! Έχουμε αγωνία, αν και από τον υπέρηχο ξέρουμε το φύλλο του!
Θα συμφωνήσω ότι οι Γερμανοί είναι σε όλα τους άψογοι! Θα προσθέσω ακόμη ότι το λογισμικό που κρατάμε στα χέρια μας είναι αν όχι το καλύτερο ένα από τα καλύτερα της αγοράς! Φτιάχτηκε άλλωστε από Γερμανούς που ξέρουν να φτιάχνουν αυτοκίνητα και δρόμους.
Επίσης να προσθέσω ότι έχουμε την ανακοίνωση της μεγαλύτερης εταιρείας χαρτογράφησης στον κόσμο (Navteq) ότι ολοκληρώθηκε προ διμήνου η πλήρης χαρτογράφηση της χώρας μας! Είναι θέμα 2-3 εκδόσεων να περαστούν στους χάρτες της Navigon!
Είδη τα πρώτα στοιχεία της χαρτογράφησης αυτής (3D κτίρια στο ΜΝ 7.4.1) άρχισαν να φαίνονται!
Προσωπικά για την πλοήγηση στην Αθήνα και στο Εθνικό και επαρχιακό δίκτυο, δεν αντιμετωπίζω κανένα απολύτως πρόβλημα. Όπως είμαι σίγουρος ότι στις πλοηγήσεις μου σε Ευρωπαϊκές χώρες, σε ένα μήνα περίπου, δεν θα έχω πρόβλημα!
Ούτε οι φίλοι από τη Θεσ/νίκη από ότι έχω διαβάσει έχουν πρόβλημα!
Όμως υπάρχει ένα πρόβλημα στα αστικά κέντρα της επαρχίας με τις μονοδρομήσεις και τις αριθμήσεις που πρέπει να λυθεί! Είμαι σίγουρος ότι θα λυθεί σε μια-δύο το πολύ εκδόσεις (την Q4/09 το αργότερο), αλλά δεν μπορώ να μην συμμεριστώ την αγωνία των φίλων από αστικά κέντρα της περιφέρειας (Ηράκλειο, Λαμία, Λάρισα,.....) που κρατούν στα χέρια τους ένα τέτοιο δυνατό εργαλείο-λογισμικό και δεν μπορούν να το χρησιμοποιήσουν!
Φιλικά Γιώργος!
Γιώργο, δεν ξέρω πως είναι στις πόλεις που αναφέρεις αλλά στην Δράμα απο όπου κατάγομαι και ήμουν εκεί τα Χριστούγεννα και το Πάσχα έμεινα έκπληκτος για το πόσο σωστός και ακριβής ήταν ο χάρτης! Κανένα πρόβλημα με τις αριθμήσεις ή μονοδρομήσεις, το ίδιο καλός όπως και στην Θεσσαλονίκη! Αν στην Δράμα είναι τόσο σωστός και πλήρης, πώς και στην Λάρισα, Λαμία ή Ηράκλειο που είναι μεγαλύτερες πόλεις είναι τόσο ατελής;
Όσο για την Ευρώπη μπορείς να είσαι ήσυχος, απο προσωπική εμπειρία σου λέω ότι τουλάχιστον για Ιταλία, Αγγλία, Γερμανία ο χάρτης είναι τέλειος! Ακόμη και για τα νότια Βαλκάνια (Βουλγαρία, Ρουμανία) με την εξαίρεση της Σερβίας σε πάει εκεί που θέλεις στο εθνικό τους δίκτυο. Στις πρωτεύουσες και αρκετές απο τις μεγάλες πόλεις "παίρνει" νούμερα, στις άλλες πρέπει να βάλεις την δισταύρωση όπου πηγαίνεις. Βασικά φθάνεις εκεί που θέλεις χωρίς προβλήματα.
Κώστας
'Ωπα που η Ρουμανική έγινε διεθνής γλώσσαlol2
Σπούδασες εκεί ή τίποτα άλλο;
Κώστας
Un an Suceava 7 ani Timisoara.Medicina am terminat in 1984.Tu?
Un an Suceava 7 ani Timisoara.Medicina am terminat in 1984.Tu?
Ε, δεν μπορεί ρε π****η μου, τέτοια σύμπτωση!!!
