Επιστροφή στο Forum : Ερώτηση 1
Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη που δείξατε στην εταιρία και τις υπηρεσίες μας. Στην προσπάθεια μας να βελτιώνουμε συνεχώς την ποιότητα μας, σας παρακαλούμε να συμπληρώσετε το παρακάτω ερωτηματολόγιο σε μορφή δημοψηφίσματος του forum
Παρακαλούμε σημειώστε το βαθμό ικανοποίησης σας σε κλίμακα 1-5 (5=Απόλυτα Ικανοποιημένη/ος, 1=Δυσαρεστημένη/ος).
Οι καλυτεροι για την Ελλαδα ομως που εχω δει μεχρι σημερα!!!!! :wink:
talentscout
29-08-06, 19:05
Ολα τα ευρω!!! μπραβο παιδια παντα τετοια!!!
δεν μετανοιωσα ούτε στιγμή για την αγορά μου αυτή και όχι μόνο...
πρέπει όμως να πούμε και για τα παιδιά της ΝGI που είναι υπέροχα και μας ...ανέχονται καθημερινά με τις ερωτήσεις που τους κάνουμε...
μπράβο βρε παιδιά και σας ευχαριστούμε...
lagoudakis
29-08-06, 22:10
δεν το συζηταω!!!σχεδον αψογοι!!!
vasiliadis1
29-08-06, 22:57
δεν μετανοιωσα ούτε στιγμή για την αγορά μου αυτή και όχι μόνο...
.ανέχονται καθημερινά με τις ερωτήσεις που τους κάνουμε...
μπράβο βρε παιδιά και σας ευχαριστούμε...
+1. Εχω την εντύπωσω πως δέν υπαρχει παρόμοια εταιρία που να απαντάει και στην πιό χαζή ερώτηση τόσο άμεσα. Πραγματικά δέν περίμενα πως θα συνέβαινε κάτι τέτοιο με την αγορά του προγράμματος τον προηγούμενο Φεβρουάριο.
Και πάλι συγχαρητήρια...
Τα λογια περιτευουν.
:wink: :wink:
kyrioi sygxarhthria gia thn exairetikh douleia pou kanete.... :D
Πιστεύω, ότι γίνεται μεγάλη προσπάθεια, και οι χάρτες είναι άψογοι, και ότι συνεχώς βελτιόνονται!!!
Μπράβο!!!!
5
5araki xalara ..
Synexiste etsi..
Εγω πηρα το MIO a201 γιατι ειχε μεσα αυτο το προγραμμα και αυτους τους χαρτες !
Πολυ καλο :wink: :wink: :wink:
ena 4araki einai kalo. Gia tis poleis pou iparxoun xartes einai polu kali i NGI..to 5 omws 8a to dwsw otan uparksei kalipsi 90+% tis elladas wste na mporesoume na antagwnistoume tous "di8en" europaious. (osoi odigisan se eurwpaikes poleis me to destinator europe katalabainoun ti ennow). NGI euxaristoume POLU!!!!!!!!
Ψήφισα 4, αν και είμαι θερμός υποστηρικτής της NGI (όχι του destinator) και πιστεύω ότι σπανίζουν εταιρίες με τέτοια σοβαρότητα στην Ελλάδα. Το 4 αντί για 5, είναι μόνο για τα αρκετά λάθη που υπάρχουν ακόμα σε κάποιες πόλεις.
SavvasBlue
31-08-06, 19:28
Η δουλεια σας, αν και φοβερα απαιτητικη ως προς την εκταση καλυψης και τις επι μερους δυσκολιες που εχετε σιγουρα συναντησει, ειναι λεπτομερεστατη, υπευθηνη και πανω απ' ολα αξιοπιστη. Οι ελλειψεις διορθωνονται με καθε release και συντομα η καλυψη θα φτασει σε ολοκληρωτικα επιπεδα. Συνεχιστε την καλη δουλεια παιδια, συγχαρητηρια.
H ποιοτητα των χαρτων ειναι αρκετα καλη.
Και μονο οτι υπαρχει ανανεωση σε τακτα χρονικα διαστηματα και μαλιστα δωρεαν αυτο σημαινει σοβαροτητα και υπευθυνοτητα απο την εταιρεια.
θα ψηφίσω 4 λογω των μικρων ελλειψεων που εχει ακομη.
Βασίλης
Εξαιρετικοί, ιδίως ο τελευταίος. Έβαλα 4 αντί για 5 γιατί πάντα κάτι καλό, μπορεί να γίνει καλύτερο!
Μπράβο! :D
Με αριστα το πεντε οπτως λετε εσεις εγω βαζω 5+5=10΄!!!! με τονο και θαυμαστικο
Πέρα από συγχαρητήρια δεν χωράει τίποτα άλλο !!!
Exo minei ekpliktos me tis leptomeries tou kenouriou xarti, exei kati xomatodromous konta sto xorio mou pou oute ego den iksera oti upirxan.
