PDA

Επιστροφή στο Forum : Πρόσβαση στα Windows

panosha
09-05-09, 12:34
Στην κάρτα μνήμης υπάρχουν δυο φάκελοι:

DestinatorApps. Περιέχει τους χάρτες Ελλάδας και Κύπρου και το RasterData με τις εικόνες του δορυφόρου.

MobileNavigator. Περιέχει το πρόγραμμα πλοήγησης.

1. Μετονομάζετε τον φάκελο MobileNavigator σε MobileNavigator1.

2. Δημιουργείτε ένα νέο φάκελο MobileNavigator

3. Αντιγράφετε στο νέο φάκελο MobileNavigator το αρχείο desktop.exe και το μετονομάζετε σε MobileNavigator.exe

4. Κάνετε RESET. Στη συνέχεια πατώντας το κουμπί πλοήγηση μπαίνετε στα Windows. Μέσω του explorer τρέχετε όποιο επιπλέον πρόγραμμα από την κάρτα μνήμης.

zafiriss
09-05-09, 17:26
τι λες τωρα?πλακα με κανεις!εισαι θεος!the best1respect1
σειρα να ξεκλειδωσουμε περαιτερω πραγματακια!χοχοbigsmile

panvge
09-05-09, 20:18
PANOSHA
Ευχαριστούμε πολύ !!!! the best1respect1clap1

Takisloggos
11-05-09, 11:26
Παιδιά καλημέρα,ξεκλειδώνοντάς το τι άλλα προγράμματα θα μπορούσαμε να χρησιμοποιήσουμε?

Toumpaniaki
24-06-09, 16:16
Panosha ευχαριστούμε πολύ ! Για θέματα εγγύησης υπάρχει δυνατότητα να το γυρίσουμε πίσω στα εργοστασιακά του απλά και μόνο με σβήσιμο του φακέλου που φτιάξαμε και τη σωστή μετονομασία του αρχικού ?

Ευχαριστώ.

panosha
24-06-09, 16:24
Ακριβώς, δεν μας βγάζει εκτός εγγύησης αυτή η διαδικασία.

Toumpaniaki
24-06-09, 16:38
Απάντηση αστραπή ! Panosha σε ευχαριστώ πολύ.

elpapas
20-12-09, 17:11
Τέλειοthe best1

anast1
21-02-10, 19:27
Φιλε μου σ'ευχαριστω πολυ - Δουλευει τελεια!!!

tsopelas
02-07-10, 11:41

DestinatorApps. Περιέχει τους χάρτες Ελλάδας και Κύπρου και το RasterData με τις εικόνες του δορυφόρου.

3. Αντιγράφετε στο νέο φάκελο MobileNavigator το αρχείο desktop.exe και το μετονομάζετε σε MobileNavigator.exe

4. Κάνετε RESET. Στη συνέχεια πατώντας το κουμπί πλοήγηση μπαίνετε στα Windows. Μέσω του explorer τρέχετε όποιο επιπλέον πρόγραμμα από την κάρτα μνήμης.

Χαιρετώ όλα τα μέλη του forum καθώς είναι το πρώτο μου post.

Θα ήθελα κάποια βοήθεια καθώς στο δικό μου 3855 μετά την ολοκλήρωση αυτών των 4 βημάτων όταν πατάω το κουμπί πλοήγηση δεν γίνεται τίποτα.

Έχω software version V2.0.0.3.5

Ευχαριστώ.

geopa
02-07-10, 11:49
δεν ξεκλειδωνουν ολα με τον ιδιο τροπο , ο Πανος γραφει για το 5000 , υπαρχει , αν ψαξεις τροπος για το δικο σου μηχανακι στο αντιστοιχο νημα ...

tsopelas
02-07-10, 13:07
δεν ξεκλειδωνουν ολα με τον ιδιο τροπο , ο Πανος γραφει για το 5000 , υπαρχει , αν ψαξεις τροπος για το δικο σου μηχανακι στο αντιστοιχο νημα ...

Ουπς έχεις δίκιο. Δεν το πήρα χαμπάρι ότι είμαι σε άλλο topic. Ευχαριστώ.

geos3
18-07-10, 11:29
Καλημερα και καλως σας βρηκα.Μολις χθες πηρα το πρωτο μου gps και προσπαθω να φτιαξω την προσβαση στα windows.Εχω ομως ενα προβλημα.Στον φακελλο της καρτας δεν μου εμφανιζει 2 αρχει αλλα μονο το Destinator Apps.Το αλλο αρχειο γιατι δεν υπαρχει?