Και εγώ έκανα το anul pregatitor στην Suceava 09/1977-06/1978 (Institutul Pedagogic Suceava) και μετά Arhitectura στο Ion Mincu στο Βουκουρέστι!
Μήπως ήμασταν μαζί στην Suceava?!!!
Στάσου, όχι, εσύ ήσουν κάνα'χρόνο ή δυό παλαιότερος, σωστά;
Τώρα έχω αγοράσει γή στην Κωστάντζα και χτίζω.
Κώστας.
Ε, δεν μπορεί ρε π****η μου, τέτοια σύμπτωση!!!
Και εγώ έκανα το anul pregatitor στην Suceava 09/1977-06/1978 (Institutul Pedagogic Suceava) και μετά Arhitectura στο Ion Mincu στο Βουκουρέστι!
Μήπως ήμασταν μαζί στην Suceava?!!!
Στάσου, όχι, εσύ ήσουν κάνα'χρόνο ή δυό παλαιότερος, σωστά;
Τώρα έχω αγοράσει γή στην Κωστάντζα και χτίζω.
Κώστας.
Τοτε ημουν και εγω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Σιγουρα γνωριζομαστε!!!!!!!Α ρε τι κανει το navimania!!!
Δες και εδω .....αν σου θυμιζει τιποτα,,, , http://www.navimania.gr/showpost.php?p=172020&postcount=45
Τοτε ημουν και εγω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Σιγουρα γνωριζομαστε!!!!!!!Α ρε τι κανει το navimania!!!
Δεν μπορεί, και γ***ώ τις συμπτώσεις!
Γράψε μου private!
Κώστας.
Παρατήρησα ότι ο χάρτης στο Navigon μου είναι ίδιος με αυτόν (όσο πρόλαβα να τον ψάξω ) :
http://www.bing.com/maps/
Για παρατηρήσεις και διάφορα από ότι βρήκα μπορείτε να απευθύνεστε και εδώ:
Navteq Europe Greek Branch, Tsitouri 44 , 15321 Chalandri-Athens, Τηλ +30 210 6720360, Fax 210 6720389
Δεν τα έχω τσεκάρει τα τηλέφωνα ..... μην ξυπνήσετε κανέναν άσχετο!
Πάρτε αύριο το πρωί grin1!
ευχαριστω gnoul.θα τους ενοχλησω σιγουρα καποια στιγμη...
οσο για το χαρτη πρεπει να ειναι ο ιδιος και στο virtual earth.
δειτε και αυτο http://www.jonasson.org/maps/
για συγκρισεις ναβτεκ-τελε ατλας
Ναι Μανώλη ο ίδιος είναι!
Και οι συγκρίσεις ορατές!
Ενημερωτικά,
Οι χάρτες Tele Atlas που βλέπετε στο google είναι παλιότεροι από αυτούς που τώρα κυκλοφορούν για το ΤΤ, που πάλι απέχουν πολύ (περιέχουν πάρα πολλά λάθη - δεν μιλώ για κάλυψη) από τους τελευταίους της Gi.
Θα ήταν χρήσιμο όσοι χρησιμοποιείτε λογισμικά με χάρτες Navteq και είστε έμπειροι να μας ενημερώσετε αν αυτό που βλέπετε στο Bing είναι ακριβώς αυτό που βλέπετε και στις συσκευές σας.
Ενημερωτικά,
Οι χάρτες Tele Atlas που βλέπετε στο google είναι παλιότεροι από αυτούς που τώρα κυκλοφορούν για το ΤΤ, που πάλι απέχουν πολύ (περιέχουν πάρα πολλά λάθη - δεν μιλώ για κάλυψη) από τους τελευταίους της Gi.
Θα ήταν χρήσιμο όσοι χρησιμοποιείτε λογισμικά με χάρτες Navteq και είστε έμπειροι να μας ενημερώσετε αν αυτό που βλέπετε στο Bing είναι ακριβώς αυτό που βλέπετε και στις συσκευές σας.
κανενας απο τους 2 δεν ειναι προσφατος.πριν απο 2 μηνες δοθηκε στη κυκλοφορια γεφυρα η οποια χτιζοταν για 1 χρονο. στις δορυφορικες φωτο δεν εχουν αρχισει καν τα εργα.μιλαω για ηρακλειο κρητης.
