Επιστροφή στο Forum : Ερώτηση 2
Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη που δείξατε στην εταιρία και τις υπηρεσίες μας. Στην προσπάθεια μας να βελτιώνουμε συνεχώς την ποιότητα μας, σας παρακαλούμε να συμπληρώσετε το παρακάτω ερωτηματολόγιο σε μορφή δημοψηφίσματος του forum
Παρακαλούμε σημειώστε το βαθμό ικανοποίησης σας σε κλίμακα 1-5 (5=Απόλυτα Ικανοποιημένη/ος, 1=Δυσαρεστημένη/ος).
φίλοι μου ότι χρειάστηκα με εξυπηρετήσατε απόλυτα...
σας ευχαριστώ πολύ και μακάρι κι άλλοι να ήταν σαν εσάς...!!!
ειδικά ο ζεπ είναι και πολύ πρώτος (χωρίς να υστερεί κανείς απ τους άλλους βέβαια)
lagoudakis
29-08-06, 22:07
κανεις δεν υστερει!!!!ο zep απανταει και σε αλλο πολυ γνωστο φορουμ εκτος απο εδω και ισως και τα αλλα παιδια απο την ngi,ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ
exete ena plhros ekpaideumeno prosopiko to opoio exei bohthisei olous mas amesa opote rothsame kati. sygxarhthria
Σύγουρα υπάρχει διάθεση για εξυπηρέτηση, Μπράβο και πάλι!!!
5
Τι να πούμε, απλώς άψογη εξυπηρέτηση.
aneta 5!!! Pistevw exoun texnognwsia, an k den exw tis gnwseis gia na tous krinw. Apo eksipiretisi...tilefono teleia!!!!, forum teleia!!!!!
Δεν ξέρω τι κατάρτιση έχουν τα παιδιά σε λεπτομέρειες, πάντως ότι χρειάστηκα εγώ, απαντήθηκε πάραυτα και (το πιο βασικό) σωστά.
Γιαυτό, 5
SavvasBlue
31-08-06, 19:32
Δειχνετε συνεχως τι παει να πει customer service διεθνους επιπεδου προσθετοντας την αμεσοτητα και την φιλικοτητα στον πελατη που συναντα κανεις σπανια ακομα και σε μεγαλες επιχειρησεις. Συγχαρητηρια και παλι.
Πολλα συγχαρητηρια για το προσωπικο υποστηριξης της εταιρειας σας. Οταν χρειαστηκα βοηθεια ηταν διπλα μου με ενημερωση και σαφεις οδηγιες και το πιο σπουδαιο με υπομονη για ολες τις χαζες ερωτησεις μου.
Παραμονη 15αυγουστου 5 ωρα το απογευμα που οι παντες ηταν εκτος γραφειου σε ολη την ελλαδα .ο συνεργατης σας ηταν διαθεσιμος και με εξυπηρετουσε. Ηδη εχω στειλει και αναλογο ευχαριστηριο εμαιλ .
......Μηπως οι υπευθυνοι της θα πρεπει να κανουν και καμια αυξησουλα στο μισθο των παιδιων μετα απο τοσα πολλα συγχαρητηρια.....
οι εταιρείες με τέτοιο προσωπικό μόνο μπροστά μπορούν να πάνε
μπράβο παιδιά!
Με έχουν καλύψει πλήρως τα post που προηγήθηκαν!
Τα παιδιά φαίνεται ότι διαβάζουν πολύ...Και όποιος διαβάζει μόνο μπροστά πάει...
Συγχαρητήρια!!!
ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ :smt043 :smt043 :smt038 :smt038 :-D :-({|=
speedtouch
24-05-07, 18:22
Βαθμολόγησα με 5! Τα συγχαρητηρια μου!!!
5αρακι και αυτο γιατι ειναι το τερμα..αψογοι
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2012, vBulletin Solutions, Inc.