Xciting
21-07-10, 12:42
Καλημερα και καλως σας βρηκα.Μολις χθες πηρα το πρωτο μου gps και προσπαθω να φτιαξω την προσβαση στα windows.Εχω ομως ενα προβλημα.Στον φακελλο της καρτας δεν μου εμφανιζει 2 αρχει αλλα μονο το Destinator Apps.Το αλλο αρχειο γιατι δεν υπαρχει?
Ίσως έχουν αλλάξει τη δομή των φακέλων, θα πρέπει να πεις τι έχεις εκεί για να σε βοηθήσουμε.

mixkant
15-10-10, 09:00

Προσπαθω να ξεκλειδωσω την εν λογω συσκευη με τον τροπο που περιγραφεις αλλα δεν τα καταφερνω ,αυτο που θελω να τονισω οτι στην συσκευη μου οταν την συνδεω μεσω activesync μου εμφανιζει την residentflash και ανοιγοντας την τον φακελλο des και τα gpspara0,1,2,3 ,ανοιγοντας τον destinator εχει τους φακελλους των χαρτων ΕΛ-ΚΥΠΡΟΥ ,αρχεια dll,to gpstmc,το mobilenavigator ,το destinator και αλλα τα οποια ειναι χυμα ,εκανα αυτα που αναφερεις αλλα χωρις αποτελεσμα,τι μπορει να συμβαινει?
οταν λες καρτα μνημης εννοεις την resindentflash η την sd
ευχαριστω.....
σημ¨. δεν ειμαι και πολυ σχετικος με το 'αθλημα" και αν γραφω βλακειες να με συμπαθας!!!

mlspliktos
16-10-10, 01:14
...λοιπόν όπως λέει και ο φίλος "mixkant (http://www.navimania.gr/member.php?u=8303)"... το MobileNavigator.exe είναι στην residentflash χύμα χωρίς φάκελο, μέσα στο γενικό φάκελο Destinator...
...στην SDMMC είναι μόνο οι χάρτες της Ευρώπης...
...δυτυχώς όπου κι αν έβαλα το αρχείο desktop.exe αφού φυσικά το μετονόμασα σε MobileNavigator.exe μετά τη μετονομασία του και του παλιού σε MobileNavigator1.exe, ... δεν έγινε τίποτα... ακόμα και όταν το αφαίρεσα αφήνοντας το MobileNavigator1.exe...
...λειτουργεί κανονικά σα να μη συνέβη τίποτα... αγνοώντας τις φιλότιμες προσπάθειες του φίλου Πάνου αλλά και την καλή μου θέληση...dizzy2

peterant
16-10-10, 14:23
Aντί του explore.exe δοκίμασε να τρέξεις το cecmd.exe
Kατέβασε από εδώ (http://www.ziddu.com/download/12102587/TotalCommander.rar.html) ,αποσυμπίεσε και βάλε τον φάκελο TotalCommander που θα προκύψει στην κάρτα σου.
-Κάνε την ίδια διαδικασία όπως παραπάνω, αλλά μετονόμασε τον φάκελο TotalCommander σε MobileNavigator και το εκτελέσιμο TotalCommander/cecmd.exe σε MobileNavigator.exe
-Πατώντας πάνω στο "Πλοήγηση" θα μπαίνεις στον explorer, μέσω του οποίου θα μπορείς να περιηγηθείς στα αρχεία της συσκευή και να τρέξεις όποιο θέλεις.

mlspliktos
16-10-10, 16:22
...αφού με χίλια βάσανα κατάφερα να κατεβάσω το φάκελο (τα συστήματα ασφαλείας μου βαράγανε κατακόκκινο) έκανα ότι μου είπες μετονόμασα και το αρχικό αρχείο σε MobileNavigator1 ...δοκίμασα και παραλλαγές βάζοντας το μέσα στην μνήμη μαζί με το Destinator αλλά και μέσα στο φάκελο του Destinator εκεί που είναι και το αρχικό MobileNavigator.exe.
... τίποτα... εξακολουθεί να αντιστέκεται και με το "Πλοήγηση"πάει κατευθείαν στην Πλοήγηση! ...
...λυπάμε αλλά όμως δεν παραλείπω να σε ευχαριστήσω για την προσπάθεια σου...respect1