Δεν μιλάμε για τις δορυφορικές φωτογραφίες, αλλά γι αυτές με τις οδούς.
Δεν μιλάμε για τις δορυφορικές φωτογραφίες, αλλά γι αυτές με τις οδούς.
και στους χαρτες υπαρχουν οι παλιες κυκλοφοριακες ρυθμησεις.
Υπάρχει κανένα νέο για τον Q2/2009;
Πάνω από 4 μήνες από την κυκλοφορία του Q1.
Να δώ πότε θα βγουν οι επόμενοι δύο!
O q2 θα κυκλοφορισει οταν αρχίσει τις μεταγραφές ο παναθηναικοςΥπάρχει κανένα νέο για τον Q2/2009;
Υπάρχει κανένα νέο για τον Q2/2009;
Όταν κάποιος σου λέει ότι θα κάνει 4 αναβαθμίσεις τον χρόνο,
μία για κάθε τρίμηνο, τότε μπορεί άνετα τον Q2 να τον βγάλει
στο τέλος του 2ου τριμήνου δηλαδή στις 30-06.
Τους επόμενους 2 μπορεί πάλι άνετα να τους βγάλει 30-09 (Q3)
και 31-12 (Q4).
Τόσο απλά.
Όταν κάποιος σου λέει ότι θα κάνει 4 αναβαθμίσεις τον χρόνο,
μία για κάθε τρίμηνο, τότε μπορεί άνετα τον Q2 να τον βγάλει
στο τέλος του 2ου τριμήνου δηλαδή στις 30-06.
Τους επόμενους 2 μπορεί πάλι άνετα να τους βγάλει 30-09 (Q3)
και 31-12 (Q4).
Τόσο απλά.
Δεν αντιλέγω φίλε μου, αλλά απόρησα για την καθυστέρηση, γνωρίζοντας ότι ο Q1 βγήκε κατά τις 20 Φλεβάρη.
Τέλος πάντων.
Μπορεί να μας πει κάποιος, πότε έγιναν οι αντίστοιχες παρουσιάσεις χαρτών 2008;
Τουλάχιστον για Q3, Q4.
Έτσι, για σύγκριση.
Όταν κάποια εταιρία δηλώνει ότι θα κάνει 4 αναβαθμίσεις τον χρόνο αυτό σημαίνει πολλή απλά ότι θα κάνει αναβάθμιση κάθε 3 μήνες, όλα τα αλλά είναι δικαιολογίες.
Αρχισαν το οργανα ..σας τα ελεγα εγω ,..δεν σας τα ελεγα ..και οταν βγει ο Q2 που δεν θα δουν καμμια σοβαρη διαφορα ..εκει να δεις τι θα λενε παλι...the best1
Αρχισαν το οργανα ..σας τα ελεγα εγω ,..δεν σας τα ελεγα ..και οταν βγει ο Q2 που δεν θα δουν καμμια σοβαρη διαφορα ..εκει να δεις τι θα λενε παλι...the best1
lotpotlotpotlotpotlotpotlotpotlotpotlotpotlotpot
Συγγνώμη αλλά με το σκεπτικό αυτό αν ο Q1 μετονομαστεί σε Q2 και αυτό θεωρηθεί από τη NAVIGON αναβάθμιση που δικαιολογεί τα χρήματα που έδωσα, δε θα πρέπει να μιλήσω;
Φιλε μου δεν ειναι θεμα να μην μιλησεις ..αλλα γενικα εμεις ο ελληναραδες την γκρινια την εχουμα στο πετσι μας ..δεν μας ικανοποιει τιποτα ..bigsmile
Ο q2 θα εχει λιγες αναβαθμισεις σε θεμα χαρτογραφησης και αυτα θα ειναι σε ορισμενες επαρχιακες πολεις ..αλλα θα εμπλουτιστει με ακομα περισσοτερα poi ..Ετσι λενε οι πληροφοριες μου
Φιλε μου δεν ειναι θεμα να μην μιλησεις ..αλλα γενικα εμεις ο ελληναραδες την γκρινια την εχουμα στο πετσι μας ..δεν μας ικανοποιει τιποτα ..bigsmile
Ο q2 θα εχει λιγες αναβαθμισεις σε θεμα χαρτογραφησης και αυτα θα ειναι σε ορισμενες επαρχιακες πολεις ..αλλα θα εμπλουτιστει με ακομα περισσοτερα poi ..Ετσι λενε οι πληροφοριες μου
Δεν ανήκω σε αυτούς που γκρινιάζουν.
