Επιστροφή στο Forum : Ιταλία - Γαλλία
sierra_sotir
05-05-09, 11:14
Καλημέρα σε όλους τους φίλους του forum,
Χρειάζομαι την άποψή σας και την εμπειρία σας στο εξής θέμα:
Την ερχόμενη εβδομάδα θα ταξιδέψω από το Μιλάνο (Ιταλία) στο Saint Tropez (Γαλλία) και στην επιστροφή από το Saint Tropez (Γαλλία) στο Como (Ιταλία).
Έχω στην κατοχή μου ένα Altec Navi 350 με φορεμένο Destinator 6.
Πιστεύετε πως είναι καλύτερο να το κρατήσω και απλά να του περάσω χάρτες ή να το γυρίσω σε IGo με την ανάλογη ταλαιπωρία? blink1
Μήπως να αναβαθμίσω σε Destinator 7? Και αν βάλω IGO ποιά είναι η κατάλληλη έκδοση?
Σας ευχαριστώ για τη βοήθεια!
Σωτήρης
Φιλε μου το 6 ειναι μια χαρα ..δεν θα εχεις διαφορα στο θεμα χαρτογαφησης με το 6 η το7
Τωρα το igo 8 εχει εξισου καλους χαρτες για το εξωτερικο με το Dest , το θεμα χαρτογραφησης με αυτα τα δυο προγραμμτα παιζουν μονο στην ελλαδα ..στο εξωτερικο το igo ειναι αψογο the best1
Μπορεις να βαλεις και τα δυο και να δεις τις διαφορες τρου ενος με του αλλου
an thelis na pas -apo ta 2 vale IGO-giati apla me Destinator den tha pas-para pola lathi tha fas mperdema xontro=eidika milano
αν οι χαρτες στο dest ειναι 2006 Q4 μην τους βαλεις καθολου ειναι παλιοι
το igo στο εξωτερικο δεν τοχω δουλεψει
η γνωμη μου ειναι garmin ή tomtom (εκτος κι αν υπαρχουν νεοτεροι χαρτες για το dest)
αν οι χαρτες στο dest ειναι 2006 Q4 μην τους βαλεις καθολου ειναι παλιοι
το igo στο εξωτερικο δεν τοχω δουλεψει
η γνωμη μου ειναι garmin ή tomtom (εκτος κι αν υπαρχουν νεοτεροι χαρτες για το dest)
tomtom kai eisai sigoyros
Μια χαρα ειναι και του Dest και το iGO 8 ..τους δοκιμασα περισυ ..υπαρχει εκδοση Ιταλιας για το Dest = MapBuildID=3190 Italy, San Marino, Vatican City Version 2008.Q4.6748 - map of NAVTEQ. MG V1.6,
Και για το Igo8 η εκδοση >> 18-2-09
sierra_sotir
06-05-09, 12:06
Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις!
Τελικά πέρασα το iGO 8.3.2 με χάρτες 10.2008.
Προτίμησα το iGO γιατί είδα πως περνάει όλους τους χάρτες με τη μια και δεν χρειάζεται αλλαγή όπως το Destinator στα σύνορα.
Τα αποτελέσματα θα τα δω σε λίγες μέρες. Το πολύ πολύ να βρεθώ στη Βιέννη αντί για το Μιλάνο tongue2
Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις!
Τελικά πέρασα το iGO 8.3.2 με χάρτες 10.2008.
Προτίμησα το iGO γιατί είδα πως περνάει όλους τους χάρτες με τη μια και δεν χρειάζεται αλλαγή όπως το Destinator στα σύνορα.
Τα αποτελέσματα θα τα δω σε λίγες μέρες. Το πολύ πολύ να βρεθώ στη Βιέννη αντί για το Μιλάνο tongue2
με το destinator οταν αλλαζεις χωρα δεν χρειαζεται να κανεις τιποτα (το κανει μονο του μολις μπεις στην αλλη χωρα φορτωνει και το νεο χαρτη)
αρκει να εχεις μεσα τους χαρτες των χωρων που θα περασεις συν το γενικο χαρτη ευρωπαικων δρομων δυτικης ή ανατολικης ευρωπης
Καλη επιλογη φιλε μου ..δεν υπαρχει περιπτωση να σε βγαλει αλλου , μια χαρα θα σε παει εκει που θελεις
Αν είσαι σε περιοχή με πολλά τούνελ τότε μόνο igo για να μη χαθείς
toynel polla den exei alla thelo na do pies perioxes exei veltiosh to des -mhpos gyro apo to aerodromio?h tha se vgalh apo alessandria - h apo torino?
Είμαι εντελώς νέος στο αντικείμενο... Πείτε μου πως μπορώ να βρώ και να εγκαταστήσω χάρτες για Ευρώπη και συγκεκριμένα για Ιταλία που έχω να ταξιδεψω την επόμενη εβδομάδα;
Κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη...! ΣΟΣ
Τομτομ,η καλυτερη λυση.Τί συσκευη εχεις?
Eτοιμαζω ταξιδακι απο Βari για Palermo. Τα λογισμικα και οι αντιστιχοι χαρτες ( ιταλιας εννοειται ) που εχω στη διαθεση μου ειναι οι εξης : 1) Destinator 7 με χαρτη ΝΤ 2008Q4v.3190 , 2) Igo8 nav n go με χαρτη ΤΑ 2009.02.01 , 3) Μiomap2008 με italy 2008.07 και τελος 4) TomTom με italia 830_2306. Δωστε μου τα φωτα σας παρακαλω! Ποια απο τις 4 επιλογες μου προτεινετε για να εχω ενα σιγουρο και χωρις μπερδεματα ταξιδι;
Eτοιμαζω ταξιδακι απο Βari για Palermo. Τα λογισμικα και οι αντιστιχοι χαρτες ( ιταλιας εννοειται ) που εχω στη διαθεση μου ειναι οι εξης : 1) Destinator 7 με χαρτη ΝΤ 2008Q4v.3190 , 2) Igo8 nav n go με χαρτη ΤΑ 2009.02.01 , 3) Μiomap2008 με italy 2008.07 και τελος 4) TomTom με italia 830_2306. Δωστε μου τα φωτα σας παρακαλω! Ποια απο τις 4 επιλογες μου προτεινετε για να εχω ενα σιγουρο και χωρις μπερδεματα ταξιδι;
Κατά τη γνώμη μου, με την παρακάτω σειρά :
1. TomTom με Ιtalia 830_2306 ή
2. Igo8 με χάρτη ΤΑ 2009.02.01
Κατά τη γνώμη μου, με την παρακάτω σειρά :
1. TomTom με Ιtalia 830_2306 ή
2. Igo8 με χάρτη ΤΑ 2009.02.01
Σ'ευχαριστω πολυ Αχιλλεα!!! Κι εγω αυτα ειχα στο μυαλο μου χωρις να ημουν σιγουρος! Thanks!!!the best1
prokop2001
17-08-09, 13:22
Καλημέρα σε όλους τους φίλους του forum
tom tom k xero psomi emena afou me pige kai chisinau k tiraspol mia xara se tetoies apisteytes synthikes apo dromous leo telos den yparxi tipota allo
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2012, vBulletin Solutions, Inc.