peterant
16-10-10, 17:37
Προφανώς αυτός ο τρόπος δεν κάνει έτσι όπως τον δοκιμάζεις!
-Για να λειτουργήσει πρέπει να μετονομάσεις τα αρχεία όπως ακριβώς και στις θέσεις που βρίσκονται οι original φάκελοι του Destinator.
-Aν το Destinator τρέχει από την εσωτερική μνήμη (ResidentFlash), από την διαδρομή ResidentFlash/Destinator/ΜobileNavigator.exe (αυτό καταλαβαίνω από αυτά που γράφεις,εκτός και αν είναι αλλιώς όποτε πρέπει να σιγουρευτείς), πρέπει:
-Nα μετονομάσεις τον original φάκελο σε Detinator1
-Nα δημιουργήσεις έναν νέο φάκελο που θα τον ονομάσεις Destinator και μέσα σε αυτόν θα βάλεις το explorer.exe και θα το μετονομάσεις σε MobileNavigator.exe ή αλλιώς τον φακέλο TotalCommander που κατέβασες τον βάζεις στην εσωτερική μνήμη (ResidentFlash),τον μετονομάζεις σε Destinator και το Cecmd.exe σε MobileNavigator.exe
-Μόνο έτσι θα έχεις αποτέλεσμα!

mlspliktos
16-10-10, 22:30
...αν δε με βαρέθηκες... συνεχίζουμε ... από την αρχή!
... η κάρτα μνήμης περιέχει μόνο τον φάκελο DestinatorApps με όλους τους χάρτες τησ Ευρώπης και μόνο.
….Το Destinator τρέχει από την εσωτερική μνήμη (ResidentFlash) και από τη διαδρομή ResidentFlash/Destinator/Destinator.exe
Ο φάκελος Destinator περιέχει τους χάρτες Ελλάδας και Κύπρου και όλα τα συμπαρομαρτούντα δηλ. Language, Skin, UserData, Voice, Destinator.exe, ...ini, …dll κτλ αλλά και το ΜobileNavigator.exe όπως έχεις ήδη καταλάβει.
Η αλήθεια είναι ότι γνωρίζω μερικά πολύ βασικά πράγματα και δεν μπορώ δυστυχώς να συνδυάσω αυτά που μου έχεις πει για να βρω τη λύση.

Οπότε αν με αυτά τα δεδομένα μπορούσες να μου έδινες τη συνταγή θα σου ήμουν υπόχρεος...

panosha
17-10-10, 10:53
... η κάρτα μνήμης περιέχει μόνο τον φάκελο DestinatorApps με όλους τους χάρτες τησ Ευρώπης και μόνο.
….Το Destinator τρέχει από την εσωτερική μνήμη (ResidentFlash) και από τη διαδρομή ResidentFlash/Destinator/Destinator.exe
Ο φάκελος Destinator περιέχει τους χάρτες Ελλάδας και Κύπρου και όλα τα συμπαρομαρτούντα δηλ. Language, Skin, UserData, Voice, Destinator.exe, ...ini, …dll κτλ αλλά και το ΜobileNavigator.exe όπως έχεις ήδη καταλάβει.
Η αλήθεια είναι ότι γνωρίζω μερικά πολύ βασικά πράγματα και δεν μπορώ δυστυχώς να συνδυάσω αυτά που μου έχεις πει για να βρω τη λύση.

Οπότε αν με αυτά τα δεδομένα μπορούσες να μου έδινες τη συνταγή θα σου ήμουν υπόχρεος...
Ένα από τα δυο αυτά αρχεία χρειάζεται αντικατάσταση και προφανώς τον φάκελο ResidentFlash/Destinator/ πρέπει να ντουμπλάρεις.

mlspliktos
17-10-10, 21:24
Ένα από τα δυο αυτά αρχεία χρειάζεται αντικατάσταση και προφανώς τον φάκελο ResidentFlash/Destinator/ πρέπει να ντουμπλάρεις.
-------------------------------------------------------------------------

...θα κάνω τις δοκιμές μου και πιστεύω κάτι να καταφέρω...
thanksalot... πάντως σε ευχαριστώ για τη μέχρι εδώ βοήθεια...
...μπορώ να πώ μόνο..."χαρά στο κουράγιο σου"!!!... εσένα και όλης της ομάδας ... πολυ μεράκι βγάζετε!... thanksalot

mixkant
18-10-10, 17:30

επανερχομαι και εγω στο θεμα γιατι εχω την ιδια συσκευη,εκανα οτι ακριβως λεει ο φιλος peterant και μαλιστα και με τους δυο τροπους αλλα αποτελεσμα δεν εχω ,μαλιστα οταν πατω πλοηγηση ειναι τελειως "νεκρο".
επισης δεν μπορω να καταλαβω τι εννοει ο φιλος panosha με την εκφραση" ...προφανως τον φακελλο ResidentFlash/destinator/πρεπει να ντουμπλαρεις"
ευχαριστω ....