Οι πληροφορίες σου για τι ποσοστό κάλυψης μιλάνε;
Αληθεύει ότι ο Q1 κάλυπτε το 83 %;
Ο q1 ειναι μεταξυ 68-75% ο Q2 φημολογείται περι τα 85% , χωρις αυτο το νουμερο να ειναι απολυτο ..
Ο q1 ειναι μεταξυ 68-75% ο Q2 φημολογείται περι τα 85% , χωρις αυτο το νουμερο να ειναι απολυτο ..
O Q1 έχει ποσοστό κάλυψης 83%.
Δείτε εδώ (http://www.navigon.com/site/int/en/popup/oemmap_coverage/18).
O Q1 έχει ποσοστό κάλυψης 83%.
Δείτε εδώ (http://www.navigon.com/site/int/en/popup/oemmap_coverage/18).
Βέβαια δεν ξέρουμε κατά πόσον αληθεύει.
Αυτό είναι μετά από διόρθωση από τη μεριά τους.
Στην αρχή έδιναν λιγότερη κάλυψη.
Και εγώ αυτό είχα δει στο site της NAVIGON.
Τώρα δεν το βρίσκω.
Απλό φίλε μου.
Πήγαινε στους χάρτες (http://www.navigon.com/site/int/en/maps_services/products/1/device)
Διάλεξε κάποιον που να λέει ότι είναι Q1/2009
και κάνε κλίκ εκεί που λέει:
Map features:
40 countries (map coverage (http://www.navigon.com/site/int/en/popup/oemmap_coverage/18))
Απλό φίλε μου.
Πήγαινε στους χάρτες (http://www.navigon.com/site/int/en/maps_services/products/1/device)
Διάλεξε κάποιον που να λέει ότι είναι Q1/2009
και κάνε κλίκ εκεί που λέει:
Map features:
40 countries (map coverage (http://www.navigon.com/site/int/en/popup/oemmap_coverage/18))
Ο.Κ
Ενημερωτικά για την Ελλάδα οι διαφορές από τον Q4/2008 στον Q1/2009 ήταν:
Q4/2008: 75%, Kilometres 225.884, Points of Interest 19.418, Categories of POI 54
Q1/2009: 83%, Kilometres 293.903, Points of Interest 27.548, Categories of POI 59
Δηλαδή οι διαφορές ήταν 8%, Kilometres 68.019, Points of Interest 8.130, Categories of POI 5
Προσωπική μου άποψη είναι ότι οι διαφορές και η βελτίωση ήταν σημαντική.
Αν επαναληφθεί η ίδια βελτίωση στους Q2, Q3 και Q4 του 2009
τότε άνετα θα μιλάμε για κάλυψη 99% μέχρι το τέλος του 2009the best1
Oριστε η απαντηση για το ποτε ερχεται ο Q2 και η αναβαθμιση απο 8110 σε 8310
Dear Sir
thank you for contacting Navigon support team.
The Q2 / 2009 is coming latest on end of the month.
We are sorry, but we don't have information yet when the 8110 upgrade for 8310 is coming.
It should come soon also.
Q1 update is coming always latest on end of the March, Q2 latest on end of the June, Q3 latest on end of the September and Q4 latest on end of the December.
Για την αναβαθμιση απο 8110 σε 8310 με χαλασαν λιγο αλλα δεν πειραζει λολ
Q1 update is coming always latest on end of the March, Q2 latest on end of the June, Q3 latest on end of the September and Q4 latest on end of the December
Το αυτονόητο δηλαδή .... σωστός ο Γερμανός.
Το αυτονόητο δηλαδή .... σωστός ο Γερμανός.
