PDA

Επιστροφή στο Forum : ΝΕΟΣ ΧΑΡΤΗΣ - ΠΡΟΒΛΗΜΑ: ΧΡΗΣΙΜΑ-ΤΡΑΠΕΖΕΣ

npapanik
29-08-06, 21:28
Με τον νέο Ελληνικό χάρτη (2006.Q3), όποια Τράπεζα και να επιλέξεις σου βγαίνει η ΑΤΕ.

Dark_Rex
29-08-06, 21:38
Με τον νέο Ελληνικό χάρτη (2006.Q3), όποια Τράπεζα και να επιλέξεις σου βγαίνει η ΑΤΕ.

Η περιγραφη εχει προβλημα.Οντως σε ολες τις τραπεζες βγαζει ατε.
Ομως αν κλικαρεις επανω σε καποιο υποκαταστημα (οποιασδηποτε τραπεζας) θα σου δειξει στο χαρτη την τραπεζα που εχεις επιλεξει και με το δικο της ''logo''.

jstarg
29-08-06, 23:41
Το ίδιο κάνει και με τις δημόσιες υπηρεσίες

petros
31-08-06, 09:49

Η περιγραφη εχει προβλημα.Οντως σε ολες τις τραπεζες βγαζει ατε.
Ομως αν κλικαρεις επανω σε καποιο υποκαταστημα (οποιασδηποτε τραπεζας) θα σου δειξει στο χαρτη την τραπεζα που εχεις επιλεξει και με το δικο της ''logo''.

Ολοι οι δρόμοι οδηγούν στην Α.Τ.Ε.!!!!

zeppelin
31-08-06, 11:31
Διορθώθηκε

tel_sup
31-08-06, 11:53
Δηλαδη ξανακατεβαζουμε τον χαρτη???

petros
31-08-06, 13:55
Δηλαδη ξανακατεβαζουμε τον χαρτη???

ή/και τα ForLinks ??

tel_sup
31-08-06, 14:01
zep....????

zeppelin
31-08-06, 15:10
Κατεβάζετε το νέο χάρτη, δε χρειάζεται να εγκαταστήσετε ξανά τα forlinks.

vyronk
31-08-06, 15:31
Στο dest 6 σε πιο φακελο τοποθετουμε τα forlinks?

zeppelin
31-08-06, 15:37
userdata

tomgr
31-08-06, 17:13
Γιατι οι ΔΟΥ ειναι greeglish??????????????
Ερωτηση:
Η Μαραθωνος απο τον μαραθωνα μεχρι την Αγ.Παρασκευη δεν εχει κανενα βενζιναδικο?

zeppelin
31-08-06, 17:54
Στη βάση τα ονόματα είναι στα κεφαλαία, έτσι δεν είδαμε ότι έχουμε Λατινικούς χαρακτήρες. Είναι ένας έλεγχος που δεν είχαμε σκεφτεί. Είναι κάτι για το οποίο ευθύνεται η NGi κι όχι η Destinator (όπως στις ΑΤΕ).
Στην επόμενη έκδοση θα διορθωθούν. Μπορέι να υπάρξει και μια ενδιάμεση έκδοση μόνο με Χρήσιμα πριν την επόμενη έκδοση (αυτό βέβαια εξαρτάται καθαρά από τη Destinator Technologies) Άρα δε το υποσχόμαστε.

petros
31-08-06, 22:04
Στη βάση τα ονόματα είναι στα κεφαλαία, έτσι δεν είδαμε ότι έχουμε Λατινικούς χαρακτήρες. Είναι ένας έλεγχος που δεν είχαμε σκεφτεί. Είναι κάτι για το οποίο ευθύνεται η NGi κι όχι η Destinator (όπως στις ΑΤΕ).
Στην επόμενη έκδοση θα διορθωθούν. Μπορέι να υπάρξει και μια ενδιάμεση έκδοση μόνο με Χρήσιμα πριν την επόμενη έκδοση (αυτό βέβαια εξαρτάται καθαρά από τη Destinator Technologies) Άρα δε το υποσχόμαστε.

Ζep, κανονικά πρέπει να υπάρξει (και άμεσα) μια διορθωτική έκδοση γιατί δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν τα χρήσιμα!! :cry: Ακόμα κάποια μεγάλα λάθη ( λάθη σε ονομασίες δρόμων, λάθη στα χρήσιμα π.χ. γρηγόρης μικρογεύματα ) να τα ποστάρουμε και να διορθωθούν και αυτά. Είναι λογικό, δεν θέλει δουλειά με όχημα από εσάς, και δεν νομίζω η μαμά εταιρεία αν της εξηγήσετε την κατάσταση και το λάθος σας να μην δεν το κάνουν. Περιμένουμε νέα για να αρχίσουμε τα ποσταρίσματα....

Deathstar
31-08-06, 22:17
Έχει παρατηρήσει κανείς καθυστέρηση στον υπολογισμό της διαδρομής? Εμένα στο YAKUMO αργεί απελπιστικά ο νέος χάρτης ενώ σε ένα φίλο μου που το είδα σε Compaq δουλεύει κανονικά……..καμία ιδέα????

tomgr
01-09-06, 12:24
Έχει παρατηρήσει κανείς καθυστέρηση στον υπολογισμό της διαδρομής? Εμένα στο YAKUMO αργεί απελπιστικά ο νέος χάρτης ενώ σε ένα φίλο μου που το είδα σε Compaq δουλεύει κανονικά……..καμία ιδέα????
Και σε μενα πολυ πιο αργο

fokion
01-09-06, 13:17
Δεν παρατηρησα κατι στο ΜΙΟ...

geoside
03-09-06, 18:39

Πρέπει να γίνει η διόρθωση ο π ω σ δ ή π ο τ ε!!!!

Έχουμε νομίζω πληρώσει για την ορθή λειτουργία του προγράμματος...