Μιχαλης

Theodosios
05-11-10, 10:56

Καλημερα και απο μενα.Πρωτο ποστ,αφου εχω διαβαση σχεδον ολο το φορουμ ωστε να αποκτησω την καταλληλη παιδια.Εχω το 5000Β και εχει τα δεδομενα ακριβως οπως του φιλου στην παραθεση.Εβαλα το αρχειο λοιπον μεσα στην ResidentFlash , και εχουμε το εξης προβλημα.Αμα ονομαστη MobileNavigator.exe δεν συμβαινει τιποτα.Φτανει μεχρι την αρχικη οθονη (πλοηγηση-πολυμεσα)και μενει κολλημενο εκει.Αμα ονομαστη destinator.exe τοτε κανει μια φλασια στα windows και επανερχετε στην αρχικη οθονη και κολλαει εκει.Υπαρχει καποιο λαθος στην ολη διαδικασια μου?
Και κατι ακομα.Γιατι δεν βρισκει ο player τα mp3 αρχεια μου απο την καρτα μνημης?

Ευχαριστω.

peterant
05-11-10, 11:09
Δοκίμασε την διαδικασία στο post 17, μετονομάζοντας το cecmd.exe σε destinator.exe και μέσα από τον explorer τρέξε το αρχείο Windows/explorer.exe ή Windows/control.exe
-O player δεν είναι συμβατός με mp3 αλλά με wma....Δοκίμασε να μετατρέψεις τα mp3 σου με κάποιον freeware converter....

Theodosios
05-11-10, 13:59
Δοκίμασε την διαδικασία στο post 17, μετονομάζοντας το cecmd.exe σε destinator.exe και μέσα από τον explorer τρέξε το αρχείο Windows/explorer.exe ή Windows/control.exe
-O player δεν είναι συμβατός με mp3 αλλά με wma....Δοκίμασε να μετατρέψεις τα mp3 σου με κάποιον freeware converter....
Σε ευχαριστω πολυ για την αμεσοτητα της απαντησης σου αρχηγε.
Θα το δοκιμασω το απογευμα και θα γραψω τα αποτελεσματα.respect1

Theodosios
05-11-10, 14:19

the best1clap2the best1clap2cheer2

Theodosios
05-11-10, 15:04
Ψαχνωντας για freeware converter βρηκα αυτο : formatfactory.
Aπιστευτο δωρεαν προγραμμα ΚΑΙ με Ελληνικο περιβαλλον.Μετατρεπει τα παντα (ηχο-βιντεο-εικονα) σε οτι θελεις συν καποια προσθετα.ranger
Καταφερα λοιπον να μπω με το total commanter ομως αυτο δεν μου δινει επιφανεια εργασιας.
Φανταζομαι οτι δεν υπαρχει αλλος τροπος για πιο ευκολη προσβαση στα windows...ε;
Το κακο ειναι οτι δεν υπαρχει και αρχειο sys.txt που οριζει τις διαδρομες ωστε να γινοταν εκει καποια επεμβαση.Καλα τα λεω αρχηγε;dizzy2

peterant
05-11-10, 16:42
Δοκίμασε και το PNADesktop.exe

-Κατέβασε το συνημμένο αρχείο αποσυμπίεσε και βάλε το PNADesktop.exe που θα προκύψει στην κάρτα σου, στην θέση του Detsinator.exe όπως έκανες προηγουμένως......
-Μετά από reset πατώντας πάνω στο "Πλοήγηση" θα εμφανίζεται μια μπάρα στο πάνω μέρος της οθόνης (η οποία και θα ελαχιστοποιείται εάν δεν την χρησιμοποιήσεις και θα παραμένει το εικονίδιο των windows στο πάνω αριστερό μέρος της οθόνης), δίνοντάς σου πρόσβαση στα ενδότερα της συσκευής....