Απλως μας μπερδεψαν λιγο αφου ειχαν βγαλει τελος Φεβρουαριου τον q1
Απλως μας μπερδεψαν λιγο αφου ειχαν βγαλει τελος Φεβρουαριου τον q1
Για αυτό σου λέει "latest on", δηλαδή το αργότερο στο τέλος Μαρτίου,
Ιουνίου, Σεπτεμβρίου και Δεκεμβρίου για το κάθε Q.
kostas1414
24-06-09, 16:52
συμφωνω μαζι σας αλλα οι q δεν ειταν 4?
kostas1414
24-06-09, 16:55
Oριστε η απαντηση για το ποτε ερχεται ο Q2 και η αναβαθμιση απο 8110 σε 8310
Dear Sir
thank you for contacting Navigon support team.
The Q2 / 2009 is coming latest on end of the month.
We are sorry, but we don't have information yet when the 8110 upgrade for 8310 is coming.
It should come soon also.
μπορεις να μου στειλεις την διευθυνση οπου εγραπσες το e-mail? θελω να τους ρωτησω ποτε σκοπευουν να κανουν και στην γλωσσα μας το professional voice comand
Q1 update is coming always latest on end of the March, Q2 latest on end of the June, Q3 latest on end of the September and Q4 latest on end of the December.
Για την αναβαθμιση απο 8110 σε 8310 με χαλασαν λιγο αλλα δεν πειραζει λολ
\
μπορεις να μου στειλεις την διευθυνση οπου εγραπσες το e-mail? θελω να τους ρωτησω ποτε σκοπευουν να κανουν και στην γλωσσα μας το professional voice comand
\
support.uk@navigon.com
\
Το πιστευεις οτι το "latest on" δεν το ειχα δει;
συμφωνω μαζι σας αλλα οι q δεν ειταν 4?
4 είναι τα Q (Q=quarter δηλαδή τρίμηνα).
Που έχεις μπερδευτεί?
Το πιστευεις οτι το "latest on" δεν το ειχα δει;
Νο problem
Ενα μυαλό χειμώνα καλοκαίρι έχουμε όλοι μας.
Τι να σου κάνει το άτιμο?grin1
kostas1414
24-06-09, 17:16
4 είναι τα Q (Q=quarter δηλαδή τρίμηνα).
Που έχεις μπερδευτεί?
λαθος μου δεν τον ειχα δει τον ενα q
Δηλαδή οι διαφορές ήταν 8%, Kilometres 68.019, Points of Interest 8.130, Categories of POI 5
Απο το στόμα σου και στου...Γερμανού (όχι του δικού μας, του άλλου, του γνήσιου:wink:) το αυτί bigsmile
Ευχαριστούμε για την πληροφόρηση για το πότε έρχονται οι νέοι χάρτες!
Ενημερωτικά για την Ελλάδα οι διαφορές από τον Q4/2008 στον Q1/2009 ήταν:
Q4/2008: 75%, Kilometres 225.884, Points of Interest 19.418, Categories of POI 54
Q1/2009: 83%, Kilometres 293.903, Points of Interest 27.548, Categories of POI 59
Έψαξα και βρήκα και το Map Coverage για το Q3/2008.
Τότε τα νούμερα για την Ελλάδα ήταν:
Q3/2008: 56%, Kilometres 167.972, Points of Interest 17.472, Categories of POI 53
Δηλαδή μέσα σε 6 μήνες (αναβαθμίσεις Q4/2008 και Q1/2009) οι διαφορές ήταν
27%, Kilometres 125.931, Points of Interest 10.076, Categories of POI 6
respect1respect1respect1respect1respect1respect1
Να τα έχουμε και μαζεμένα για να γουστάρουμεgrin1
Q3/2008: 56%, Kilometres 167.972, Points of Interest 17.472, Categories of POI 53
the best1the best1the best1
kostas1414
24-06-09, 19:04
για πιο παλια εχουμε παιδια?
Το "μεγάλο άλμα" έγινε από Q3/2008 σε Q4/2008 σε κάλυψη και από Q4/2008 σε Q1/2009 σε POI.
Στον Q2/2009;
Το "μεγάλο άλμα" έγινε από Q3/2008 σε Q4/2008 σε κάλυψη και από Q4/2008 σε Q1/2009 σε POI.