Kai milame gia perioxi sto voriotero akro tis Aitol\nias ektos kentrikou dromou kai xomatodromous pou kataligoun MONO se xorafia.
Mpravo, sunexiste etsi, mexri kai to 100% tis Elladas.
Είστε αξιέπαινοι σας αξίζουν συγχαρητήρια
sigrinomeni me alus elinikus makran kaliteri
Ψήφισα 4 για τον λόγο ότι δεν υπάρχει πλήρης κάλυψη της Ελλάδας κατά τ' άλλα άψογοι :D :D :D
παντα υπαρχει περιθωριο για βελτιωση ;-) :wink:
Ο εχθρός του καλού είναι το καλύτερο
Ο εχθρός του καλού είναι το καλύτερο
ΑΡΑ επαγωγικά, το καλύτερο, είναι φίλος του κακού (αφού είναι εχθρός του καλού)... ;)
:D :D
Σωστός, όπως και εχθρός του κακού είναι το χειρότερο :P άρα αφού εχθρός του καλού είναι το καλύτερο και το καλύτερο φίλος του κακού τότε και το χειρότερο είναι φίλος του καλού :shock: :roll:
Εγώ είμαι καλό παιδί και θέλω να είμαι φίλος με όλους σας (επαγωγικά). :-D
Επειδή μια εικόνα αξίζει, όπως λένε και οι φίλοι μας οι Κινέζοι, χίλιες λέξεις, δε χρειαζόταν να το αναφέρεις αυτό... Αρκούσε το icon σου, και για τον ιστορικό του μέλλοντος, μιας και συνηθίζεις να το αλλάξεις συχνά (για λόγους που ι Ιωάννα έχει εκφέρει άποψη :)) τη στιγμή του post σου έγραφε...
"Evil Inside".... :D
Επειδή μια εικόνα αξίζει, όπως λένε και οι φίλοι μας οι Κινέζοι, χίλιες λέξεις, δε χρειαζόταν να το αναφέρεις αυτό... Αρκούσε το icon σου, και για τον ιστορικό του μέλλοντος, μιας και συνηθίζεις να το αλλάξεις συχνά (για λόγους που ι Ιωάννα έχει εκφέρει άποψη :)) τη στιγμή του post σου έγραφε...
"Evil Inside".... :D
Έχω κάνει κόλπο και ο καθένας από εσάς βλέπει το avatar που θέλω. :-D
speedtouch
24-05-07, 18:23
Βαθμολόγησα με 5. Πολυ καλη δουλεια!!!!
βαζω 4 μονο και μονο για τι παντα υπαρχει η δυνατοτητα του να γινει
ακομα πολυ καλυτερο , χωρις να σημαινει οτι δεν ειμαι ευχαριστημενος
μπραβο στη προσπαθεια των παιδιων εκει :!: :D
Θα έβαζα 4 χωρίς να το σκεφτώ με τα μέχρι τώρα δεδομένα (το 5 δηλαδή το άριστα δεν θεωρώ ότι πρέπει να δίνεται ποτέ).
Μετά την τελευταία ενημέρωση του χάρτη όμως οφείλω να βαθμολογήσω με 3 για τον εξής απλό λόγο:
Ο χάρτης που κυκλοφόρησε, αποδεικνύεται κατώτερος των προσδοκιών μας δεδομένου και του πολύ μεγάλου χρονικού διαστήματος που μεσολάβησε από την προηγούμενη έκδοση, με εμφανή την έλλειψη πρόσφατης ενημέρωσης.Προφανώς δαπανήσατε πολύ χρόνο προς το τέλος για το compile του αμελώντας την ενημέρωση του υπόβαθρου, γεγονός το οποίο σε συνδιασμό με τις εκτεταμένες αλλαγές που έχουν γίνει τους τελευταίους 3-4 μήνες στο οδικό δίκτυο πολλών δήμων της Αττικής, τον κάνει να φαίνεται σε αρκετές περιπτώσεις παρωχημένος αν και μόλις βγήκε.(Αναφέρομαι κυρίως σε φορές δρόμων).Θεωρώ ότι η επόμενη ενημέρωση θα πρέπει να γίνει πολύ σύντομα.
4 και καλό κουράγιο....... :lol: :lol: :lol:
4 και ελπιζω σε ακόμα καλύτερα πράγματα
Σαν καλυψη και σε σχεση με τους χαρτες βαζω 4 γιατι δεν υπαρχει πληρης καλυψη και γιατι κανα δυο φορες μου εκανε κατι κινεζικα..(αν και οταν πηγα Πετρουπολη που δεν ηξερα που ειναι και εκανα 650Km και με πηγε καρφι απο το ενα σπιτι στο αλλο-χωρις το παραμικρο ψεγαδι-καταλαβα τι σημαινει σοβαρος πλοηγος)...Τωρα οσων αφορα το θεμα της εταιριας σε σχεση με τους πελατες σας δινω 10 οχι 5..Οτι και να ζητησα εγινε...+ το τεραστιο forum που σου λεινει οτι απορια θες...Απιστευτοι..