http://img201.imageshack.us/img201/4417/newpicture085.png http://img201.imageshack.us/img201/4579/newpicture086.png

Theodosios
05-11-10, 17:33
Μπραβο βρε μαστορα.Αυτο ακριβως ζητουσα.http://www.ribfans.com/images/smilies/huh.gif

Ομως οταν παταω start μου ανοιγει μονο το settings.Ολες οι αλλες εντολες απλα δεν υπαρχουν.
Επισεις δεν βγαζη και την μπαρα στο κατω μερος της οθονης.

peterant
05-11-10, 17:58
Κάνε το προηγούμενο με το TotalCommander και τρέξε μια φορά το windows/explorer.exe (αν υπάρχει) και παράλληλα μπορείς να τρέξεις και το PNADesktop.exe
-H μπάρα θα εμφανισθεί αφού ακούσεις τον ήχο εισαγωγής στα windows και μπορείς να την εμφανίζεις/εξαφανίζεις μετά όποτε θέλεις, χρησιμοποιώντας το ShowTaskbar.exe το οποίο θα βάλεις στην κάρτα σου αφου αποσυμπιέσεις.

Theodosios
05-11-10, 22:30
ΟΚ.Ευχαριστώ.

mlspliktos
06-11-10, 21:31
Αντίθετα από όσα διαβάζω για τα κινέζικα στο http://behind-mainshell.blogspot.com/2010/10/blog-post_12.html# του μεγάλου μας ευεργέτη, στο δικό μου που λειτουργεί ακόμα άψογα παρόλα τα βασανιστήρια που το υποβάλλω, στο Shell.ini που είναι στην ResidentFlash έξω από τον φάκελο που βρίσκετε το πρόγραμμα η διαδρομή που αναφέρει είναι \SDMMC\Destinator\Destinator.exe ενώ όπως είπαμε στην κάρτα είναι μόνο χάρτες.
Στην πραγματικότητα η διαδρομή είναι \ResidentFlash\Destinator\Destinator.exe. Τι μπέρδεμα είναι πάλι αυτό…??...

peterant
06-11-10, 22:14
Μήπως έχεις βάλει κάποιο μενού και έχεις αλλάξει την διαδρομή και δεν το θυμάσαι? lol2

-Υπάρχει περίπτωση όμως το αρχείο να είναι κατεστραμμένο ή μη σωστά κωδικοποιημένο (ANSI ή unicode) και η συσκευή να έχει την δυνατότητα να τρέχει το πρόγραμμα από προκαθορισμένη διαδρομή....Δοκίμασε να δεις εάν δουλεύει σωστά, βάζοντας τον φάκελο Τοtal Commander (παραπάνω post 17) στην κάρτα σου και δίνοντας διαδρομή στο shell.ini \SDMMC\TotalCommander\cecmd.exe

mlspliktos
07-11-10, 00:33
1. Tο shell.ini είναι όπως της μαμάς του γιατί έχω κρατήσει αντίγραφο
2. Έκανα ότι είπες παραπάνω με το Total Commander και το shell.ini αλλά με την επανεκκίνηση το "πλοήγηση "ξεκινάει κανονικά την... πλοήγηση.

(Σημειώνω ότι έβαλα το Total Commander στην κάρτα και άλλαξα το shell.ini που είναι στην μνήμη μαζύ με το φάκελο Destinator που περιέχει το destinator.exe).

peterant
07-11-10, 09:54
Τότε το αρχείο αυτό απλά είναι "διακοσμητικό" στην δική σου περίπτωση και απ' ότι φαίνεται δεν παίζει κανένα ρόλο...Η συσκευή διαβάζει προκαθορισμένη διαδρομή και όχι το shell.ini...Προφανώς χρησιμοποιήθηκε κάποια έκδοση του Destinator από άλλη συσκευή και το αρχείο αυτό παρέμεινε εκεί....what1
-Το VistaMenu (http://www.navimania.gr/showthread.php?t=14449) για την συσκευή mls 5000, υλοποιείται με προκαθορισμένη διαδρομή και όχι με shell.ini worry1

mlspliktos
07-11-10, 13:28
Τότε το αρχείο αυτό απλά είναι "διακοσμητικό" στην δική σου περίπτωση και απ' ότι φαίνεται δεν παίζει κανένα ρόλο...Η συσκευή διαβάζει προκαθορισμένη διαδρομή και όχι το shell.ini...Προφανώς χρησιμοποιήθηκε κάποια έκδοση του Destinator από άλλη συσκευή και το αρχείο αυτό παρέμεινε εκεί....what1
-Το VistaMenu (http://www.navimania.gr/showthread.php?t=14449) για την συσκευή mls 5000, υλοποιείται με προκαθορισμένη διαδρομή και όχι με shell.ini worry1
----------------------------------------------------------------
lotpot... σωστά... κάτι θα πρέπει να έγινε στη μαμά-MLS πριν το αγοράσω!...