Στον Q2/2009;
Θα δούμε εντός ολίγων ημερών, αν και από τον Q2 που κυκλοφορεί η μεγάλη διαφορά εντοπίζεται, από μένα τουλάχιστον, στα πάρα πολλά περισσότερα POIs.
superman1
Δύο παρατηρήσεις για να διευκολύνω την συζήτησή σας :
α) Επειδή έχω μια ιδιαίτερη σχέση με τα μαθηματικά πρέπει να διευκρινίσουμε τι εννοούμε ποσοστό πληθυσμιακής κάλυψης!
Εννοούμε : ποσοστό κάλυψης οδικού δικτύου;
Ποσοστό διευθύνσεων – αριθμήσεων;
Ποσοστό σωστών (υπαρκτών) μονοδρομήσεωνν;
Ποσοστό ονομάτων πόλεων – χωριών- τοπωνυμίων;
β) Οι χάρτες περιέχουν πολλές πληροφορίες – δεδομένα που δεν είναι άμεσα ορατά από τους χρήστες.
Κανείς από όσους δοκίμασαν την δοκιμαστική έκδοση Q2 δεν παρατήρησε π.χ. τις καλύτερες δρομολογήσεις που δίνει σε πολλές περιπτώσεις σε σχέση με τον Q1, αλλά μόνο τα περισσότερα POIS και τα ονόματα χωριών που προστέθηκαν!
Αναφέρω τα παραπάνω γιατί σημασία σε ένα χάρτη δεν έχουν μόνο τα νούμερα – ποσοστά που μεταφράζονται κατά το δοκούν, αλλά και πολλά άλλα!
Μόλις άκουσα ότι πριν λίγο ανέβηκε ο Q2...
Δεν μπορώ να το τσεκάρω με Fresh ...γιατί είμαι εκτός ...
Μπορεί να το τσεκάρει κάποιος και να ποστάρει ... μη γυρίσω τζάμπα σπίτιgrin1
Κανείς ...... ?
Παίζει κάτι και για το upgrade 8110-->8310 την ίδια στιγμή;
Ή μου κάνουν πλάκα....what1
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
25-06-09, 21:15
Ο Q2 ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ ΒΟΥΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡ
Πολύ αργούς σας βρίσκω...lol2
Κατεβάστε και σχολιάστε στο :
http://www.navimania.gr/showthread.php?p=193959#post193959
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
26-06-09, 00:30
SXEDON TO EIXA KATEBASEI ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΜΟΥ ΕΒΓΑΛΕ ΣΦΑΛΜΑ ΑΠΟΣΥΜΠΙΕΣΕΙΣ ΑΡΧΕΙΟΥ ΤΙ Μ Λ Κ ΕΓΙΝΕ
kostas1414
26-06-09, 02:32
SXEDON TO EIXA KATEBASEI ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΜΟΥ ΕΒΓΑΛΕ ΣΦΑΛΜΑ ΑΠΟΣΥΜΠΙΕΣΕΙΣ ΑΡΧΕΙΟΥ ΤΙ Μ Λ Κ ΕΓΙΝΕ
ακριβως το ιδιο. τη *******
Για τα παιδια απο πανω...
Εμ και εσεις θελετε να κατεβασετε την ωρα που κατεβαζουν ολοι απο το σερβερ....φυσικό και επομενο ειναι. Εκτος αυτου σκεφτείτε και τις DSL συνδέσεις της Ελλάδος....τελικα μηπως ειναι λαλακας ο παροχέας σας...λεω εγω τωρε hysterical1hysterical1
Για ριχτε και μια ματια στον φακελο C:\Users\UserName\AppData\Local\Temp\NAVIGONFresh_ tmp ti κατεβάζετε...έχει ψητό εαν διακόψετε την καταλληλη στιγμή την διαδικασία αναβάθμισης...spezial Files ηαι στον φακελο
Μολις τελείωσα την αναβάθμιση του Q2 2009 (http://www.navimania.gr/showthread.php?p=194021#post194021) με το NAVIGON Fresh και χωρίς κανένα πρόβλημα με τους περίεργους κωδικούς grin1
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
26-06-09, 13:08
Μετά ξανα προσπαθησα και μου τον καταβασε σ3 10 λεπτα αλλα ηταν και 00:30
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2012, vBulletin Solutions, Inc.