Στις μεγαλουπόλεις παίρνει άριστα, σε χωριά ή νησιά δεν πάει τόσο καλά. Στη Θάσο πχ είχε όλους τους μονόδρομους αντίθετα, και μερικούς πεζόδρομους τους είχε ως δρόμους. Όταν πήγα στην πόλη της Θάσου, δεν μπόρεσα να φύγω από το κέντρο.
Εγώ βάζω 4 και καλή δουλειά στην NGI
Χρειαζεται αρκετη προσπαθεια ακομη για να παει στο 4. Σε πολλες περιπτωσεις σε οδηγει σε αδιεξοδα στο επαρχιακο δικτυο και σε επιλογη ακαταλληλων δρομων στο οδικο δικτυο.
Συγνώμη που το ξεθάβω αλλά μετά από τη χθεσινή διαδρομή του βάζω 3...:smt017
η συσκευή γλίτωσε από θαύμα τοboxingκαι διακομίστηκεbirds2 κατεπειγόντως σε ιστοτόπους προς ανανέωση...
Βοηθησε και μας που σκεφτομαστε να αγορασουμε ginius με λιγο πιο αναλυτικη περιγραφη του προβληματος.
Sent from my X10i using Tapatalk
Φύγαμε προχθές από Κουφάλια για να πάμε Προμάχους...είχα μαζί το ΡΝ500 & το 4800 το καθένα με διαφορετικούς χάρτες. Το κόβω μέσα από Γιαννιτσά για να πάω πίσω από Μυλότοπο και γενικά από τα χωριά της Αριδαίας...ε, κάπου μετά τον Μυλότοπο ξεκίνησε το πρόβλημα!clap2 δεν είχε τους επαρχιακούς δρόμους ούτε σαν χωματόδρομους κι έβγαζε συνέχεια το μήνυμα πως η αφετηρία ΄΄εχει οριστεί...μπλα,μπλα,μπλα...Τη ν κατάσταση έσωσε ένας χάρτηςtongue2 χειρός που μας έειχνε πως πάμε καλά! Βέβαια για να είμαι δίκαιος, κατά διαστήματα έβλεπε τον δρόμο αλλά τον ξανάχανε...Τέσπα, έβαλα χθες τον2008.Q4.115 κι ελπίζω για το καλύτερο... Κακώς δεν πήρα μαζί μου και το 1410 να μπορώ να συγκρίνω τους χάρτες!!!blink1
Στην επιστροφή κάναμε τουρ πηγαίνοντας Αρχάγγελο, Σκρα και γυρίσαμε από Αξιούπολη. Εκεί ήταν πολύ κατατοπιστικό χωρίς όμως να απουσιάζουν οι γκάφες περί αφετηρίας και χαρτογρ'αφησης...π.χ. πουθενά δεν υπήρχε σημειωμένο το ιστορικό μοναστήρι του Αρχαγγέλου,ενώ από την άλλη ο ορεινός δρομος ήταν πολύ καλά χαρτογραφημένος ,γεγονός που μου επέτρεψε να κινηθώ σε ρυθμούς drive11WRC...the best1lol3cheer2 κερδίζοντας μια ωραιότατη κρεβατομουρμούρα την νύχτα!!!tease1chair1fool1 surrender1
ο 2008.Q4.115 που αναφέρεις είναι για Destinator έτσι? είχες πιο παλιό χάρτη όταν έκανες το ταξίδι? και ο 2008 πάντως είναι αρκετά παλιός σε σχέση με τον 2010.01.
Από Αθήνα-Κέρκυρα που τον χρησιμοποίησα με πήγε ακριβώς, (Αθήνα -Ρίο Αντίρριο - Ιονία Οδος - Ζεύξη Ακτιο-Πρέβεζα - Ηγουμενίτσα) αν και οφείλω να ομολογήσω ότι ψιλοαγχώθηκα στη διαδρομή γιατί δεν την είχα ξανακάνει και μου ήταν άγνωστη από το Αντίρριο μέχρι την Πρέβεζα.
Εχθές μόλις μπήκα στον ιστότοπο της NGI και βρήκα τον 2008...θα σας ήμουν ευγνώμων αν με κατατοπίζατε για τον 2010.01 δλδ που μπορώ να τον βρω και να τον τοποθετήσω! Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!!the best1
Παλιά είχα πολύ χρόνο...τώρα με οικογένεια και δουλειά δεν τα προλαβαίνω όλα!dizzy2
www.mlsdestinator.gr
Αν δεν εχεις λογαριασμο φτιαχνεις με το serial number του destinator, και μετα κατεβαζεις χαρτη αναλογως τη συσκευη σου.
Sent from my X10i using Tapatalk
θα το κοιτάξω κι αν χρειαστώ βοήθεια δεν θα διστάσω να σας ζητήσω...
Ευχαριστώ εκ των προτέρων πάντως!!!the best1
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2012, vBulletin Solutions, Inc.