...θα εγκαταστήσω λοιπόν το VistaMenu for mls 5000 η το Vista Ultimate Menu V.3 για Mls-5000... !what1

...the best1... ευχαριστώ!...

peterant
07-11-10, 13:47
Το vistamenu για mls5000.....Κράτησε οπωσδήποτε ένα αντίγραφο του original φακέλου Destinator στο pc σου ως backup.....Η συσκευή ξαναγίνεται όπως ήταν, εάν βάλεις πάλι τον original φάκελο Destinator στην θέση του....Προσοχή στις οδηγίες του εγγράφου .doc......Κατεβάζεις πρώτα την V.3 του μενού,από τις διευθύνσεις που αναγράφονται και μετά προχωράς βήμα-βήμα όπως στις οδηγίες.....Αν κολλήσεις εδώ είμαστε....tongue2

mlspliktos
08-11-10, 00:32
ενώ λέει "VistaUltimate Menu For MLS-5000" τελικά είναι το ίδιο με αυτό του 4810 ... αν κατάλαβα καλά!

mlspliktos
08-11-10, 00:36
αφού ο φάκελος VistaUltimate Menu For MLS-5000 περιέχει βασικά μόνο τις οδηγίες που σε οδηγούν στα rar του 4810... που ο φάκελος τους περιέχει πάλι τις ίδιες οδηγίες... η δεν κατάλαβα καλά??

peterant
08-11-10, 09:39
Εκτός από τις οδηγίες περιέχει και τον φάκελο Sysinfo που είναι απαραίτητος για να δουλέψει το μενού στην δική σου συσκευή....Εσύ ακολουθείς τις οδηγίες που κατέβασες για την συσκευή σου και όχι αυτές που αφορούν το 4810....

-Τα αρχεία που περιέχονται στον φάκελο SDMMC της V.3 θα τα βάλεις στην κάρτα όπως τα κατέβασες.
-Από την εσωτερική σου μνήμη (ResidentFlash) θα πάρεις τον φάκελο Destinator(cut) και θα τον βάλεις μέσα στον φάκελο Dest7 στην κάρτα.
-Στην θέση αυτού του φακέλου στην εσωτερική μνήμη (ResidentFlash) θα βάλεις τους φακέλους Destinator και DShell που περιέχονται στον φάκελο ResidentFlash/DestinatroApps της V.3 που κατέβασες.
-Στο τέλος θα αντικαταστήσεις τον φάκελο ResidentFlash/Destinator/SysInfo που θα υπάρχει πλέον στην εσωτερική σου μνήμη με τον φάκελο SysInfo που κατέβασες μαζί με τις οδηγίες για το mls5000.

Mετά το reset πατώντας το "Πλοήγηση" θα μπαίνεις στο νέο μενού και το πρόγραμμα πλοήγησης θα τρέχει από το ανάλογο εικονίδιο (Dest7) που θα βλέπεις στην οθόνη της συσκευής.

mlspliktos
08-11-10, 15:22
thanksalotευχαριστώ για τις αναγκαίες (τουλάχιστον για μένα) άμεσες διευκρινήσεις...
...μόλις προχωρήσω στην εγκατάσταση θα ενημερώσω...

Jimysbil
11-11-10, 22:52
Φίλε χίλια ευχαριστώ!Εγώ το δοκίμασα σε targa traveler με Sygic και δούλεψε μια χαρά!Μετονόμασα το Traveller.exe σε Traveller1.exe και έβαλα το desktop.exe στη θέση του!Είσαι πεχταράς μεγάλε.Μου έδωσες δυνατότητες!Δυστυχός θα αναγκαστώ να αγοράσω καινούργια κάρτα για να βάλω μέσα τα αμέτρητα προγράμματα GPS!tongue2